sakkr

Jäsen
Omasta mielestä paras skenaario Torontolle olisi se, että mentäisiin tämä(kin) kausi ilman kapteenia. Matthewsille A rintaan ja kaudelle 18-19 C rintaan. Saisi hieman käsitystä tuosta kapteenin pestistä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
CAR - Hurricanes veti viime kauden ilman kapteenia ja en yllättyisi jos tekevät tulevalla kaudella saman. Ei sieltä kuitenkaan ole tainnut kukaan vielä nousta kapteenin rooliin. Paluumuuttaja Justin Williams toki kokeneena pelaajana voisi sen roolin täyttää parin vuoden ajan, tai sitten Jordan Staal voisi kokeilla myös kykyjään kapteenina.
Coach Peters totesi viikko sitten, että Carolinalla tulee olemaan kapteeni tulevalla kaudella. Mahdollisia vaihtoehtoja löytynee nopeasti mietittynä ainakin koko viime kauden varakapteenisto (Skinner, Staal, Rask, Faulk), Williams sekä ehkä jopa Slavin. Viime kauden otteiden perusteella antaisin Skinnerille C:n, mutta Willy voisi olla kuitenkin se paras vaihtoehto.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Maple Leafs ilmoitti eilen että heillä ei ole tulevalla(kaan) kaudella kapteenia, eli ei ole vielä Matthewsin aika saada C-kirjainta pelipaitansa rinnuksiin.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
Eikö Mark Streit ollut Islesin kippari jossain vaiheessa?
Hyvä nimitys kapteeniksi! Taitaa olla toinen ikinä, sillä Streit kantoi tuota kunniaa Islanderssissa muutama kausi takaperin.
No hemmetti! Niin olikin. Tiesin että joku on ollut, mutta ei saanut päähän nimeä. Ei sitten millään.
 
"That's bigger than me!" -Mia Khalifa

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Onko Arizonan, Buffalon, Carolinan ja Vegasin suunnalta tullut tulevan kauden kapteeniasiasta mitään lopullisia päätöksiä?

Toronto on ainoa jonka olen itse huomannut julkistaneen jo lähtevänsä kauteen ilman kapteenia.
 

sakkr

Jäsen
Onko Arizonan, Buffalon, Carolinan ja Vegasin suunnalta tullut tulevan kauden kapteeniasiasta mitään lopullisia päätöksiä?

Toronto on ainoa jonka olen itse huomannut julkistaneen jo lähtevänsä kauteen ilman kapteenia.
Eiköhän se tule olemaan Arizonalla OEL kapteenina. Carolina tulee nimeämään kapteenin ennen kauden alkua.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, La Celeste
Hurricanesin uusi kapteeni on selvillä torstaina tai perjantaina päävalmentaja Bill Petersin mukaan. Uskon, että joko Justin Williams tai Jeff Skinner saa natsat.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Voittaja

Jäsen
Itteä kyllä aina naurattaa nämä joukkueet jotka eivät nimeä kapteenia, ei se nyt niin saatanan hankalaa tarvitse olla. Jos joukkueessa ei ole yhtään kapteenin arvoista pelaajaa, niin ihmettelen kun puhutaan ammattilaissarjasta, turhanpäiväistä säätämistä moinen kikkailu.
 
Don't buy the S*n!
JFT97 YNWA
******

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Mikä ihme siinä Oliver Ekman-Larssonissa mättää, kun sitä ei voida kapteeniksi nimetä? Luulin että se oli jo lähes varma homma. Vai ketäs muita siellä olisi kelle voisi kapteenin natsat antaa?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eli siis yhteenvetona Arizona, Buffalo, Toronto ja Vegas lähtevät kauteen ilman kapteenia.

Carolinalta pitäisi tänään tai huomenna olla luvassa kapteeninimitys.
 

lasaleiko

Jäsen
Mikä ihme siinä Oliver Ekman-Larssonissa mättää, kun sitä ei voida kapteeniksi nimetä? Luulin että se oli jo lähes varma homma. Vai ketäs muita siellä olisi kelle voisi kapteenin natsat antaa?
Voihan olla pelaajan omakin tahto ettei halua olla joukkueen kapteeni . Esimerkiksi Andrei Markov taisi aikanaan kieltäytyä kapun roolista Montrealissa. Toki Montrealissa sitä on jääkiekkoilijana vielä erityisesti suurennuslasin alla verrattuna Glendaleen, mutta luultavasti Kojooteissakin se kapteeni joutuu vastailemaan medialle kuin "rivipelaaja". Sitten on vielä kaikki promot ja kissanristiäiset, eikö näissäkin kapteenit ole useimmiten mukana?

Enkä viittaa rivipelaajalla OEL:n taitotasoon. Mutta meitä on moneen junaan ja kaikille ei se kapteenin rooli sovi. Ja tämä puhdasta omaa spekualatiota Kojoottien kapteeniudesta ja OELsta.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Arizonassa kapteenilla on paljon kissanristiäisiä kuljettavanaan, sillä jääkiekkoa pitää markkinoida hullun lailla NFL:n (Cardinals), NBA:n (Suns), MLB:n (Diamondbacks) sekä yliopisto urheilun viedessä paljon huomiota Kojooteilta. OEL ei vaikuta henkilöltä, joka olisi valmis ottamaan tätä taakkaa kantaakseen, vaikka eliittipelaajana ja tulisieluisena taistelijana sopisi mielestäni kapteeniksi. Hän voi vielä tässä vaiheessa uraansa valita sitoutuuko hän pidemmäksi aikaa edelleenkin pienen muuttouhan alla olevan ikuisen laajennusjoukkueen keulakuvaksi vai lähteekö hän hakemaan menestystä sopparin loputtua muualta.

Mutta ihan järkevä päätös Coyotesilta on edetä pelkillä apukapteeneilla oma aikansa. Doan ei jättänyt kentälle tyhjiötä, jota ei voitaisi täyttää, mutta johtajuuden (kentällä & pukukopissa), median, fanien, PR:n & markkinoinnin, hyväntekeväisyyden ja kissanristiäisten muiden osalta tälläinen tyhjiö on jäänyt. Katsoo nyt kuka alkaa ottamaan eniten liiderin roolia kun pelit ensi yönä starttailevat ja kun kausi etenee. Varmasti myös tuoreella coachilla on oma sanansa sanottavanaan ja Tocchet`illa on joukkueen kanssa alla vasta yksi camppi sekä muutama treenipeli.
 
"Shane Doan playes hurt and has a smile on his face. He plays every shift like it is his last. He doesn't feel that an injury is something to share"

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Mutta ihan järkevä päätös Coyotesilta on edetä pelkillä apukapteeneilla oma aikansa. Doan ei jättänyt kentälle tyhjiötä, jota ei voitaisi täyttää, mutta johtajuuden (kentällä & pukukopissa), median, fanien, PR:n & markkinoinnin, hyväntekeväisyyden ja kissanristiäisten muiden osalta tälläinen tyhjiö on jäänyt.
Voisiko myös olla, että organisaatiokaan ei "tahdo" keulakuvaksi ruotsalaista pakkia. Siis ihan vain, jotta joukkuetta olisi helpompi markkinoida jenkkiyleisölle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Carolina lähtee tulevaan kauteen kahdella co-kapteenilla. Jordan Staal on kapteeni kotiotteluissa ja Justin Faulk vierasotteluissa. Jeff Skinner sitten varakapteeni.

Tuollaista co-captain systeemiä ei olekaan tainnut hetkeen olla. Joskus 80-luvulla se taisi olla yleisempää. Ray Bourque ja Joe Sakic muun muuassa omissa joukkueissaan jakoivat aikoinaan kapteenin viran toisen pelaajan kanssa tuolla tapaa ensin alkuun.

Noita kiertäviä kapteeniuksia kyllä on nähty 2000-luvulla ainakin Buffalossa ja Minnesotassa, joissa aikoinaan kuukausittain vaihdeltiin kapteenia joidenkin kausien ajan. Se ei ole ihan sama asia kuitenkaan kuin tämä co-kapteenius, jossa kaksi pelaajaa jakaa kapteeniuden, toisen ollessa kotona ja toisen vieraissa kapteenina.
 

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Tuollaista co-captain systeemiä ei olekaan tainnut hetkeen olla. Joskus 80-luvulla se taisi olla yleisempää.
Muistelen, että Buffalolla olis muutama vuosi sitten ollut kapteenit samanlailla. Olikohan Ott toinen niistä.
 
Me pyöritetään monen sadan tuhannen juttua ja te tuutte mulle naureskelemaan!

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Muistelen, että Buffalolla olis muutama vuosi sitten ollut kapteenit samanlailla. Olikohan Ott toinen niistä.
Näinhän se tosiaan oli kun googletin asian. Sabres nimesi Ottin ja Vanekin co-kapteeneiksi juuri ennen 2013-14 kauden alkua. Vanek sitten kaupattiin Islandersiin vain pari viikkoa kauden alkamisen jälkeen joten tuo co-kapteenius ei kauaa kestänyt. Selittänee miksi siitä ei ollut muistikuvaa.

Edit. Briere ja Drury olivat 2005-06 ja 2006-07 kausilla Sabresin co-kapteeneita, eli Buffalo tuota systeemiä on pariin otteeseen käyttänyt 2000-luvulla.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kyle Dubas taisi viime viikolla jutella siihen malliin että Leafs lähtee kauteen ilman kapteenia. Eli Tavareksen ja Matthewsin (ja mahdollisesti myös Riellyn) välillä ei tehdä nyt vielä valintaa kapteenin suhteen.

Ilman kapteenia tällä hetkellä ovat ARI, BUF, MTL, NYI, NYR, TML, VAN ja VGK. Lisäksi DET joutunee mahdollisesti pelaamaan ilman kapteeniaan (Zetterberg) ensi kauden ja nähtäväksi jää nimittävätkö korvaajan tilalle vai pelaavatko ilman kapteenia. Carolinassakin voi tulla muutoksia tuohon viime kaudella tapahtuneeseen Staalin ja Faulkin väliseen vuorottelusysteemiin nähden.

Arizonassa on nyt pelattu yksi kausi Doanin jälkeen ja OEL saatua pitkään jatkosopimukseen. Joten odottaisin OEL:n nimitystä kapteeniksi siellä ennen kauden alkua. Buffalossakin pitkän ja rahakkaan uuden sopimuksensa aloittava Eichel voisi hyvin saada kapteenin roolin haltuunsa, ellei sitten Dahlinin saaminen aiheuta tuossa suhteessa päätöksenteon pitkittämistä heidän välillään. Muut kapteenittomat voivat hyvin jättää nimityksen tekemättä vielä tässä vaiheessa.
 

Largo

Jäsen
Mun mielestä pari joukkuetta kuitenkin pitäisi olla lähes selviö.

MTL: Weber
VAN: Horvat
ARI: OEL
BUF: Eichel

Tai selviö ja selviö, mutta ainakin lähellä. Eichel jenkkinä ehkä kuitenkin on pari vuotta vanhempana ja amerikkalaisena lähempänä tuota kuin Dahlin. Weber pitäisi olla selvä, vaikka loukkaantuneena onkin. OEL pitäisi myös olla selvä. Horvat on vain oma mielipide. Katsotaan.
 

ipaz

Jäsen
Islandersissa Andrew Ladd on aika vakuuttava vaihtoehto kapteeniksi. Rangers varmaankin lähtee kauteen ilman kapteenia, mutta Marc Staal ja Zuccarello olisivat tässä vaiheessa ne vaihtoehdot. Vegasissa en ihmettelisi että Deryk Engelland nimettäisi joukkueen kapteeniksi, jos kapteenia ovat nimeämässä.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Weber pitäisi olla selvä, vaikka loukkaantuneena onkin.
Vaikka Weber stud ja warrior vahvalla boldauksella onkin, en ole lainkaan varma, onko tämä oikea valinta kapteeniksi. Lyhyehkö Habs-tausta ei itsessään ole ongelma, mutta Weberistä ei tule mieleen "koko kaupungin kapteeni", joka erityisesti viihtyisi salamavaloissa ja olisi valmis sekopäämedioiden päivittäisiin haastatteluihin ja rummutukseen.

Jos saisin valita itse, palauttaisin C-kirjaimen pelipaitaan, jossa koreilee sama numero kuin edellisellä kunnollisella kapulla. Toisaalta kun tiedossa on mitä Habs-kapteeneille tuppaa säännön mukaan tapahtumaan, Weber voisi olla Gallagheria parempi vaihtoehto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy