Jos sinulla olisi aikakone...

  • 4 147
  • 42

redpecka

Jäsen
Vuoteen kasineljä voisin myös palata ja olla ottamatta vastaan commodore-C-kassu-pelejä luokkakavereiltani, tai ainakaan niitä missä se decathlon olla - ranteet kiittäisivät nykypäivänä!

Sen sijaan se striptease-poker oli ihan playboytasoista matskua.
 

redpecka

Jäsen
Ai niin, sitten vielä pitää käydä Ruotsissa 1986 sanomassa eräälle bussikuskille että saatana nyt se korkki kiinni.
Stuuregaattanilla toki pyörii joku leffa ja yugoja vilisee siellä täällä, mutta mikä olla tämä bussikuski?

Muokks: Nyt sekosin päivästä. Tarkoitan tuota päivää kun vetelin Tegnerlundenissa kakkosolutta ja SVEAVÄGENILLÄ sattui ja tapahtui. Vai mitä sinä tarkoittaa?
 
Viimeksi muokattu:

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Stuuregaattanilla toki pyörii joku leffa ja yugoja vilisee siellä täällä, mutta mikä olla tämä bussikuski?

Mikä lie suhari joka (oletettavasti kännispäiten) suistui tieltä mikä johti Cliff Burtonin menehtymiseen. Mustaa jää ei niissä oloissa ollut todennäköinen syy.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Palaisin Trumpin isän luo ja kysyisin, haluatko oikeasti Trump jr:ää ja jos haluat, voin hoitaa duunia 2010 -luvulla!?
 

SgtMarkov

Jäsen
Menisin kai noin tuhat vuotta taaksepäin Bagdadiin ja eliminoisin Abu al-Ghazalin ennen islamin levittämistä ja tiedekirjojen pannaan julistamista. Arabimaailma voisi nykyään olla hyvinkin toisenlainen jos tämä apina ei olisi tunkenut kapuloitaan kehityksen rattaisiin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ekana voisi mennä päivämäärään 26.2.2006, paikkakunta Torino ja tarkka sijainti Palasport Olimpico niminen jäähalli. Suomen ja Ruotsin välisen olympiafinaalin toinen erätauko ja menisin varmistamaan että Saku Koivulla on varmasti ehjä maila kun menee aloitukseen kolmannen erän alussa. Lisäksi kävisin ehkä vähän sabotoimassa Mats Sundinin ja Nicklas Lidströmin mailoja...

Toisena sitten mahdollisesti jääkiekon vuoden 2001 MM-kisojen loppuottelun toinen erätauko, siellä kävisin toteamassa Suomen joukkueelle heidän ollessa 2-0 johtoasemassa että nyt pää kylmänä ja pitäkää ne paskat siellä peräsuolessa, mitään ei ole voitettu. Pitäisin huolen ettei Aravirta huutele mitään tyhmiä "Torilla tavataan" -juttujaan. Vaikka kyseessä on "vain" MM-finaali niin kyllähän tuo jätti silti ikuiset traumat kun 2-0 johto sössittiin jatkoaikatappioksi.

Sitten jotain muita vähäpätöisempiä juttuja voisi olla esim. Dallasissa 22. marraskuuta 1963, kävisin tsekkailemassa sen väitetyn varastorakennuksen missä se Lee Harvey Oswald nyt väitetysti oli ja jos ei ollut niin tutkisin vähän tarkemmin että mitäs helvettiä täällä touhutaan.

Ja jos nyt vaurastumista miettii niin menisin johonkin tuonne vuosiin 2009-10 tms. ja hankkisin itselleni vitusti bitcoineja.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Menisin nuoruuteni vuosiin, aikaan 15.-18. elokuuta 1969. Woodstock olisi paikka ja tapahtuma, jonka haluaisin kokea paikan päältä eikä vain huhupuheina, paikallaolijoiden kertomuksina, videoklippeinä ja jonkin sortin elokuvana. Lisäksi, kävisin 70-luvulla Eaglesin ja Led Zeppelinin konserteissa muutaman kerran, ja tietysti, olisin 11. tai ehkä sittenkin 12. heinäkuuta 1986 Lontoon Wembleyllä ihmettelemässä Freddien ja muun Queenin taikaa.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Menisin vuoteen 2001 ja yrittäisin estää syyskuun 11. päivän terrori-iskut.

Sitten voisi mennä vuoteen 1963 ja estää JFK:n salamurha. Tässä tosin uskon olevan taustalla laajemman salaliiton, joten tämä voisi olla työlästä, ja oma henkikin siinä vaakalaudalla, jos vääriä liikkeitä tekisi.

Myöskin Adolf Hitlerin kävisin eliminoimassa 1900-luvun alkupuolella, ja nimenomaan tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, ennen kuin nazipartyt pääsee kunnolla vauhtiin.

Varmaan näitä löytyisi loputon määrä, mutta näistä olisi hyvä aloittaa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vittuillakseni menisin vuoteen 1963 ja sabotoisin siten, että kiekkofinaalit jäisivät pelaamatta. Siinä olisi jälkipolville ihmettelemistä, kun eräs joukkue olisi vieläkin ilman mestaruutta.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Palaisin Trumpin isän luo ja kysyisin, haluatko oikeasti Trump jr:ää ja jos haluat, voin hoitaa duunia 2010 -luvulla!?
Vähän samat aatokset kun katsoo juniorin toimintaa. Osimoilleen lokakuun puoleenväliin 1945 näyttämään isi-Trumpille viimeisintä innovaatiota; juomukondomit.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Omana elinaikanani ei ole tapahtunut kovinkaan montaa yksittäistä tapahtumaa, joiden tapahtumakulkua haluaisin päästä tarkkailijan roolissa seuraamaan. En pidä ainoatakaan urheilutapahtumaan niin merkittävänä, että se pitäisi nähdä livenä - Lasse Virenin kaatuessa olin sen verran nuori, etten sitäkään tapahtumahetkenä nähnyt. Tai en muista nähneeni, mutta en nyt aikamatkailua Müncheniin tekisi vain ja ainoastaan sen tapahtuman - tai Virenin kultamitalien tähden.

Tietty Berliinin muurin murtuminen kuuluu näihin merkittäviin hetkiin, mutta muutoin itäblokin romahdus ja sitä seurannut Neuvostoliiton hajoaminen ovat prosesseina sellaisia, että kyse on muustakin kuin yksittäisestä tapahtumasta, joten kenties parempi, että tyydyn vain lukemaan niistä kirjoista. Joitain vuosia ennen Berliinin muurin murtumista tapahtui kuitenkin jotain silloisen Neuvustoliiton länsiosissa, jota olisi kiehtovaa päästä seuraamaan (vaikka tapahtumaketjuun olenkin näin jälkikäteen tutustunut varsin hyvin eri dokumenttien ja raporttien kautta). Eli voisin kyllä matkata ajassa taaksepäin huhtikuun loppuun 1986 ja Vladimir I. Leninin mukaan nimetyn ydinvoimalan reaktoriin nro. 4 seuraamaan tapahtumakulkua, joka johti Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuteen.

Mutta löytyykö lähimenneisyydestä muita yksittäisiä ja riittävän merkittäviä tapahtumia, joihin halausin aikamatkailla? Enpä tiedä kun ensimmäinen kuulento ja yleensäkin ensimmäinen miehitetty avaruuslento tehtii ennen syntymääni, ja jos asetan aikahaarukan omalle elinajalleni, niin eipä niitä todella merkittäviä tapahtumia montaa ole. Syyskuun 11. päivän iskut seurasin niin suorana kuin siihen aikaan vain voi, joten enpä tiedä olisiko suurtakaan iloa matkata ajassa sen hetken New Yorkiin, kun kerran olisin vain ja ainoastaan tarkkailijana en toimijana paikalla.

Tavallaan olisi kiinnostavaa olla 17. heinäkuuta 2014 eräällä pellolla Snižnen pikkukaupungista noin viisi kilometriä etelään seuraamassa prosessia, joka johti ohjuksen laukaisuun iltapäivällä klo. 16:19:... ja osia. Tekikö vaunujohtaja yksin päätöksen ohjuksen laukaisusta, vai saiko hän ohjeen ylempää, ja jos, niin keneltä. Todennäköisesti vaunujohtaja on toiminut ennalta määrätyn protokollan mukaan ja kyseisessä tilanteessa teki itsenäisen (mutta ohjeen mukaisen) päätöksen ohjuksen laukaisusta. Vajaan 30 sek kuluttua ohjuksen taistelukärki räjähti Malaysia Airlinesille kuuluvan Boeing 777-200ER:n ohjaamon vasemmalla puolella. Tietty kyseisenä hetkenä olisi ollut suuri houkutus puuttua tapahtumien kulkuun ja pelastaa täten 298 siviilin henki.

Menneisyyttä enemmän minua kiinnostaa tulevaisuus, ei mikään lähitulevaisuus (jollaisena tässä tapauksessqa pidän seuraavaa muutamaa sataa vuotta). Olisihan se kiinnostavaa matkustaa vuoteen tuhat, tai vuoteen kymmenen tuhatta, tai miksei miljoonan vuoden päähän katsomaan missä jamassa tämä planeetta on.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Vittuillakseni menisin vuoteen 1963 ja sabotoisin siten, että kiekkofinaalit jäisivät pelaamatta. Siinä olisi jälkipolville ihmettelemistä, kun eräs joukkue olisi vieläkin ilman mestaruutta.

Mitkä ihmeen finaalit? Toihan oli vielä sitä aikaa kun pelattiin muutamia pelejä ja katottiin sitten kellä on eniten pisteitä
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mitkä ihmeen finaalit? Toihan oli vielä sitä aikaa kun pelattiin muutamia pelejä ja katottiin sitten kellä on eniten pisteitä

Aivan totta. En vain muistanut, kun en elänyt vielä tuolloin.

Tämän takia raumlaisse on kauhea hinku keväällä olla kärjessä. Vanhaa perua.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Palaisin vuoteen 1993. Mitään erityistä syytä tälle ei ole muuta kuin epäselvä tuntemus ja muistijälki siitä että kyseessä oli kaiketi ihan mukava vuosi eikä paljoa huolet painaneet.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mää kävisin aikakoneella ensiks kattomassa miten maailma syntyi, sitten dominoimaan jotain luolamiesaikaa, siitä Egyptiin Kleopatraa kysymään treffeille, jos saisin rukkaset niin puutehimopäissään voisin hetken orjuuttaa ihmisiä, katapultilla mäiskiä jotain Sphinksejä ja muuta ikävää.

Siitä JFK:n eli Jesus fucking Kristuksen ajoille, kävisin trollaamassa Jesseä ja sanoisin että jumala lähetti mut, ja käski sanoa että lopeta tuo hihhulointi vielä kun pystyt omin jaloin kävellä eikä ole lävistyksiä käsissä. Jesse tuskin kuuntelisi ja päätyisi viinipäissään kuitenkin ristille, ja en yrittäisi estää vaan nauttisin show'sta syöden poppareita muiden mukana (mun avaruusaluksessa on mikro).

Adolf Hitlerin voisi periaatteessa käydä tappamassa, potkimalla häntä siihen ainoaan kivekseen 5-6h, sitten keksisin värilliset 4k-videokamerat, muuta en muuttaisi ja WW2 tapahtuisi joka tapauksessa, vain jotta voin tulla sitten nykyaikaan katsomaan värillisiä sotadokkareita 4k:na. Sitten todistaisin käyneeni menneisyydessä, tuhoaisin aikakoneen, ja alkaisin sepittää kaikkea paskaa historiasta.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lieksa 1989.

Katsoisin kun Evilin pikkuserkku "Tomppa" antaa virtsan suihkutessa ja poliisin sakottaessa tälle koppalakille viisikymppisen ja käskee kusemaan myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös