Juha Jääskä HIFK:ssa

  • 124 218
  • 619
Suosikkijoukkue
IFK
Se siis osui. Nyt voin avata tätä hieman. Jo alkukaudesta kuului sellaista, että Jäky herätti mielenkiintoa änärissä ja meinasin aluksi tippua tuolilta, kun kuulin näitä juttuja. Siellä oli kuulemma hanakasti scoutit käyneet IFK:n peleissä ns tositarkoituksella. Ilmeisesti Jääskä herätti kiinnostusta, koska hänessä nähdään potentiaalia pelata rikkovissa kentissä.

Tuhannesti onnea Jäkylle ja nyt kohti kirkkaita
Herätti jo viime kaudella EHT:ssa. Mahtava juttu Jäkylle, halusi lähteä myös kokeilemaan ja meielstäni nyt on erinomainen sauma siihen. Himaan pääsee aina.
 

Bromse

Jäsen
Jumalauta miten hieno uutinen, ensimmäistä kertaa aikoihin piirtyi hymy välittömästi kasvoille kun uutisen luin. Jäky jos joku on ansainnut päästä kokeilemaan rajojaan P-Amerikassa.

Helvetisti tsemppiä matkaan, ja toivotaan että saisi raavittua paikan ylhäältä. Helppoa se ei varmasti tule olemaan, mutta duunimoraalista se ei varmasti jää kiinni.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kasvattajakorvausta maksetaan 285 000 €, joka jaetaan neljän edellisen kauden seuran kesken, eli koko potti tulee IFK:lle.

Jos todella näin on, niin sittenhän IFK:lla olisi ihan hyvin sitä rahaa siihen uuden valmentajan hankkimiseen.

Tämä Jääskän NHL-siirto tuli kuitenkin joukkueelle ehkä sen luokan yllätyksenä, ettei sitä osattu varmaan talvella vielä edes odottaa, niin siksi seurajohdon on mielestäni turha koittaa mennä enää piiloon sen tekosyyn taakse, että kun "Ei ole rahaa vaihtaa valmentajaa", nyt jos todella saadaan tällainen potti pelkästään oman jengin käyttöön, niin mikäpä olisikaan parempi kohde sen hyödyntämiseen, kun se päävalmentajan vaihto.

Paitsi ehkä seurajohdon ja hallituksen mielestä se säästäminen ja heidän saunailtojen rahoittaminen.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Jääskälle NHL-diilistä. Siellä ihmetellään P-Amerikassa ensi kaudella, että mikäs mies se tämä on. Ihme on, jos ei jossain kohtaa ylhäällä pelaa. Toki Carolinalla erittäin laaja hyökkäys, mutta loukkeja tulee aina ja silloin on syytä suorittaa.

Onneksi IFK löysi paikkaajan Jasun muodossa. JJ ku JJ.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Voisi kai muuten suunnata vaikka samantien AHL:ään loppukaudeksi mutta Carolinalla ei ole farmijoukkuetta niin ei liene ihan niin yksinkertaista.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Hieno homma Jäkylle! Aivan mahtavaa!
Harmi vaan, että NHL:n epäkiinnostavin joukkue. No, ehkä sitten edes yksi syy seurata Canesia vähäsen.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Jääskä änäriin Carolinaan. Ompa hieno uutinen ja toivottavasti saa näyttää ylhäällä.
Ei kautta ilman jotain hyvää. Tämän kauden ilouutinen on tässä. Onnea ja iso kiitos Jäkylle.
 

Jman1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tavallaan jopa pystyy nähdä, että jäky voisi pärjätä änärissä oikein sujuvasti ainakin kehitystä on tullut siihen malliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös