Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 569 452
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
No nyt kun sitä tästä kulmasta katsoo niin sehän menee läpi verkosta
Tami olisi tosin laukonut niin kovaa, että kiekko olisi takaraudasta takaisin pompatessaan mennyt läpi verkon. Ja näin varmaan on tapahtunutkin. Pitää kysyä aurinkokuninkaalta asiasta. Chapeau off!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tami olisi tosin laukonut niin kovaa, että kiekko olisi takaraudasta takaisin pompatessaan mennyt läpi verkon. Ja näin varmaan on tapahtunutkin. Pitää kysyä aurinkokuninkaalta asiasta. Chapeau off!

Tamin lämärin osuessa maalirautaan jäi jäljelle kaksi hohkavaa ja vääntynyttä raudan päätä n. 20 cm päähän toisistaan. Kiekosta ei jäänyt edes tuhkaa tai palokaasuja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieno pelaajasiirtojen (trade) aamu täällä Kuusamakujalla!! Lehdet Ts,Is, Il, Et käyty läpi pikaisesti (rapid fire)!!! Madam Tamminen laittaa juuri saunaa (Narvi.com) lämpenemään (morning sauna)!!Pääuutisena on Patrik Laineen siirto (trade) Winnipegistä veli Keklun (Jarmo Kekäläinen) alaisuuteen Columbuksen hienoon (great!!) organisaatioon!!! Olin itse tuomassa Patea (patrik laine) jääkiekon kuumimpaan ytimeen (heat core!!), kun herra meinasi alkaa ensin pelaamaan koripalloa!!! take my word!! Vanhana maajoukkuueen kapteenina annoin hänelle mailan (hockey stick) ja kiekon (puck) ja sanoin että ala laittaa mustaa verkkoon ja tee hatrickejä (three goals!!). Tämän olin itse tehnyt vuonna 1966 Kupittaan kiekkokehdossa noin 18000 katsojan edessä ja voin sanoa näin vanhana maajoukkueen kapteenina sen että kukaan ei noita hetkiä unohda (forget)!! Veli Keklu kun soitteli allekirjoittaneelle tästä treidistä, niin annoin tälle heti vihreää valoa (green light)!! Itse olin Pohjois-Amerikassa jatkuvasti ns. "kuuma treidi" (hot trade) pelaaja, jolla oli jatkuvasti kysyntää mihin tahansa joukkueeseen Take my word!!! Tunnen tämän jatkuvan 60min treidipaineen (trade pressure)!!! kuin omat taskuni (own pockets)!! Tämän kuuman (heat!!)kysynnän takasi tehdyt pisteet (2+1)!! Neuvostoliittoa vastaan jolloin yksin voitin koko maailman historian parhaan joukkueen!!! Tällä kokemuksella olisi se sitten Kärpät, Ässät, Sport, Ranskan maajoukkue etc.!! voin sanoa veli Keklulle että hyvä siirto (trade)!! Samaa siirtymistä oli havaittavissa Sveitsin maajoukkueessa, kun olin siellä valmentajana (head coach)!! Siirryttiin jääkiekon A-sarjaan (A-series)!! aivan minun valmentamisen (coaching)!! ansiosta. Take My Word!!! Have a great trade day!! br Tami,Lion # 79, CEO Eurotam OY
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onko Tami ottanut jo kantaa Talvisodan puhkeamiseen Mäki-Bolshunov-casessa?
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hienoa tammikuun viimeistä viikkoa eletään täällä Kuusamakujalla!! madam Tammisen loihtiessa perunamuusia (smash potatoes!!) ja itse koukuilla (100 hooks)!!pyytämääni turun saariston nieriää (100 hooks is never faild up)Take my word!!! Koska koulutusbisnes(business to coach!!) on koronan vuoksi tauolla (break)!! On nyt hyvää aikaa (great time!!!) keskittyä oman egoni pönkittämiseen. Monet miettivät veli Bolhsunovin tekemää kolausta veli Mäkeen (hill)!! Vanhana maajoukkueen kapteenina voi sanoa sen, että tuollaista veli venäläisen itkemistä en ole nähnyt sitten sen jälkeen, kun heitin kaksi maalia (two goals)!!! silloista Neuvostoliittoa vastaan. Take my word!! Aikanaan oli whiskykola, rommikola etc. eikä näistä kolaamisista puhuttu. Se koski kapteenia, valmentajaa ja toimitusjohtajaa etc. Ei se ollut mikään issue. Nyt täällä kaikenmaailman missukat parkuvat elämän kovuutta ja veli Mäen kolaamista ala Bolhsunov. Itseäni koitettiin kolata Phoenixissa jatkuvasti. Olinhan tuolloin kuumin pelajaa (Star!!) koko silloisessa liigassa.Have a great day!! br Tami,Lion # 79, CEO Eurotam OY
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rauhallinen sunnuntai Turun Kuusamakujan maisemissa!!Lehdet ( TS & HS) luettuna kertaalleen , illalla tarkemmin!! Hyvä artikkeli ( TS page urheilu sivu 9, jossa toimittaja Timo riihentupa tekee hyvää työtä ja avaa haastattelun ( Heikki Hiltunen PJ Sport & Liigahallitus) muodossa " mistä on kysymys"?? Toivottavasti ko. haastattelu avaa myös päättäjien silmiä, jotta nykyinen idioottimainen ( katsomot säppiin ) käytäntö saa muitakin muotoja kuin nykyisen " easy way out " näkökulman!! Tuskin nykyisessä female kolmikossa ( Marin & K:nit ) on kovin omakohtaista kokemusta ja näkemystä, siitä mihin kokonaisuuteen nykytilanne eri urheilun ja liikunnan saralla liityy??
Samaa ihmettelen median roolia, olisiko tällä hetkellä sopivampaa tilaisuutta sivistyneelle keskustelu ohjelmalle kuin nylyinen " tyhjät katsomot / orastavat konkurssit " .. etc.. Taitaa vaan olla niin , että vaatisi vähän paneutumista aiheeseen ja eikä olisi pahasta , että eri kanavien nykyiset kommentaattoritkin osallistuisivat keskusteluun!! Kyllä eri " ohjauspelit" on tuhanteen kertaan analysoitu jo 1980 luvun alussa kun Ylen veljien Jokinen , Karapalo etc.. studioissa piirtelimme pelin ihmeellisyyksiä lupamaksujen maksajille!! Joten arvon veljet ruudun " sillä puolen" !! Vilpitön toivomukseni: " Please turn the page- its about time"!! Siinä uudistuksen hengessä: " Hockey is the greatest game ever played" - take my word!!
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Putouksessa vedettiin juuri joku Tammis-parodia, kuinka kauan menee että tämä henkilövittuilu selvitetään palaverissa jonka Don itse järjestää?


Hieman ehkä huvitti tuon jutun lopussa tuo "Huumorintajua minulla riittää".
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs

Hieman ehkä huvitti tuon jutun lopussa tuo "Huumorintajua minulla riittää".

"Ainahan se on hauskaa, jos minua vielä jaksetaan imitoida. Monet imitaatiot olen itsestäni jo nähnyt. Paras on tähän mennessä ollut imitaattori Jarkko Tammisen imitaatio minusta."

Tuohon voisi nyt nokkelasti kysyä että mites veli Juusela?
 

JormaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP
Meinasin jo mennä halpaan, kun huomasin Tamin takin: siinä on nimikirjoituksia! Menee ihan väärin päin. Taminhan se pitäisi kirjoitella nimmareita veljien pelipaitoihin. Vaan sitten tajusin, että Tamihan on tietysti myynyt veljille mainostilaa "ajohaalaristaan".
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Verkkainen maanantai ( 8.2) Turun Kuusamakujalla!! " Veli Korona" on siirtänyt tilatut koulutuskeikat kohti tulevaisuutta ; joten on muiden asioiden ja businesten aika!! Tänään ykkösenä hammaslääkäri iltapäivällä ja paikkana Dentori ( J.-P. Melkko ) Suomen Turussa!! Pitkäaikainen luottolääkärini Erik Gråhn on siirtynyt eläkkeelle, joten nyt on JiiPeen aika!! Illalla kotisalin ja treenin aika Kuusamakujalla!! Sinne takkahuoneen lämpöön olen jo vuosien aikana organisoinut pienen kotisalin ( kuntopyörä, penkit ( vatsa & selkä) ja riittävästi pieniä käsipainoja ( 8 kg, 10 kg) , jotta saan pienen tuntuman ns. " tärkeimpiin " lihasryhmiin ( jalat, vatsa, selkä , kädet ) ja periaatteena " slow and steady gets You ready ja painojen suhteen : pienet painot - paljon toistoja ( yleensä 4 x 30 toistoa) !! Joten sillä metodilla viikko liikkeelle ja " mental Coaching" ohjelmani " Ten Steps to become a winner" otan heti mukaani sen ensimmäisen no 1 joka kuuluu : " Asenne alussa ratkaisee lopputuloksen " !! Joten siinä hengessä teille kaikille: " Have a Great Day" ; Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , lisää www.eurotam.com
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aurinkoinen tiistai, ( Helmikuun yhdeksäs ( 9.2.) vielä Turun Kuusamakujalla!! Tulevien koulutuskeikkojen hienosäätöä enimmäkseen mailin ja puhelimen välityksellä!! " Veli Korona" kun on sekoittanut pakan kaikkialla i assume!!?? Aamupäivä mennyt asiakkaiden kanssa ko. yhtälöä ratkaisten ja suurkiitos heille kaikille joustavuudesta ja innovatiivisuudesta!!Iltapäivällä on aika vaihtaa Eurotam OY:n townofficen puolella ja siirto Hirvensalon saarelta kohti Pitkämäen toimisto / business kaupunginosaa ja silloin minut tavoittaa osoitteesta IT Point.fi- siellä lisää ja muista soittaa ennen kun saavut!! Pienyrittäjä kun on liikkeellä ison osan päivästä!! Ja katuosoite löytyy myös : Postikatu 2 , 20520 Turku - be there!!
Joten tule käymään , kahvia tarjolla asiakkaille , tarinaniskijät ostavat oman kahvin automaatista!!
Keep rocking and have A Great Business Day, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, kts. www.eurotam.com- siellä lisää!! JT
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tami on viimeaikoina ollut aktiivinen somessa ja eilisessä FB-päivityksessä otettiin kantaa myös Mikko Koivun pelaajauraan ja toivotettiin tsempit " Life after hockey" !! -vaiheeseen unohtamatta ottaa kantaa Postin palveluhinnoitteluun - take my word!!


Kiireinen aamu Turun Kuusamakujalla!! Terävästi liikkeelle ja ensimmäinen stoppi Yle Turun haastatteluun, tällä kertaa oman toimistoni Nereis Business Garden ; IT Point.fi tiloissa Turun Pitkämäen business Centerissä!! Jos / kun tulet käymään , osoittesta Postikatu 2 , 20520 Turku löytyy ja Eurotam OY:n office on neljännessä kerroksessa!! Alakerran ( reception) lady opastaa in case arvon asiakkaat tulevat ensi kertaa!! Tänään aloitimme Turun Radion ( Yle) kanssa ja aiheena Mikko Koivu ja hänen ilmoituksensa aktiiviuran päättymisestä!! Joten in case kiinnostaa ?, pysy kanavalla ( Yle / Turku ) ja tänään iltapäivällä alkaa pyörimään !! Mikon ura vertaansa vailla, joten sitä uraa läheltä seuranneena ( Turku ) oli ilo kommentoida - take my word!! Respect Mikko, keep rocking ja tsemppiä uuteen vaiheeseen " Life after hockey" !! Tänään vielä uuden kirjani " Tami My Life" tiimoilta riittää askartelua, koska kysyntää on riittänyt ja erityisesti nyt kun koulutuskeikat on " forbidden" veli Koronan " takia, on kirjojen tilaamisen ja pakkausten ja lähetysten aika!! Lähiseudun tilaukset pyrin toimittamaan Jaguarilla ( Turku + - 50 km) , mutta pidemmälle luonnollisesti postin välityksellä!! Siihen suuntaan ( posti ) on minulla toivomus!!?? Yrittäkää järkeistää ko. pakettien ( kirjat 20- 50 kpl) hintapolitiikka, koska se ( pakettien hinnat) on lähtenyt täysin käsistä - take my word!! Ennen posti lukeutui peruspalveluihin , joita me kaikki verovaroin olimme avittamassa, nyt on ilmiselvästi ryöstöpolitiikan aika!! Kukahan se nykyinen liikenneministeri olikaan?? Tiedän , mutta olisiko entisen ärhäkkään toimittajan hyvä sisäistää legendaarisen The Coachin John Wooden ( koripallo) prinsiippi: " If You want to walk the walk, You have to talk the talk" - simple as that!! Niin tai näin, postin - yhden tärkeän peruspalvelun - toiminta hinnoitteluineen on lähtenyt käsistä - TAKE MY WORD!!
Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, gsm: 050 4663701, www.eurotam.com
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miten Tami saa kuulostamaan hyvätkin jutut niin tautisen typeriltä? Tämä olisi Ihmettelyketjun kamaa.

PS: Postin hinnoittelu on ihan naurettavaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten Tami saa kuulostamaan hyvätkin jutut niin tautisen typeriltä? Tämä olisi Ihmettelyketjun kamaa.

PS: Postin hinnoittelu on ihan naurettavaa.
Tosiaan aina silloin tällöinhän Tamin suusta ja läppärin/Yocophonen näppikseltä tulee ihan järkeviäkin huomioita/ideoita, niinkuin nyt vaikka tässä yhteydessä se, että Posti on tärkeä peruspalvelu, josta johtuen sen hinnoittelun tulisi olla sen mukaista ja palvelu hyvin saatavilla. Tai Tamin kommentit karsintojen ja avointen sarjojen merkitykseen urheilussa.

Mutta ongelmana on sitten se, että noihinkin kannanottoihin pitää sitä take my wordia ja simple as thatia latoa joka lauseen väliin ja välissä tarina saattaa lähteä kesken kaiken kuin varkain hortoilemaan menneisiin menestyksen vuosiin kun musta löysi Tamin mailasta verkkoon ja täpötäydet areenat heittivät lakkia ilmaan innostuksesta ja kunnioituksesta suurta sankaria kohtaan noina urotekojen iltoina. Se sitten saa nuo hyvätkin huomiot kuulostamaan typeriltä ja omakehun täyteisiltä, vaikkei tuo Tamin tuore FB-päivitys toki ollut läheskään sieltä pahimmasta päästä tässä suhteessa, vaan Tamin mittapuulla jopa aika pidättyväinen omakehussa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

No niin. Tami on puhunut - has spoken take my word. Rivien välistä ehkä hieman tulkittu, mutta pääpiirteissään näin: Raimo Helminen on huono valmentaja, 20-luvulla, 2020-luvulla, koska ei huuda ja möykkää eikä ole herättänyt pukukoppia lyömällä kohoa paloiksi. Kukahan valmentaja olisi tehnyt noin?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS

No niin. Tami on puhunut - has spoken take my word. Rivien välistä ehkä hieman tulkittu, mutta pääpiirteissään näin: Raimo Helminen on huono valmentaja, 20-luvulla, 2020-luvulla, koska ei huuda ja möykkää eikä ole herättänyt pukukoppia lyömällä kohoa paloiksi. Kukahan valmentaja olisi tehnyt noin?

Tamin arvio:

Ihan sama vaikka kuinka hyvin menestyt mutta jos et huuda, räyhää, hajota paikkoja ja johda pelolla olet huono valmentaja.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

No niin. Tami on puhunut - has spoken take my word. Rivien välistä ehkä hieman tulkittu, mutta pääpiirteissään näin: Raimo Helminen on huono valmentaja, 20-luvulla, 2020-luvulla, koska ei huuda ja möykkää eikä ole herättänyt pukukoppia lyömällä kohoa paloiksi. Kukahan valmentaja olisi tehnyt noin?
Tamillahan oli valmentajana oma mailaräkki pukukopissa, siitä uutta Kohoa käteen joka matsissa ja päreiksi. Kyllä tuli uskottavuutta ja karismaa kahmalokaupalla.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Tamin arvio:

Ihan sama vaikka kuinka hyvin menestyt mutta jos et huuda, räyhää, hajota paikkoja ja johda pelolla olet huono valmentaja.
Mikähän on Tamin arvio kaverista, joka heiluu pukukopissa alasti moottorisaha kädessään? Kuningas vai luuseri, kun ei uhkaile pelaajia sahan kanssa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulipa tuosta IS.n jutusta vielä sellainen jatko ajatus mieleen, että miksihän Tami aina muistaa julistaa tuota omaa pelaajauraa kun sillä ei ilmeisesti ole mitään merkitystä valmennus hommissa. Ja onkohan Dear Mr. Tamminen ajatellut EuroTam oy:n CEO:na miltä kuulostaa yritysvalmentajan uskottavuuden kannalta, kun hän kertoo kuinka valmentajan "pitää hajottaa mailoja ja huutaa perkelettä" jotta saa viestin läpi. Vai onko Tamin yrityskoutsaukset sellaisia että siellä sanotaan vaikka Dressmanin myyntipääliköille, että hajotelkaa vähän lätkämailoja yms. jos ei meinaa myyntitavoitteet täyttyä? Tästä tekstistä voi tehdä sellaisen johtopäätöksen etten ole ollut koskaan Tamin koulutustilaisuudessa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuossa IL:n jutussa Tami on luultavasti ajanut toimittajan asettamaan miinaan, taas kerran. On ihan suoraan kysytty, "Onko Raipella karismaa päävalmentajaksi?", kun on tiedetty, että Tami ei vastauksissaan kiertele. Mutta tottakai Tamikin on mennyt sitten lisäämään, että arvostaa Helmisen pelaajauraa ja pelaajan karismaa, jottei liian tylyltä kuulosta.

Toimittajan kannalta Tami on loistava haastateltava. Häneltä uskaltaa kysyä - ja kannattaakin kysyä - provosoivia kysymyksiä, koska vastaus on aina suora. Moni muu olisi vastannut tuohon, että "No katsotaan nyt miten se Raipe pärjäilee, ihan hyvin on nyt mennyt" ynnä muuta tylsää, koska Raipesta ei sovi sanoa kovin pahasti.
 

Hexa

Jäsen
Mitähän pelejä Tami on katsellut. Kyllä Raipe on esimerkiksi junnukisoissa ja Liigassa eläytynyt hyvinkin tunteella peliin mukaan vaihtoaitiossa. Tai sitten tuo Tamin lausunto on irroitettu asiayhteydestä ja toimittaja käyttänyt hieman värikynää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös