Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Juha Jääskä

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana tant gredulin, 17.11.2018 klo 18.50.

 1. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jäky on pelannut koko uransa IFK:ssa ja kuulunut kapteenistoon jokaisessa ikäluokassa. Maajoukkueessa vuoden 2016 U-18 maailmanmestarijoukkueen varakapteeni. Energinen, taisteleva, monipuolinen pelaaja, joka ansaitsee oman ketjunsa täälläkin.
   
  Arminius, Moto, ElmerMoody ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. Keskikalja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS
  Kyllä. Ennen kauden alkua haukuin turhakkeeksi, syön sanani! Aivan mahtava pelaaja.
   
  tant gredulin tykkää tästä.
 3. FosaMasa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PiTa, HIFK, Liverpool
  Joukkueen kovakuntoisin pelaaja. Näin muistaakseni totesi fysiikkavalmentajakin kauden alussa Jääskästä. Toivottavasti kehittyy vielä.
   
 4. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Kaverista tulee pelimies. En ihmettelisi jos on jo muutaman kauden päästä sarjan parhaita 2-3 senttereitä. Musta paranneltu versio Miehosta.
   
  Daal tykkää tästä.
 5. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jäkyltä hieno ja energinen peli taas! Hyvä siitä tulee, jos ei ole jo :)
   
  BOL ja Schwein tykkäävät tästä.
 6. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hienoa työtä tänään, vaikkei voitettukaan. Noin hyvä duuni palkitsee kyllä, ennemmin tai myöhemmin!
   
  tommy36, MJ64 & ElmerMoody tykkäävät tästä.
 7. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Toivotaan että jatkuisi nyt nousujohtuisena. Turhan pitkä etumatka on kyllä annettu muille, mutta onhan tässä vielä puolet runkosarjasta kärsimättä.

  Edit: Väärä ketju, tietty Jääskäänkin pätee tuo nousujohteisuus. Tykkään jannusta.
   
 8. Gunde S. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Juha Jääskä. Toivon todella, että tällä kaverilla on monivuotinen sopimus tähän jengiin. Upea jalalla, hyvät kädet, mukavan fyysinen sekä aina oikeassa paikassa. Tuleva maajoukkuepelaaja eikä NHL ole mahdoton.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 9. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tänään 1+1 ja jatkoerässä kentällä. Getting there!
   
  RedDawn, ElmerMoody, Pekka Kaukalo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Kapteeniainesta, jossei olisi vielä näin nuori ja kokematon pojankoltiainen niin heivaisin Petrellin Mestikseen ja Jääskä kapteeniksi. Jääskästä on kasvamassa omasta takaa meille sellainen pelaaja, jolla ei kuitenkaan ehkä riitä NHLään, mutta EHT tasolle varmasti. Tällaisia pelaajia tarvitaan, jos haluamme nousta Kärppien ja Tapparan kaltaiseksi kestomenestyjäksi.
   
  Häijy, tant gredulin, Pekka Kaukalo ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 11. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä olen valtavan iloinen siitä, että Juha Jääskän potentiaali alkaa realisoitua. Hardest working man in this business!
   
  Keskikalja, McBean, RedIsMyColor ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 12. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  1+1 tänään ja se maali teki pelistä vielä pelin. Hyvä Jäky!
   
  Sopanen15, ElmerMoody, Pekka Kaukalo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  1+1 "vähän" hämää, Jääskä oli ihan hukassa sentterin tontilla taas. Toki tämä ei ole Jääskän vika missään nimessä, että tätä joudutaan peluuttamaan keskellä, laidalle tämän kaverin ominaisuudet paremmin sopivat.
   
  Pate44 tykkää tästä.
 14. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niin joo, mitä noista bojoista, kun taiteellinen vaikutelma ei ollut hyvä. Taitoluistelussa nämä :) Vai?
   
 15. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Puhutaan vasta parikymppisestä kaverista, joten mielestäni on suoriutunut vähintäänkin tyydyttävästi Tyrväisen paikkaajana vaikkakin sentterikokemus on käsittääkseni aika pieni. Edelleen pysyn kannassani, että Jääskä on tuleva IFK-kapteeni, ja kun kokemusta karttuu lisää niin tästä tulee meidän oma "MikaPyörälä", joka pelaa tilanteessa kuin tilanteessa paikkaa kuin paikkaa, ja tekee älyttömän työmääränsä lisäksi myös tulosta.
   
  Snakster, Häijy, HJL ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 16. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Ei Jääskästä mitään Pyörälää saa. Kavereissa ei juurikaan yhtäläisyyksiä. Jääskä on puhdas laituri, kova luisteleen, huono aloittaja ja onneton pelintekijä. Kohtalainen laukaus.Voi olla tuleva kapteeni mutta se ei paljon kerro kuten historiasta voimme todeta.
   
 17. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Mä olen kyllä @Frankie sun kanssa samoilla linjoilla.

  Vielä todella nuori kaveri ja oli mm. Ville Peltosen suosikkeja silloisesta junnutuotannosta, kun Peltonen sitä touhua hetken katseli.

  Useampikin peliä tunteva on kehunut kaveria poikkeuksellisen monipuoliseksi. Toki tietyin varauksin, koska on nuori. Mutta harvassa on ton ikäset kaverit, jotka voi heittää ketjuun kuin ketjuun ja silti saa jotain aikaiseksi. Ja tämä vaikka ukot ympärillä vaihtuu ja pelipaikka vaihtuu pelin sisälläkin joskus laiturista sentteriin tai toistepäin.

  Ja 1+1 ja +1 voi antaa ”väärää kuvaa”, mutta jonkunhan ne tehothan pitää tehdä. Musta oli koko pelin ajan edes jollain tapaa pelissä mukana. Silloinkin kun muu jengi nukkui ruususen unta.

  Ja kaveri on polkukone ja vielä kohtuulliset kädetkin... ja pelaa virne kasvoillaan.
   
  tant gredulin ja R.P.M. 12 000 tykkäävät tästä.
 18. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Niin oli Pyöräläkin parikymppisenä puhdas laituri, joten en olisi kovin huolissani siitä, ettei Jääskä pystyisi myös Pyörälään tapaan vetämään vanhempana ja rutinoituneempana sentteriä. Jääskällä on jo nyt sellainen harvalta pelaaja löytyvä ominaisuus, että saa kentän kuin kentän toimimaan omalla tekemisellään. Lisäksi minun silmääni Jääskä on kuvailemaasi monipuolisempi pelaaja, ja nyt jo ollaan menossa kohti noin 20 pisteen kautta, ja itse näen tuon pistemäärän kasvavan kausi kaudelta.
   
  McK, Pekka Kaukalo, Postinjakaja ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 19. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
 20. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Yleensä se vaan menee niin että kaveri omassa ikäluokassaan tekee tehoja jos hänestä on tehojen tekijäksi vanhempana. Ei se ole sen ihmeellisempää matikkaa.
   
 21. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  BOL tykkää tästä.
 22. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Olen seurannyt lätkää yli 40 vuotta. Se on niin helppo nähdä että kaveri on laituri. Hänellä ei ole mitään eväitä sentteriksi mutta kaikka laituriksi. Miksi Tobias ja kumppanit ei tätä näe?
   
 23. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Kävin ihan huvin vuoksi katsomassa Pyörälän tehoja "omassa ikäluokassaan" sekä toisen minun mielestäni Jääskää muistuttavan, ja meille erityisen tutun kaverin tehoja, eli Juhani Tyrväisen, joka muuten myös pelasi nuorempana sekä sentteriä että laitahyökkääjää. Tehot eivät hirveästi eroa toisistaan (PPG), ja niitä sekoittaa myös se, että Jääskä pääsi Liigan rinkiin ja pelaamaan Liigaa molempia noin 1,5-2 vuotta aikaisemmin. Edelleen mielestäni sinulta unohtuu täysin se, että Jääskä täyttää vasta muutaman viikon päästä 21 vuotta, ja sen huomioon ottaen mielestäni pelaa erittäin kypsää peliä sentterinä myös.

  Tämä sinun 40 vuoden asiantuntemus niin onko se vaan IFKn kohdalla vai pystyitkö jo aikoinaan ennustamaan muidenkin joukkueiden pelaajien kohdalla parikymppisenä, onko heistä senttereiksi vai ei?
   
  BOL, F#21 & Pekka Kaukalo tykkäävät tästä.
 24. F#21 Jäsen

  Jääskä on kyllä meikänkin lemppari tästä joukkueesta. Tuli häntä valmennettua kun siirtyi Ogelista punapaitaan ja jo silloin huomasi miten ainutlaatuinen urheilija ja jääkiekkoilija hän oli. Silmissä ja tekemisessä näki sen oikean halun pelata jääkiekkoa ja jatkuvasti kehittyä siinä. Oli siis nuorena jo valmentajan ihannepelaaja.

  Ja sai halutessaan jo silloin pelata vaikka koko ottelun jos vain kunto kesti - sentterin tontilta.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Kyllä minäkin Jääskästä tykkään, hän ei vain mielestäni sovellu sentterin tontille. Laiturina tuo on oikein pätevä pelaaja Liigaan ja kunhan Lundell saadaan takaisin niin haluaisin nähdä kolmosketjuna Jääskä-Lundell-Salminen kolmikon.