Jonne Virtanen – Monsterimonni

  • 528 233
  • 1 780

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
@jelnausen kirjoittaa tuolla aiemmin erittäin hyvin tästä case HC TPS OY/J. Virtanen. Kumpikaan osapuoli ei ole toiminut asiassa fiksusti eikä oikein ja Virtasen sopimuksen irtisanominen on todistetusti tehty lainvastaisesti vaikka todennäköisesti syyt ovat olleet riittävät sopimuksen purkamiseksi. Liiga-pelaaja on työsuhteessa Liiga-joukkueen kanssa jolloin nämä seurat ovat työnantajia ja tästä työsuhteesta tehdään sopimus joka sisältää paljon erilaisia kohtia mitä tavallisissa työsopimuksissa ei ole. Esimerkiksi liiga-pelaajan toimista myös vapaa-ajalla säädetään sopimuksessa. Mikäli HC TPS OY olisi hoitanut tämän asian oikein ei heidän olisi tarvinnut käydä sitä oikeusprosessia läpi ja Virtanen ei olisi saanut sopimuksensa mukaista korvausta enää irtisanomisen jälkeen. Toki työnantajan velvollisuuksiin kuuluu myös ohjata työntekijä hoitoon mikäli esimerkiksi on ongelmaa alkoholin kanssa mutta onhan urheilija tässä suhteessa hieman erilaista työtä tekevä kuin vaikkapa Meyerin hitsari. Urheilijan on pidettävä itsestään huolta ja pystyttävä olemaan urheilija 24/7 ja siihen ei kuulu alkoholi siinä määrin mitä tässä tapauksessa on ollut. Asiat ovat todella olleet täydellisen sekaisin usean vuoden ajan Artukaisissa joten ei ihme, että tässäkin asiassa on menneet nuuskat ja muut sekaisin, kuka myi ja kenelle ja kuka maksoi ja mitä ja millä? Pääasia, että molemmat osapuolet ottavat opikseen ja nyt ainakin J. Virtanen on menossa hyvään suuntaan, onnea hänelle kaikkeen mitä edessä on! HC TPS OY:n on vaikeampi kommentoida asioita työnantajana koska he eivät voi kaikkia työntekijöihinsä tai entisiin sellaisiin kohdistuvia asioita kertoa.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko jossain ollu faktatietoa, että Jonne olis ollu katkolla (avo- tai laitos? En oo koskaan kuullu mistään avokatkosta)? Multa ainakin menny ihan ohi. Eihän näistä hommista tietenkään hirveästi julkisuudessa huudella, mutta J. Virtanen on kuitenkin Turussa sen verran kiinnostava persoona, että jostain juttu olis varmaan tännekin levinny.

Totta on myös se, että vaikka Jonnekaan ei olis Artukaisten siiloa täyteen saanu, niin silti kiinnostavampi persoona kuin Palloseuran nykyulkkarit yhteensä. Ei ehkä mikään K. Kaskisen ihannepelaaja ja tekemisissä varmasti paljonkin parantamista, mutt silti Palloseura hoisi tonkin keissin ihan päin vittua.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Onko jossain ollu faktatietoa, että Jonne olis ollu katkolla (avo- tai laitos? En oo koskaan kuullu mistään avokatkosta)? Multa ainakin menny ihan ohi. Eihän näistä hommista tietenkään hirveästi julkisuudessa huudella, mutta J. Virtanen on kuitenkin Turussa sen verran kiinnostava persoona, että jostain juttu olis varmaan tännekin levinny.

Totta on myös se, että vaikka Jonnekaan ei olis Artukaisten siiloa täyteen saanu, niin silti kiinnostavampi persoona kuin Palloseuran nykyulkkarit yhteensä. Ei ehkä mikään K. Kaskisen ihannepelaaja ja tekemisissä varmasti paljonkin parantamista, mutt silti Palloseura hoisi tonkin keissin ihan päin vittua.

Monni antoi haastattelun, missä itse sanoi menneen katkolle vapun jälkeen. Maikkarin sivuilta itse bongasin.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS-risteily vuosimallia 2019 ei varsinaisesti mene pelistä, treenistä saati sponsoritapaamisesta, mutta muun joukkueen ollessa sunnuntain puolella meet and greet -tilaisuudessa Jonne ei tähän osaa ottanut. Toki darran takia ei mitään väliin jäänyt, täydessä kännissä mies oli yhä. Ei siinä mitään, hauskaa oli ja nämä risteilyt ovat varmaan sieltä löyhemmästä päästä, mutta ennen kaikkea alleviivaan ettei tässä mikään ole mustavalkoisesti "plain and simple".

Jonne jakaa mielipiteitä puolin toisin, kuten tätäkin keskustelua lukemalla ilmenee. En voi väittää, etteikö oma arvostukseni herraa kohtaan olisi laskenut vuoden takaisten skuuppijuttujen takia, joissa Jonne hyvällä mediapelillä teki itsestään enkelin ja TPS:stä saatanan, mutta ehdottomasti kaikkea hyvää toivon miehelle enkä panisi pahakseni jos vielä jonain päivänä TPS:n pelipaidan päällensä pukisi. On kuitenkin ammattilaisjääkiekkoilijana juuri sitä, mitä itse haluan ja tämä laji kaipaa: persoona, kannattajat huomioonottava sekä viihdyttävä. Ehkei tasaisen tappavaan tahtiin nakuta piste per peli kausia, mutta enemmän Jonne turkulaisia puhuttelee kuin esimerkiksi tämän hetkinen kultakypärämme Josh Kestner.
Niin kuin veli sanoi et plain and simple Jonne ei hoitanut velvollisuuksiaan edustustehtävissä KUTEN faniristeilyllä. Sen lisäksi liigapelaajien sopimukseen on kirjattu myös määrätty käytös töiden ulkopuolella joka tämäkään ei täyttynyt. Tähän darrassa harjoittelut ja pelit niin jotku vielä saatana puolustelevat tätä!
Joo ei menny putkeen seuralta nämä potkut mut lopettakaa ny tämän yhden hellittely.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sitä aina herää kunnioitus, kun ihminen noin rehellisesti katsoo totuutta silmiin. Mielenkiintoinen paradoksi alkoholistin mielessä on se, että ihminen pelkää siellä addiktionsa syövereissä heikkoutensa myöntämällä jotenkin menettävänsä ihmisten arvostuksen ja kunnioituksen. Mutta oikeasti se on valtapuolisesti juuri päinvastoin.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jonne Virtasen potkuista on näköjään muodostumassa palstalle samanlainen ikuisuusaihe kuin TPS:n vuosittaisesta Pride-teemaviikosta. Mikäs siinä, vaikka uutta sanottavaa onkin vähän.

@jelnausen kirjoittaa tuolla aiemmin erittäin hyvin tästä case HC TPS OY/J. Virtanen. Kumpikaan osapuoli ei ole toiminut asiassa fiksusti eikä oikein ja Virtasen sopimuksen irtisanominen on todistetusti tehty lainvastaisesti vaikka todennäköisesti syyt ovat olleet riittävät sopimuksen purkamiseksi.

Nyt en kyllä onnistunut hahmottamaan jälkimmäisen lainaamani virkkeen loppuosan logiikkaa - enkä tässä viittaa siihen, että puhut ensin irtisanomisesta ja sitten purkamisesta. Oli riittävät syyt purkaa sopimus, mutta tämä oli silti laitonta – mitä ihmettä? Ja mihin perustat tällaisen todennäköisyysarvion?

Konkreettinen fakta tästä Virtasen työsuhteen päättämisestä ilmenee edelleen välitystuomion tuomiolauselmasta: TPS velvoitettiin suorittamaan Virtaselle korvausta työsuhteen perusteettomasta päättämisestä (@IkuinenVappu : tämä tarkoittaa sitä, että sopimuksen purkamiseen ei ollut riittäviä syitä) sekä lisäksi korvaamaan Virtasen oikeudenkäyntikulut ja välimiehen palkkion.

Muilta osin asiassa on esitetty lähinnä spekulaatiota. Jatketaan pari sanaa siitäkin, vaikka meneekin tautologian puolelle, siinäkin.

Nyt käytävässä keskustelussa on nähtävästi taas herätetty henkiin ajatus siitä, että TPS:llä olisi kyllä ollut riittävät syyt sopimuksen päättämiseen, mutta potkuja ei olisi annettu prosessuaalisesti oikein. Tähän on vastattu monta kertaa jo aiemmin: tällainen seikka olisi näkynyt asian lopputuloksessa. Jos TPS:llä olisi ollut perusteet Virtasen sopimuksen päättämiselle tai Virtanen muuten olisi merkittävässä määrin myötävaikuttanut asiaan, seuran olisi voitu katsoa voittaneen asian osittain, mikä taas olisi voitu huomioida mm. oikeudenkäyntikulujen korvausvastuun jaossa - esim. siten, että TPS olisi korvannut Virtasen ok-kulut vain osittain tai molemmat osapuolet olisi jätetty vastaamaan vain omista kuluistaan. Tulos puhuu puolestaan - artisti ei maksanut, mitään.

Todettakoon myös se itsestäänselvyys, että TPS on voinut välimiesoikeudenkäynnissä esittää kaikki relevanteiksi katsomansa perusteet Virtasen työsopimuksen päättämiselle - esim. alasti sammumisen, nuuskabisnekset, Tanskan-matkan tapahtumat, mahdolliset edustusvelvoitteiden laiminlyönnit ja muut tällä palstalla spekuloidut hevosmiesten tietotoimiston uutiset. Tulos puhuu edelleen puolestaan.

Se, miten Virtanen on menetellyt työsuhteen päättämisen jälkeen muiden työantajien palveluksessa, ei luonnollisesti vaikuta kysymykseen siitä, onko TPS:llä ollut perusteet päättää Virtasen työsopimus.

Asian arviointia tietysti muuttaisi, jos Virtanen kertoisi jotain uutta tietoa potkuihin johtaneista tapahtumista. Tällaista ei käsittääkseni ole tapahtunut.

Se juridiikasta. Asian moraaliseen puoleen en ole aikaisemmin innostunut ottamaan kantaa – tämä on loputon suo, kun pitäisi kommentoida huhuja ja oikeita näkemyksiä on yhtä monta kuin niiden esittäjiäkin. Todettakoon kuitenkin, että tuskinpa täällä kukaan on missään vaiheessa pitänyt Virtasta pyhäkoulupoikana vaan hänen ongelmansa alkoholin kanssa lienevät yleisessä tiedossa. Asiasta on mm. tälläkin keskustelupalstalla puhuttu jo vuosia ennen Virtasen viimeisintä TPS-pestiä eikä Virtanen ole tietääkseni kiistänyt, että esim. aikaisempi SaiPa-pesti päättyi kosteissa merkeissä vaan on päinvastoin kuvaillut silloista toimintaansa kusemiseksi päävalmentajansa (Selin) päälle.

TPS on varmasti ollut näistä seikoista tietoinen, kun sopimus Virtasen kanssa tehtiin. Työnantajan on varauduttava tällaisiin ilmiselviin riskeihin. Siitä, mitä tältä osin on tehty, on aika vähän tietoa, kuten seuran sisäisistä asioista yleensäkin. Ulkoisesti verifioitavista faktoista voidaan kuitenkin todeta, että todistetuista ja väitetyistä ongelmista huolimatta työnantaja nosti vuosien saatossa Virtasen profiilia joukkueessa mm. antamalla tälle varakapteenin natsat ja hyödyntämällä tätä seuran markkinoinnissa. Kunnes yhtäkkiä annettiin kuin salamana kirkkaalta taivaalta yllättävät potkut, jotka vähemmän yllättävästi osoittautuivat lainvastaisiksi. Taloudellisesti huono suoritus ja imagollisesti vielä huonompi, koska tapauksesta syntynyt mediamyllytys heikensi entisestään myrskyn silmässä olleen joukkueen työrauhaa ja oli varmasti osaltaan vaikuttamassa siihen, että viime kausi meni kuten meni.

Eikö pelaajalla itsellään sitten ole mitään vastuuta? Totta kai on. Virtasen todistetut hölmöilyt (alasti sammuminen ja varsinkin nuuskan ostamisesta saatu tuomio) ovat osoittaneet näin kauniisti sanottuna huonoa harkintakykyä ja tuottaneet seuralle kielteistä julkisuutta. Itse en pelkästään tällaisten takia olisi lätkänpelaajalle potkuja antanut (eikä antanut seurakaan), mutta ei tuota mitään vaikeuksia ymmärtää, että joku on tästä asiasta täysin eri mieltä. Muiden väitettyjen rikkeiden osalta toistan sen, mitä sanoin jo edellä: jos näissä on perää, TPS on helposti voinut niihin vedota välimiesoikeudenkäynnissä, jonka lopputuloksen tiedämme.

Kuten sanottu, lienee viime kädessä jokaisen henkilökohtainen arvostuskysymys, missä suhteessa tästä tapauksesta jakaa moraalista paheksuntaa seuran ja Virtasen välillä. Se, että olen itse ollut suivaantuneempi TPS:lle kuin Virtaselle, johtuu asian lopputuloksen lisäksi siitä, että minun silmissäni työnantajalla on tällaisissa henkilöstöriidoissa aina työntekijää isompi vastuu siitä, että asiat hoidetaan sääntöjen mukaisesti. Yksittäisiä virheellisiksi tai ongelmallisiksi osoittautuvia rekrytointeja tulee pitkässä juoksussa kaikille vähänkin isommille työnantajille ja varsinkin lätkänpelaajien joukosta jos jonkinlaista viheltäjää. Työnantajan edustajan vastuulla on näissä asioissa puolustaa työnantajaa, tässä tapauksessa suosikkijoukkuettani, instituutiona. Lienee aika kiistatonta, että tässä tapauksessa tähän ei kyetty, vaan päinvastoin otettiin turpaan sekä taloudellisesti että imagollisesti, ja siitä olin TPS:n kannattajana pettynyt. Edelleenkin helvetin paljon ennemmin olisin nähnyt suosikkijoukkueeni voittavan tämän oikeustapauksen kuin Virtasen, joka ei lopulta ole muuta kuin yksi keskinkertainen lätkänpelaaja muiden joukossa.

Niin tai näin, tämä vanha asia lienee ainakin omalta osaltani jo aika perusteellisesti kaiveltu. Kenenkään päätä en ole siitä pölkylle vaatinut, mutta toivon lähinnä, että virheistä yritetään oppia. Seurajohdossa toivottavasti on luettu välitystuomio tarkkaan ja tehty siitä tarvittavat johtopäätökset sen suhteen, miten tällaiset henkilöstöriidat on syytä käsitellä jatkossa. Virtaselle taas toivon hänen viimeisimmän ulostulonsa valossa lähinnä sitä, että mies olisi tällä kertaa oikeasti saanut ongelmansa hallintaan. Jos ei ole, niin kyyti voi olla kylmää viimeistään uran päätyttyä.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jonne Virtasen potkuista on näköjään muodostumassa palstalle samanlainen ikuisuusaihe kuin TPS:n vuosittaisesta Pride-teemaviikosta. Mikäs siinä, vaikka uutta sanottavaa onkin vähän.



Nyt en kyllä onnistunut hahmottamaan jälkimmäisen lainaamani virkkeen loppuosan logiikkaa - enkä tässä viittaa siihen, että puhut ensin irtisanomisesta ja sitten purkamisesta. Oli riittävät syyt purkaa sopimus, mutta tämä oli silti laitonta – mitä ihmettä? Ja mihin perustat tällaisen todennäköisyysarvion?

Konkreettinen fakta tästä Virtasen työsuhteen päättämisestä ilmenee edelleen välitystuomion tuomiolauselmasta: TPS velvoitettiin suorittamaan Virtaselle korvausta työsuhteen perusteettomasta päättämisestä (@IkuinenVappu : tämä tarkoittaa sitä, että sopimuksen purkamiseen ei ollut riittäviä syitä) sekä lisäksi korvaamaan Virtasen oikeudenkäyntikulut ja välimiehen palkkion.

Muilta osin asiassa on esitetty lähinnä spekulaatiota. Jatketaan pari sanaa siitäkin, vaikka meneekin tautologian puolelle, siinäkin.

Nyt käytävässä keskustelussa on nähtävästi taas herätetty henkiin ajatus siitä, että TPS:llä olisi kyllä ollut riittävät syyt sopimuksen päättämiseen, mutta potkuja ei olisi annettu prosessuaalisesti oikein. Tähän on vastattu monta kertaa jo aiemmin: tällainen seikka olisi näkynyt asian lopputuloksessa. Jos TPS:llä olisi ollut perusteet Virtasen sopimuksen päättämiselle tai Virtanen muuten olisi merkittävässä määrin myötävaikuttanut asiaan, seuran olisi voitu katsoa voittaneen asian osittain, mikä taas olisi voitu huomioida mm. oikeudenkäyntikulujen korvausvastuun jaossa - esim. siten, että TPS olisi korvannut Virtasen ok-kulut vain osittain tai molemmat osapuolet olisi jätetty vastaamaan vain omista kuluistaan. Tulos puhuu puolestaan - artisti ei maksanut, mitään.

Todettakoon myös se itsestäänselvyys, että TPS on voinut välimiesoikeudenkäynnissä esittää kaikki relevanteiksi katsomansa perusteet Virtasen työsopimuksen päättämiselle - esim. alasti sammumisen, nuuskabisnekset, Tanskan-matkan tapahtumat, mahdolliset edustusvelvoitteiden laiminlyönnit ja muut tällä palstalla spekuloidut hevosmiesten tietotoimiston uutiset. Tulos puhuu edelleen puolestaan.

Se, miten Virtanen on menetellyt työsuhteen päättämisen jälkeen muiden työantajien palveluksessa, ei luonnollisesti vaikuta kysymykseen siitä, onko TPS:llä ollut perusteet päättää Virtasen työsopimus.

Asian arviointia tietysti muuttaisi, jos Virtanen kertoisi jotain uutta tietoa potkuihin johtaneista tapahtumista. Tällaista ei käsittääkseni ole tapahtunut.

Se juridiikasta. Asian moraaliseen puoleen en ole aikaisemmin innostunut ottamaan kantaa – tämä on loputon suo, kun pitäisi kommentoida huhuja ja oikeita näkemyksiä on yhtä monta kuin niiden esittäjiäkin. Todettakoon kuitenkin, että tuskinpa täällä kukaan on missään vaiheessa pitänyt Virtasta pyhäkoulupoikana vaan hänen ongelmansa alkoholin kanssa lienevät yleisessä tiedossa. Asiasta on mm. tälläkin keskustelupalstalla puhuttu jo vuosia ennen Virtasen viimeisintä TPS-pestiä eikä Virtanen ole tietääkseni kiistänyt, että esim. aikaisempi SaiPa-pesti päättyi kosteissa merkeissä vaan on päinvastoin kuvaillut silloista toimintaansa kusemiseksi päävalmentajansa (Selin) päälle.

TPS on varmasti ollut näistä seikoista tietoinen, kun sopimus Virtasen kanssa tehtiin. Työnantajan on varauduttava tällaisiin ilmiselviin riskeihin. Siitä, mitä tältä osin on tehty, on aika vähän tietoa, kuten seuran sisäisistä asioista yleensäkin. Ulkoisesti verifioitavista faktoista voidaan kuitenkin todeta, että todistetuista ja väitetyistä ongelmista huolimatta työnantaja nosti vuosien saatossa Virtasen profiilia joukkueessa mm. antamalla tälle varakapteenin natsat ja hyödyntämällä tätä seuran markkinoinnissa. Kunnes yhtäkkiä annettiin kuin salamana kirkkaalta taivaalta yllättävät potkut, jotka vähemmän yllättävästi osoittautuivat lainvastaisiksi. Taloudellisesti huono suoritus ja imagollisesti vielä huonompi, koska tapauksesta syntynyt mediamyllytys heikensi entisestään myrskyn silmässä olleen joukkueen työrauhaa ja oli varmasti osaltaan vaikuttamassa siihen, että viime kausi meni kuten meni.

Eikö pelaajalla itsellään sitten ole mitään vastuuta? Totta kai on. Virtasen todistetut hölmöilyt (alasti sammuminen ja varsinkin nuuskan ostamisesta saatu tuomio) ovat osoittaneet näin kauniisti sanottuna huonoa harkintakykyä ja tuottaneet seuralle kielteistä julkisuutta. Itse en pelkästään tällaisten takia olisi lätkänpelaajalle potkuja antanut (eikä antanut seurakaan), mutta ei tuota mitään vaikeuksia ymmärtää, että joku on tästä asiasta täysin eri mieltä. Muiden väitettyjen rikkeiden osalta toistan sen, mitä sanoin jo edellä: jos näissä on perää, TPS on helposti voinut niihin vedota välimiesoikeudenkäynnissä, jonka lopputuloksen tiedämme.

Kuten sanottu, lienee viime kädessä jokaisen henkilökohtainen arvostuskysymys, missä suhteessa tästä tapauksesta jakaa moraalista paheksuntaa seuran ja Virtasen välillä. Se, että olen itse ollut suivaantuneempi TPS:lle kuin Virtaselle, johtuu asian lopputuloksen lisäksi siitä, että minun silmissäni työnantajalla on tällaisissa henkilöstöriidoissa aina työntekijää isompi vastuu siitä, että asiat hoidetaan sääntöjen mukaisesti. Yksittäisiä virheellisiksi tai ongelmallisiksi osoittautuvia rekrytointeja tulee pitkässä juoksussa kaikille vähänkin isommille työnantajille ja varsinkin lätkänpelaajien joukosta jos jonkinlaista viheltäjää. Työnantajan edustajan vastuulla on näissä asioissa puolustaa työnantajaa, tässä tapauksessa suosikkijoukkuettani, instituutiona. Lienee aika kiistatonta, että tässä tapauksessa tähän ei kyetty, vaan päinvastoin otettiin turpaan sekä taloudellisesti että imagollisesti, ja siitä olin TPS:n kannattajana pettynyt. Edelleenkin helvetin paljon ennemmin olisin nähnyt suosikkijoukkueeni voittavan tämän oikeustapauksen kuin Virtasen, joka ei lopulta ole muuta kuin yksi keskinkertainen lätkänpelaaja muiden joukossa.

Niin tai näin, tämä vanha asia lienee ainakin omalta osaltani jo aika perusteellisesti kaiveltu. Kenenkään päätä en ole siitä pölkylle vaatinut, mutta toivon lähinnä, että virheistä yritetään oppia. Seurajohdossa toivottavasti on luettu välitystuomio tarkkaan ja tehty siitä tarvittavat johtopäätökset sen suhteen, miten tällaiset henkilöstöriidat on syytä käsitellä jatkossa. Virtaselle taas toivon hänen viimeisimmän ulostulonsa valossa lähinnä sitä, että mies olisi tällä kertaa oikeasti saanut ongelmansa hallintaan. Jos ei ole, niin kyyti voi olla kylmää viimeistään uran päätyttyä.
Kiitos, erittäin hienosti kirjoitettu ja todella tähän suuntaan itsekin asiaa olisin halunnut osata kirjoittaa. Toivottavasti molemmat osapuolet oppivat tuostakin tapauksesta ja Jonne Virtanen saa omia ongelmiaan hoidettua kuntoon.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
No sjutton också, kylläpä suurella osalla kirjoittajista oli viime kaudella tapauksesta kirjoitettaessa kovin erivärinen takki!
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No sjutton också, kylläpä suurella osalla kirjoittajista oli viime kaudella tapauksesta kirjoitettaessa kovin erivärinen takki!

Sorry @Wanhajalka - ne poskettomat väitteet, joita viime kaudella tapaus Virtasen välitystuomiosta esitit, eivät ole tässä välillä muuttuneet yhtään uskottavammiksi. Sinulla on toki edelleen mahdollisuus parantaa asiantilaa vastaamalla viimein siihen kritiikkiin, jota väitteesi tuolloin herättivät. Aloita vaikka kertomalla, mikä oli se prosessivirhe, jonka perusteella TPS väitteesi mukaisesti hävisi asian, vaikka sopimuksen purkamiselle olikin muuten perusteet. Virtasesta ihmisenä voit toki vapaasti olla juuri sitä mieltä kuin itse haluat, kuten jo aikaisemmin sanoin.
 
No sjutton också, kylläpä suurella osalla kirjoittajista oli viime kaudella tapauksesta kirjoitettaessa kovin erivärinen takki!

Kyllä. Enkä lue itseäni pois siitä vaikka en tarkalleen muista mitä kirjoitin enkä jaksa hakea. Luultavasti kuitenkin kuten yllä esitetty.

Olikohan potkut nykytiedon valossa kuitenkin molemille parasta?
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
En jaksa kuunnella Jonnen juttuja enään yhtään. Ei vaan jaksa naurattaa, mutta Sport:ssa näyttää peli kulkevan ja oikea rooli löytyneen. Jonne oli myös liian kallis mies 4-kenttään kuulemma. En edes halua tietää kuinka paljon enemmän Wirtaselle maksetaan keskimäärin 12 minuutin panoksesta neloskentässä. Kaikkea hyvää Jonnelle ja olisi aika keskittyä pelaamiseen, kun näyttää pelikin kulkevan. Jonne pelannut aina parhaat pelinsä pudotuspeleissä toivotaan että Sport pääsee pudotuspeleihin, ja ne ylipäätään pelataan. Kaikkea hyvää Jonnelle kuitenkin.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti tsekkasitte muutaman minuutin Monsterin oman linjauksen lähimenneisyydestä.

Jonnen tekemisessä pidän siitä, että hommat tehdään täysillä. Vaikka sitten menis ns. pusikoihin niin silti. Sitten kun on töpätty niin ei jää käsi nousematta virheen merkiksi.

Lehkosen linjaus oli myös hieno. Harmi kun toka erä keskeytti puheenvuoron.

Jonne mahtuisi mun Tepsiin. Aina.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terry Broadhurst

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Joku matsi se oli kun kertoi tarinaansa erätaukopätkällä.
No sellainen pieni yhteenveto olisi kiva, moni kun sen on selvästi missannut.
Vai oliko sisältö sama kuin lokakuun jutussa joka edelliseltä sivultakin löytyy?

 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipas huono säkä Tepsillä että perusteettomasti antoivat potkut ja sitten heti jälkeenpäin alkoi alkoholi ongelmat.


Jepp, moni täällä tiesi satavarmaks, että näin ei ole. Toki TPS:n moka, ettei osannut asioita hoitaa oikealla tavalla. Mutta tuskinpa kukaan enää voi sanoa Virtasta syyttömäks tapauksessa, kun kerran on itsekin ongelmansa julkisesti myöntänyt.

Tällästen keissien takia itse en ainakaan mitenkään sokeasti usko kaikkeen mitä täällä "faktana" muiden kirjottajien toimesta kirjotetaan, on kyse sitten brutoista, netoista tai jostain muusta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei nyt taas jaksaisi alkaa kaivella näitä vanhoja huonoja muistoja, mutta todetaan nyt sen verran että varmaan aika harva on Jonnea syyttömänä pitänyt, mutta seuran toiminta sai ihan ansaittua kritiikkiä.

Ensin palkitaan kännisekoilut seuran toimesta "vuoden sykähdyttävimpänä urheilutekona" (vai mikä se tarkka nimi olikaan), sitten julkistetaan että Jonne ei osallistu toistaiseksi seuran toimintaan ja kun mediahuomio on epämääräisyyden ja Jonnen omien kommenttien takia huipussaan niin potkut.

Oikea tapa olisi ollut yrittää ohjata Jonne hoitoon ja antaa kirjallisia varoituksia käytöksestä, mikäli sen katsottiin työtehtävien suorittamista haittaavan ja ennen kaikkea tuomita se yksiselitteisesti, eikä toisella kädellä hyväksyä ja naureskella asialle ja toisella rangaista.
 

20Booris13

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild
Ei nyt taas jaksaisi alkaa kaivella näitä vanhoja huonoja muistoja, mutta todetaan nyt sen verran että varmaan aika harva on Jonnea syyttömänä pitänyt, mutta seuran toiminta sai ihan ansaittua kritiikkiä.

Ensin palkitaan kännisekoilut seuran toimesta "vuoden sykähdyttävimpänä urheilutekona" (vai mikä se tarkka nimi olikaan), sitten julkistetaan että Jonne ei osallistu toistaiseksi seuran toimintaan ja kun mediahuomio on epämääräisyyden ja Jonnen omien kommenttien takia huipussaan niin potkut.

Oikea tapa olisi ollut yrittää ohjata Jonne hoitoon ja antaa kirjallisia varoituksia käytöksestä, mikäli sen katsottiin työtehtävien suorittamista haittaavan ja ennen kaikkea tuomita se yksiselitteisesti, eikä toisella kädellä hyväksyä ja naureskella asialle ja toisella rangaista.
Mistä tiedät ettei seura yrittänyt saada Jonnea hoitoon? Itse en tiedä tähän vastausta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mistä tiedät ettei seura yrittänyt saada Jonnea hoitoon? Itse en tiedä tähän vastausta.

En voikaan tietää varmaksi, mutta se miten pystyyn TPS jutun oikeudessa hävisi viittaa siihen että asiaa ei oltu yritetty ratkaista muutoin ennen potkuja. Olisi vielä irvokkaampaa jos TPS olisi yrittänyt ohjata Jonnea hoitoon ja sen jälkeen tehnyt asiasta vitsiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös