Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Josh Green

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Kirveellä töitä, 04.03.2014 klo 17.01.

 1. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
 2. McJokke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
  Aivan mahtava uutinen! Koko liigankin kannalta erittäin hieno sopimus. Kiitos Hirvi! Kiitos Tappara!
   
 3. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Loistavaa!! Kerrankin näin että hyvän kauden jälkeen ei vaihdeta parempipalkkaisiin sarjoihin.
   
 4. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Loistavaa!! Kun nyt ei vaan kävisi KHL "ryöstöretkellä". Hieno ja tärkeä pelaaja. Lisäkrediittiä tuon ilmoituksen alusta. "Morjesta" tuli melkein kuin Mansen natiivilta. Vielä kun joku opettaisi mitä sana paitsio tarkoittaa.
   
 5. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt on kova juttu sopimusrintamalla! Aivan huikea ukko kyseessä, meidän oma Ruud van Nistelrooy. Ei muuta kuin maalin edestä kiekkoja sisään pleijareissa ja ensi kaudella. Kova sainaus.
   
 6. Setämies Jäsen

  Hienoa, että tälläkertaa on valmis huippusentteri sainattuna jo ennen kesää. Viimeksi lähdettiin vähän arvalla ja se arpa olikin sitten tyhjä. Kävi onni että saatiin näinkin kova jätkä jengiin noin myöhään syksystä!
   
 7. Lainaus:
  En millään usko, että tuon ikäisellä ja perheellisellä miehellä olisi mitään halua lähteä Venäjälle. Eikös Green ole nimenomaan kiitellyt, että Suomi ja Tampere on hyvä paikka perheelle ja tykkää, kun pelimatkat eivät vie tolkuttomasti aikaa, niin ehtii perheensäkin kanssa olla.
   
 8. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Tää oli kyllä ehdottomasti paras mahdollinen jatkosopimus minkä Leinonen sai tehtyä. Mielestäni Tapparan tärkein yksittäinen pelaaja ! Bailen vielä niin sitten näyttää jo TODELLA hyvältä !
   
 9. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Vielä isompi yksittäinen asia on valmennus...Rautakorven sopimus päättyy 2015 vai päättyykö se sittenkin mahdolliseen mestaruuteen jo 2014...tällekin asialle olisi hyvä saada varmistusta...
   
 10. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös Rautakorpi tehnyt valmentajasopimuksen mallia 3+1, jonka jälkeen siirtyy Tapparan urheilujohtajaksi. Tässä vielä linkki uutiseen: Tappara - Jukka Rautakorpi palaa Tapparan valmentajaksi
   
 11. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Vähän jälkijunassa, mutta olipahan mahtava soppari. En epäile yhtään, etteikö olisi Tapparan tärkein hyökkääjä tulevissa playoffeissa ja varmasti avainpelaaja myös ensi kaudella. Green-Järvinen, ei toki aivan vedä vertoja Barkov-Koskiranta -kaksikolle, mutta riittää aivan hyvin Kanada-maljaan, mikäli muut palaset ovat kunnossa. Josh vaikuttaa todella sympaattiselta, viimeisen päälle joukkuepelaajalta, jollaisten arvoa ei voi pelkästään tehopisteissä mitata.

  Loppukevennykseenä Greenin julkaisema kuva, jossa meidän Pohjois-Amerikan pelurit sekä kehonrakentaja :D
   
 12. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  On tuolla Sawadalla kyllä melkoinen lihasmassa. Ei ihme, jos lihakset lyö jumiin helpolla. Näyttää joltain helvetin vapaaottelijalta.

  Propsit myös Chiodon kessille.
   
 13. Lainaus:
  Bodarilta kuulemma näyttää ja samaa kertoo kuvakin. Ei mikään pikkupoika. Taitaa olla porukan kovin penkki. Hyvä vertailukohta on vaikka Liigan kovaluuta olympia-Ossi, jonka "bodikuva" tuli julki kisojen jälkeen. Aika laiha poika on Ossi Reiskaan verrattuna.

  Chiodosta huomaa, että mehupullo on tyhjentynyt pelin aikana, vaikka ei kentällä olisikaan. Hymiö tähän.
   
 14. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kaupinojan saunalla on niin kuumat löylyt, että rasva sulaa vähän tuhdimmaltakin kaverilta - mitä se sitten kertookaan maalivahdeista...
   
 15. Minä ja Kirves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Toivottavasti tämä Hirvi/jyrä/kola/panssarivaunu on reenannut niin että jaksaa viskoa maalin edessä puolustajia ja maalivahteja sekä painaa kiekkoa verkkoon kevään tärkeimmissä peleissä. Greenin arvo keväällä voi olla korvaamaton mielestäni.
   
 16. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Green ilmoitti juuri lopettavansa uransa. Linkki Twitteriin.

  Kaksi kautta Tapparassa ja paljon hienoja muistoja. Hattu päästä ja onnea Joshille kaukalon ulkopuolisiin koitoksiin!
   
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Todellakin hieno pelaaja! Jotkut ne vaan on niiiin joukkuepelaajia että se paistaa kotisohvalle asti. Ainoa mikä jäi harmittamaan oli se kullanhuuhdonnan epäonnistuminen. Hyviä jatkoja Greenille.
   
 18. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Kiitokset Josh Tappara-vuosista ja onnea siviiliin!