Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016 klo 13.07.

 1. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin joo, onhan meilläkin ollut vastaavaa... Kuulapään kahdenkeskiset Calounin kanssa! Pelikirjauskollisuus ei tosin siihen aikaan vielä ollut niin tiukkaa.
  Miten Oulussa muut pelaajat suhtautuivat Aaltosen kanssa vietettyyn ekstra-aikaan? Kyselen ihan vaan ymmärtääkseni paremmin tämän kauden kummallisuuksia.
   
 2. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oulussa Aaltosen tukiverkko on laaja. Vuonna 2014 Aaltosta joukkuetta edistäviin suorituksiin tukivat myös pukukopin valtiaat Lasse Kukkonen ja Mika Pyörälä. Kyllä Aaltonen ainakin tuolloin ymmärsi sen lainalaisuuden, että joukkueen etu on yksilön etu ja että nämä asiat kulkevat käsi kädessä tillanteessa kuin tilanteessa. Raksila on Aaltosen koti. Tämä varmasti myös auttoi kevään 2014 huippusuoritukseen.

  Mitä tuohon kysymykseesi tulee, niin Marjamäen kaltainen moderni pelaaajalähtöinen valmentaja keskustelee paljon pelaajien kanssa. Tämän vuoksi en usko, että Marjamäen keskustelut Aaltosen kanssa olivat mikään erityinen juttu kenellekään tuossa joukkueessa. Tai no, mistäpä minä sen voin tietää. Sen tiedän, että lopputulos oli napakymppi niin joukkueelle kuin Aaltosellekin.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös meidän Törmänenkin ole moderni pelaajalähtöinen valmentaja, joka varmaan mielellään keskustelee. Veikkaan että keskustelua ja tukea on ollut riittävästi, mutta vaatimustasoa ja kontrollia liian vähän.
   
 4. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tai sitten se pelitavallinen selkänoja puuttui noista Törmäsen pitämistä keskusteluista. Minä en usko siihen, että piiskaa olisi pitänyt olla enemmän.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aaltonen vaikuttaa juuri sellaiselta pelaajalta, joka vaatii valmentajalta ns. koirakoulua. Eli ensin pitää antaa yksiselitteiset pelitavalliset ohjeet miten pelataan ja minkä puitteissa niitä kikkoja saa veivata, ja sitten palkkio/rangaistus (lisää peliaikaa & ylivoimaikaa/vähemmän peliaikaa) periaatteella valvotaan peliesityksiä.
   
 6. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Sanoitko juuri HPK?
  Paitsi, ettei siellä kaikki hyvätasoiset vedä samassa ketjussa, mutta noinniinkumuuten.

  Erittäin kovaan tulojen putoamiseen voi alkaa varautua kyllä.
   
 7. Lainaus:
  Tehokkaimman liigakautensa kuitenkin vetänyt siten että sai vedellä ihan omia latujaan ilman mitään puitteita.
   
 8. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eikä tuo Westerlundinkaan alaisuudessa mitään riemumarssia ollut.

  Tai hetken aikaa oli, mutta välittömästi kun joku muukin joukkueesta otti ratkaisijan roolia, (1. kaudella lokomo & 2. Regin-Kozun) niin Aaltonen peli vajosi alle arvostelun.

  Sama taisi käydä myös Hifkissä kun hintzit ottivat loppukaudesta roolia?
   
 9. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ennemmin niin, että Aaltosen pelin taso vajosi samaan aikaan kun IFK:n runkosarjan huonoin vaihe alkoi. Hintzin johtama ykkösketju löytyi vasta pudotuspelien kynnyksellä. Tuossa välissä ratkaisijat olivat vähissä, kuten myös sarjapisteet.
   
 10. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja mikäs se joukkueen sijoitus ko. kaudella olikaan?
   
 11. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Tätä kokeiltiin juuri noin kuudenkymmenen ottelun verran. Ei lähtenyt rullaamaan.
   
 12. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  No joo. Jos oikein ilkeä olisin niin sanoisin että puukäsien kanssa, mutta olkoon, sillä kaatunutta maitoa turha enää nyyhkiä ja 5kk uuteen kauteen.
   
 13. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Kiekkoareenan Kärppien hankintoja koskevan jutun mukaan Juhi "tähyää ulkomaille".
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017 klo 21.50
 14. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tästä voisi vetää aika helpot johtopäätökset. HIFK tai Pelicans eivät ole kiinnostuneita, ja Kärppiin ei ole kiinnostusta tulla.
   
 15. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Voisinpa veikata, että Aaltosta muistellaan kymmenen vuoden päästä osapuilleen näin:

  Taitava pelaaja jonka otteet heittelivät laidasta toiseen. Uran huippuhetkiä oli Kärppien mestaruuden ratkaisseen jatkoaika-maalin tekeminen 7männessä finaalissa Tapparaa vastaan. Tämän jälkeen pelasi vielä kaksi kohtalaista kautta KHL:ää Jokereiden paidassa josta matka jatkui IFkhon jossa pelasi vaatimattoman kauden liigan parhaiten palkattuna pelaajana päättäen kauden 20 ottelun maalittomaan putkeen.

  Tämän jälkeen Aaltosen ura jatkui vielä Sveitsin, Saksan ja Slovakian liigoissa.

  Kiitos Tom. Hienoa, että sait IFKn osalliseksi tätä tarinaa.
   
 16. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ainakin omat tutut Jokerien kannattajista olivat tyytyväisiä kun Aaltonen lähti viime vuonna. Oli ilmeisesti melkoisen "kevään mies" sielläkin, vaikka kohtuulliset pisteet teki runkosarjassa.
   
 17. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Meidän ikioma rakas UTJ Harri Aho väitti jossain haastattelussa, että Aaltosen kanssa ei ole käyty minkäänlaisia neuvotteluja Kärppiin siirtymisestä. Jos näette Juhiksen jossain, niin sanokaapa sille, että kilauttaa Hapalle ja sanoo, että tahtoo tulla tänne pellailemaan.
   
 18. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Taisin tänäyönä muuten nähdä unta, että Aaltonen iskee tänään niin kauniin maalin, että sulattaa jokaisen fanin sydämen ja jättää positiivisen muiston itsestään! Hitot kauden loppuosasta!
   
 19. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Kun niin saatanasti tekisi mieli tykätä tästä fleguilijasta, mutta ei maistu ei. Pari törkeätä Aaltosmaalia nähtiin runkosarjassa, jotka sai kyllä hallilla ja kotona hanurin pomppaamaan kattoon ja lupaus näytti hyvältä, sitten alkoi jyrkkä alamäki, jonka mukana tuli tekemättömyys, haluttomuus sekä henkilökohtaisten virheiden järkyttävä määrä. Ei oo kevvään pellailija eikä näköjään kovin muutenkaan moinen loppupelissä. Taitoa kyllä löytyy kuin miltä, sitä ei voi kieltää, mutta Aaltonen ei sitä käyttänyt, kun sitä oltaisiin kaivattu. Kiitos pienistä muutamista valonpilkahduksista runkosarjan aikana, mutta toivotan hyvät jatkot omalta osalta. Tykkäisin, mutta en tykkää, haluaisin silti ehdottomasti.
   
 20. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Pakko olla jotain loukkia taustalla koska ei pysty tällä hetkellä haastamaan 1 vs 1 yhtäkään liigapelaajaa. Pärjäisiköhän edes mestiksessä?
   
 21. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Lainaus:
  Päässä vikaa, jos ei muualla.
   
 22. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tätä kaveria ei kyllä tule ikävä. Saa puolestani pellailla missä ikinä haluaa.
   
 23. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Tämä mätisäkki ei saa Nordikselle tulla enää ikinä. Aivan korkeintaan vierasjoukkueen bussilla.
   
 24. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Hyvästi ikuisesti paskakasa.
   
 25. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Myytävänä, loistava kevvään pellaaja, hinta: palkan maksu ensikauden osalta ja 300 000 eur siirtokorvausta. Kärppien uusi toimari (kuka hän lieneekään), haloo!