JoKP 2022–2023

  • 151 573
  • 1 012
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ilmeisesti Joensuussa harjoittelee Kiekko-Poikien mestispelaajien kanssa sen enempää ensi kauden suunnasta ei tietoa. Olisiko sitten mestis ja paluu kotiin.
Kalpan palstalta bongattua eli Atte Lehikoinen treenaa kaiketi Joensuussa ja mahdollisuuksia on jopa, että pelaisi Kiekko-Pojissa tulevalla kaudella. Olisi erittäin hyvä lisä pakiston kookkaaseen kalustoon. Onks tarkempaa tietoa kenelläkään?
 

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Mikähän se on talonmiehen kohtalo? Toivoisi tietenki et pitkä ura ja Jokipo sydän saisi ansaitsemansa lopetuksen. Atte olisi kyllä hieno saada mukaan jos ei liigapaikka vielä aukee mut alkaakohan meillä olla molemmille paikat jo täynnä? Et se on max yksi puolustaja enää?
Melko hyvät on muuten jo kutinat joukkueesta! Hyvä Jokipo ja parasta heinäkuuta
 
Pitäisiköhän tuota Denis Kusya kutsua kuten brasiliassa monet jalkapalloilijat pelaa pelkällä etunimellä eli tässä tapauksessa Denis ja koska ollaan savolaismurteiden alueella, niin eiköhän mies tunnettaisi Tenniksenä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kalpan palstalta bongattua eli Atte Lehikoinen treenaa kaiketi Joensuussa ja mahdollisuuksia on jopa, että pelaisi Kiekko-Pojissa tulevalla kaudella. O
Tästähän taisi olla täällä puhetta jo aiemminkin, että Lehikoinen on treenaillut täällä, mutta sehän ei tarkoita välttämättä sitä, että pelaisi täällä. Mehtimäellä treenaa kesällä (kuten nytkin) useita joensuulaiskasvatteja, jotka pelaavat sitten muualla.
Mikähän se on talonmiehen kohtalo?
Kun katsoo pakkikalustoa, niin tulee mieleen, että talkkari pistäisi luistimet naulaan? Perhearki on kuitenkin paljon helpompi yhdistää työelämään kuin pelaamiseen Mestiksessä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Ensimmäinen harjoitusottelu Ketterää vastaan pelataan näköjään Kiteellä, hienoa että otteluita viedään jälleen myös muualle maakuntaan.

Maskotti totteleekin sitten alkavasta kaudesta eteen päin nimeä Late. Erittäin hyvä ja osuva joensuulaista kiekkoperinnettä huokuva nimi. Kiva nähdä sitten aikanaan millainen hahmo maskotista tulee?

Pistän fanituotteista samalla tähän ketjuun, niin JoKP-tuoppi on kyllä tyylikäs! Kävin jo joku aika sitten ostamassa ja saman tien ihan useamman kerralla. Porukalla on testattu ja kokemuksen mukaan huurteinen maistuu tavallista paremmalle nautittuna tyylikkäästä JoKP-tuopista! ;)
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kiva nähdä sitten aikanaan millainen hahmo maskotista tulee?
Tämäpä jännittävä kysymys. Itse veikkaisin luonnollisesti, että itärajan eläimistöön olennaisesti kuuluva susihahmo, mutta voihan se olla karhukin. Varmaan muitakin eläinhahmoja voi olla vai olisiko sittenkin sellainen isoleukainen ja naamanlevyisellä hymyllä virnehtivä sekä sukkelasuinen pelaajakörmy, jolla kiekko pysyy lavassa jäällä tilanteessa kuin tilanteessa eikä huumori lopu koskaan. Saas nähdä : D
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Siellä on ollu taas puheenjohtajan vaihtoviikot ja uusi seuran keulakuva on kaikkien joensuulaisten tuntema Jari Tuntunen.

Linnan lähdön syyt kuulemma prikulleen samat kuin aiemmillakin lähtijöillä. No, kohta saamme taas lukea kuinka tämä on ihan normaalia bisneksessä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Siellä on ollu taas puheenjohtajan vaihtoviikot ja uusi seuran keulakuva on kaikkien joensuulaisten tuntema Jari Tuntunen.

Linnan lähdön syyt kuulemma prikulleen samat kuin aiemmillakin lähtijöillä. No, kohta saamme taas lukea kuinka tämä on ihan normaalia bisneksessä.
Aika tuulista Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n hallituksessa pitkin matkaa. Jos Kiekko-Pojat haluaa jatkossa nousta Liigaan, niin kyllähän seuran hallituksen on oltava hyvissä käsissä ja jääkiekollisen ymmärryksen/osaamisen lisäksi takana on oltava vahvasti myös kansalliselle tasolle verkottuneita yritysosaajia sekä
-kontakteja. Koska en tunne millään tavalla nykyisen hallituksen toimintaa ja henkilöitä, niin olisi mukava, jos joku pystyisi edes hieman avaamaan asiallisesti sitä, että miltä hallituksen kokoonpano nyt vaikuttaa ja riittävätkö sen eväät viemään Kiekko-Pojat Liigaan saakka.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Siellä on ollu taas puheenjohtajan vaihtoviikot
Puheenjohtajahan vaihtui itse asiassa jo joku aika sitten. Täytyy todeta näin lajiseuraajan näkökulmasta, kuten täällä palstallakin monet nostivat jo aiemmin esiin, niin kyllähän puheenjohtajana olleen Linnan lausunnot keväällä iltalehdessä olivat noloa luettavaa. Kyllä puheenjohtajan pitää pystyä parempaan.
Jos Kiekko-Pojat haluaa jatkossa nousta Liigaan, niin kyllähän seuran hallituksen on oltava hyvissä käsissä
Juurikin näin! Nyt alkuun kahden vuoden aikana vaihtuvuus on ollut kyllä yllättävänkin vilkasta, mutta eihän se kait uutta ole, että hallituksen kokoonpano elää ajan myötä, kun haetaan mahdollisimman toimivaa ja asioita eteenpäin vievää kokonaisuutta. Välillä joku lähtee ja välillä kokoonpanoa täytetään taas uudella jäsenellä. Se on pääasia, että kaikki laittaa itsensä likoon ja puhaltaa samaan hiileen, jotta yhteiset tavoitteet voidaan saavuttaa. Vaihtuvuudesta huolimatta pääasia, että hommat toimii ja ainakin viime kauden tuloksesta päätellen aika hyvin hommat ovat edenneet. :)

Kun katsoo hallituksen nykyistä kokoonpanoa, niin kaikki jäsenet ovat myös seuran omistajia, mikä onkin erittäin järkevää, kun miettii sitoutumista ja itsensä likoon laittamista. Tämä lienee ollutkin tarkoitus? Hallituksessa joka on ukko laittanut kättä taskuun muiden omistajien ohella joensuulaisen edustuskiekon hyväksi ja varmastikin tekevät myös hallituksessa kaikkensa seuran toiminnan kehittämisen ja tavoitteiden eteen.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Onkos muuten mainittu missään vaiheessa, että onko joukkueeseen etsinnässä vielä täsmähankintoja, vai joko alkaa olla porukka kasassa?
Luulen, että nykyisillä sopimuksilla lähdetään kauteen, joita on jo ihan kiitettävä määrä. Leveyttä ja myös selkeitä kärkipelaajia löytyy etenkin hyökkäyksestä eikä puolustuskaan ole lainkaan heikoilla. Hienoa, että omia kasvatteja, myös nuoria, on runsaasti joukkueessa mukana muualta tulleiden rinnalla. Kaikki vahvistukset ovat selvästi tarkkaan mietittyjä ja haluttuun pelitapaan (liikkuvuudeltaan erittäin nopea ja oivaltavasti hyökkäävä) istuvia.
Ainoa hieman epävarmempi osa-alue on kaksi nuorta maalivahtia, joilta odotetaan isoja steppejä pelillisesti.

Näen, että nykyisillä pelaajilla lähdetään kauteen ja jos erityistä tarvetta vielä ilmenee, niin varmasti haetaan sopivia pelaajia eri paikoille. Itselläni olisi vielä toiveissa selkeä ykkössentteri kuten Werbik oli ja kovaluinen oman pään "siivoojapakki", mutta kyllä näilläkin pelaajilla ollaan jo Mestiksen ehdottomia kärkijoukkueita ellei korona ja/tai loukkaantumiset sotke liikaa rosteria pitkin kautta.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Lienee niin, että talkkari laittoi katuluudan naulaan?
Lehikoisella oli erittäin vaikea viime kausi koronahärdellin ja ison loukkaantumisen takia vaikka alkukausi lähti mainiosti käyntiin. Kaiketi hokkarit naulaan viime kauden jälkeen, niin veikkaisin. Harmi kun "katuluuta" ei enää puhdista omaa päätä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Juurikin näin, sopimuksia on hyvä määrä, mutta toki pieniä muutoksiakin voi vielä tulla ennen kauden alkua ja myös kauden aikana.
Manageri Lipposella on ollut tapana vetää kaneja hatusta joukkueen vahvistamisessa ja siten potentiaalisten katsojien kiinnostuksen herättämisessä. Kyllä siellä vielä tälläkin pelikaudella joku merkittävä nimi tulee joko lyhyemmälle vuokrapestille loukkaantuneita paikkaamaan tai vahvistamaan joukkuetta viimeistään playoffseihin. Eikä sekään ole poissuljettua, että saadaan jo kauden alkuvaiheessa vakaa Mestispelaaja pysyvämmin joukkueen vahvuuteen esim. ennen joulua, jos vain budjetoidut katsojaluvut/kausikorttimyynti ylittyvät ja/tai löytyy uusia paksun rahamassin omaavia sponsseja joukkueen taakse. Kaikki on mahdollista, mutta varmaankin nykyrosterilla katsotaan ensin, että miten pelit lähtevät pelittämään. Kannattaa siis ostaa kausikorttti ja yllyttää kavereitakin ostoksille.
 
Viimeksi muokattu:

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Joensuussa näyttää olevan ihan pätevän oloinen joukkue kasassa jo tässä vaiheessa. Mielenkiintoa luo entisestään nämä ulkkarit, joilla on potenttiaalia olla mestiksen kärkeä pistepörssissä.
Gatiyatov oletettavasti pystyy vähintään samaan tasoon kuin Muratov viime kaudella ja sitten on vielä "ihan ok" pisteillä Tsekin pääsarjaa pelannut Denis Kusy, jolta odotan +50 pisteen kautta.
MacDonald onkin sitten täysi arpa, mutta se ei nyt varmasti haittaa, koska löytyy 2 melko varmaa suorittajaa edeltä.
Pikaisella katsauksella joukkue vaikuttaa oikein tasapainoiselta ja leveältä, josta myös löytyy riittävästi ratkaisukykyä, joten odotan Kiekko-Pojista hankalaa vastusta tulevalle kaudelle jokaiselle joukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Juniori Jokipoikien U20-U15-joukkueet palasivat treeneihin jo viime viikolla ja JoKP aloittaa ensi viikolla. Uusi joukkue kokoontuu heti viikon alussa ensimmäistä kertaa yhteen ja eiköhän siinä ole testejä kärkeen, kuten yleinen käytäntö taitaa olla? Tiedä sitten onko kaikki ulkkarit jo heti eka päivänä paikalla? Jäävuoroja on merkattu tiistaista perjantaihin kaikkiaan seitsemän, joten siitä se kausi lähtee tohinalla käyntiin kohti eka harkkamatseja.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Uusi joukkue kokoontuu heti viikon alussa ensimmäistä kertaa yhteen ja eiköhän siinä ole testejä kärkeen, kuten yleinen käytäntö taitaa olla?
Kiinnostaisi kyllä tietää mikä on kesän jälkeen Luusuaniemen painoindeksi. Onko posket syvällä lommolla vaiko pulleana kuin kesäoravalla? No, jos vähän on repsahtanut, niin Martikainen & Karjalainen duo kyllä piiskaa kaikista pelaajista ylimääräiset ulos, tulevat Mehtimäen kiemuraiset lenkkipolut tutuiksi.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Jos näin on, niin Luusuaniemi on tehnyt vihdoin elämäntapamuutoksen :), joka näkynee talven mittaan myös askissa tuloksentekona.
Ensi viikollahan se rupeaa sitten selviämään, miten pelaajat ovat kesällä malttaneet treenata ja missä kunnossa kukin pelaaja on! :)

JoKP on mukana ensi viikolla torstaista sunnuntaihin päivittäin kello 11.00 ja 17.00 välillä Louhelan kentällä Kalevan Kisojen Kisatorilla. Perjantaina paikalla on kello 13.00 alkaen pelaajia sekä valmentajia. Sinne vaan joukolla moikkaa JoKP-väkeä ja ostamaan fanituotteita sekä kausareita!

On muuten hieno homma, että Kalevan Kisat on saatu tänne Joensuuhun. Tulee varmasti hyvä tapahtuma ja toivottavasti myös sää suosii. Harmi vaan, kun Suomen MM-ralli sattuu samalla viikonlopulle, kahta tapahtumaa on pikkasen vaikea seurata samanaikaisesti, mutta pitää se jotenkin yrittää järjestellä! :)
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Nyt oli Karjalaisessa juttua Joensuun-Kiekkopojat Oy:n alkukesän hallituksen uudistuksesta ja puheenjohtajan vaihdoksesta. Entinen puheenjohtaja Linna teki siis tilaa Tunttuselle, joka työskentelee Honkarakenteella myyntiorganisaatiossa vientijohtana. Tarnanen jäi pois hallituksesta ja uutena tulivat mukaan Lipponen sekä Karhunen. Muut hallituksen jäsenet ovat: Kekäläinen, Pelkonen, Rahunen ja Vähäniitty. Lipponen kertoo lehdessä omistajien tahdon olleen, että kaikki hallituksen jäsenet ovat myös yhtiön osakkaita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös