Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016 klo 13.07.

 1. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Miksi HIFK:lle pitäisi maksaa yhtään mitään Aaltosen sopimuksen loppuessa tähän kauteen?

  Ottaisin kyllä Kärppiin. Taitaapi vain lähteä ulkomaille.
   
 2. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Tärkeitä syöttöpinnoja TPS-sarjassa, mutta muuten lapanen kyllä liksaansa nähden (ja ennenkuin joku näsäviisas tulee sönköttämään mikäsepalkkasittenoli, niin kaikki tietää että liikaa).

  Noh, ei näitä taitavia pelaajia koskaan liikaa ole, joten tulipahan nähtyä. Mutta ei tosiaan ikävä tule.
   
 3. Paksuerkkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ei ole tarkotus moralisoida mutta JMA veti ns. puolivaloilla kuitenkin hifkin parhaat pisteet... kärppiä vastaan niistä varmaan puolet... saapas(jalkakissa) nähdä mihin kurvailee seuraavaksi, vieläkö narreihin? Vaikka varmaan teille ihan sama
   
 4. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kuka olisi alkuvuoden tehoilujen (mm 3 maalia jyväskylässä ylivoimaisella esityksellä) jälkeen uskonut, että kauden maalit oli sitten melkein siinä. Ei kukaan.
   
 5. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Ja sa ei tajunnut? No ma selittaa: kun silla ei ole sopimusta mihinkaan, ja se voi lahtea mihin huvittaa, niin olisihan hauskaa etta joku toimari maksaisi siirtokorvausta (for nothing), ja vielä 3 miljoonaa euroa. Se vitsi siina.
   
 6. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  veikkaan, että tehoilisi 3+1 jos tulisi. Peli maistuisi silloin.
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pahoittelen, mutta en ymmärtänyt (saatika nauranut/hymyillyt). Juhikselle onnea jatkoon!
   
 8. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Jaetut parhaat. Koko kauden mittapuulla pistet taitavat olla tasan Hintzin ja Aaltosen kesken, Hintzillä enemmän maaleja. Aaltonen veti ~70% peleistä valot päällä, 30% ilman edes parkkivaloja. Ei ole hyväksyttävää, että Liigan kallein pelaaja on kolme peliä kymmenestä täysin hyödytön. Kyllä, heikompiakin esityksiä oli, mutta aika usein nämä pelit ratkaistaan parhaiden pelaajien kesken, vaikka jostain kaivetaankin keskusteluihin aina se myyttinen "nelosketjun puurtaja, joka nousee esiin pudotuspeleissä". Jos jengin kallein pelaaja floppaa ja muut eivät paikkaa, se ei poista kalleimman pelaajan floppaamista. Jos taas kallein pelaaja floppaa ja "myttyset", "ilomäet" ja "revot" paikkaavat puutteen, hemmetin hieno tilanne heille.
   
 9. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Noin vakavasti ottaen, ei meilläkään ole varaa maksaa kenellekään 3-400 000 euroa kaudessa siitä että tekee koko uransa aikana yhden tai kaksi mestaruusmaalia, ja pelaa kokonaisuutena pari hyvää kevättä. Varmasti parhaimmillaan loistava playoffs-pelaaja, mutta jos samalla rahalla saa 2-3 yhtä todennäköistä kevään onnistujaa niin ei välttämättä kannata Juhikselle maksaa.
   
 10. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toki olen samaa mieltä siitä, että palkka ei ollut kohdillaan peilaten kevään esityksiin. Tiedä sitten, mikä/mitkä oli syynä tähän alisuorittamiseen. Harmi, kun viihtyy Helsingissä nykyään paremman puoliskon kanssa. Ei ole saumoja saada miestä Ouluun.
   
 11. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Aaltonen mukaan MM-leirille. Saas nährä..

  Loukkaantumisteoriat voinee siis pyyhkiä pois syistä vaisuille esityksille.
   
 12. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jahas, että sillä tavalla. Vähän tietenkin yllätti, kun ei oo kevät vahvasti mennyt, mutta toisaalta onhan IFK:lla ollut joskus maalivahtiki, joka suli totaalisesti Liigan pudotuspeleissä, mutta nosteli vähän myöhemmin keväällä maailmanmestaruus kanisteria. Et tekiskö Juhis Peltoset mm-finaalissa ja Nybondas tarjoaa mottipäistä...
   
 13. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Varmaan mj:ssa ihan liekeissä!?

  Pudotuspelien huipputehot lienee vaikuttaneet?
  11 peliä, 0+4=4, 39 laukausta, plus/miinus 3 -12= -9, 2min
  Edellinen maali 3kk sitten.

  Olen kauden aikana ollut montaa mieltä JMA;sta. Palvonut, kironnut ja toivonut hyvää matkaa ihanminnevaan. Eihän se hänen lähtönsä IFKsta välttämättä koske kuin kerran, eikä häntä enää nähtäisi punaisissa Nordiksella. Vai koskisiko ollenkaan?
  Minullakin on sellainen mutu, että kyllä JMAn tilillä saisi ainakin kaksi S.Repoa, joten "Heippa vaan JMA!"
   
 14. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jaha, ja Aaltonen valittiin MM-kisojen joukkueeseen. Itseäni lähinnä ihmetyttää, että millä näytöillä. Eipä tuo peli ole ollut edelleenkään mitään mukavaa katsottavaa.

  Josko kevvään mies heräilis vihdoinki.. En usko, mutta elättelen toiveita. Menee fiilis katsoa matseja, jos taas saa vaan toivoa, että Aaltonen ei sössi mitään kovin pahasti.
   
 15. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Hieno homma, että valittiin skaboihin. Perisuomalaiseen tyyliin en rukoile epäonnistumista ja katkennutta jalkaa, vaan onnea ja menestystä maailmanmestaruuden jahtaamiseen.
   
 16. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aaltonen oli itse asiassa etenkin viimeisessä EHT-pelissä Suomen parhaita hyökkääjiä Sallisen johtaman ketjun ulkopuolelta, mikä yllätti ainakin allekirjoittaneen. Toki Suomen hyökkäyspeli oli kokonaisuudessaan lähes olematonta, mutta jotenkin sellainen kutina, että JMA saattaa tutun valmentajan alaisuudessa ja tuttujen ketjukavereiden kanssa yltyä kisoissa hyviinkin esityksiin.
   
 17. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja oikeastihan tämä meni niin, että Pate Laineelle kerrottiin hyvissä ajoin että käyttöä hänelle ei ole, jengiin tarvitaan se yksi maalintekijä ja tämä kisalippu menee Juhis Aaltoselle.

  Juhis painaa kisoissa 10+5 ja on jälleen kevvään mies.
   
 18. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno homma että Aaltonen valittiin kisoihin. Mielenkiintoista seurata miten uusissa kuvioissa kulkee.
   
 19. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Okei, itselläni meni tuo viimeinen matsi suurimmaksi osaksi ohi, sivusilmällä ehdin katsoa pari erää. Mutta hyvä näin, jos Aaltonen on osoittanut heräilyn merkkejä. Toivotaan, että Aaltonen on iskussa, kun kisat alkaa. Ilmeisesti on aiheellista elätellä toiveita tällaisesta heräämisestä.
   
 20. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Ja miltä peli näyttää kun vierellä on oikea kiekollinen sentteri. Aaltonen-Ramu olisi ollut täyttä timanttia mutta nyt ei löytänyt meiltä toimivaa ketjua. Kokonaisen joukkueen kasaaminen onkin meidän urheilutoimenjohtajalle mahdoton tehtävä. Mielummin olisin kyllä nähnyt Hintzin kisoissa kuin Aaltosen mutta näillä mennään.
   
 21. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Marjamäen valinnat haiskahtavat melko lailla siltä, että kerää kasaan pelaajia, joita on valmentanut aikaisemmin liigatasolla. Kenelläkään muulla pelitapa ei tule selkärangasta, eikä 'ulkopuolisten' valmentaminen marjamäkeläiseen pelitapaan ole oikein onnistunut.

  Lykkyä tykö!
   
 22. Kajastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tarvitseeko pelaaja, joka on vihkiytynyt kiekon kuljetuksiin, sen kanssa pikku kivaan kikkailuun, näpräämiseen ja hautomiseen sekä hyökkäysalueella maalin ja siniviivan kiertämiseen kunnes lyö kiekon plekseihin tai menettää sen sentteriä? Sääliksi kävisi Ramua jos joutuisi nuhiksen kanssa pelaamaan tai yleensä kuka vain laadukas sentteri. Ampukaa kiitos huhu alas siitä, että nuhis jatkaa vielä tulevalla kaudella. Henkilökohtaisesti ei mikään syletä niin paljon kun ajatella, että Nuhis kaartelee vielä tulevalla kaudella Nordiksella.
   
 23. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hieno homma Aaltoselle - pääsee antamaan näyttöjä potentiaalisille ensi kauden joukkueille joten yritystä varmasti on suhteellisen reilusti.
   
 24. Kahvitunti Jäsen

  JMA ansaitsi paikkansa eht-pelien perusteella, joten hyvä niin. Ehkä Marjamäki saa hänestä enemmän irti ja ehkä ymmärtää paremmin minkälaiset ketjukaverit hänellä pitää olla. Toivottavasti näin on. Joka tapauksessa onnea kisoihin ja näytä meille miksi sut valittiin joukkueeseen.
   
 25. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Tarvitsee. Kun pelaaja joutuu ottamaan itselleen väärää roolia, tässä tapauksessa laituri yrittää olla myös sentteri, on se aina karmeaa katsottavaa. Vähän kuin Finley ottaessaan itselleen kiekollisen pakin, kiekkoa ylös kuljettavan roolia. Näinkin voi käydä kun joukkueesta puuttuu se kädellinen pakki, jolle rooli kuuluisi.
  En silti toivo Aaltosen jatkavan meillä. Oikein roolitettuna vaikkapa Kärpissä Stadi-Matti tulee aiheuttamaan meille aikamoista päänsärkyä mutta silti. Ei tunnu Aaltonen meidän pelaajalta.