Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipojat mediassa

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 18.09.2011 klo 00.02.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ja vielä: paras vastaus tuohon kolumniin on mennä peliin tänään ne ketkä pääsevät ja ehtivät.
   
 2. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Minusta Arppi kritisoi Jokipoikia ihan aiheestakin, seura kaipaa uusia yleisöön uppoavia elementtejä jne. Kopla on tulossa takaa, mutta omat haasteensa sekin kohtaa jo heti suomi-sarjassa, jos ja kun sinne nousee.

  Uskon että myös Heikki Arppi toivoo Jokipoikien parasta.
   
 3. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Kolumnin julkaisuajankohta on tosiaan erikoinen, mutta ihan aiheesta Arppi kyllä kirjoittaa. Jokipojat on vaan tällä hetkellä erittäin hajuton, mauton ja väritön HIFKin farmi. Ei sitä auta kiistää, näin se vain on. Faktat Arpilla hyvin hallussa ja näin se journalistilla pitääkin olla!

  Farmitoiminta ei vaan joensuulaisia kiinnosta, siinä polkaistiin syvälle paskaan toimistolla.

  Ottelutapahtuma on tylsä, pelaajat tuntemattomia ”stadilaisia, omat junnut ei saa peliaikaa ja yleisö on kadonnut hallista... Kun Jokipojista kirjoitetaan, niin se on aina paskaa.

  Yleisömäärävalehtelut jne... ihan peliin katsomisen paikka siellä toimistolla!
   
 4. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Olen samaa mieltä, ainoastaan Halonen ja Teräväinen on ollut hyviä lainapelaajia. Mutta tämä Janne Hämäläinen ei ole ollut mikään vahvistus. Tämä farmisopimus on ihan syvältä. Olisin kyllä mieluusti halunnut nähdä tällä kaudella Joensuulaislähtöisiä pelaajia joukkueessa joilla on ärjysydän. Esim Ville Räsäsen sopparia odottelin kesällä mutta ei, nyt Räsänen tahkoaa jossain juniorisarjassa. Tällä kaudella olisi voinut antaa myös omille junnuille enemmän peliaikaa kuin näille Ifk lainoille. Ensi kaudeksi olisi hyvä saada Joensuun omia ärjyjä takaisin.
   
 5. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toimintaa pitääkin kritisoida, jos se yhtään potkii seuraa perseelle kehittämään asioita. Nykyisellä meiningillä homma surkastuu parissa vuodessa, tarvitaan rohkeita temppuja kehiin.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minä näen kokonaisuuden aika eri tavalla, mutta en väheksy toisenlaisia näkemyksiä.

  Huonot yleisömäärät johtuvat eniten suljetusta sarjajärjestelmästä ja siitä, etteivät vastustajat ole kiinnostavia joukkueita (esim. Tappara ja Pelicans olisivat, mutta nyt meillä on Leki ja Peliitat). Koska yleisöä on vähän ja täten myös paikallisia sponsoreita on vähän, on keksittävä luovia ratkaisuja ja sellainen oli yhteistyö HIFK:n kanssa. Jokipojat on saanut todennäköisesti edullisesti pelaajia kokoonpanoonsa. Yhteistyön kautta on löydetty valtakunnallinen sponsori, KOFF. Eivät huonot yleisömäärät johdu siitä, että pelaajan selässä lukee Halonen, Winberg tai Teräväinen.

  Vuoden 2016 ensimmäisessä puolivälierän kotipelissä Jokipojilla oli omia poikia kokoonpanossa jopa puolet

  ks täältä, linkki vie Mehtimäkeläisen sivulle

  mutta eipä silti yleisöä kiinnostanut, 1400 oli aika huono noteeraus jo silloin. Silloin Jokipojat oli sijoittunut kolmanneksi runkosarjassa, 2019 sijoitus oli 6.

  Minulle ottelutapahtuma on itse peli, en tarvitse muuta showta. Erätauolla - 18 min - käyn makkaralla tms., en silloin olisi edes katsomassa mitään showta. Ja mitä tulee pelaajien hajuttomuuteen ja värittömyyteen, niin olen eri mieltä: Olkkonen, Leinonen, Larinmaa, Raitanen, Halonen, Väyrynen, Ahtonen, Tiala....kaikki hyviä pelaajia ja keskenään erilaisia, osalla on puhdasta taitoa, osalla kovuutta ja särmää.

  Kaikkein eniten yleisöä kiinnostaa menestys. Jos Jokipojat olisi vaikka ensi kaudella runkosarjan voittaja sekä ennakkosuosikki pudotuspeleihin, olisi yleisön kiinnostus aivan eri luokkaa kuin nyt.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 7. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Arpin kirjoitus hieman provosoiva, mutta täyttä totta. Joensuulaiset kiekkoihmiset ja entiset nimekkäät pelaajat, jotka ovat nähneet ja kokeneet Joensuulaisen kiekkohuuman haluavat joukkueeseen enemmän omia kasvatteja. Mitä järkeä ottaa joukkueeseen Hifkin junnuja, jotka ovat huonompia kuin omat nuoret pelaajat ? Jokipoikien erinomainen juniorityö hukataan täysin eikä edustusjoukkueen johto ja valmennus ymmärrä, että juniorityö on ainoa liigatasoinen Mestiksessä. Taas on maajoukkuetason nuoria lähdössä liigaorganisaatioihin, koska omaa pelaajapolkua edustusjoukkueeseen ei tällä hetkellä ole. Kasvattajarahat menetetään näin pois Jokipojilta.
  Nykyisessä Jokipoikien pelaavassa kokoonpanossa on kaksi joensuulaista pelaajaa Esa Lehikoinen ja Miro Väänänen. Tämä on surullista, mutta totta varsinkin kun joukkuetta valmentaa kaksi Joensuulaista vamentajaa Jouni Varis ja Ville Väänänen... Veikkaan, että Joensuun kiekkopiireissä arvostus näitä herroja kohtaan laskee entisestään ja valmennusura loppuu molemmilla tähän kauteen. Olette kykynne näyttäneet... Kiitos :(
  Toivotaan kuitenkin menestystä loppukauteen ja selkärankaista valmennustiimiä Petrellin johdolla tulevalle kaudelle.
  Joensuu on Kiekkokaupunki ja katsojat ja sponsorit ansaitsevat Jokipojilta parempaa toimintaa niin jäällä kuin toimistossa tulevaisuudessa.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tuosta HIFK-yhteistyöstä ei varmaan heti olla luopumassa (koska raha), joten minusta oikea linja olisi palkata pari pelaajaa vähemmän muita junantuomia. Eli omista pojista pitäisi olla pelaavassa rosterissa se 6-7 ukkoa (kuten perinteisesti on ollut), HIFK:sta tulisi esim. 4 ukkoa ja loput muita junantuomia. Kupiainen ja Rouhiainen ovat jo täysverisiä pelaajia, he kuuluisivat molemmat pelaavaa kokoonpanoon jo nyt mutta viimeistään ensi kaudella.

  Syksyllä tuli postin mukana Juniori-Jokipoikien lehti. Siinä sanottiin muistaakseni, että seuran uusi strategia on pärjätä urheilullisesti A-C-ikäluokissa. Tavoite ei siis ole pelkästään pelaajakehitys, vaan ykköstavoite on sijoittua hyvin näissä sarjoissa. Siksi ymmärrä myös sen, että Kupiainen ja Rouhiainen ovat välillä pelanneet A:ssa, jos on ollut tärkeä peli. Mutta ensi kaudelle jos ei ole luvassa edariin vakiokoonpanoon paikkaa, niin epäilemättä he nostavat kytkintä.
   
 9. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Hifk-yhteistyö on ollut onneksi suht maltillista, eikä meiltä ole viety esim. hyvin pelannutta Teräväistä käsistä kesken kauden.
  Toinen puoli asiassa on sitten tuo J. Hämäläisen "suojapelipaikka", se asia muuttunee Petrellin ollessa puikoissa.

  Jännittävää nähdä mikä tulee olemaan Jokipoikien ja Koplan suhde ensi kaudella kun Kopla nousee sarjatason ylemmäs (joo pidän tätä jo ihan varmana)
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Koplan nousu on jo varmaa. Jos se ei pelaamalla onnistuisi, niin kabinetin kautta sitten, koska Kopla on suomarin tasoa. Minusta tukijoiden, sponsoreiden ja yleisön ja jääkiekkoyhteisön pitää edellyttää, että joensuulaiset seurat tekevät yhteistyötä. Varmasti on sellainen malli on olemassa, josta kaikki hyötyvät.