HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897), TML & VGK + suomalaiset

Meidän osiossa ei nopean katsomisen perusteella ollut tullevalle JYPin ykköspuolustaja Jurmolle omaa ketjua, jos oli ja en huomannut, niin modet yhdistänee ketjut.


Itsellä sellainen kutina, että Jurmo ottaa jo tulevalla kaudella isoa roolia JYPin takalinjoilta. JYPin puolustusmateriaali on aika ohut ja Jurmo isokokoisena ja hyvin liikkuvana puolustajana, saattaa tuosta nipusta vallata nopeasti isonkin tontin. Jurmon liikkumista kentällä on nautinnollista katsoa vaikka mies/poika on 194cm niin kentällä, mies parhaimmillaan näyttää Vataselta siis luistelun perusteella. Taisin alla olevan videon laittaa jo aiemmin, mutta kertaus ei ole pahitteeksi, videolla näkyy erittäin selvästi Jurmon luistelun vahvuus.
Isoimmat kehityskohteet Jurmolla on puolustuspelaamisessa ja tämä on hyvä asiaa, sillä tuo on mielestäni helpommin laitettavissa kuntoon kuin peliäly tai luistelu, mutta nämä on Jurmolla jo kunnossa. Massaa, eli voimaa kroppaan on hyvä saada kesän aikana ja tulevaisuudessa lisää, mutta uskon kuten aiemminkin sanonut, että onnistuneen kesän jälkeen Jurmo tulee jo ensi kaudella ottamaan isohkon roolin JYPin puolustuksesta.


Alle vielä lontooksi Jurmon haastattelu koskien draftia, viime kautta ja tulevaa sekä jatkoajan tuore juttu tulevasta varaustilaisuudessa.


Kyllähän tuota ensi kautta jo odottaa innolla, korona toivottavasti ei sitä iloa pilaa.

 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jurmo on jäänyt vähän muiden uusien junnulupauksien varjoon, mikä on vain "positiivinen ongelma" JYP-fanin kannalta. Sama juttu Heleniuksen kohdalla.
 
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy