Joukkueen rakennus kaudelle 2022–2023

  • 667 672
  • 5 116

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
No ompa vaikeeta...

#29 Jason Williams

Miljoona taalaa on saatu vihdoin kasaan.

---

Kyllä nyt pitäisi tulla vähän isompi nimi kuin oma junnu, kun tuolla tavalla merkataan päivämääräkin listaan.

Olisiko jo Williamsin pojan vuoro? Porissa kuitenkin syntynyt?
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivämäärä 22.4. on muuten päivä, jolloin yhdeksän vuotta takaisin pelattiin Tampereella pitkä finaaliottelu.

Tuosta asiasta ei valitettavasti saa vihjettä, kuka pelaaja tänään julkaistaan. Toivon kuitenkin, että tänään tulisi pelaajajulkaisu josta voisi todeta, että ihanaa saatana.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
X1 - "JJ:n tuttu" - "Kuusela"
Joensuu - Barach - Erholtz
Talaja - Myllymaa - Viitala
Aaltonen - Appelgren - Knihti

Ruuttuhan tuosta puuttuu ja tuossa hahmotelmassa sentteriosasto aloituksissa jää täysin ykkösmiehen varaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ruuttuhan tuosta puuttuu ja tuossa hahmotelmassa sentteriosasto aloituksissa jää täysin ykkösmiehen varaan.
Olisi fiksua sijoittaa Ruuttu jonkun heikomman aloittajan laidalle. Eiköhän tuo tule löytymään Myllymaan viereltä, kuten viime kaudellakin.

Vaikea tosiaan uskoa, että Ruuttu saisi jostain ulkomailta sopparin tulevalla kaudella. Ellei sitten jostain syystä ala hulluttelemaan ja lähde elämysmatkalle johonkin Itävaltaan/Ranskaan/Norjaan.

Eli ihan hyvillä mielin voidaan sijoitella Ruuttua fantasiakokoonpanoihin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tämä osoittaa sen, että kuinka paljon rahaa on esimerkiksi HockeyAllsveskaniin tippuneella Djurgårdenilla. Tätä ennen seura on jo hankkinut esimerkiksi Daniel Brodinin ja Marcus Krugerin.
Onkohan Hirsimäki käynyt tekemässä eläintarhan seuralle puskureita kun tippuminen Allsvenskaniin ei juuri pelaajabudjetissa näy. Rosteri on parempi kuin pienemmillä SHL seuroilla. Mut noin yleisesti Liigaseurat ja eritoten Ässät ei operoi samoilla vesillä edes Allsvenskan saati SHL seurojen kans. Tänne saadaan lähinnä jotain jämäpelaajia tähtien mennessä muualle.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Että kaksi hyökkääjää tulossa, tänään ja maanantaina? Hyökkääjiä alkaa jo olemaan , melkein tupa täynnä, joten luulisi näiden olevan jo niitä kaivattuja vahvistuksia? Hämeenaho tietysti vielä hänkin, toivon mukaan, mutta ainakaan molemmat eivät enää voi olla junnuja!

Jos molemmat ovat oikeita vahvistuksia, niin hyökkääjistö on korkeintaan yhtä äijää vaille valmis, Hämeenahohan ei kaiketi lähtökohtaisesti ole liigapelaaja vielä ensi kaudella.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Olihan tämä julkistus ihan jäätävä pettymys.
Vahvaa suorittamista taas toimistolta.
 

Fuzzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers
Vittu miten paskaa markkinointia… Jollain vihjeillä tiputella junnulle joka pelaa ensi kaudella A:ssa sopimus. Jösses
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olihan tämä julkistus ihan jäätävä pettymys.
Vahvaa suorittamista taas toimistolta.

Mun mielestä tämä nimenomaan on jäätävän hyvää suorittamista toimistolta, kun juniorimyllyn kirkkaimmalle tähdelle saadaan kolmivuotinen sopimus. Hänellä on näistä se suurin NHL-potentiaali.

Maanantaina uskoisin olevan vuorossa sitten uusi pelaaja.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Julkaisu oli tietysti odotuksiin nähden pettymys, mutta julkaisun kohde ei. Hienoa, että näitä omia huippulupauksia saadaan kiinnitettyä pitkillä sopimuksilla. Vaikka tässä nyt on paljon asioita mennyt viime vuosina miten sattuu, niin jotain on varmasti tehty oikeinkin, kun valtaosa laadukkaista nuorista pystytään sitouttamaan Ässiin, jopa pidemmällä tähtäimellä.

Josko sitten maanantaina tulisi jo jotain uutta ja yllättävää. Tällä hetkellä on se tilanne, että mikäli siellä on julkaisukelpoisia pelaajia, niitä kannattaisi tuoda julki mahdollisimman nopealla aikataululla. Muuten ollaan taas kohta siinä tilanteessa, että niistä on luettu jo muualta ja esimerkiksi täällä tiedetään suurin piirtein päivälleen mitä julkaistaan. Tässä mielessä panttaus ei ole hyvästä, jos siihen ei ole kunnollista syytä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No niin, ei sitä infoa alkanutkaan tippua riville yksi asia kerrallaan tässä aamupäivällä. Ja heti kun näin videon youtubessa niin, niin itselläkin nousivat todennäköisyydet Hämeenahon suuntaan.. tokihan hänen sopimuksensa julkaistaan samalla tavalla kuin muidenkin liigasopparin saavien. Onneksi seuraava kirkkain junnutähti saatiin noin pitkällä paperilla, vaikka häntä nyt ei kaupungissa vielä suuri yleisö tunne lainkaan, ja musertava pettyms on varmasti vallitseva tunnetila riviporilaisilla tästä julkistuksesta..

Noh, nyt ei aikuisten oikeasti ole jäljellä enää ketään edes spekulatiivisesti, joten maanantaina on vuorenvarmasti sitten ensimmäinen yllätysnimi
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Hämeenahon tasoisten junnujen kohdalla ei kannata poissulkea aika huikeitakaan kehityskaaria kesän aikana. Olisi ollut yksi pahimmista sössimisistä vuosiin jos tämäntasoinen helmi olisi menetetty muualle.

Uskomatonta itkua taas kerran.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno sopimus!

Pettymys markkinointiin on tässä kohtaa vähän sellainen kuin saisi joulupukilta villasukat jotka uskoikin saavansa tai vaikka kirjan, jonka oli itse antanut ymmärtää tahtovansa, kun lahjatoivetta kyseltiin. Hienoja lahjoja, mutta pieni pettymys, jos paketista päätteli saavansa jonkin mieluisan yllätyksen.
 

Nigi

Jäsen
Aivan helvetin hyvällä prosentilla saatiin pidettyä nuoriso-osastoa. Juholan, Viirretin ja Hämeenahon 3v-sopimuksille isoa peukkua.

Itse tätä Pratun vanavedessä osasin odottaa, joten missään nimessä ei pettymys ollut. Kyllä ne kärkihankinnat sieltä vielä tulee, todennäköisesti jo ensimmäinen maanantaina.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mulle Hämeenahon kolmen vuoden soppari on toistaiseksi merkittävin ja isoin juttu tälle keväälle. Jotkut eivät näytä näkevän asiaa samoin… se heille suotakoon.
Hämeenahon pitkä soppari hyvä homma ja selkeä satsaus tulevaisuuteen, mutta kyllä Joensuu nyt ihan seuran kannalta isoin juttu oli. Tulevat kärkijätkät tai maalivahdit ei häntä ohita edes.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Hyvä sopimushan tuo on. Itse vain loin ison pääni sisällä mielikuvan, että nyt sieltä julkaistaan vain uusia miehiä ja nämä Hämeenahot sitte joskus kisojen jälkeen.

Väsyneenä yövuoron jälkeen suutuspäissäni vielä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös