Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Joonas Rask – Helsingin IFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dev, 09.06.2014 klo 14.28.

 1. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Noh-noh, täytyy muistaa mitä hän tekee muuten - vapauttaa nuo kaksi kynäkeijua pelaamaan. Hän luo tilaa muille ja pelaa itselleen myös paikkoja.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Rask on ollut kyllä IFK:ssa pirteä ja parempi kuin mitä odotin, mutta kyllähän se on selvä, että tehokkaampi pitäisi olla. Tosin välillä on tullut niitä kuumia putkia, toivottavasti tämmöinen tulee sitten niissä tärkeissä peleissä.
   
 3. Caine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Hawks, Caps, Pens, Leafs, Habs, Barca
  Rask alkaa olemaan hieman kysymysmerkki. Syksyllä miehestä odotettiin EHT tason pelaajaa, ja alku olikin erittäin lupaava, sitten tuli..yllätys yllätys.. "IFK LOUKAANTUMINEN!" :D Joka alkaa olla jo surkuhupaisa käsite meidän piireissä. Sen jälkeen mies ei ole saanut pisteitä aikaan juuri lainkaan. Tai ei ainakaan siihen malliin mitä ykköskentän laiturilta odotettaisiin. Pidän itse pelaajasta ja työmoraali on juuri sitä mitä pitää. Mutta missä ne pisteet on? Alkaako vajota siihen perus Liiga pörrääjän rooliin joka tekee kyllä töitä, mutta tulostaululla ei tapahdu mitään? Toivottavasti tulisi vielä "toinen tuleminen" tämän kauden aikana. Come on #88!
   
 4. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Pahinta on , että ei pääse tällä hetkellä edes maalipaikoille. No, jospa tuo tuosta kevään mittaan.
   
 5. Bromse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Pakko nostaa kolmannelta sivulta tätä ketjua ylöspäin.

  Tämän hetken yksi parhaita pelaajia IFK:ssa, hitto mitä duunimäärää kaveri vääntää illasta toiseen ja vielä joukkueen toiseksi parhailla tehoilla. Tänään teki taas maalin, mitä ei jostain syystä palkittu - ei edes rankkarilla tai vastustajan jäähyllä. Kolmannessa erässä otti vielä isoa mustelmaa omissa, mutta palasi iskun jälkeen kuitenkin laatikkoon. Pakko diggaa!
   
 6. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tämän ketjun pitäisi olla jatkuvalla syötöllä suurimpana puheenaiheena. Rask on tällä hetkellä yhdessä Ramstedtin kanssa ehkä joukkueen tärkein hyökkääjä. Herran jestas minkä määrän se tekee duunia kentällä ja kuinka paljon vielä oikeita asioita!

  Aivan ihana pelaaja.
   
 7. JoharinCrosby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HIFK Fotboll
  Ehjänä ollessaan pelaa keväällä moskovassa.
   
 8. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Aika salaa on iskenyt nuo aika käsittämättömät pisteet pudotuspeleissä. Hyökkäyspään dominoinnin lisäksi aina ensimmäisenä painamassa omaa maalia kohti. Joku heitti tässä viime aikoina, että jatkosopimus löytyy taskusta. Oi kumpa löytyisikin.
   
 9. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Maailman paras Raskin veljeksistä tällä hetkellä! Huikea pörrääjä joka sopii Ramun kenttään kuin valettu. Sanat loppuvat kesken. Pistemäärä tulee yllätyksenä mutta varmasti osansa siinä on ykkös-yv kenttäpaikka. Vrt. Taipalus viime kaudella.
   
 10. Bronco Jäsen

  Jälleen yksi hieno pelaajatarina, johon tänä keväänä toivottavasti kirjoitetaan luku nimeltä "ensimmäinen mestaruus".

  Raskin peli-iloa ja poikkeuksellista voitontahtoa oli hienoa seurata kauden 2010 - 2011 Ilveksessä. Seuraava kausi taisi puolittua loukkaantumisen seurauksena, jonka jälkeen vuorossa olikin siirto Jokereihin kovimman mahdollisen rummutuksen saattelemana (palapeli-tempaus). Jokereissa homma ei kulkenut eikä kunnollista läpimurtoa tapahtunut myöskään Pohjois-Amerikassa, vaikka pääsikin jopa avaamaan pistetilinsä NHL:ssä. Tässä vaiheessa ajattelin, että aiemmin kiikareissa siintänyt kirkas tulevaisuus on himmennyt olemattomiin.

  Onneksi on löytänyt kuitenkin saman ilmeen ja uuden nosteen toisesta perinteikkäästä ilmapiiristä. Rehti, ahkera, pelirohkea, juonikas taistelija, joka tekee kaikkensa voiton eteen. Ja siitä huolimatta että on pelannut korkealla tasolla jo lukuisia kausia, kaveri on vasta täyttänyt 26 vuotta.

  Toivon erityisesti, että nimimerkki flintstone seuraa Raskin peliesityksiä viettäessään kesälomaa ruplaliigan hohdokkaasta maailmasta.

  Go Rask, go IFK!
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tuollaista tuli kirjoiteltua 10.6.2014. Sanotaan nyt rehellisyyden nimissä, että en uskonut ihan tämmöiseen lentokeliin mitä Rask nyt tuolla jäällä esittää! :)

  4+12 tehot nyt playoffeissa!?
   
 12. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Kiitellään nyt omassa ketjussa erikseen.

  Aivan huikea äijä oli tänäkin vuonna #88! Oma kunnioitukseni ja ymmärrykseni tämän pelaajan suuruuden suhteen valkeni viime kaudella jossain harmaassa marraskuisessa ottelussa joukkuetta X vastaan Nordiksella, jossa IFK ei ollut ihan läsnä ja ottelun päätyttyä tappioon Rask tempoi mailansa tuhannen pillunpäreiksi laitaa vasten. Ei ollut paras peli silloin häneltä eikä joukkueelta, mutta kertoo ihan kaiken asenteesta. Myös tällä kaudella tuntui, että antoi itsestään lähes joka ilta ihan kaiken. Eikä tuo aina ihan pelkkää tehotonta pörräämistäkään ollut.

  Kiitos Joonas Rask!

  ps. Mikäs se sopimustilanne olikaan Raskilla..?
   
 13. RedWhiteBlue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Jatkaa onneksi meillä ainakin ensi kauden.
   
 14. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tämä on kyllä aivan mahtava tieto, mikäli se oikeasti pitää paikkansa. Päällikkö! Ei varasta yhtään mistään ja tekee kaiken oi niin korkealla tasolla.
   
 15. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Tämä! Asenne kunnossa, lisäksi putket liikkuu ja on joka puolella kenttää taistelemassa.
  Raskin kohdalla vielä tuo mailan paskaksi pistäminen korostuu entisestään, koska niin monta tuntia Herra #88 käyttää noitten tuunaamiseen ja viimeistelyyn.
  Ensi kaudella nähdään!
   
 16. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ramstedtin lisäksi pitää vielä erikseen kiittää Liigan playoffien pistepörssin 2:sta, Joonas Raskia. Toi joukkueelle terrierimäisellä taistelulla jatkuvasti energiaa, todella tärkeä lenkki tuossa Ramun ykkösessä. Vaikka joukkueessa monen muun selkä suoristui vaikeampina iltoina, Raskin työmäärä ei tippunut merkittävästi missään vaiheessa.

  Raskin jatko ensikaudella on todella hyvä tieto, vaikka runkosarjassa ei tee pisteitä jokaisena iltana, Raskin työtä pelkäämätön asenne on se jota tarvitaan jokaisessa voittavassa joukkueessa.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Mennyt parin kauden aikana todella paljon eteenpäin ja todella hieno homma, että on täällä jatkamassa sillä tämmöisiä kaikkensa kentälle antavia kavereita tarvitaan jokaisessa menestyvässä joukkueessa.
   
 18. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Uskon, että yksi aivan keskeinen syy Raskin otteiden parantumiseen on Törmäsen pelitapa. Rask sopii mielestäni siihen kuin nakutettu. Tiukka kiekkokontrollilätkä varmastikin tukahduttaisi Raskin pelaamisen. Sen sijaan Törmäsen pelitavassa Rask pääsee antamaan kaiken energiansa joukkueen hyödyksi ja hyödyntämään mainiota luisteluaan molempiin suuntiin, kuten hyökkäyspäässä haastamaan tai syöttämään suorasta luistelusta ja antamaan painetta sekä omiin päin mentäessä takakarvaamaan. Toki kiekkokontrollikin on parantunut, minkä myötä on hyödyllinen pelaaja myös staattisemmassa pelitilanteessa, kuten ylivoimalla. Ensi kaudeksi Törmänen tarvitsee mielestäni kärkikenttiin vielä toisen Raskin tyyppisen energiapakkauksen, jonkinlaisen köyhän miehen Pihlströmin joukkueeseen.
   
 19. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Duracell-pupu jää toiseksi. Joonas Rask on huippuenerginen ja osaava kaveri. En käsitä, miten se kykeni vielä nostaamaan tasoaan!
   
 20. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tämän kaverin ketjuun on tullut hämmästyttävän vähän viestejä. Tulin vain kommentoimaan, että en kyllä malta odottaa tämän kaverin paluuta. Noussut Elkinsin ja Lennun ohella meikäläisen ehdottomaksi suosikkipelaajaksi. Niin helvetin energinen kundi ja kaikkensa antava tuolla jäällä, että ei voi kun tykätä ja kaiken lisäksi ne tehotkin on alkanut pikkuhiljaa sieltä puskemaan esille. Viime kaudella taisi muistaakseni jäädä pisteen päähän poffien pistepörssin voitosta Ramstedtin korjatessa sen nimiinsä.

  Se mikä mua hämmästyttää kanssa Raskissa, on se että ihan sama mihin ketjuun tämän kaverin iskee, niin se nostaa ketjun ihan uudelle tasolle ja tämä on nähty tälläkin kaudella jo ennen loukkaantumista. Jotenkin tuntuu että Rask tekee ketjukavereistaan jopa parempia.

  Toivon kyllä sydämeni pohjasta, että jatkosopimus saataisiin rustattua kaverille.
   
 21. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Lainaus:
  Kyllä! ja mielellään ikuinen jatkopahvi. Siinä missä muuan Lennu on vetänyt vähän vihkon puolelle, niin tämä kaveri on ollut se uusi Lennu. Joka vaihdossa vetää täysillä ja jättää kaiken kentälle. Niissä peleissä, missä Rasse pelasi tällä kaudella, koko joukkue oli heti jotenkin parempi. Ainakin parantaa ketjukavereitaan aina heti, kun astuu kehiin. Toivottavasti Rask palaisi pian ja kestäisi loppukauden ehjänä.

  En olisi minäkään uskonut, että ollaan siinä tilanteessa, että Joonas Rask on täysin kriittinen pelaaja IFK:n menestyshaaveiden kannalta, mutta näin se nyt vaan on.
   
 22. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Tätä pohdin tässä muutama päivä takaperin. Jos pari viikkoa sitten olisi kysytty kumman haluan ensin sairastuvalta takaisin, Raskin vai Juhiksen, olisin vastannut oikopäätä jälkimmäisen. Nyt kun asiaa pohdin, Rask on kuitenkin tällä hetkellä mun papereissa tärkeämpi pelaaja. En sano parempi, mutta tärkeämpi.

  Ensinnäkin Raskilla on liike, johon kukaan muu joukkueessa ei yllä. Tehopisteiden lisäksi aiheuttaa vastustajalle jäähyjä. Eikä siinä vielä kaikki, kun Rask on todennäköisesti koko joukkueen paras karvaaja. On käytännössä aina iholla ajamatta kuitenkaan itseään ulos. Vaikka ajaisikin ulos, ehtii nopeudellaan pelin alle. Puhumattakaan mitä mies toisi hyökkäyksiinlähtöihin.
   
 23. Ville Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olen todella ylpeä että meillä on taas tunnetta ja voitontahtoa. Lämäri yläkulmaan ja menoksi. Kiitos kun taas pelaat. Menen lauantaina katsomaan peliä missä et varmaan pelaa. Kiitos ja pidä tuo asenne
   
 24. heavylutaa18 Jäsen

  Mutta miksi sanat "fuck me", eikä "fuck you" maalia tuulettaessa? Kenties puutetta muuallakin kuin pelimäärissä tällä kaudella. Pelikieltoa taitaa tulla vaikka kauden komein maali pilkuilta mielestäni olikin.
   
 25. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siksi, että fraasin "fuck me" merkitys on kyseisessä tilanteessa suomeksi lähinnä fraasia; "siinä sulle" tai "siitäs sait", ja "fuck you" tarkoittaa lähinnä "haista vittu".
  Joonaksella mielestäni ihan oikea fraasi tilanteeseen, tarpellisuutta ei silti näe.
  Olisi voinut jättää sanomattakin, ja jättää eleet tekemättä.
  Toisaalta on siistiä, että on tunnetta.