Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

  • 440 951
  • 1 569

Abugali

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kenties väärä ketju tälle veitsen kääntelylle haavassa mutta minkäköhän verran olisi tuonut KalPan kannattajille mannaa ja katsojia lehtereille, jos sama haastattelu olisi päästy tekemään Niiralan montussa 90-vuotisjuhlakauden kunniaksi ja ukko muutamaksi peliksi mukaan peleihin vaikkei varsinaisesti olisi ukolle tarvetta joukkueessa ollutkaan? Tuossakan tuo Kisu toteaa että rikkaana tultiin takaisin joten palkkapyyntökään ei tosiaan varmaan järin suuri ole ollut :).


 

Kalakukko

Jäsen
KalPan joukkue on treenannut tätä kautta varten huhtikuun puolivälistä, jäällä joukkue vaikuttaa erittäin urheilulliselta ja yhtenäiseltä. Nyt täällä itketään pelaajan perään, joka on pelannut edellisen pelinsä 14.3. ja jonka pelikunnosta ei ole mitään takeita. Minkälaisen viestin muulle joukkueelle tuollaisen kuukauden pätkätyöläisen palkkaaminen kärkiketjuihin antaisi? Kiiskistä ei kiinnostanut tulla koko kaudeksi KalPaan, mutta KalPan pitäisi ottaa kiljuen vastaan kuukauden pestiä varten?

KalPalla ei ole nykytilanteessa mitään tarvetta leftin laitahyökkääjälle. Jo edellisessä pelissä jouduttiin peluuttamaan viime kaudella 15 maalia räpännyttä Jokista 4. ketjussa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Nyt jos Klemetti on klesana, niin sitten tätä ei voi enää mitenkään ymmärtää. Enkä ymmärrä muutenkaan. Olis se nyt jo yleisen kiinnostavuudenkin takia kymmenen pelin ajaksi KalPaan mahtunut. Kuopionkukon selityksiä odotellessa. Ihmettelen vain, että millainen sopimus mahdollistaa pelaamisen myös toisessa liigaseurassa. Eiköhän tämä todista, että sopimusta ei ole olemassa ja Kuopionkukko on puhunut paskaa posket pullollaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jossain oli haastis, että ainakin toistaiseksi Klemetti treenaa kuten muutkin ja oireita ei ole.

Jokisella oltava loukkia tai kuntokuuria. En älyä miksi pelaa nelosessa ja Nuutinen kakkosessa.

Juu ihan hyvä toisaalta, että näillä mennään ketä on. Saavat ansaita peliaikansa. Mutta.

Itse laskisin Kiiskisen Kapasen jälkeen isoimmaksi KalPa-nimeksi. Voutilainenkaan ei esim ollut lähelläkään samaa tasoa uskottavuuden kannalta.

No nyt nähdään Tuomaksen anti nykyLiigassa. Ja onko järkeä edes sopparia ensi kaudellekkaan tarjota.

Ikonen pitäisi imo korvata ja nopeasti. Ratkaisuvoima uupuu tuosta jengistä tällä hetkellä.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Vähän humisee vieläkin korvissa kun asiaa ajattelee, mutta toisaalta.. Tämä kertoo nyt ainakin aika selvästi sen että Klementti on kunnossa. Toiseks jos hinta on ollut siedettävä ja kyseessä olis tosiaan ollut nuo noin 10/60 peliä kaudesta niin sehän ei voi oikeen kertoo mistään muusta kun että valmentaja kokee joukkueelle paremmaks pelata näitä kokoonpanoja sisään mitkä tulis olemaan sen jälkeenkin kun artisti poistuu takahuoneeseen. En nyt ihan hirveänä vääryytenä näe ja koska Kiiskinen halus kuitenkin pelata eikä olla vaan imagoa kiillottava markkinointikikka niin omalta osaltani asia ok. Pitää kuitenkin muistaa että kaikista vaihtoehdoista valitsi silti keltamustan ja sen on pakko kertoo jotakin eikö. Höhö. Kausi jatkukoon. Huhuilu on välillä raskasta ja Kiiskisen kanssa se menee nyt jo vähän yli eli nollatoleranssi loppukaudeksi.
 

Uncle Ben

Jäsen
Ei vaan KalPa ei halunnut palkata pelaajaa muutamaksi peliksi; vaan haluaa antaa peliaikaa pelaajille ketkä pelaa koko kauden.

Tältähän se vaikuttaa...

 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Aikamoista sanon minä. Ei tarvitse tän jälkeen odotella herraa enää takaisin missään vaiheessa.
Aikamoista sanon myös minä. Sullahan oli pomminvarma tieto Kiiskisen sopimuksesta???
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC, (HIFK)

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Aikamoista sanon minä. Ei tarvitse tän jälkeen odotella herraa enää takaisin missään vaiheessa.
Sinähän se huhuilit, että sopimus on olemassa. Optioilla ulkomaille toki. Eikä siinä sillä huhut kuuluu lajiin ja palstalle. No nyttemmin voitaneen tuo huhu viimein todeta ankaksi kerran sopimusta ei Saxmanin mukaan yksinkertaisesti ole, eikä kaiketi ihan heti tuloillaankaan.

Aivan oikein toimittu Kalpalta. SuurPeukku.

Ikosen korvaajan kommentille peukkua rajusti alas.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jees. Joukkuetta hitsataan yhteen ei oteta pätkätyöläisiä.

Kisu ei halunnut ensi kaudellekkaan luvata paluuta. Eli tuo menisi 2021-2020. Ei kiitos.

Ikoselle ei korvaajaa, koska hommattiin jo kaksi Mestis ukkoa. Rahaa on, mutta suunnitelmia/tarvetta ei.

No katellaan joskus 5v päästä seuraavan kerran..
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Jees. Joukkuetta hitsataan yhteen ei oteta pätkätyöläisiä.

Kisu ei halunnut ensi kaudellekkaan luvata paluuta. Eli tuo menisi 2021-2020. Ei kiitos.

Ikoselle ei korvaajaa, koska hommattiin jo kaksi Mestis ukkoa. Rahaa on, mutta suunnitelmia/tarvetta ei.

No katellaan joskus 5v päästä seuraavan kerran..

Paskaa! Juhlakausi ja kaikkea, mutta kärkiketjuihin kaavaillulle keskushyökkääjälle ei korvaaja haeta, vaikka rahaa olis. Eikä edes sirkushuveja tarjota. Meinasin tulla lauantaina peliin, mutta sen verran paska maku on nyt suussa, että joutuu uudelleen harkitsemaan.
 

Kalakukko

Jäsen
Ikosen korvaajan kohdalla kannattaa muistaa taas tuo lähestyvä veroraja. Jos kuvitellaan, että loppukauden palveluksista 100ke nettona käteen haluava ulkkari tuli nyt vs. marraskuu, seuran kulut olisivat nyt kymmeniä tuhansia euroa kovemmat kuin marraskuussa.

Ikosen korvaaja tuonne kyllä todellakin tarvitaan, sillä nytkin joudutaan peluuttamaan alunperin laitaan kaavailtua Pitkästä sentterinä. Sentteripelin ohkaisuus ja täten kiekollinen suoritusvarmuus näkyy tälläkin hetkellä pelissä, sillä etenkin Sebok on hukkaillut kiekkoja pahoissa paikoissa ja näistä on tullut pahoja tilanteita omiin. Minä ainakin ajattelen, että kautta ei tässä tulevan kuukauden aikana hävitä, vaan tärkeintä olisi, että joukkueen rakentamisessa tähdättäisiin kevääseen, joten toivottavasti sentteri hommattaisiin vasta veroalen astuttua voimaan.

Turha ottaa tänään jauhelihaa, jos huomenna samalla rahalla saa sisäfilettä.
 
Viimeksi muokattu:

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Täysin oikea päätös olla hommaamatta puolikuntoisia pelaajia (TJEU Kiiskisen posket). KalPa ei ole mikään kuntoutuslaitos, vaan tämä on huippu-urheilua. Täällä huudellaan ei omille ja hyväveli-verkostoille ja nyt kun ei selkään taputeltu omaa poikaa niin tämäkään ei käy. Hienoa toimintaa valmennukselta ja toimistolta.

Täältä vahva sama. Näiden omien kasvattien kotiutuksissa on haukattu lähes poikkeuksetta sitä itseään, koska tulevat takaisin siinä vaiheessa kun ei muualle enää kelpaa. Ja KalPa maksaa siinä vaiheessa vielä ylihintaa, koska "omat pojat". Hyvänä esimerkkinä Voutilainen ja vastaavia löytyy monia muitakin. Kapasen paluu oli puolestaan sitten jotain ihan muuta, mutta Sami olikin poikkeustapaus.

Antaa Kiiskisen kurvailla loppu-uransa vaikka Ruotsissa ja toivottavasti KalPa on ennemmin Texierin kaltaisten tulevaisuuden tähtien perässä. Toki jos reilut 3 vuotta Kiiskistä nuorempi #35 haluaa tulla Kuopioon lähivuosina, kun on vielä oikeasti jotain annettavaa, niin totta munassa ja silloin kannattaa vielä satsata taloudellisestikin. Härskin ja Kisun urakäyrät sojottavat kuitenkin aivan eri suuntiin.

Kyse on kuitenkin lopulta huippu- ja ammattiurheilusta.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
”Joka mieluummin pelaa pienemmässä, köyhemmässä ja menestyksettömämmässä saman sarjan seurassa”

Voi tätä itkun määrää :D. SaiPan haukkuminen, kun pelaaja näkee sen parempana seurana kuin KalPan. Tuo viesti on kuin suoraan jonkun 10v fanin näppikseltä.
No, halusimmepa me sitä tai emme, niin SaiPa nyt on pienempi, köyhempi ja menestyksettömämpi näistä kahdesta seurasta, jos asiaa tarkistellaan esim. Tuomas Kiiskisen peliuran ajalta.

KalPalle tämä tuore siirto vaikuttaa melko suurelta PR-tappiolta, koska seura on jo valmiiksi "esijäädyttänyt" Kiiskisen pelinumeron 19 (kuten myös Teemu Hartikaisen 35:n). Tästä käytännöstä kannattaisi nyt luopua aika nopeasti, koska se saattaa välillä johtaa nyt nähtyyn tilanteeseen, jossa seuralegendan statuksen saanut pelaaja kurvaileekin toisen joukkueen paidassa. (Toisaalta tämä ei ole mitenkään uutta, sillä KalPa jäädytti kolmisen vuotta sitten Kimmo Timosen numeron 44, vaikka ko. pelaaja pelasi aikanaan mieluummin muissa liigaseuroissa kuin Kuopiossa.) Kiiskisen tapauksessa KalPa on käytännössä ajautunut tilanteeseen, jossa pelaaja olisi tavallaan pakko ottaa takaisin, kun pelinumero on julkisestikin pantattu hänelle. Neuvotteluvaltit sellaisessa asetelmassa ovat tietenkin pelaajalla ja hänen agentillaan. Tällaisen asetelman syntymistä pitäisi välttää.

Esitänkin siis toiveen, että numerot 19 ja 35 otetaan välittömästi takaisin käyttöön KalPan pelinumerorepertuaarissa. Itse antaisin ne heti seuraaville try-out-suhareille tai 60-kiloisille junnuille, jotka Niiralan montussa KalPa-nutussa viipottavat paremman huomisen puolesta. Tällä tavoin seura (ja sen mahdolliset kannattajat) pääsisivät eroon taas yhdestä ns. painolastista ja voisimme keskittyä olennaiseen.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Keränen - "Rissanen" -Ruuttu
Klemetti - Järvinen - Nuutinen
Aaltonen - Pitkänen - Kantola
Könönen - Sebok- Jokinen

Wilson - "Maione"
Seppälä - Lappalainen
Timonen- Nousiainen/Parikka

Oi, sinä suuri ja mahtava Kalevan Pallo! Anna meille kannattajille voimaa tämän kaiken jatkuvan synkkyyden keskellä. Ja anna Tomalle palikat, josta hän voisi edes kuvitella rakentavansa voittavan joukkueen. Herätä Keränen ja Ruuttu Rissasella. Palauta pelaamiseen palo Wilsoniin, Kantolaan, Jokiseen ja Nuutiseen sopivammalla roolituksella. Vaihda Tuomainen parempaan, kohtele Kiiskistä omanasi ja vie Gröndahl ja Virtanen hyvin kauaksi pelaavasta kokoonpanosta. Luotan Miettiseen, mutta mikäili ne jatkuvat ylivoimahyökkäykset ei omaan päähän lopu, niin hanki edes ensi kaudelle Pekka Virta. Kyllä, se maksaa. Laatu maksaa. Ja katsoja sen maksaa. Meillä on juhlakausi ja Kilpeläinen, mutta masentaa niin vitusti. Miten helvetissä tämä voi olla mahdollista?
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Tomasek lähtee JYPistä ja JYP sanoo yrittävänsä löytää korvaavan pelaajan mahdollisimman pian. Mitä tekee KalPa vastaavissa tilanteissa? Ei mitään. Valoja päälle nyt siellä toimistolla. Ikosen tilalle pitää ukko löytyä samoin se Leskisen korvaaja.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Jussi Timonen tuntuu saavan koko kansan synninpäästön kun ei nouse missään kritiikin kohteeksi. Esim. Gröndahlia oltaisiin jatkuvalla kitinällä ulostamassa ja tässähän olisi syynä mikä jos verrokkina pidettäisiin Timosen suoriutumista? Jos pistettäisiin vaikka Parikka Arskan viereen niin olettaisin tämän yhtälön paremmaksi kuin Timosen kanssa. Ja joukkueen tähänastisen suoriutumisen huomioiden olisin yhtälailla epäluuloinen Timosen pukukoppijohtajuudestakin, jos ja kun joku nostaisi tämän roolin jotenkin perusteluksi Timoselle.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
No Timonen on sentään välillä väläytellyt jotain hyvääkin kuten eilen hienon syötön Sebokille, joka tietysti tuhri sen vetäisemällä kiekosta ohi. Gröndahlista ei tule mitään hyviä suorituksia mieleen. Ja huomioonottaen näiden kaverusten taustankin niin mieluummin Arska pihalle.
 
Viimeksi muokattu:

motamoro

Jäsen
Ihan mielenkiinnosta, että miksi Mikko Nuutinen pelaa teillä neloskentässä pienellä peliajalla. Kuitenkin viime kausilla ainakin Ässiä vastaan ollut vaarallinen, taitava, nopea ja hyvä laukaus. 30 pinnan mies. Nytkin näemmä alkukaudella pelannut korkeampia aikoja ja samaa 0,5ppg tahtia ylläpitänyt.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ihan mielenkiinnosta, että miksi Mikko Nuutinen pelaa teillä neloskentässä pienellä peliajalla. Kuitenkin viime kausilla ainakin Ässiä vastaan ollut vaarallinen, taitava, nopea ja hyvä laukaus. 30 pinnan mies. Nytkin näemmä alkukaudella pelannut korkeampia aikoja ja samaa 0,5ppg tahtia ylläpitänyt.
Siksi koska tekee kaikki pinnansa ylivoimalla. Muuten on just ja just nelosketjun pelaaja. Joskin nelosen pitäisi pelata +- 0 mutta miehellä on karmeasti miinusta joka kaudelta. Ei ole kauhean käyttökelpooinen pelaaja siis. Ylivoimallakin pelaa, koska ei ole parempaakaan rightin miestä laukojan paikalle. Usein sössii sielläkin pelin kun pää toimii niin hitaasti.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Siksi koska tekee kaikki pinnansa ylivoimalla. Muuten on just ja just nelosketjun pelaaja. Joskin nelosen pitäisi pelata +- 0 mutta miehellä on karmeasti miinusta joka kaudelta.
Melkoista mutuilua taas. Nuutinen teki viime kaudella ylivoimalla 15 pistettä, eli puolet kauden 30:stä pisteestään. On aloittanut tämän kauden samaan malliin, eli kauden neljästä pojosta on puolet tullut ylivoimalla.

Tehotilastojen valossa vain viime kaudella on ollut mainitsemasi "joka kauden karmeat miinukset". Tilastot muutamalta viime kaudelta näyttävät tältä:

Kausi ottelut pisteet +-
2015-2016 58 15 -6
2016-2017 58 26 +1
2017-2018 58 28 0
2018-2019 59 30 -19
2019-2020 7 4 0

En tarkoita, että Nuutinen olisi mikään suuri Niiralan Sankari, mutta turha sitä on liioitella toiseenkaan suuntaan.

edit. Tulipas ruma ja epäselvä taulukko kun välilyönnit pyyhkiytyy pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös