Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009

  • 1 677 079
  • 5 074
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
HIFK
Sokereita nyt vituttaa niin paljon,että huhuilevat varmaan Kiira Korpeakin joukkueeseensa.. Odotellaan rauhassa, eiköhän kauden päätyttyä hyvinkin pian ala kuulumaan uutisia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdottomasti, mutta Jokereissa Kiira olisi voimahyökkääjä.
Huhuja on nyt niin paljon liikkeellä, että itse en ainakaan usko mihinkään, ennen kun on oikeasti faktat pinnassa.
 

ville71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi olla todellista, että Tony Salmelaista viedään taas narreihin..eikö Hifkillä ole varaa edes yhteen huippu/tähtipelaajaan?
Meillä pitäisi olla täysin realistista hankkia ensi kaudelle Kärppien & Jokereitten tasoinen ykkösketju, tasoa Pesonen-Bros-Hyvönen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvä pointti jere#3:lta: Kun uusi hallitus ei loppujen lopuksi osoittautunutkaan flopiksi, vaan liki toiveuneksi kenkäistessään miehekkäästi Penan kesken kauden ja on lisäksi saalistanut koutsiksi liigan parhaan nimen Nokan, niin kehottaisin odottelemaan joukkuetta koskevia signauksia tältä pohjalta. Ei isoja muutoksia tehty huvikseen, kyllä tavoitteena on nostaa HIFK pysyvästi huipulle. Täällähän oltiin jo jouluna ihan epätoivoisia, kun mitään ei kuulunut hallitukselta. Sitten kuului. Suora jatkumo tälle tulee olemaan ensi kauden joukkueemmekin. Jäitä siis hattuun vaan.

Ja Tony Salmelainen ei kahden asiasta oikeasti tietävän tahon mukaan ole siirtymässä Jokereihin. Tuskin pelaa Suomessa ollenkaan ensi kaudella. Tää on tätä keväthuumaa taas.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Salmelainen saa kaudesta 07-08 $1m palkkaa Jaroslavlista ja pelaa nyt Venäjän sarjan finaaleja. En jaksa uskoa, että sm-liigasta tai Suomesta löytyy riittävän hyvää palkanmaksajaa Salmelaiselle lähivuosina, ellei esim. Kärpät siirry pelaamaan uuteen Venäjän sarjaan kaudella 09-10 tai 10-11. Jokerit ei varmaan satsaa ensi kauteen, ainakaan sen alkuun, ihan niin paljon kuin Hjallis oli suunnitellut, koska Jokerit eivät päässeet Champions liigaan. Tämä sillä varauksella, ettei kabineteissa Jokereille järjestetä villiä korttia C-liigaan.

Uskon siis, että Tony Salmelainen pelaa seuraavat kaudet ulkomailla, elleivät jotkut henkilökohtaiset syyt tuo häntä Suomeen.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Minä ottaisin Kiira Korven IFK:n taustajoukkoihin ilman vitutustakin ;-)

Olisiko Kiira Korvessa ainesta siihen Jet Pak-tytön rooliin? Löytyykö organisaatiosta Penan jälkeen käyttöä tällaisille kyvyille?

Tulipa tuossa peliä seuratessa mieleen, että eikös Nokka voisi tuoda tuon Viuhkolan mukanaan? Tällöin voisi Brosin jättää suosiolla muille.

Jaa, näköjään diili vuoteen 2009 asti. Antti Aarnio näytti myös jälleen kerran, miksi miestä vuosi toisensa jälkeen roikotetaan Kärpissä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tulipa tuossa peliä seuratessa mieleen, että eikös Nokka voisi tuoda tuon Viuhkolan mukanaan? Tällöin voisi Brosin jättää suosiolla muille.

Vähän hankalampi tapaus tuo Viuhkola, koska soppari jatkuu Oulun suuntaan myös ensi kaudella. Toisin kuin Brosilla.

Edit. Huomasit näköjään sen itsekin.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä pointti jere#3:lta: Kun uusi hallitus ei loppujen lopuksi osoittautunutkaan flopiksi, vaan liki toiveuneksi kenkäistessään miehekkäästi Penan kesken kauden ja on lisäksi saalistanut koutsiksi liigan parhaan nimen Nokan, niin kehottaisin odottelemaan joukkuetta koskevia signauksia tältä pohjalta.
Se, että uusi hallitus antoi Penalle kenkää ei vielä todista mitään. Lähinnä se olisi jotain todistanut, jos Pena olisi saanut jäädä. Oikeastaan Penan lähtö todistaa, että uusi hallitus ei ole aivan täysi lapanen, ja se ei nyt ole kovin paljoa se.

Liigan kovin nimi valmentajana? KJ on liigan aivan ehdotonta eliittiä, mutta ei välttämättä kovin nimi -ei ainakaan niin ylivoimaisesti, että älyttömästi kannattaisi hehkuttaa. Suomalaisista valmentajista Aravirta, J.Jalonen ja Westerlund taitavat noin yleisesti ottaen olla arvostetumpia. KJ:n näytöt ovat kakkosvalmentajana kolme mestaruutta Jortsun selän takana ja nyt ykkösvalmentajana pari mestaruutta ja pronssi (+tämän vuoden finaalipaikka) aikalailla ylivoimaisella materiaalilla (-ja miten Jortsu sai ne 6 kultaa?). Taitaapi vuoden valmentajan titteli matkata tänä vuonna Petri Matikaiselle, joten hänestäkin KJ saa kovan vastuksen. KJ on eliittiä, mutta.. on liigassa muitakin. Jokerien Hanlonia unohtamatta.

Tätä en kirjoittanut siksi, että jollainlailla haluaisin painaa KJ:sta alaspäin, vaan ylimääräiset hehkutukset ko. henkilön ympäriltä haluaisin pois. On tässä liigassa huippujengeillä menestyneet valmentajat flopanneet aiemminkin, ei varmaan tarvitse kertoa ketkä.

Otan kehotuksestasi vaarin (tai mummon) ja jään odottelemaan niitä vahvistuksia jäitä hatussa toivoen parasta. :)
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Se, että uusi hallitus antoi Penalle kenkää ei vielä todista mitään. Lähinnä se olisi jotain todistanut, jos Pena olisi saanut jäädä. Oikeastaan Penan lähtö todistaa, että uusi hallitus ei ole aivan täysi lapanen, ja se ei nyt ole kovin paljoa se.

Liigan kovin nimi valmentajana? KJ on liigan aivan ehdotonta eliittiä, mutta ei välttämättä kovin nimi -ei ainakaan niin ylivoimaisesti, että älyttömästi kannattaisi hehkuttaa. Suomalaisista valmentajista Aravirta, J.Jalonen ja Westerlund...

Lyhennetty lainaus, jatkettu pilkuilla, toim huom. Niin, Westerlund: Oikea tohtori ja nero valmennuksessa, mutta kombinaatio WS oli aika täydellinen, ei W yksin. Se Raivo hulluus puuttuu, jos W on yksin. Makuasia tosin, sano koira, kun muniaan nuoli. En ala yltiöpositiivisuutta jakamaan, koskien IFK:n asioita, mutta _vuosiin_ olen ensimmäistä kertaa luottavainen, koska kerrankin tapahtuu jotain. En halua aloittaa sitä jokakeväistä dissaamista; me ollaan hävitty jo seuraavatkin kaudet- mantraa, koska uusi hallitus on toiminut, tähän asti juuri niinkuin kannattajat ovat halunneetkin. Yhteinen konsensus taitaa kerrankin olla kannattajien ja hallituksen keskuudessa(?). Dissaan, ihan mielelläni, kun ensikauden rosteri julkaistaan, mutta siihen asti, olen tyytyväinen ja positiivisin mielin. Täysi luottamus minun puolelta, toimilta, joita on suoritettu tähän asti. Penan kengitys ei välttämättä todista mitään, se oli vaan oikeastaan itsestäänselvyys, mutta se, että UTJ hankittiin, pätevä ja omasta organisaatiosta oli hieno veto. Ilman pätevää UTJ:tä ei vaan pärjää nykyään ja vielä kun hänellä on omien kasvattien luottamus vuosien varrelta, tekee asiasta hyvän. Enkä provoa, vaan esitän oman, harvinaisen positiivisen mielipiteen. Dissaaminen on kivempaa, mutta kiitostakin osaan jakaa, kun siihen on aihetta.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
UTJ

Ilman pätevää UTJ:tä ei vaan pärjää nykyään ja vielä kun hänellä on omien kasvattien luottamus vuosien varrelta, tekee asiasta hyvän. Enkä provoa, vaan esitän oman, harvinaisen positiivisen mielipiteen. Dissaaminen on kivempaa, mutta kiitostakin osaan jakaa, kun siihen on aihetta.
Kiitokset vaan juu, että pentistä päästiin. Mutta onko UTJ:lla tosiaankin omien luottamus, kun nyt tuntuu että enemmän kuin puolet takaisin halutuista ns. omista ei tänne kuitenkaan päätynyt. Ihan ei taida riittää Hirso ja Loppi, jotakin muuta balanssin saavutamiseen tarvitaan.

Eli vaikka ei haluaisikaan luoda paniikkitunnelmaa, niin nyt jo tässä vaiheessa tuntuu aika moni noista spekulaatioista päätyneen ihan muualle. Ja ihan kohta on taas markkinat kuivat. Eli siinä mielessä myönnän kyllä olevani pettynyt, jos kauden jälkeen ei muuta ilmoitettavaa ole, kuin hirso ja loppi sekä vaikkapa hyökkäyssuunnan vaihto.

Eli petyn siihen jos osoittautuu, että tähän astiset teot ovatkin vain kosmeettisia, ja miehistö ensi kaudelle onkin taas näitä korhosia pullollaan ja kerrotaan jälleen markkinoiden olleen kuivat. Sillä juuri nyt rosteria katsellessaan tajuaa tyhmempikin kyllä, että jos ei IFK:lla ole takataskussaan sellaisia sopimuksia, jotka on onnistuttu olemaan vuotamatta yleiseen tietoisuuteen, niin aika saatanan kova homma UTJ:lla tulee olemaan kovan porukan aikaansaamiseksi. Muutkin meinaan ovat kalassa samoilla vesillä.

Mutta, enpä nyt sitten vielä ala itsekkään sen enempää dissaamaan. Sillä kuitenkin olen siitä samaa mieltä, että ensi kerran vuosiin on IFK:ssa on ollut näkyvissä tekemisen meininkiä. Se on sitten kuitenkin ihan toinen asia, että vaipuuko tämäkin tekeminen jälleen penailun asteelle vai ei. Mutta sitä sitten puidaan tuossa aikanaan, jos näin on. Hermot on vaan vaikea pitää kurissa IFK:n kyseessä ollessa. Sen verran monta vuotta tässä on nyt hukattu.

Itse en ainakaan vielä tässä vaiheessa tähän penailun jatkamiseen usko, ja siksi noita ns. "menetyksistä" huolimatta haluan ainakin vielä varovaisesti uskoa siihen, että jotain parempaa on luvassa. Ja aivan varmasti jos kehujen paikka tulee niin niitä myös annetaan. Jännityksellä odottelen liigan päättymistä ja IFK:n esiinmarssia sen jälkeen. Toivottavasti ei tarvitse enää pettyä. : )

ps. ainoastaan se ahdistaa kovin mieltä, että IFK:n tuntuu olevan hyvin vaikea saada näitä IFK:hon sitoutuvia pelaajia joukkueeseen. Jos täältä on joku pois päässyt, niin ei sitä tunnuta takasin saavan. Narreihin tuntuvat mieluummin menevän tai HPK:hon. Eli blues näyttää kohta jo ajaneen ohi tässä asiassa, mikä on aina ennen ollut IFK:n juttu. Punainen paita on ollut pelaajille uran kohokohta. Nyt se ei sitä enää tunnu olevan. Toivottavasti olen tässä väärässä.
Tässä mielessä muuten Murray olisi voinut lopetella uransa IFK:ssa, mies teki kyllä koko ajan kaikkensa. Tekeekö vaikkapa hirso??
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskon siis, että Tony Salmelainen pelaa seuraavat kaudet ulkomailla, elleivät jotkut henkilökohtaiset syyt tuo häntä Suomeen.

Ei taida täällä olla mitään muuta, joka vetäisi Suomeen, kuin se keskeneräinen intti, jonka kai senkin pystyy palastelemaan kausien väleihin. Suomi ei vielä kiinnostane senkään takia, että talentti riittää vielä hyvinkin paremmin maksaviin maihin.

Mulla on sellainen kutina, että ellei jatka rysytlandiassa, suuntana voisi olla vaikkapa Sveitsi. Pelityyli sopisi sinne ja eikös se Sheddenkin ole juustomaahan menossa... Kun vielä kortteerikin löytyy lähimailta, tietämättä totuutta, arvaan Sveitsi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Tony Salmelainen menee Jokereihin niin Nybondas aloittaa lähes samalla tavalla IFK kautensa, kuin Pena Matikainen aikanaan ja silloin ainakin tässä osoitteessa on hyvin hyvin pettynyt kannattaja. Halille lähtemiseen olisi yksi syy vähemmän ja sellaisen kuvan IFK itsestään jätti kauden viimeisessä kotipelissä, että paskan maku suusta ei ole vieläkään huuhtoutunut mihinkään, vaikka esimerkiksi eilen yritin vähän väkevimmilläkin aineilla.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Tony Salmelainen menee Jokereihin niin Nybondas aloittaa lähes samalla tavalla IFK kautensa, kuin Pena Matikainen aikanaan ja silloin ainakin tässä osoitteessa on hyvin hyvin pettynyt kannattaja.

Salmelainen Jokereihin on nyt taas näitä kevään vakiohössötyksiä. Nybondas on kaikella tavalla IFKn mies ilman Penan turhamaista egoa. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Nyt siellä on tekijämiehet kehissä.

Lisäys: viimeksi IFKssa pelatessaan Salmelaisella oli kaksi parempaa tarjousta liigassa. Toinen Jokereista ja toinen Bluesista. Tony kuitenkin valitsi IFKn, koska on The IFKn mies. Viimeksi Tony tuli IFKhon Penasta huolimatta, ei hänen ansiostaan. Tällä hetkellä hän saattaa tulla seuraan sen ansiosta, että Pena on historiaa. Kuten moni muukin saattaa tulla samasta syystä. Veljensä valitsi naapurin ainoastaan siitä syystä, ettei saanut IFKsta edes sopimustarjousta. Emmekä nyt puhu lainkaan rahasta. Salmelaiset ovat IFKn miehiä, jos vain edes ihmisinä kohdellaan. Piste.
 
Viimeksi muokattu:

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näitä on kyllä aina yhtä hauskaa lukea. Ensin valitetaan, hallituksen dinoista, Penasta, omien junnujen ryssimisestä muualle, tai vaikka omien junnujen saamattomuudesta (Vihko, Viitaluoma, Hirso etc.), Korhosesta, Kovasesta, no lista jatkuu ja jatkuu. On myös vaadittu UTJ:tä ja ammattimaisuutta organisaatioon.

Uudesta hallituksestakin on jo ajat sitten avattu "floppiketju", kun herrat eivät tule heti kertomaan faneille, että nyt olemme tekemässä sitä ja tätä. No omasta mielestäni hallituksen ei tarvitsekaan esiintyä julkisuudessa, kuin erikoistapauksissa, ja silloinkin puheenjohtajan kautta.

Nyt sitten, kun uusi hallitus on näyttänyt olevansa hereillä pistämällä Pentin kilometritehtaalle, aika yllättäin kesken kauden, palkkaamalla ammatti TJ:n, nimittämällä Nybarin UTJ:ksi, ja huhujen mukaan kiinnittänyt N-Jalosen koutsiksi, aletaan jo epäilemään uuden UTJ:n luottamusta "omien poikien" keskuudessa, miettimään nokan pitkiä kalsareita, ja muutenkin koko organisaation vetovoimaa jo ennen liigakauden loppumista.

Eipä siinä mitään. Saahan sitä olla kyyninen, ja lähimenneisyys on tosiaankin opettanut sen HIFK-fanille, mutta ei kannata alkaa kuitenkaan lynkkaamaan ketään ihan kylmiltään. Annetaan nyt Valtaselle & Nybarille (ja Jaloselle) edes aikaa näyttää.

Ensimmäistäkään pelaajasopimusta ei ole vielä julkistettu, joten itse ainakin odottelen ainakin risteilyyn asti ennen minkäänlaisten johtopäätöksien vetämistä.

Itse joukkueen rakentamiseen sen verran, että en mä nyt ole hirveän luottavainen, jos kaksi ensimmäistä senaa ovat Hirso ja Loppi, ja kaksi seuraavaa jotain tyyliin M.Hurme&Jebe. Jos laitureista Arttu, Kibe, Piku, Pessi ja Lennu jatkavat, niin silti näkisin, että noilla senttereillä tarvitaan vähintään pari todellista maalintekijää tyyliin Hannes & J. Pesonen, jos halutaan taistella siitä kirkkaimmasta mitalista.

Myös pakiston kokoamisessa kannattaa muistaa Salmeloita ja muita haikaillessa se, että sinne tarvittaisiin lahjakkuuden lisäksi myös kokemusta ja johtajuutta, pelkät lupaavat nuoret + Kovanen eivät riitä.

Summa summarum: Hyvällä valmennuksella ja muutamalla laadukkaalla hankinnalla on ihan mahdollista koota tasapainoinen joukkue, taistella siitä kirkkaimmastakin mitalista. Katsellaan sitten syksymmällä miten kävi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun ensimmäistäkään sopimusta ei ole vielä julkistettu, on paha arvioida ensi kauden joukkuetta suuntaan tai toiseen. Omat ajatukset on tällä hetkellä erittäin luottavaiset, ei vain ensi kautta ajatellen, vaan myös tulevaisuutta. Mä näen asian tällä hetkellä niin, että uskottavuuden palauttaminen on etusijalla. Ja se uskottavuus on palautettava pitkäjänteisellä työllä, ei vain niin, että tänne ostetaan nippu huippuvahvistuksia ja odotetaan, että mestaruus voitetaan jo ensi kaudella.

Mä haluan meille pelaajia, joille IFK:n edustaminen merkitsee jotain. Ja mä haluan, että IFK nostetaan taas sellaiseen asemaan pelaajien silmissä, että tänne halutaan tulla. Mutta en ole ihan varma, ollaanko vielä siinä tilanteessa, koska toistaiseksi kaikki muutokset on vasta puheiden asteella tai ihan alkutekijöissään. IFK:n lähimenneisyys on sen verran karu, että omia jätkiä lukuunottamatta, uskottavuus on aika heikoissa kantimissa. Ja tähän vaivaan ei auta muu kuin aika ja uudet, oikeat teot. Mä en edes halua tänne sellaisia pelaajia, jotka miettivät vain omaa palkkapussiaan. Ilmaiseksi ei tietenkään tarvitse kenenkään pelata, mutta ihan mottipäisiä summia ei kovinkaan monesta pelaajasta kannata alkaa maksella. Hinta-laatu- suhteen pitää olla kohdallaan, mutta on myös muistettava, että fyrkkaa ei ihan rajattomasti ole tarjota juuri yhdellekään pelaajalle. Pari varmaa huippua isolla liksalla mahtuu toki mukaan, mutta tällä hetkellä on mietittävä erittäin tarkkaan, mille pelipaikoille ne rahat on järkevintä sijoittaa.

Tony Salmelaisen en usko Suomessa ensi kaudella pelaavan. Ja jos pelaa, toivon tietenkin, että IFK:ssa. Mutta jos hinta nousee kovinkin korkeaksi, on ihan oikeasti mietittävä, kuinka järkevää on maksaa Tonysta esim. 300k€. Viimeksi täällä pelatessaan hyytyi hänkin todella pahasti kauden tärkeimmillä hetkillä ja ilman Hauhtosta oli välillä hyvinkin hukassa. Sen jälkeenkään ei ihan ruusuisesti ole mennyt, joten onhan Tonyssa myös riskinsä. Enkä ole kuupan kestävyydestäkään ihan varma. Eli miten mahtaa Tony sopia Nokan työkalupakkiin, meno kun kuuleman mukaan voi olla myös aika karua. Tällaisiakin asioita johto joutunee varmasti miettimään.

Mun maailmani ei kaadu, jos vielä ensi kaudella ei humpata nakkikattilan ympärillä. Kunhan muuten tekemisen meininki antaa viitteitä paremmasta huomisesta ja urheilullisesti ei tietenkään rämmitä. Mutta mun mielestä meidän on saatava rakennettua koko seura sellaiseen kuosiin, ettei IFK:n tarvitse lähteä kilpailemaan vain rahalla. Ja minä näen, että vielä ei olla siinä tilanteessa. Ensi kauden jälkeen tilanne on toivottavasti jo muuttunut ja kaikki kunnolliset pelimiehet suorastaan jonottavat toimistolla päästäkseen pelaamaan tänne. Ja siihenhän on myös uskottava.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Mä haluisin nähdä Santeri Heiskasen ensi kauden HIFK:ssa. Jätkällä on oikeanlaista kusipäistä asennetta, pelaa hihat käärittynä ja on muutenkin vittumaisen oloinen kaveri. Minusta HIFK:n pakistosta pitää aina löytyä rakonen tälläiselle kaverille.

Ihan hyvin on muutenkin suoriutunut nyt kun on katsellut telkkarista kaverin otteita.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Jos Tony Salmeilainen päättää suomeen tulla(ihmettellen miks olis) niin kyllä osoite on IFK. Nybondaksella on kosketus pinta jokaiseen junnuun mikä meiltä on lähtenyt, mutta tompalla on myös voima ssada ne takasin... TIEDÄN esim.Jonas enlundista että, kyseinen herra halusi pitää hänet. Mutta Pentti hoiti ettei tullut liian raskas taakka hoitaa lupaavaa nuorta..
 

Kaunis-Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä haluisin nähdä Santeri Heiskasen ensi kauden HIFK:ssa. Jätkällä on oikeanlaista kusipäistä asennetta, pelaa hihat käärittynä ja on muutenkin vittumaisen oloinen kaveri. Minusta HIFK:n pakistosta pitää aina löytyä rakonen tälläiselle kaverille.

Ihan hyvin on muutenkin suoriutunut nyt kun on katsellut telkkarista kaverin otteita.

Mielestäni taas vastenmielisin tyyppi mitä olla voi. Itse kannatan myös provogaattoria, mutten kuitenkaan tällaista rottaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kaunis-Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybondaksella on kosketus pinta jokaiseen junnuun mikä meiltä on lähtenyt, mutta tompalla on myös voima ssada ne takasin... TIEDÄN esim.Jonas enlundista että, kyseinen herra halusi pitää hänet. Mutta Pentti hoiti ettei tullut liian raskas taakka hoitaa lupaavaa nuorta..

Täällä taas kirjoitettiin päinvastaista. Nimimerkki Isakson tiesi, että nimenomaan Nybondas olisi ollut vaikuttamassa siihen ettei kaverille löytynyt käyttöä ja juuri kommentilla "ei Ifk:n näköinen pelaaja". Onko jollain nyt varmaa faktaa heittää kehiin kuka on ulostanut kyseisen kaverin? Nybari, pena vai hymy?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Nybondaksella on älliä luopua tästä Penan ja Mobergin linjauksesta, että junnujen pitäisi kesän ajan olla ilman diiliä ja antaa kesän/alkusyksyn aikana näytöt siitä, että mahtuu joukkueeseen. On se nyt kumma, jos ei itse jakseta junnupeleissä käydä ja sen takia menetetään huippulupauksia seuroihin, jotka tarjoavat sopimusta hyvissä ajoin. Itse asiassa UTJ:n pitäisi olla hereillä myös muiden joukkueiden huippujunnuista eikä pelkästään katsella omien pelejä. Esimerkiksi Tappara on ollut hereillä tässä ja Lehterät/Enlundit viilettävät nyt siellä eivätkä pääkaupunkiseudulla.

Pelkona tässä tietysti on, että koska Nybondas on niinkin pitkään ollut Penan ja Mobergin seurassa, niin tietyt tavat ovat juurtuneet myös häneen. Saa nähdä pitääkö taas jostain lukea junnujen kiittämättömyydestä, kun tarttuvat jonkun muun seuran 3 vuoden varmaan sopimukseen keväällä, eivätkä tyydy taistelemaan paikastaan IFK:ssa.
 

hmmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
"Vähän hankalampi tapaus tuo Viuhkola, koska soppari jatkuu Oulun suuntaan myös ensi kaudella. Toisin kuin Brosilla".

Yhdellä toisella palstalla väitettiin, että Oulun suunnalla odotetaan Nenän tuovan Brossin ja Aaltosen mukanaan stadiin.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahvistuksia tarvitaan jokaiselle pelipaikalle. Kärpilläkin monilla pelaajilla loppuu sopimus mm. Hyvönen, Bros. Ei ole mikään mahdottomuus että sieltä olisi pelaajia tulossa Jalosen myötä Ifkiin. Nämä ovat tietysti täysin spekulaatioita, mutta useinhan valmentajat tuovat tullessaan entisestä joukkueesta luottopelaajiaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä taas kirjoitettiin päinvastaista. Nimimerkki Isakson tiesi, että nimenomaan Nybondas olisi ollut vaikuttamassa siihen ettei kaverille löytynyt käyttöä ja juuri kommentilla "ei Ifk:n näköinen pelaaja". Onko jollain nyt varmaa faktaa heittää kehiin kuka on ulostanut kyseisen kaverin? Nybari, pena vai hymy?

Absoluuttista faktaa ei ole heittää, mutta muistaakseni Nybarinkin kommentti liittyi kloppiin nimeltä Teemu Ramstedt, eikä suinkaan Jonas Enlundiin. Tämäkin tieto on tosin toisen käden tietoa. Ja Ramstedtinkin kohdalla käsittääkseni "kynnyskysymys" oli enemmänkin asennepuoli kuin taidolliset seikat. Eli taisi olla Ramstedtin pojalla (perheineen?) jokseenkin turhan suuret luulot Teemusta. Ja Tepsiinhän tie sitten veikin. Ja jälkikäteen minua ei ainakaan vituta yhtään, että sinne suuntasi, koska jos ei Turussa pärjää kovinkaan kummoisesti, tuskin täälläkään kovin suurta sukseeta olisi odotettavissa.

Heiskasen Sanelle ehdoton ei. Mä en millään voi hyväksyä moista rottailua, mitä Sane harrastaa. Siinä ei paljon vastustajan terveydellä ole merkitystä, kun se pitää pysäyttää. Epäkunnioittavaa käytöstä, mitä ei IFK:ssa pitäisi koskaan suvaita. Sääntöjen rajamailla voidaan pelata, mutta vastustajaa pitää silti kunnioittaa niin paljon, että ei aleta telomaan ketään. Ja tämä ei nyt käsitä mitään hanskoilla hieromista tai tönimistä, vaan näitä Sanen harrastamia polvitaklauksia ja muita törkeyksiä. Markkinoilla on pakko olla tasokkaampia ja enemmän IFK:n näköisiä pelaajia kuin Santeri Heiskanen.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heiskasen Sanelle ehdoton ei. Mä en millään voi hyväksyä moista rottailua, mitä Sane harrastaa. Siinä ei paljon vastustajan terveydellä ole merkitystä, kun se pitää pysäyttää. Epäkunnioittavaa käytöstä, mitä ei IFK:ssa pitäisi koskaan suvaita. Sääntöjen rajamailla voidaan pelata, mutta vastustajaa pitää silti kunnioittaa niin paljon, että ei aleta telomaan ketään.

Eihän tällä palstalla olla unohdettu sitä että Heiskanen pelasi HIFKissä aikanaan mestaruuskaudella ja oli nimeomaan pleijareissa ihan loistojätkä! Oli välillä pakkina, välillä laiturina ja pelasi just niin rottaa kuin vain saa. Ei hänen henk. koht. panoksensa ollut ehkä olennaisin osa mestaruutta mutta hänen pelaamansa rooli oli yksi lisätekijä pleijarimenestyksessä. Kaveri syttyy ratkaisupeleihin.

Mutta miksi ottaa Santeri kun ihmiskuula-Pate voisi hoitaa hieman samaa hommaa? Tai Hesus Laine?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös