Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 30.03.2017 klo 18.16.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat valmistautuu uuteen kauteen, kerrotaan seuran sivuilla. Sopimuksia rustaillaan ja joukkue aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen huhtikuun lopulla. Seura lupaa kertoa jatkosuunnitelmista kevään aikana.

  Sopimusuutisia odotellessa....
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ja muitakin linjauksia. Mitkä on tulevaisuuden tavoitteet ja miten ne saavutetaan? Liiga aukeaa taas, onko Jokipoikien tavoite Liiga, Farmi vai paikallinen kasvattiseura?

  Tuleeko taustoille muutoksia? Mikä on omistajien rooli ja tavoitteet? Kaikki tietää, että ne vanhat suharit siellä piilossa kyykkii joten kiva olisi heistäkin kuulla.

  Yleisömäärät romahti. Miten seura tähän reagoi? Minun ehdotus on lippuhintojen tarkistus.
   
 3. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Minkäslainen pelimies on tämä teiltä Jukureihin siirtynyt Ville Räsänen? Mestis-debyytti kuluneella kaudella ja tilastojen valossa kausi sujunut varsin hyvin, mutta muuta tietoapa itselläni kyseisestä kaverista ei olekaan.

  Kertokaas siis kaverin otteita enemmän nähneet millainen peluri on kyseessä? Onko hän muuten sukua nykyään OHL:ssä pelaavalle, joensuulaistaustaiselle Eemeli Räsäselle?
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minusta hän oli loppukaudesta Jokipoikien toiseksi paras pakki (Joel Olkkonen oli paras). Pelasi rohkeasti virheitä pelkäämättä. Liigaan varmaankin vielä raakile, mutta ihan hyvin voi lunastaa vakipaikan kokoonpanoon jo ensi kauden aikana.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ville Räsäsellä oli siis jo sopimus tulevaan kauteen Jokipoikien kanssa.

  Jokipoikien tiedotteessa mainitaankin että Jukurit osti sopimuksen ulos. Mielenkiintoista tämäkin, koska Jokipojilla on ollut soppareissa liigapykälät ahkeraan käytössä. Onko niihin sidottu joku siirtosumma? Jospa Jokipojat oppisi keräämään junnutuotannolla paremmin korvauksia ja ei aina jäisi vaan luu käteen?

  Ville Räsänen siirtyy Jukureiden liigajoukkueeseen | Jokipojat edustus | Mestis
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien ensimmäiset sopimukset julki:

  Jokipojille tukku pelaajasopimuksia, toimisto muuttanut ja myyntipäällikkö palkattu! | Jokipojat edustus | Mestis

  Vähintään sarjan top-3 maalivahdit. Timo Niemi on huikea parannus ailahtelevaan ja loukkaantumisherkkään Samuel "keittiötapaturma" Jukuriin. Toivotaan kuitenkin että lahjakas maalivahti saa yläkerran kuntoon Kokkolan peräkylillä.

  Hokista tuleva Timo Hiltunen on mielenkiintoinen pelaaja. Samoin huippukaudet pelanneet omat kasvatit Wiljami Kupiainen ja Miro Väänänen.

  Viime kauden joukkueesta terävin kärki jatkaa. Lauri Huhdanpää ei siihen kuulu vaikka kohtuu tehokas olikin. En tykkää, ihme surffailija.

  Kaksi edellistä kautta mentiin taloudellisesti plussalle. Kuluneella kaudella pelillinen floppi mutta silti taloudellisesti ei ainakaan tappiota. Aikamoista kun nyt kuitenkin on kyseessä Joensuulainen kiekkoilu ja Jokipojat. Jotain ehkä opittu?

  Nyt pitää saada vaan buustia lisää seuran kehittämiseen jopa liigaan asti. Ensimmäinen askel kulttuurin muutokseen on se, että nyt julkaistut sopimukset ei sisällä liiga eikä ulkomaanpykäliä. Mestiksessä aika ainutlaatuista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017 klo 12.06
 7. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Ihan hyviä sopimuksia sieltä ilmestyi. Niemi ja Iilahti on mielestäni hyvä kaksikko maaliin. Ja ei noista jatkosopimuksistakaan voi kyllä valittaa. Mukavaa, että Jokipojat tekee rohkeasti sopimuksia, myös omien junioreiden kanssa. Taas saadaan varmasti kilpailukykyinen nippu kasaan Mestikseen. Onhan se talous tiukalla edelleenkin. Kuulin vähän juttua vahingossa, että omia roposiaan on joutunut, jopa hallituksen pj laittamaan kassaan, että ollaan tietyt hankinnat saatu toteutettua edellisellä kaudella. Mutta hyvä näin, että pidetään talous kunnossa ja katse on tulevaisuudessa. Jotain on todellakin vihdoinkin opittu?
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojilla alkaa olla joukkue silausta vaille valmis ja ensi viikolla on tulossa taas jotain lisää. Pelaajisto koottu säästöliekillä ja joukossa paljon omia, lupaavia kasvatteja.

  Voisi jo sanoa, että joukkue ei kuulu kärkikastiin ennakkoon mutta playoffeista taistellaan.

  Sopimukset:

  Maalivahdit (2 kpl):

  Jonathan Iilahti
  Timo Niemi

  Puolustajat (5 kpl):

  Wiljami Kupiainen
  Joni Muranen
  Jani Ollitervo
  Lassi Raitanen
  Eppu Rissanen

  Hyökkääjät (13 kpl):

  Jimi Aavikko
  Ville Halonen
  Timo Hiltunen
  Teemu Holttinen
  Lauri Hukkanen
  Roope Hämäläinen (try-out)
  Teemu Lahtinen
  Joonas Larinmaa
  Oskari Lehtinen
  Samu Pitkänen
  Eetu Rissanen
  Oula Uski
  Miro Väänänen

  20 Sopimuspelaajaa ja niistä 12kpl omia kasvatteja, jos en nyt ulkomuistista väärin tulkinnut.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kaipa se on niin, että jos olisi isokokoinen ja hyvin liikkuva, niin sellainen menee parempiin sarjoihin pelaamaan. Mikään joukkue ei tietenkään halua isokokoisia tai pienikokoisia huonosti liikkuvia pakkeja, joten tilanne on oikeastaan ihan hyvä, jos Mestis-joukkueessa on hyvin liikkuvat pakit.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeksi muokattu: 30.05.2017 klo 15.34
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuukka Rajamäki siirtyy Jokipoikiin.

  Jokipoikien hyökkäys taitaa olla valmis. Hakusessa on vielä puolustaja. Toivotaan ihan ykköskorin nimeä, koska varsin keskinkertainen puolustus sellaista todellakin vielä kaipaa.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 14. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hyvä valinta ja hyvin toimittu Jokipojilta. Tervetuloa Joensuuhun, Joonas Harald!
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojille on kehittynyt kaikessa hiljaisuudessa kriisi.

  Peli on sakannut oikeastaan jo kauden alusta ja mitään kehitystä ei ole tapahtunut esimerkiksi hyökkäspelaamisessa. Hyökkäyksiin lähdöt on ihan taattua paskaa ja yksin yritetään puskea. Koko paketti on niin pahasti sekaisin floppaavan kapteeni Samu Pitkäsen ja ulkomaanelävä Timo Hiltusen rinnalla, että karsinnat on edessä melko suurella todennäköisyydellä.

  Sitten vielä nämä sepät hinnoitteli liput päin itseään mielenkiintonsa menettäneessä sarjassa.

  Tänään kaksi yhden hinnalla, paikalla ilmoitettiin olevan 749 katsojaa. Tuossa lienee vielä mukana liitonlisät? Tasainen syöksy menossa tälläkin saralla. Mehtimäellä ei vaan kansa viihdy, jos peli sakkaa ja joukkue kyntää vuosi toisensa perään. Vaasa-syndrooma? 4800 ihmistä imevän betonibunkkerin sisällä muutamasata henkeä ja niistäkin 1% hakkaa rumpua. Kuulostaakin jo todella mielenkiintoiselta ottelutapahtumalta Mestiksen kalleimpaan hintaan.

  Vielä voitaisiin yrittää korjausta potkimalla valmentaja Jouni Varis pihalle, mutta sekin maksaa ja taloudellinen riski on läsnä tässä floppikaudessa muutenkin.

  Voi kilinpallit sentään.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Niin, ei tässä ole oikein muuta jännättävää, kuin että pysyykö korttitalo enää kasassa. Viime kauden vielä jotenkin jaksoi seurata, mutta toinen kausi heti perään tätä putoamisuhkaa alkaa kyllä olla sitkeällekin fanille liikaa.
   
 17. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Eihän se hyvältä nyt näytä, mutta jospa se kääntyisi vielä. Toki, eihän tuo materiaali mikään tajuttoman kova ole, vaikka ihan ok:lta näyttää. Juuri sellainen, mikä tämän hetken Mestikseen kannattaa rakentaa, ilman mitään farmihoroiluja. Täytyy kyllä sanoa, että on kyllä itselläkin tullut hiipumusta lähteä halille peliä katsomaan. Ei ole oikein panosta, muuta kuin vaan alaspäin. Melkein Suomisarjassa olisi kovempi meno, kuin tämän hetken Mestiksessä.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joel Olkkonen HPK:sta Jokipoikiin loppukauden lainalle. HPK:lla ei mahdollisuutta kutsua takaisin. Jokipojat siis näyttää, että lainailla voi myös omilla ehdoilla ilman famisopimuksia.

  Tällä kaudella Olkkonen pelannut HPK:ssa 3 peliä ilman tehopisteitä. Lekissä taasen 6 peliä tehoin 0+5 ja plus/miinus-tilasto komeasti +6.

  Myös Ässien puolustaja Niko Ervasti tulee 2vko lainalle.

  Olkkonen palaa Jokipoikiin! - Mehtimäkeläinen

  Olkkonen on loistava vahvistus mutta kysymys kuuluu, saako Varis tätä joukkuetta pelaamaan?
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2017 klo 16.14
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kaikesta huolimatta Jokipojilla on ollut taisteluilmettä, mikä on tärkeintä. Ei ole siis lyöty läskiksi tähänkään mennessä, vaikka tappioita on tullutkin.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mehtimäen Betonista tulee PKS-Areena:

  Jokipoikien kotihallista tulee PKS Areena! | Jokipojat edustus | Mestis

  Jutussa on määrätietoinen lause seassa pj. Jarkko Immosen suusta:

  Lainaus:
  Immonen alkanut nostamaan liigaa tavoitteena näkyvämmin esille. Voisiko olla, että mahdollinen hallin saneeraus antanut buustia?
   
 21. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Aika kaksijakoinen olen tuon liigan suhteen. Toisaalta mestiskin alkaa olemaan aika hmv-sarja. Kyllähän tuo hallin saneeraus kuulostaa ihan hyvältä toteutuessaan. Varmasti Pohjois-Karjalassa olisi tilausta liiga-joukkueelle, mutta onhan noissa aina se pieni riski. Esim, kun nyt olen seurannut sivusilmällä Sportin, KooKoon ja Jukureiden taivalta liigassa, niin eihän se kovin hääppöiseltä näytä. Ymmärrän kyllä senkin, että nykyisen mestiksen katsojakeskiarvoista ei voida vetää suurta johtopäätöstä. Muistan vieläkin hyvin, kuinka mestis oli oikeasti kova ja mielenkiintoinen sarja. Ei tästä nyt kovinkaan montaa vuotta ole. Yleisömäärät taisi täälläkin pyöriä yli 2000, joten kyllähän täällä potenttiaalia olisi. Joensuu on hyvinkin kova urheilukaupunki. Mutta ensiksi pitäisi saada urheilullinen ja taloudellinen puoli kuntoon, sitten vasta haaveilemaan liigasta. Ja jos Jokipojat joskus liigaan nousisivat, niin kyllähän sen nousu pitäisi tulla pelaamalla. Tosin nykyisin se ei vaan ei taida olla mitenkään mahdollista.
   
 22. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei kyllä näillä keleillä liigaan nousta, ellei jotain hyvin suuria ihmeitä tapahu. Eihän sitä toki ikinään tiiä, mutta jo pelkkä halli sekä Liigan suljettuna pysyminen ainakin kauteen 2020 asti jarruttaa unelmia. Saa nähdä millaisen hyö remppaavat tuosta hallista näin alkuun. Siitä olisi todellakin mahdollisuudet saada hyvä boosti.