Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 572 061
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tami on kaatanut Neuvostoliiton, joten kyllä Tami kaataa koronaviruksenkin. Jopa vastustajan kotikentällä Wuhanin eläintorilla, jossa on kirjaimellisesti häkki täynnä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Tami voisi ehdottaa itseään koronaryhmään asiantuntijaksi. Tuollaisella kokemuksella Veli Koronan aiheuttamat taloudelliset tappiot kääntyisivät voitoksi, take my word

Miten olis "Tami Corner" hallituksen tiedotustilaisuuksien ja infojen yhteyteen...
 

Liitteet

  • tami.jpg
    tami.jpg
    71,8 KB · kertaa luettu: 397

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tami on kaatanut Neuvostoliiton, joten kyllä Tami kaataa koronaviruksenkin. Jopa vastustajan kotikentällä Wuhanin eläintorilla, jossa on kirjaimellisesti häkki täynnä.
Ja sitten lentää Mao-lakit ilmaan. Tamin silmille ei ole ennenkään lepakot hyppinyt eikä hypi Wuhanissakaan, kaupungin nimi muuttuu muuten Juhaniksi selätyksen jälkeen.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Aamun videosessio on ohi ( 3 hours) , huomenna jatketaan!! " Slow and steady - gets You ready", niin se menee tässäkin Helsingin veljien videon teossa!! Veljet Helsingistä ohjeistivat, minä istuin koneeni ääressä ja menoksi!! Nyt kevyt lunch, päivän lehdet TS , HS kotona ja iltapäivällä Eurotam OY:n päämajan ( Nereis Business Garden) kioskista loput ( IS & IL) !!Iltapäivällä vielä on tutustuttava hallitusveljien ja siskojen yritysapukokonaisuuteen ( Business Finland etc.. ) , koska 42 vuotta kannattavaa yritystoimintaa Eurotam OY ( luottoluokitus " five stars") on törmännyt " Korona " seinään!! Toivottavasti apua on tarjolla siiden tyyliin kuin veljet Lintilä & kumppanit julkisuuteen toitottavat päivästä toiseen!! Näille veljille ( Hallitus) ohjenuoraksi legendaarisen Coachin John Woodenin kuuluisa " maksimi": " If You talk the talk- You have to walk the walk" - siinä haastetta MME Marinin nuorelle joukkueelle , joka vailla kokemusta on ajautunut kovaan kriisiin!!
Tulokset - ne ratkaisevat - kertovat aikanaan kuinka " tämä Young Lions " onnistui tulikasteessa!! So far - no reaction- no results- take my word!!
Olisikohan ensi kerralla vähän kokeneemman hallituksen vuoro?? Toivottavasti,- ihan kuin pelihommissa,- kun sopimus ( ammattilaisuus) on allekirjoitettu, on osapuolilla ; omistajat, johto, yhteistyökumppanit, fanit etc.. lupa odottaa tuloksia!!
Jään odottamaan - ja aivan kuten nuorille junnupelaajillekin - annan aikaa ja kärsivällisyyttä, koska tilanne on uusi, vaativa ja kovan paineen alla tapahtuva, mutta painessa ne timantitkin syntyvät !! Tsemppiä kaikille yrittäjille- pienyrittäjille erityisesti!!
Br Tami, CEO Eurotam OY, pienyrittäjä since early seventies ( iloinen 70 luku) , Lion # 79
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Nämä Tamin päivitykset pistää harkitsemaan, alottaisinko sen Huonosti kirjoitetut järjettömät kommentit -ketjun foorumille. Nuo toistuvat sitaatit häiritsee itseäkin ja pilkutkin vähän niin ja näin.

Itsekin ehdottomasti ostan kirjan, jos/kun Tami kaataa koronaviruksen ja tuon urakan kansien väliin tiivistää.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Legendaarinen " lankalauantai" menossa Suomen Turussa!! Rauhallinen alku päivään , ärtynyt ( tulehtunut ) isovarvas häiritsee ja hidastaa menoa, mutta muuten " ready to go" !! Uuden kirjan suunnitttelupalaveri toimistolla ( Nereis Business Garden) heti aamulla ja nyt on aika nousta pitkästä aikaa kuntopyörän selkään , jalka (isovarvas) ) vahvasti teipattuna!! Tuttu olotila peliajoilta, joten no hätä- " slow and steady-gets You ready", niin se hoituu tälläkin kertaa- take my word!! Samalla muistuu mieleen päivämäärä ( 11.4. 2000)- 20 vuotta sitten- , jolloin olin päävastuussa ( Head Coach) Kärppien historiallisessa nousussa!! Kova organisaatio oli Kärpät jo tuolloin : Seppo Arponen , hieno ihminen ja osaava puheenjohtaja ( PJ) , Juha Junno säkenöivä, energinen TJ ja myyntitykki vailla vertaa ja Mika Pieniniemi , loistava ASS.COACH,- siinä oli todellinen johtoryhmän" Nucleus Winning Team" - take my word!! Taas kerran joukkuepelin lainalaisuus no: 1 tuli todistettua: " Jokaisen panos on yhtä tärkeä- roolit ovat erilaisia!!
Hienot kapteenit : Jari Laukkanen " C", Harri Aho " A" ja Sakari Palsola " A",, Lasse Kukkonen " A " joiden myötä oma iso periaatteeni- " valmentajan pidennetty käsi pukuhuonessa " - toimi esimerkillisellä tavalla!! Ko. päivänä 11.04.2000 Raksila räjähti ja Oulu sekosi kirjaimellisesti!! Hieno 24:n kuukauden intensiivinen työ sai palkintonsa upealla tavalla!! Ennenkaikkea se oli klassinen esimerkki sarjanoususta ja uuden alueen ( Pohjois -Suomi) mukaantulosta yli 20:n vuoden korpivaelluksen jälkeen .Olihan legendaarinen organisaatio ( Kärpät) 80-luvun alun huippuvuosien jälkeen eri amatöörien käsissä hoippunut ensin ykkösdivisioonan keskivertojoukkueeksi ja siitä aina kakkosdivarin !! organisaatioksi ja sen myötä valtakunnallisen naurun ja pilkan aiheeksi Suomen urheilukartalla!! !!
Nousua - ennen minua - olivat yrittäneet todella meritoituneet ja kokeneet valmentajat Risto Dufvasta Kari Heikkilään - to name a few- no success!! Minulla oli Ouluun mennessä " vyöllä" jo useampi sarjanousu , ensin pelaajana ( TPS 1969) sitten valmentajana , HC Sierre ( Sveitsi 1990 ), TUTO 1994 etc.. .. joten tiesin mistä ko. projektissa ( nousu) on kysymys!! Yksinkertaisesti kysymys on siitä, että on voitettava 90 -95 % ) kauden( perussarja) peleistä ja karsintojen aikana vielä ne kuuluisat " oikeat" pelit!!
Koska Kärppien aikaisemmat projektit olivat menneet kalkkiviivoilla ns. " vihkoon" oli ko. keväänä (2000) paine infernaalinen- take my word!! Lisäksi joka puolella Suomalaista urheilumaailmaa dominoiva " vastajännärien kulttuuri" elää meillä pienessä, mutta innokkaassa kiekkomaassa ERITYISEN vahvana !! Siksi ko. temppu, " High Profile " joukkueen vieminen ensin divisioonan suvereeniin voittoon ( runkosarja), sitten playoffs sarjassa löytävä Divisioonan rivaliteetit ( Hermes, Sport etc.. ) ennen kuin edes pääset haastamaan Liigajoukkuueen ja luonnollisesti Liigajoukkueen ( silloin Pelicans) kotiedulla " varmistettuna" !! Siihen kun lisätään erotuomaritoiminta - silloin Liiga - nimesi tuomarit, oli siinä haastetta kyllikseen!! Ero nykyiseen pelleilyyn ( lue suljettu sarja ) on vähintäin VALOVUOSI!! Nykypäättäjien " turvatoimi " Suljettu Sarja" on todellista LUUSERIKAMAA minun silmnissäni - ja vielä BIG TIME!! !! Niille sarjan silloisille sulkijoille viestini oli silloin - ja on nyt: " If You cant `stand the heat - get out of the kitchen" - simple as that!! Vielä kerran sarjan sulkeminen oli ja on Suomalaisen huippukiekon( sarjatoiminta) SURKEIN LUUSERIPÄÄTÖS kautta historian!! Minulla on omassa muistikirjassa ( Legendaarinen Musta Kirja) ko. päätöksen arkkitehdit !! Ko. nimiä ei meidän normaalisti niin ärhäkällä " kiekkomedialla " ole koskaan ollut esillä eikä - jostain syystä ?? - tarvetta julkaista! " OMG" , sanon minä!!
Joten avoimien sarjojen ja kilpailun hengessä : " Have A Great Competetive Sports Day"!! Sarjan sulkijoille ja muille kilpailua pelkääville veljille yksinkertainen ohje: " One way ticket to North Korea" - siellä on Teidän paratiisi, siellä on tunnetusti kiinni niin rajat, kaupat ja taatusti tilauksesta myös sarjat!! Siellä olisi ko." sulkemispäätöksen arkkitehdeilla" taatusti kovan luokan konsultoinnin todellinen " momentum" -paikka ja asema kabinetissa ns. " ulkolaisvahvistuksena " !! Jään mielenkiinnolla odottamaan läpimurtoa ko. veljille otsikolla :" Living & Creating History",
Have A Great Easter, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, The Head Coach Kärpät 1998-2001 !!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Kokeneet ja meritoituneet valmentajat Risto Dufva ja Kari Heikkilä:

Heikkilällä muutama kausi Ruotsin divarin keskikastin porukoissa ja lyhyt stintti päävalmentajana HPK:ssa ennen potkuja jo lokakuussa.

Dufvalla muutama vuosi Liigassa apukoutsina ja divaria useampi kausi, liigakarsintoihin oli päässyt muissakin joukkueissa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tami elää vahvasti hetkessä. Ei sillä väliä, mitä Dufva ja Heikkilä myöhemmin tekivät.

Taas aika kova tamismi. Mutta juuri tästä syystähän me Juhania koko ajan seuraamme.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
"Sarjan sulkijoille ja muille kilpailua pelkääville veljille yksinkertainen ohje: " One way ticket to North Korea" - siellä on Teidän paratiisi, siellä on tunnetusti kiinni niin rajat, kaupat ja taatusti tilauksesta myös sarjat!!"

Niinhän ne on täälläkin?
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Ei taida Tami muistaa, että gameseven 2009 haastattelussa kertoi kyllä surutta noiden liigan sulkijoiden nimet. Video oli just jomman kumman iltapäivälehden sivuilla.

Missä somessa Tami nämä julkaisee? @HOOLIGAN_
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tykkäisiköhän Pohjois-Koreaan eri mieltä kanssaan olevia toivotteleva Tami, jos "vastapuoli" kehottaisi Juhania siirtymään Neuvostoliittoon muistelemaan hyviä aikoja ja uransa kultahetkiä.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tykkäisiköhän Pohjois-Koreaan eri mieltä kanssaan olevia toivotteleva Tami, jos "vastapuoli" kehottaisi Juhania siirtymään Neuvostoliittoon muistelemaan hyviä aikoja ja uransa kultahetkiä.
”Mind your own business!!!!” Lisäksi lakimies ottaa yhteyttä, syynä henkilövittuilu ja brändin päälle kuseminen.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tami vielä vähän kommenteissa vuodattaa lisää...

”Kiitos viestistä, tässä -resurssiero - se juju juuri piileekin!!Heti kun allekirjoittanut hyppäsi ko. leikistä tekemään muuta ( Eurotam OY etc.. ) businesta , uskalsivat nämä kiekkoilumme puliveivarit reagoida Liigan puolella ja kun Mestisen johdon kunniahimo on säälittävän alhaalla ja juoksevat ko.ns. leaderien talutusnuorassa, on surkea lopputulos selvillä!! Molemmat sarjat kuihtuvat ; Liiga siksi, että kun 10 parasta on useimmiten selvillä jo joulukuun lopulla, alkaa hillitön pelaajamyynti ( joukkueet 11-15) ja niiden myyntien seurauksena ko. joukkueet ( 11-15 ) ovat ko. facedownliftingin seurauksena myymään kaikki kynnelle kykenevät pelaajansa - ja samalla - minun mielestä - mikä pahinta - kilpailullisen sielunsa!! Myisivät vielä samaan syssyyn koko organisaation pelivarusteet , johdon klubitakkeja myöten, niin ehkä sitten ?, edes joku ns. kiekko- tai uu media reagoisi!! Nyt meidän - ennen niin aggresiiviset toimittajat ( IS, Il, ex- Veikkaaja, UL etc.. ) istuvat liigajohdon aitioissa ja syövät em. liigaveljien kädestä!! Mihin ihmessä tämä YHDESSÄ rakentamamme Suomalainen ns" huippukiekko" on menossa?? Ei edes ö-luokan tulokset CHL:n puolella saa reagointia aikaan!! Ilmiselvästi ko.pelien aikaan on tarjoilut Liiga etc.. areenoilla juuri parhaillillaan!!
Jatkuu.. "OMG" sanon minä!! Kun vielä valtaosa nykypäättäjistäei ole koskaan ampunut yhtään ratkaisumaalia edes kansallisilla areenoilla - kansainvälisistä puhumattakaan on lopputulos nähdyn ( kausi 2019-2020) mukainen!! Valtaosan nykyjoukkueiden ( Liiga ) rakenne on se, että 2 kentällistä junioripelaajia, kentällinen kakkos/ kolmoskorin ulkolaisia eri maailman liigojen alasarjoista ja sitten " pakka " täydennetään muutamalla ns. Liigatasoisella tähtistatusta omaavalla joko 38-42 vuotiaalla paluumuuttajalla, joiden kierros maailmalla on tullut tiensä päähän ja perhe haluaa " kotiin" niin kauan kuin perheen päällä on edes hiukkasen kysyntää ja kipinää huippukiekkoon jäljellä!! Auran Aaltojen ( part time) ja Euroopan eri kanavien ja medioiden kirjeenvaihtajana olen surullisena todistanut em. näytelmiä kymmenittäin, joko Turussa (TPS kotipelit) tai Helsingissä ( HIFK kotipelit) tai Jatkuu, tai Vaasassa ( Sport kotipelit), Raumalla ( LUkko kotipelit) Porissa ( Ässät kotipelit ) .. to name a few!! Jos joku väsynyt väittää , että kotinen Liigamme on kehittynyt pyydän ystävällisesti hakeutumaan heti terveydentilan ( fyysisen & henkisen ) tarkkailuun- erityisesti nyt kun bonuksena " veli" Korona jyllää niin hallien kuin muiden massatapahtumien kintereillä!! On aikoihin eletty- arvon kiekkoilumme nykyliiderit: " Please HERÄTKÄÄ unestanne- ennen kuin se on myöhäistä- ottakaa edes AIKALISÄ!! Kertokaa minulle EDES yksi organisaatio, joka on toiminnassaan MENOSSA YLÖSPÄIN , oli kysymys sittten urheilusta, areenan kunnosta , oheistoiminoista etc.. Eipä - ainakaan minun silmään ole tarttunut ja joka sarjakierroksella katson paikanpäällä yhden Liigapelin ja muut seuraan eri päätelaitteiden tai kontaktien ( ammattilaiset ( ex- players, coaches, managers, scouts etc.. ) avulla!! ”
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt lähti Aurinkokuninkaalla lankalauantain tarinankerronta semmoiseen lentoon, että olen suorastaan pettnyt, kun lopuksi ei vielä kysytty miksi Turun poliisi vainoaa Donia.

Mainitsi muuten myös muisteloissaan Lasse Kukkosen nousukaudelta, että olisi kuulunut kapteenistoon? Eliteprospects näyttää toisin, Lassehan oli tuolloin ligiamypyröitä haistelemaan päässyt A-junnu, nuorimies. Toki voihan sitä ansaita valmennuksen luottamuksen jo nuorempanakin ja eliteprospects.com voi kai sekin olla joskus väärässä. Enkä toisaalta ihmettelisi jos Tammisen uralta ei ihan jokaista pelaajaa jokaiselta kaudelta tai heidän rooliaan joukkueessa muistaisi. Mutta eikös tämä ole ties mones kerta, kun Tamminen höpisee omiaan myös Kukkosen kohdalla?

No, mukavahan näitä tarinoita on lukea, eikä 'hyvää tarinaa kuulu pilata ikävillä faktoilla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
@lasaleiko Tuolla liiganousuun päättyneellä kaudella 1999–2000 Kukkonen murtautui Kärppien edustusjoukkueeseen pelaten yhteensä 22 I-divisioonaottelua, joskin vielä pienessä roolissa. Liiganousun ratkaissutta Pelicans-sarjaa Lasse taisi seurailla katsomosta käsin.

Seuraavalla kaudella Kukkonen kuuluikin jo Kärppien runkopelaajiin pelaten 47 ottelua runkosarjaa ja 9 matsia pudotuspelejä. Tosin vielä esimerkiksi kauden ensimmäisessä kotipelissä TPS:ää vastaan paikka pelaavassa kokoonpanossa selvisi vasta aamutreenien jälkeen pelipäivänä.

Toki esimerkiksi entinen joukkuekaveri Karri Kivi on jälkikäteen muistellut, että Kukkosesta huokui johtajuus jo hyvin nuorena pelaajana. Siitä huolimatta Kukkonen ei kuitenkaan muistikuvieni mukaan vielä ihan noin aikaisin Kärppien kapteenistoon kuulunut kuin mitä Tami antaa muistelmavuodatuksissaan ymmärtää. Voi tosin olla ihan viaton lipsahdus, johan tässä on pari vuosikymmentä kerennyt tuosta noususta kulumaan ja helposti sitä ihminen huomattavasti tuoreempiakin asioita muistaa väärin.

Edit. Lisätään vielä sellainen huomio, että Elite Prospectsiin ei näyttäisi olevan lainkaan merkittynä Kärppien kapteenistoa tuolle nousukaudelle, mikä on samalla hyvä osoitus siitä, ettei siihenkään ole aina luottaminen.
 
Viimeksi muokattu:

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tamminen kertoi, että häntä vaivaa tulehtunut isovarvas.

Ihan jo huolestuin, että ei kai Jussi kärsi kihdistä. Se on kivulias vaiva, jota aikanaan ”kuninkaiden taudiksi” nimitettiin, mikä nyt sekin sopisi Tamille.

Ruokavalio kuntoon, painon pudotus ja alkoholi ja etenkin olut pois niin olo voi helpottaa kummasti. Take my word!!!
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Minulla oli Ouluun mennessä " vyöllä" jo useampi sarjanousu , ensin pelaajana ( TPS 1969) sitten valmentajana , HC Sierre ( Sveitsi 1990 ), TUTO 1994 etc.. ..

Mitäs muita nousuja siellä oli tuossa vaiheessa vyöllä? Kun tuossa on tuo etc, niin väitteen mukaisesti useampi muukin kuin mainitut.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Mitäs muita nousuja siellä oli tuossa vaiheessa vyöllä? Kun tuossa on tuo etc, niin väitteen mukaisesti useampi muukin kuin mainitut.
Sängystä nousuja veikkaan, Tammisen* kevähuumauksen sanoin:

Tamminen* nyt ampaisee ylös vuoteestaan
Aurinko on korkealla, kevättuuli lounaassa
Niityllä hän tanssii järin yöpaidassaan
Lauluhunsa yhtyä saa kuka vaan

*nimi muutettu
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toki esimerkiksi entinen joukkuekaveri Karri Kivi on jälkikäteen muistellut, että Kukkosesta huokui johtajuus jo hyvin nuorena pelaajana. Siitä huolimatta Kukkonen ei kuitenkaan muistikuvieni mukaan vielä ihan noin aikaisin Kärppien kapteenistoon kuulunut kuin mitä Tami antaa muistelmavuodatuksissaan ymmärtää. Voi tosin olla ihan viaton lipsahdus, johan tässä on pari vuosikymmentä kerennyt tuosta noususta kulumaan ja helposti sitä ihminen huomattavasti tuoreempiakin asioita muistaa väärin.

Tässähän on takana tietenkin se, että Tami ottaa varmaan mielellään pienen palan kunniaa Lasse Kukkosen urasta. Jos Lasse olisi joku tavanomainen liigajyrä, niin Tami saattaisi muistaa asiat oikein. Mutta tämähän on ihan normisettiä Tamilta.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Rauhallinen torstai, nyt vielä kotikonttorilla Turun Kuusamakujalla!! Klo 12.00 meeting toimistolla Nereis Business Gardenin tiloissa!! " Veli " Tuominen tulee käymään ja turkulaista palloiluhistoriaa tallennetaan - hieno juttu!! Omalta osaltani löytyy materiaalia, toimittaja sitten saa perkaa sen olleellisen!! Sitä kutsun työnjaoksi- pelihommissa roolitus on oikea termi!! Muuten " case Korona" tekee duunit monimutkaisiksi ja koulutusbusiness täysin jäässä, joten parempia aikoja odotellessa!! Onneksi rästitöitä riittää ja " uusi " kirja työn alla- siitä enemmän tunnnempana!! siinä " case Koronan " hengessä kaikille taistelijoille: " winner never quits- qiutter never wins", keep rocking, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös