Jokipojat 2015–2016

  • 83 781
  • 178

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sehän se tässä vaiheessa kannattaa pelaajan tarkkaan miettiä, että lähteekö ison rahan perään Liigaan pienellä vastuulla, vai jääkö nappirahoilla Mestikseen isolla vastuulla. Kaikkein paras vaihtoehto toki olisi se, että saisi Liigaan kahden vuoden sopparin, josta ensimmäisen vuoden pelaisi suurimmalta osin Mestiksessä.

Olkkosen kohdalla ei puhuttaisi Liigassakaan isoista rahoista, joten ei senkään puolesta. Kypsyys ei omasta mielestäni riitä vielä lähtemään, tai saamaan paikkaa pelaavaan kokoonpanoon. Ei kylläkään käy kiistäminen etteikö potentiaalia olisi, mutta vielä vähintään kausi alempana ja sen jälkeen uudet arviot. Mahdollisesti kaksikin kautta. Tyyliltään Olkkonen on kyllä samantapainen kuin Elorinne aikanaan, pykälän verran kiekollisempi, mutta paljon näkyy samoja piirteitä ainakin minun silmiin. Elorinne kypsyi nykyiseen rooliinsa melko tasaisesti ja pääsi vähän vanhemmalla ikää Liigaan, alle tarvittiin kuitenkin hyvät kaudet Mestiksessä.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Jokipojille sitten pronssi, oli kyl ihan mielenkiintonen peli, KeuPa sortu toisessa erässä jäähyilyyn ja otti kolme perättäistä kakkosta, Jokipojat ei hyödyntäny kyllä kuin yhen. Viimesessä erässä sitten KeuPa paino aika kovaa päälle, mutta Jokipojat kesti, Akkanen veti sitten jonkuu 4 minuutin vaihon loppuun.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat on petrannut kovasti tekemistään. Paljon voisi olla nyt toisin, jos ei aikaisempina vuosina olisi vanhat rasitteet olleet taloutta tuhoamassa ja muut perseillyt päälle.

Seura on tekemässä toisena kautena putkeen positiivisen taloudellisen tuloksen. Nyt voi olla odotettavissa mestikseen jopa varsin kelpo. Aika merkittävä juttu, mihin ei edes Jukurit ole pystynyt oikeastaan koskaan.

Kun saataisiin takapirut huis helvettiin taustoilta, niin päästäisiin oikeasti kehitämään. Vielä hiukan pelottaa, ettei ne kuppaa positiivistatulosta konkassa omien menetyksien kattamiseen..Tosin onhan ne laittanutkin seuraan rahaa. Taustojen tilanteesta mielellään kuulisi lisää. Mikä on Jormakan ja Röschin rooli ja onko Jokipojilla heille rahallisesti velvoitteita?

On kiitosten aika - yhteenveto hienosta kaudesta | Jokipojat edustus | Mestis
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös