Jordan Schroeder Jokerien keskikaistalle

  • 51 686
  • 241

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saiko keisari jo potkut?

Keisarilla lienee kädet täynä sopimustenpurkujen kanssa, kun lista organisaatioon jäävistä on Kuivalainen, Keurulainen ja Marjamäki. Nämä varovaiset jatkosopimukset jäävät muiden kontolle. Uudelleen organisoituminenhan hoidetaan niin ammattitaitoisesti, että aina kauden alussa joukkueen ilmestyessä jäälle toistetaan firman uusi slogan: "Vieläkö tämä on Jokereissa?"



Jottei täysin offtopiciksi mene, niin oli kyllä mallikelpoinen paluu kehiin tänään. Toivotaan, että otteet jatkuvat.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Skreideri on melkein kuin muuttunut mies. Ei enää taakse jättöjä vastustajalle omalla sinisellä. Lonkalta arvaan että +/- -tilastokin on parantunut. Tästä voi vielä tulla jotain.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kivasti on parantanut. Toki tässä on kohdattu alemman keskikastin nippuja eli odotan vielä kun saadaan vastaan Dynamot,Lokot,Tsskat jne. Tismalleen samat sanat kuin Marjaan - kevät määrittää kaiken.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa

22.10. tilanne oli tämä:

Philip Holm - 6
Otto Leskinen - 6
David Sklenicka - 4
Petteri Lindbohm - 3
Alex Grant - 2

Tommi Kivistö +- 0
Niklas Friman + 5


Jordan Schroeder - 11
Jesse Joensuu - 8
John Norman - 6
Iiro Pakarinen - 5
Veli-Matti Savinainen - 4
Teemu Turunen - 4
Hannes Björninen - 3
Henri Ikonen - 2
Markus Hännikäinen - 1

Brian O’Neill +1
Niklas Jensen +1
Kalle Kossila +1
Marko Anttila +3
Julius Junttila +6

Molemmat maalivahdit alle 90.

Aika karseita lukemia. Kuka olisi uskonut että kolme parasta on Junttila, Friman ja Anttila :D
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Schroeder siis SC Rappeswil-Jona:n riveihin.
Jokereissa vietetyt pari kautta jättivät tästä jenkkisentteristä väkisinkin hiukan sellaisen "kädenlämpöisen" mielikuvan.

Aivan liian usein Liittokansleri hävisi kuvasta ja sitä fiilistä että olisi tehnyt ketjukavereistaan "parempia pelaajia" en kyllä löytänyt Schroederin pelaamisesta. Toki, kyllähän niitä huippumatsejakin kohdalla osui, mutta suhteellisen harvoin kuitenkin.

Piti oikein kaivamalla kaivaa Schroederille "jokerit-verrokkia" ja päädyin kauden 08-09 pörssikärkeemme eli Joey Tenuteen.

Molemmilla äijillä tehot ihan ok-tasoa, mutta silti jotain jäi uupumaan..
Ei siis asiaa kummallakaan ukolla Top 10-listalle Jokereiden ulkkareiden osalta omissa papereissani.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolmesta sveitsiinlähteneestä Liittokansleria tulee vähiten ikävä, jos ollenkaan. Tuntui että ei ainakaan KHLlässä pystynyt pelaamaan kiekollista peliä eikä viihtynyt laitapaineissa yhtään. Ehkä miehestä olisi saatu enemmän irti ketjussa jossa olisi päässyt käyttämään kutiaan enemmän ilman sentteröinnin tai pelintekemisen tai puolustamisen vastuita. Lo-Ko-Schro olisi voinut olla varsin hyvä kenttä.

Hyviä vuosia käkikellomaassa miehelle ja kiitti maaleista!
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä on kyllä sellainen mies, josta ei jää mitään merkintää Jokereiden historiankirjoihin. Jossain budjettilaskelmissa ainoastaan ja sielläkin liian isot luvut.

Aivan merkityksetön turhake. Mitä tälle on sanottu, kun on tuotu tänne? ”Hei, tuu meille pelaamaan, saat ihan hyvän liksan ikääsi nähden, mutta ei sun tarvii itteäs täällä teloa. Mestaruutta me ei tulla juhlimaan, mutta meillä on hyviä tyyppejä palapeliringissä ja Forenomin kämpässä on Jaffaa jääkaapissa.”

Voi miten isot erot olisi fiiliksissä, jos kauden alla Schroederin sopimus olisi purettu ja Filppula signattu.

Kukakohan Jokereiden valmennustiimistä osaisi opettaa tälle junnulle miten lauotaan suoraan syötöstä ja että ei aina joutuisi asetella sitä ratkaisevaa sekuntia. Ei tuolla tyylillä kyllä maalintekijäksikään voi identifioitua.
Palaan näihin omiin kommentteihini korjatakseni itseäni sen verran, että herra tosiaan sitten teki kuin tekikin todella maukkaan maalin, suoraan syötöstä tasoitus SKA:n maalivahdin ohi ylänurkkaan, kun katsomoissa oli hetkeä aikaisemmin säikähdetty, kun vierasjoukkue meni hieman yli minuuttia ennen loppua johtoon. Oli yksi KHL-aikakauden parhaista peleistä kokonaisuutena, kun vielä Sklenicka iski jatkoajalla vihollisen nurin.

Mutta... tämä maali oli vain poikkeus sääntöön, eli pysyn kannassani. Todella mitäänsanomaton pelaaja. Palkkasoturi, josta aisti, että pelailee ilman suurta sydäntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös