Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yksiselitteisesti; RoKi, pysy kaukana Tamista ! ..hän nimittäin vie seuran ja koko yhteisön viimeisetkin rahat ja valittaa kun ei ole rahaa hankkia laadukkaita maailmanluokan pelaajia. Ei tuo ukko ole kuin gloorian perässä, ja kyllähän muitakin osaajia löytyy kuin narsistinen aurinkokuningas.. Annetaan tuo glooria vaikka Kokkoselle ennemmin !
 
Joulukuu 06.12.2007, Vaasa, lämpötila + 8. Hyvää Joulua !
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Siinä teille joululahja Vaasasta. Ei sitten oteta tätä henkilökohtaisesti, vaikka paketin sisältö ei miellyttäisikään.

Kaikkea hyvää Rovaniemelle. Kun kerran Mestispolku on näin hienosti lähtenyt käyntiin, niin älkää sitä nyt menkö sössimään tällä.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos ja kun RoKi pystyisi pitämään Tammisen pestin lyhyenä ja ytimekkäänä, se voisi olla hedelmällinen. Toisaalta - mm. yleisömääriä katsomalla - RoKin Mestis-uran alku on ollut hyvä. Tamminen on hyvä ellei loistava projektivalmentaja, mutta liika on liikaa niin kuin Vaasassa on nähty.

Tervemenoa vaan Rovaniemelle Tamminen. Tervehtisin tätä uutista ilolla, vaikka jo tänään.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

Rocco

Jäsen
Menkööt minne vain, kunhan ei Sportissa vaikuta.
 
"Aina nähdessäni kaljupäisen ihmisen, mietin lusikkaa ja miten sillä napsautan keitetyn kananmunan rikki."
- SamSpade

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Voi Ellu, et sitten millään saanut näppejäsi pysymään kurissa. Et voinut olla avaamatta ketjua näin "herkulliselle" jutulle. Aarrggh. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.
No, se on selvää, että mistään hinnasta ei huolita isä aurinkoista tänne mesoamaan ja sotkemaan. Omine hyvinemmekin olemme ihan tarpeeksi mediassa, ja se kai on ainoa tarjolla oleva lisäarvo. Jääköön aurinkokuningas Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin Vaasaan.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
jep jep, Tamminen keräisi ne rahat pois markkinoilta, mutta minne ne menisi?
Katsokaa Sportia, mitä niillä rahoilla on saatu jos katsotaan pelaajalistaa ja tapahtumia menneiltä vuosilta?
Kenties rahoilla on maksettu Tamin ISO palkka ja tietenkin Audi.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Voi Ellu, et sitten millään saanut näppejäsi pysymään kurissa.
Pitäähän sitä aina jotakin sekamelskaa järjestää, että emme ihan unohduksiin mediassa vaivu. Tuo Kärppäsekoilu ei enää jaksa keskutelua pitää yllä, joten pitää saada uusia tuulia. Tami on tässä hyvä. Ajattele, vasta saatiin kanukki ja kohta saadaan tämä uimalakki. Rokissa kaikki hyvin. Jokohan tämä asia on sovittu Tamin ja Kallioniemen kanssa, kun Tami noin tuli julkisuuteen?
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Voi tsiisus, tätä pelkäsin kun siffa alkoi moista höpistä Sportin osiossa ja nyt itse kunu räjäyttää potin.

Eli käytännössä Sportin eväät on syöty ja nyt etsitään uutta kohdetta mistä lypsää euroja. Epäilemättä siffan uusi mielenkiinto RoKia kohtaan on ennusmerkki siitä, että Tami on Rollossa viimeistään ensi syksynä ja RumpuRyhmä ry. on saanut uuden jäsenen siffasta.

Sinänsä aika omituinen veto Tammiselta, mutta epäillä saattaa ettei jutun tekohetkellä ollut vielä tiedossa Kärppien vetäytyminen hankkeesta. Tuntuu oudolta, että Tamminen lähtisi persaukisen seuran peräsimeen, jonka taloudellinen tilanne on vähintäänkin epäselvä. Minkäänlaisia tähtipelaajia ei ole Rolloon odotettavissa, koska RoKin maksukyky ei riitä näihin oman pääoman ollessa 8000 euroa.
 
I was born Roman and Romanista. And I will die that way. - Francesco Totti

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Ennemmin vaikka Vladivostokiin koko joukkue, kuin Tamminen 40-luvun johtajuusmetodeilla Rovaniemelle.

Ei ikinä.
 
Faeces ferrum cambiare!

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
No kylläpä taas murjaistiin kunnon vitsi! Mieluummin katselen Tammista vastustajan aitiossa mesoamassa, kuin kannattamani joukkueen penkin takana. Pitäkää vain mies siellä Vaasassa tai laittakaa vaikka itärajan ylitse, kunhan vain ei tule sotkemaan Rokin kuvioita. =D
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Dino Koff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sinänsä aika omituinen veto Tammiselta, mutta epäillä saattaa ettei jutun tekohetkellä ollut vielä tiedossa Kärppien vetäytyminen hankkeesta.
Ehkä juuri tämä saikin Tamin kiinnostumaan Rokista. En oikein jaksa uskoa, että kaiken vuosituhannen vaihteessa Oulussa tapahtuneen jälkeen Junno ja Tami pystyisivät millään työskentelemään samassa organisaatiossa.

Taas olisi siis Rovaniemellä sankarinviittaa tarjolla, ja epäilemättä Mr. 79 siinä sivussa pistää Joulumaan asiat kuntoon, nostaa RoPSin takaisin Veikkausliigaan ja Ounasvaaran Hiihtoseurakin nousee taas kunniansa kukkuloille. Kumma kyllä meidän Manu the Modestia kiinnostaa nykyään entistä pienemmät kaupungit - Oulu, Pori, Vaasa ja nyt Rollo... Ja kuten ex-veljemme aseissa, saksalaiset runsas kuusi vuosikymmentä taaksepäin, Tamikin poistuu aikanaan Rokin savuavista raunioista taas kohti uusia seikkailuja. Kuusamoon? Porvooseen? Alma Ataan?

Dino on kyllä tyytyväinen suuntaan, johon tilanne on kehittymässä, sillä mitä kauempana Turusta Juhani T. vaikuttaa sen parempi meille turkulaisille kiekkoväelle.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tuntuu oudolta, että Tamminen lähtisi persaukisen seuran peräsimeen, jonka taloudellinen tilanne on vähintäänkin epäselvä. Minkäänlaisia tähtipelaajia ei ole Rolloon odotettavissa, koska RoKin maksukyky ei riitä näihin oman pääoman ollessa 8000 euroa.
Ei kuule tunnu missään. Päinvastoin; mitä enemmän kassa on miinuksella, sitä todennäköisemmin Tami hoitaa joukkueeseen jonkin menneen ajan liigajyrän, nykytähden palkalla. Joku harrisillgren julkaistaisiin jo Tamin oman valmentajapestinsä julkistamistilaisuudessa.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Hih! Vaasalaiset ovat vain kateellisia. Tamminen hankkii puheillaan itselleen potkut Sportista, mutta Sport maksaa Tamin palkan kevääseen saakka. Tami kurvaa tunnetulla autolla Lappi Areenalle ja lyö Kallioniemelle 30.000 käteen ja omistaa valmentamaansa seuraa 20 prosenttia. Rumpuryhmäkin pääsee, kuin koira veräjästä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä rovaniemeläiset ovat osoittaneet olevansa yhtä lahjakkaita asioidensotkijoita kuin Tamminen. Nythän lähtökohta olisi sikäli hyvä, että seura on valmiiksi ihan pa, negatiivista julkisuutta on saavutettu ilman Tammista jokseenkin riittävästi. Näin ollen Tammisellakin olisi uudenlainen projekti: asiat ovat valmiiksi pielessä ja sekaisin eli valmennuksellinen työrauha olisi taattu.

Ja joo, katsoin Hokki-pelin lehdistötilaisuuden. Kokkonen on ihan äässistä. Ei muuta kuin Rumpuryhmään antamaan kitkeriä kommenttejaan.
 
I was cured allright.

Fordél

Jäsen
No niin, avataanpa tälle oma ketju. Tami on halukas RoKiin valmentajaksi. Saattaapa löytyä keskusteluaihetta myönteisesti ja kielteisesti. Toivottavasti herrat ei jätä tätä medianhyödyntämistä väliin.
Uskotko/uskotteko, että Tami on halukas hoitamaan vain valmentajan pestiä?

Toiseksi, jos lähtökohta koko hommalle on hyöty mediassa ja julkisuus, mennään niin pahasti perse edellä puuhun kuin vain voi olla mahdollista.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Kyllä sopii. Ja saatte paketissa mukana yhden nimeltämainitsettoman "fanin".

Oikein sääliksi kävisi teitä RoKi-faneja, jos näin nyt hienon Mestisnousun ja jonkinnäköisen buumin jälkeen kävisi. Talous sielä on kuitenkin ilmeisesti jo valmiiksi einiinhyvässä kunnossa.

Epäilemättä siffan uusi mielenkiinto RoKia kohtaan on ennusmerkki siitä, että Tami on Rollossa viimeistään ensi syksynä ja RumpuRyhmä ry. on saanut uuden jäsenen siffasta.
Minäkään en ensin osannut laskea 1+1=2, kun Siffa on alkanut viime aikoina muun muossa hirveästi liputtamaan RoKi:n puolesta. Heh, niin ne vaan palapelin palaset yhdistyy.

Minkäänlaisia tähtipelaajia ei ole Rolloon odotettavissa, koska RoKin maksukyky ei riitä näihin oman pääoman ollessa 8000 euroa.
Parempi se pääoman tilanne näyttää silti olevan, kuin esimerkiksi täälä meillä.

EDIT:
Hykertelen jo mielessäni ajatuksella, kun Tami tuo RoKi:n miljoonaporukan Vaasaan ja ottaa käkättimeen. Voi sitä itkua ja lehdistötilaisuuden kommentteja. Jopa meikäläinenkin voisi yhtyä päätykatsomon huutoihin tämän pelin aikana. Hiillostamisella ei olisi rajaa.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Uskotko/uskotteko, että Tami on halukas hoitamaan vain valmentajan pestiä?
En usko ja tähän minä unelmani laitankin. Tästä saataisiin sellainen kokonaispaketti, että oksat pois. Meillä täällä Rovaniemellä ei ole olenkaan uutta se, että toimitusjohtaja todellisuudessa vastaa seuran valmennuksesta. Tästä saa varmaan konsulttiapua paikalliselta jalkapalloseuralta. Tamihan voisi tulla osakkaaksi vaikkapa 30k eurolla. Hänellähän on myös toimitusjohtajana kokemusta. Voisi hoitaa senkin pestin. Rumpuryhmä voisi markkinoida RoKin puolesta Kallioniemen vaikkapa Junnolle 29,5k eurolla ja rahat RoKille. Voisivathan ne kyllä markkinoida hänet vaikka vitosella, niin ainahan se olisi voittoa ainakin 100k euroa, joka säästyisi palkkakustannuksissa. Kokkonen voisi jatkaa edelleen päävalmentajanimikkeellä, vaikka Tami sitten lopulta hommat hoitaisikin. Mediaseksikkyys tulisi vielä kaupan päälle. Tämä on toimiva sapluuna. Rahaa tulisi ikkunoista ja ovista ja Liigapaikka lähitulevaisuudessa olisi varma.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kun nimimerkkini on nostettu täällä esille, niin laitetaan nyt tämäkin viestiketju asialinjalle. Tami kertoo Urheilulehden haastattelussa hänelle tehtyyn kysymykseen, että hänen ekspertiisiään on jääkiekkoilmiöiden luonti. Tämän ekspertiisinsä Tami on antanut suomalaisen jääkiekkoilun käyttöön. Tami sanoo, että rakastaisi mahdollisuutta valmentaa Rovaniemellä. Rovaniemellä on tilaus uudelle ilmiölle. Tamin resepti on uksinkertainen:tuotteista, markkinoi ja myy.

Mitä tuossa jutussa on pahaa RoKi:n kannalta? RoKi on siinä nostettu esille positiivisessä mielessä. Tami ei ole koskaan mennyt mihinkään jääkiekko-organisaatioon ilman aina kulloisenkin organisaation johdon päätöksiä. Kärppiin Juha Junno kutsui Tamin luomaan jääkiekkoilmiön, joka elää voimallisena tänäkin päivänä. Sportiin Sportin kulloinenkin hallitus on valinnut Tammisen päävalmentajaksi. Kuten tiedetään Vaasaan saatiin pitkään suurin panoksin jo aiemmin yritetty Mestis-mestaruus sekä Sport oli lähellä nousta SM-liigaan Tamin johdolla.

RoKi:n johto päättää siitä, mahdollistaako se joskus (sitten, kun tehtävä Vaasassa on suoritettu) Tamin unelman valmentaa Rovaniemellä. Eihän tässä ole mitään vaikeaa. Rovaniemellä tehdään itsenäisiä päätöksiä. Kärppä-yhteistyö jo purettiin RoKi-kannattajien iloksi. Rovaniemellä kaikki on jääkiekkorintamalla hyvin. Tami nosti omalta osaltaan RoKi:n imagoa valtakunnallisesti, mutta itsenäiset lappilaiset tekevät omat päätöksensä niinkuin pitääkin.
 
"Nöyrän kanssa tulee tuloksia. Nöyrä on valmis pysähtymään ja menemään itseensä sekä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mitä voisi oppia". Minna Marsh

Fordél

Jäsen
En usko ja tähän minä unelmani laitankin. Tästä saataisiin sellainen kokonaispaketti, että oksat pois. Meillä täällä Rovaniemellä ei ole olenkaan uutta se, että toimitusjohtaja todellisuudessa vastaa seuran valmennuksesta.
Eli se siitä noususta kovaksi Mestisjoukkueeksi. Jos haluatte vakiinnuttaa asemanne Mestiksessä ja kenties joskus vielä korkeammallakin sarjatasolla, täytyy organisaatioon löytyä osaamista ja sitoutumista. Edessä olisi pitkä projekti, johon pitää sitoutua. Onko Tammisesta siihen? Ei.

Tamminen voisi olla teille hyvä valmentaja, jos pystyisi toimimaan vain ja ainoastaan valmentajana, ei sen lisäksi tiedottajana, toimitusjohtajana jne. Viime kaudella Sportissa Tami oli jollain tapaa suitsittu toimimaan vain valmentajana ja lopputulos oli lopulta hyvä. Sen sijaan molemmilla palleilla istuminen ei toimi eikä varsinkaan Tamin kohdalla. Pitää olla eri kaveri, joka keskittyy urheilulliseen menestykseen ja eri kaveri, joka keskittyy taloudelliseen menestykseen, piste.

Mediaseksikkyys tulisi vielä kaupan päälle. Tämä on toimiva sapluuna. Rahaa tulisi ikkunoista ja ovista ja Liigapaikka lähitulevaisuudessa olisi varma.
Mitä ihmettä te teette mediaseksikkyydellä? Kyllä teillä kaikki potentiaali ottaa jo nyt media haltuun siellä pohjoisessa jos vain taitoa ja halua riittää. Ei siihen tarvita mitään mediassa ryvettynyttä itsekeskeistä jääkiekkoleijonaa #79. Tami tuo kyllä medianäkyvyyttä, mutta kuten tämäkin syksy on osoittanut, se näkyvyys on harvemmin ollut positiivista. Tarvitsetteko sellaista? Ette.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski
Tsot tsot lapsukaiset, mitä täällä touhutaan setien selän takana? Eipä tallata Rumpuryhmän varpaille, antakaa asiantuntijoiden tehdä tällaiset(kin) tärkeät päätökset.
 
Tyhmyys on mahdollisuus viisastumiseen.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Aikamoisen spekulaation saivat aikaan Tamin reipas vastaus toimittajan "hauskaan" kysymykseen ja meidän ellun mielihalut keskustelun avaamiseen. Itse en kyllä usko, että maajoukkueen kapteeni (evp) jaksaisi matkustaa Rovaniemi Åbo väliä. Vielä vähemmän uskon, että Rock¨n Rollossa häntä oltaisiin palkaamassa, kiitos vaan mielenkiinnosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy