Joukkueen rakennus kaudelle 2021–2022

  • 523 172
  • 3 600

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Veikkaan että on pettymys valmennukselle, että jatkaa Porissa. Mistään mitään tietämättä, mutta sellainen tunne tuli, että oli Atun hampaissa koko kauden.

Tuosta pettymyksestä en tiedä mitäään, mutta Lindsten oli ainakin Tepsissä Atun luottopelaaja. Se loukkaantuminen mikä tuli Kärpissä ei ollut todellakaan mikään helppo tapaus. Nyt vammat on kuulemma selätetty ja pystyy aloittamaan uuden harjoituskauden terveenä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai onko kunto ollut oikeasti niin huono kuin miltä se on näyttänyt? Ja tästä syystä on jouduttu antamaan huilia ja pieniä minuutteja.
Niinpä, kuten sanoin ei hajua mistään faktoista. On varmasti myös "arvokas" pelaaja rahallisesti.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Siinä on jonkinlaista pelillistä liimaa, Liigatason kokemusta, roolipelaamista, hyvässä peli-iässä, tavallaan pienimuotoista jatkuvuuttakin.

Avainsana on sitten tuo treenaminen terveenä, sitä se nyt vaatii. Mutta hyväksytään ja jäädään tarkkailemaan tilannetta.

Lindstenin jatko oli tietysti käytännössä selvä asia, koska menneen kauden (ja sitä edellisen) näytöillä ei ulkomaanoptiolla mennä kuin sellaisiin sarjoihin ettei maksa vaivaa lähteä. Kaverin itsensä kannalta tietysti harmi, että parhaina pelivuosina hänelläkin näin paljon loukkaantumisia ja koko ajan ollut jotain ylimääräistä. Oli tietysti kauden lopulla joukkueen aivan parhaita karvaajia ja kiekonriistäjiä, joten siitä sitten ponnistamaan eteenpäin.. on jo kannuksia liigassa myös tehdä pisteitä se 25-35

Tietysti nyt hirvittää se kaverin huhuttu kallis hinta, mutta sitä ei tietenkään tiedä kukaan onko se faktaa vai ei..
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Lindsten ei käyttänyt ulkomaanoptiotaan ja jatkaa Ässissä ensi kauden.
Jipii... ":D"

Ei kai, toivotaan Lindstenille ehjää kautta ja paluuta parrasvaloihin. Pakko toivoa...
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän tuo Lindstenin kausi hyvä ollut, mutta oli joissakin peleissä silmiinpistävän työteliäs. Tuo ilme + paikoista sisään näyttää paremmalta. Osa Ässien ongelmaa oli se, että Lindstenin kaltainen 2-3 ketjun vakiojätkä sai aikaan vain tehopisteet 3+7=10. Maaleista yksi alivoimalla. Noilla pelipaikoilla pitää sen saldon olla vähintään tuplat ja plus/minustilastonkin mielellään parempi kuin -5.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Nyt vaan Jasulle hyvä kesä alle ja uskon että yllättää vielä monet, potentiaalia kuitenkin on.

Juu toivotaan, että johdattaa TPS:n kapteenina mestaruuteen.

Lindsten tekee yli 25 pistettä ensi kaudella. Nyt paluu pisteiden tekijäksi.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika turvallisin mielin voi luottaa siihen että Lindstenin tuleva kausi on edellistä parempi. Loukkaantumisista on toivottavasti todellakin toivuttu, ja pelaa nyt tulevasta sopimuksesta. On pelaajan parhaassa iässä missä vielä täydet mahdollisuudet palata loukkaantumista edeltävälle tasolle, jolloin oli kolmen kauden ajan 0,60ppg pelaaja.
Potenttiaalinen yllättäjä monelle ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Koitetaan nyt pitää mielessä että ensi kausi on pakon sanelema välikausi eikä odoteta kuuta taivaalta sen paremmin yksittäisten pelaajien kuin joukkueen yleisen menestyksenkään muodossa. Linsteeni ei saanutkaan sitä NHL-/KHL-sopimusta ja jostain Albanian liigasta ei tarjottu niin messevää paperia, että sillä olisi kannattanut hylätä Ässistä nyhdettävissä olevat optiovuoden massit. Viime kaudella panos-/tuotossuhteeltaan joukkueen heikoimpia ellei jopa kaikkein heikoin lenkki. Olisi pitänyt kenkiä johonkin jo kesken kauden. Niemikin tuotti enemmän vastinetta palkkaan sidotuille rahoille.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Eihän se varmasti kenellekään yllätyksenä tullut, ettei Lindsten saanut ulkomailta sopimusta (tai sellaista jonka olisi hyväksynyt).
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
"Murtautui kuumimpien nuorten pelaajien joukkoon. Käytti sulavia käsiään ja teki 37 pistettä. Jne.." "Potentiaalinen maalitykki, hakee lopullista läpimurtoa Oulusta". No se läpimurto jäi piippuun, mutta ns kokonaisvaltaisena pelaajana kehittyi Oulussakin. Sopii ennakolta hyvin kolmosketjun laitaan. Täyttää kesällä 27, joten nyt tarvitaan ehjä ja tuloksekas kausi.

Kivelä taas menisi varamiehenä ennenkuin se kuuluisa laukaus alkaisi sitten puremaan. Viime kauden kärsimysten jälkeen toivoisi vihdoin ehjää kautta hänellekin. Mikäli optio käytetään.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Ja nyt tuli Killisen jatko. En lainkaan pitänyt kaverin yksinpeluusta mennäkaudella, mutta eväitä on paljon parempaan. Lisäksi projektipelaaja. Projektipelaajien auttaminen uralla eteenpäin on aina hyvää mainosta seuralle.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kun noita kolmevuotisia on maalailtu, niin Killisen kohdalla heräs ajatus 1-v. jatkosta. Ja sellanen sieltä tipahti.

Seura uskoo parempaa vielä löytyvän ja pelaaja hakevansa läpimurtoa, kehitystä tutussa ympäristössä, muttei enää lyödä lukkoon pelipaikkaansa vuotta pidemmäksi aikaa.

Ihan hyvä jatko, toivotaan sitä kunnon Liigatason läpimurtoa ja pystyvän auttamaan joukkuetta tulevalla kaudella.
 

Nigi

Jäsen
Mitenköhän mahtaa joukkue hahmottua?

Lepaus - Tiivola - Salminen
Killinen/Lindsten - X - Ruuttu
Lindsten/Killinen - X - Viitala/Erholtz/Eriksson
Pihlajamäki - Appelgren - Viitala/Erholtz/Eriksson

Hyökkäys todennäköisesti jotain tuollaista. Joku saattoi unohtua.

Nuorilta vaaditaan nyt isoa läpimurtoa. Muuten on laituriosasto aika köykäinen.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Erikssonilla on kuulemien mukaan erittäin hyvä laukaus. Voisiko siinä olla ensikauden köyhän miehen Wännström? Tai uusi Kärki, kun puhutaan luistelun olevan se suurin heikkous.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Toiveissa oli, ettei vuotta enempää suoraan Killiselle ja sen sieltä sain. En olisi ollut pettynyt, vaikka olisi jatkanut matkaa, mutta vuoden paperilla ihan jees. Jatkuvuutta, tuttu ympäristö ja potentiaalia vielä piilossa.

Oikein hyvä lappu.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Toiveissa oli, ettei vuotta enempää suoraan Killiselle ja sen sieltä sain. En olisi ollut pettynyt, vaikka olisi jatkanut matkaa, mutta vuoden paperilla ihan jees. Jatkuvuutta, tuttu ympäristö ja potentiaalia vielä piilossa.

Oikein hyvä lappu.
Olisin itse toivonut kyllä pidempää sopimusta. Puhutaan kuitenkin 20 vuotiaasta pelaajasta. Sitä potentiaalia on varmasti piilossa vielä seuraavat 5 vuotta.
Päättynyt kausi meni pieleen heti syksyllä, kun hän loukkaantui.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Nyt näyttää, että sitä kaivattua jatkuvuutta on oletettua enemmän. Eikös se olekaan hyvä asia? Ehdittiin jo kirota jatkuvuuden puutetta?

Mutta näinhän se menee Ässissä. Aina on väärä valmentaja ja väärät pelaajat.

Odotellaan nyt vielä uudet pelaajat kuitenkin ennen hirttäytymistä.
 

Tacklam

Jäsen
Paljonkos niitä hyökkääjiä nyt sitten jo on? Tuohon vielä Viitala, Aaltonen, Juhola ja muut huhut. Löytyykö kopista kaikille edes omaa paikkaa? Ei silti hyvä se, että porukkaa piisaa. Aina joku kumminkin loukkaantuneenakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös