Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joonas Lyytinen KalPassa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana ilman sukkia, 14.01.2014 klo 22.17.

 1. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Lainaus:
  Viestini alkuperäinen tarkoitus oli. että on parantanut huomattavasti otteitaan. Onneksi osui ylärimaan.

  Mutta tänään 2-1 ja 3-1 maalit olivat Lyytisen käsialaa alustuksen muodossa. Poika parantaa koko ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2016 klo 23.09
 2. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Tämä kaveri on ollut meikäläisen henkilökohtainen sylkykuppi jo kauan, mutta toisin kuin eräät, pystyn myös antamaan posia silloin kun sille on tarvetta. Lyytinen on oikeasti ollut todella hyvä Pelicans-sarjassa. Tuo käsittämätön kylmäpäisyys (vaikka tulee saatanasti virheitä, niin silti uskaltaa triplailla ja tehdä rohkeita ratkaisuja) toimi tässä pudotuspelisarjassa, kun niitä virheitä ei tullut kovinkaan montaa tällä kertaa. Toivottavasti voin antaa posia myös seuraavan ottelusarjan jälkeen.
   
 3. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Sama homma, koko kauden haukkunut Lyytistä kun ei ole onnistunut oikein mikään pariin kauteen. Sitten yhtäkkiä loppuvuodesta alkoi käyttämään lämäriään ja sai YVllä syöttöpisteitä kerrytettyä. Ei tullut perinteisiä viivahazardeja että kaatuu viivalla ja vastustaja läpi ja ne turhat laukaisuharhautukset jäi vähemmäksi. Juuri kun miehestä on hyötyä, niin toinen jengi kutsuu, höh. Toivottavasti jatkaa hyvää virettään!
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Täällä nostettava kanssa hattua. Hyvin on nostanut Lyytinen tasoaan. Toki eilisessä vai viime pelissäkin antoi avaus erässä kaksi syöttöä puoluspäässä vastustajan lapaan mutta kuka nuita laskee enää. 2+2 kahteen peliin on pakille ihan ok saldo. Vieläkin pelottavasti välillä riplaa mutta ne johtavat useimmin hyvään kuin huonoon suoritukseen ja se riittää. Hieno tasonnosto Lydelle kuin koko joukkueelle!
   
 5. Uncle Ben Jäsen

  Joonas Lyytisen sopimus Kärppien kanssa on ollut julkinen salaisuus jo jonkin aikaa, tänään Kärpät myös vahvisti tämän tiedon. Sopimus on kaksivuotinen. Lyytinen oli mielestäni loppukaudesta oikein hyvässä vedossa, mielenkiintoista nähdä miten hänen uransa uusissa maisemissa urkenee. Ihan mieluusti olisin nähnyt Lyytisen KalPan paidassa jatkossakin, mutta toisaalta tässä vaiheessa voi olla ihan järkevääkin vaihtaa vähän maisemaa. Menestystä vain uusiin haasteisiin!

  Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla | Uutiset | Kärpät
   
 6. Uncle Ben Jäsen

  Sikäli kun näihin CapFriendly twitter-tietoihin on luottaminen, niin Lyytinen on tosiaan tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Nashvillen kanssa.

  https://twitter.com/CapFriendly/status/875699074477035520

  Tämähän tietysti KalPalle sopii, kun mies ei olisi kuitenkaan ollut KalPassa jatkamassa. NHL-siirtokorvaukset kuitenkin Kuopioon.
   
 7. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Uskomattoman hieno uutinen Lyytisen ja KalPan kannalta. Upean sisääntulo aikanaan liigaympyröihin, jolloin vielä junnuvirheet sallittiin. Välillä oli sitten liiankin suuria saappaita tarjolla ja sylkykupin reunat ajoittain puijontornin tasolla. Valmennus kuitenkin antoi (kapean materiaalin?) syystä tai toisesta vastuuta maajoukkue visiitteineen. Hieno palkinto näistä vuosista on nyt käsillä!
   
 8. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Itse olen miettinyt, että milläkähän eväillä Lyytinen sai nyt tuon NHL-sopimuksen? Oliko hän niin hyvä viime kaudella? Itse en nähnyt kyllä mitään sellaista, kun Kalpan pelejä näin. Jos Lyytinen saa NHL-sopimuksen, täytyy kyllä Niko Mikkolankin se ehdottomasti saada! (NHL-seurojen tilanteista minulla ei ole mitään käsitystä.) Kalpassa oli minun mielestä kolme Lyytistä parempaa pakkia: Lukka, Riikola ja Mikkola. Jos nyt Lyytinen lähtee, pitäisi kaiken järjen mukaan lähteä Liigasta aika monta muutakin pelaajaa.

  Tarkoitukseni ei ole kommentoida asiaa "katkerana Kärppä-fanina". Tarkoitukseni on pohtia asiaa Lyytinen ja muut suomalaispakit suurennuslasin alla. Toivottavasti tuossa onnistuin.
   
 9. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ei Lyytinen niin hyvä ollut, että suoraan NHL:ään hyppäisi. Lyytinen kuitenkin paransi paljon ja näytti parin vuoden tauon jälkeen, että sitä NHL-potentiaalikin siellä on. Jos varaus oli umpeutumassa, niin Nashvillen piti tehdä nyt päätös ja mielestäni ihan ymmärrettävää, että haluavat katsoa tämän kortin loppuun. Rahallisestihan tässä puhutaan Nashvillelle ihan pähkinöistä, joten miksipä ei jos rosterissa on paikkoja vapaana?
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tässäpä se aika hyvin tiivistettynä. Usein kun tuo varaussoppari on umpeutumassa niin tehdään sitten tuo 2-3v tulokassoppari. Se ei tarkoita, että mies välttämättä edes AHLssä pelaisi vaan voi vielä vuoden pelata lainalla esim Liigaa. Lyytisen kohdalla voi kuitenkin olla, että Nashville haluaa tuon AHL kortin katsoa, minne siellä rahkeet riittävät. Tie Nashvillen puolustukseen Lyytisen kohdalta on, no sanoisinko että aikalailla tukossa. Toki jos vetää kahdella AHL kaudella +10kg lihaa ja muut taito osa-alueet pysyvät samana niin homma voi olla jo eri. Tosiaan taitaa 90k olla vain AHL palkka eli varmaan about tuplat vähemmän mitä Kärpissä saisi. Nashville siiis katsonee korttinsa koska siihen pystyy.

  Mikkolalla tuo kehitys tosiaan osoittaa suoraan ylöspäin. Bluesin organisaatioonkin on aika paha pakin murtautua. Tästä voi kysellä lisää Petteri Lindbohmilta joka on tainnu 3v tahkota jo AHLää. Ekalla kaudelle 22peliä ylhäällä, tokalla 10 ja viimeisellä 7. Lukka taas on niin pienikokoinen, että Liiga/NLA/SHL/KHL on maximi taso millä mittareilla tahansa. Riikola sen sijaan on minusta kepeästi KalPan paras pakki. Joka osa-alueella. En tiedä miksi hänellä ei ole edes NHL varausta. On ottanut parilla viime kaudella isoja hyppyjä eteenpäin ja ennenkaikkea pelaa tasaisesti illasta toiseen. 23-vuotias ja jo 6 kausi Liigassa. Viime kaudella varakapteeni, tulevalla kaudella jopa kapteeni jo ?
   
 11. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuolta julkisista tilastoista näkee että 90 tuhatta dollaria on allekirjoituspalkkio per vuosi ja 70 tuhatta dollaria AHL-liksa per vuosi. Toivotaan että kaikki menee hienosti ja jossain vaiheessa paikka Nashvillen puolustuksesta aukeaa.
   
 12. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lyytiseen liittyvän kysymykseni (teidän) vastaukset olen lukenut ja ymmärtänyt. Kärppiä kun seuraan, niin tapaus-Lyytisen pohjalta ihmettelen ennemminkin, että miksei esim. Jaakolalla, Korpikarilla ja Ohtamaalla ole ollut vastaavanlaista sopimusta Pohjois-Amerikkaan kuin nyt Lyytisellä on. Moinen keskustelu ja pohtiminen ei kuitenkaan liity tämän ketjun aiheeseen, joten ei tuosta enempää. Luulen, ettei Lyytinen tule pelaamaan koskaan yhtään peliä Kärppä-paidassa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017 klo 13.25
 13. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Johtuisikohan ihan puhtaasti siitä, että jokaisen edellä mainitun Kärppä-kasvatin kiekollinen potentiaali on ihan toista luokkaa kuin Lyytisellä.
  Kyllähän nuo herrat olivat puolustuspäässä parempia kuin Lyytinen mutta siihen hommaan Nashvillessä on jo kavereita ja kun Lyytisen kiekollinen potentiaali on ainakin luokkaa isompi kuin kenelläkään edellä mainituista niin siinä se ero syntyy.
  NHL-kaukaloon löytyy puolustavia pakkeja kyllä sieltäkin suunnallata mutta kiekollista lahjakkuutta etsitään aina, eikä sitä voi tietää onko jonkun osalle tullut jotain asenne yms. juttuja jotka NHL-seura on sitten viivannut suoraan yli.

  KalPan kannalta hyvä, että Lyytinen lähti nyt niin kaikki kasvattajarahat tulevat KalPalle toivottavasti Mikkolakin tekisi jo tänä kesänä saman ratkaisun.
   
 14. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kyllä varmaankin asia on @Jani82 noin.
   
 15. Uncle Ben Jäsen

 16. Uncle Ben Jäsen