Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokipojat – paikallaan lentoa vai kehitystä eteenpäin?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 04.12.2016 klo 19.52.

 1. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Puheenjohtaja Immonen voisi avata sanaisen arkkunsa ja kertoa mihin Hifkin farmijoukkue Jokipojat tähtää tulevaisuudessa ?
  Jokipoikien juniorit huhujen mukaan miettivät A-juniorijoukkueen tarpeellisuutta jatkossa juniorien alla, kun pelaajapolku edustusjoukkueeseen on olemattoman kapea ja kuoppainen!
  En kyllä ole ennen nähnyt tällaista näköalattomuutta ja yhteistyökumppanien sekä fanien kyykyttämistä... Kannattaisiko ottaa hieman mallia ja oppia kotikaupungin organisaatioilta Kataja-Joma akselilta tiedottamisessa ja yhteistyökumppanuuksien hoidossa?
  Varsinaiset Puuhapetet pyörittää karuselliaan vuodesta toiseen hyväksi todetulla linjalla Kiekkokaupunki nimeltä Joensuussa... Harakatkin nauraa tuolle touhulle täällä naapurikaupungeissa .
  Veikkaan, että ensi kaudella joukkueessa enää korkeintaa kolme oman kaupungin kasvattia ???
   
 2. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Siinäpä @Maalintekijä kiteytti mainiosti Joki- ”tämä ei todellakaan ole farmisopimus” -poikien tilanteen.

  Mielenkintoinen huhu junnupuolelta, mutta täysin loogista, kun omien poikien junnupolku ei kulje enää edustukseen! Surkee juttu.

  Ps. Ketjun nimestä voi tämän ”kehitystä eteenpäin”- tekstin poistaa!
   
 3. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Vertailu Kataja-Joma-akselille tai edes JIPPOon ei ole mitenkään mielekästä, ensin mainitut operoivat uskottavasti korkeimmalla sarjatasolla eivätkä missään tuhoon tuomitussa puuhastelu-puulaakissa. Jälkimmäinenkin touhuaa nyt taas muutaman vuoden rämpimisen jälkeen puitteet huomioon ottaen kohtalaisen uskottavalla tavalla, ilman farmipelleilyjä.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lukekaan @Evertonin analyysi ketjusta "Liiga sulkeutuu taas – mihin menet Mestis?"

  Viestin numero #5603. Hyvää settiä koko teksti.

  Ei voi muuta todeta, kuin pois-pois-pois Mestiksestä pitää päästä. Jääkiekkoliiton ja Liigan yhteisin toimin Mestiksessä pelaavat joukkueet ovat tuomittu ikuiseen hyväksi käytetyn asemaan.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Suomen tavotelluin poikamies on rekrytoitu erätaukohaastattelijaksi. Jahka sana leviää naisten keskuudessa, niin saadaan katsojamäärät nousuun.
   
 6. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Puheenjohtaja Immosen kommentit melkoisen vaatimattomia Karjalaisessa.
  Onko Mestisjohtajien suut laitettu suppuun Liigan ja Jääkiekkoliiton toimesta ?
  Mestiksen kiinnostavuus laski entisestään tämän sopimuksen julkaisun ansiosta.
  Miksi sopimuksen yksityiskohtia ei voitu enemmän avata, jos siellä olisi vaikka jotain positiivista kerrottavaa?
  Tällä menolla katsojat vähenevät entisestään Mestishallieista ja yhteistyökumppanit siirtävät euronsa toisiin lajeihin.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  On laitettu suut suppuun, se on selvää. Mutta Jokipoikien kannalta ei tarvitsisi vaieta, Jokipojat tähtää sinne Hiltusen mainitsemaan malliin, jossa kahdessa ylimmässä sarjassa on yhteensä noin 20 joukkuetta. Sen sijaan Ketterä, Peliitat, Leki, Keupa - heillä ei ole asiaa sen sateenvarjon alle. Siksi ollaan hiljaa, etteivät näiden joukkueiden fanit katoa kokonaan katsomoista.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tässä tarkkaa tietoa Joensuun seudun asukasmäärästä, mikäli joskus joku tarvitsee kättä pidempää vääntöihin toisissa ketjuissa, joissa Liiga-joukkueiden fanit tuntuvat parhaiten tietävän, että sen ja sen kaupungin asukasmäärä tai talousalue ei riitä Liigassa pelaamiseen.

  91 178

  Joensuun seudun postinumeroalueilla, joiden keskus sijaitsee enintään 25 km:n päässä Joensuun torilta, asuu yhteensä 91 178 asukasta vuoden 2016 tilanteen mukaan. Asukkaat on laskettu hyödyntäen Tilastokeskuksen postinumeroalueittaista avoimen tiedon tietokantaa, Paavoa. Itse en laskelmaa tehnyt, vaan asiaan perehtynyt kaverini teki laskelmat toimeksiannostani.
   
  Nurmiovaara tykkää tästä.
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän tuolla väestöpohjalla pitäis Liigan pleijareita tahkota tänäkin vuonna. Vaan mistähän johtuu että ei.
   
 10. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Se on katsos se talousalue. Tai Joensuun tapauksessa ehkä paremmin taloustaito.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Teillähän on Yliopistot ja kaikki pankaa ne Herrat ja Narrit opiskelemaan sitä talous puolta ni eiköhä se siitä iloksi muutu.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Tuossa voi olla pointtia, sillä minulla on sellainen oikea tai väärä luulo, että yleensä jääkiekon ympärillä pyörivä porukka ei ole pahemmin koulunpenkillä viihtynyt. Kyllä se silloin korreloi suoraan myös talousosaamiseen.
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo näihä se tuppaa olemaan. Tulevaisuutta ajatellen täytyisi ensin palkata Toimitusjohtaja jolla on talousluvut ja vankka osaaminen talouden hoidosta. Jääkiekosta ei paljonkaan tarvis olla tietämystä, koska ne avautuvat matkan varrella. Sitten Urheilutoimen johtaja jolla olisi urheilu johtamisen koulutus hyvä perspektiivi jääkiekkoon. Sitten näillä olisi erittäin innostava ja positiivinen ote lähipiiriin. Sitten nämä Hemmot hommaisivat pienyrityksiä tukijoiksi ja myös isompia sekä auttaisi näitä verkostoitumaan. Näin niikuin alkuun se pitäisi mennä, ja saataisiin urheiluseuran ja yritysten välille positiivinen kierre. Kaikki voittaisi ja loppu olisi Historiaa.
   
 14. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Jokipojilla taitaa olla niin, että toimistolla ei ole kuin yksi päätoiminen toimistotyöntekijä. Päävalmentaja lienee myös päätoiminen, muista valmentajista en ole niin varma. Toimitusjohtajan tehtävät kuuluvat hallitukselle, jossa on 3 tai 4 henkeä. Ainakin näin taisi uutisissa lukea silloin, kun Jokipojat teki uutta alkua 2014. Hallituksen jäsenet siis hoitavat yhteisesti toimarin hommia iltaisin ja päivällä käyvät siviilitöissä. Tämä lienee paras malli Mestikseen ja kuvastaa sitä, ettei Jokipojissa pyöri turhaa väkeä rasittamassa seuran taloutta, vaan kaikki tyypit ovat mukana rakkaudesta lajiin.
   
 15. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Lainaus:
  Valitettavasti se samalla kuvastaa ammattitaitoa ja tulevaisuuden rakentamisen kantimia. Jos pitkäjänteistä suunnitelmaa korkeammalle on tarkoitus vääntää, edellyttää se muutaman täysipäi(väi)sen ammattilaisen palkkaamista.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Näinhän se varmaan onkin, mutta täysipäiväisten palkkaaminen voisi johtaa taloudelliseen turmioon. Parempi pelailla vain näin tätä Mestistä ja pitää talous kunnossa.
   
 17. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Entisiin konkursseihin on juurikin se vaikuttanut, että hallin käytävillä on aina ollut uusia ihmisiä pyörimässä. Lopulta talous ei sitten sitä kestänyt. Nykykaltainen systeemi on järkevintä, ettei nyt 25 vuoteen tulisi jo neljättä konkurssia.
   
 18. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Kyse on pohjimmiltaan siitä, mitä halutaan. Jos tahtotila on jatkaa näivettyneessä, hajuttomassa ja mauttomassa puuhastelusarjassa hamaan tappiin saakka, niin silloin tietty nykylinja on fiksuin valinta - eipähä tule vouti viemään saunastakin kiuaskiviä.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tarkkasilmäinen, kuten minä, laittaa merkille, että Lauri Monosen muisto-ottelun mainoksessa komeilee muiden logojen joukossa Broman groupin logo. Tämä on siinä mielessä merkittävää, ettei Motonettiä tai Bromania ole aikaisemmin näkynyt Jokipoikien yhteydessä. Joku lasikatto on murtunut.
   
 20. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ojasta noustaan, niinkuin Lapparitkin lauloi. Vielä nousee karjalanpojat, paikallisten yritysten apua tarvitaan kipeästi. Tämä on askel oikeaan suuntaan.
   
 21. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  ”Areena, uimahalli, useampi jäähalli, kaukalo ja pallokenttä, pesäpallostadion, yleisurheilukenttä katsomoineen, keilahalli muine toimintoineen, tenniskentät, curlinghalli, beach volley -kenttä, skeittipuisto, juoksu- ja hiihtoradat, koirankoulutuspaikka ja vieressä ravirata ja uimaranta. Ja niin edelleen.”

  Karjalaisessa on iso juttu Mehtimäen liikuntakeskittymästä, joka on valtakunnallisestikin - ei ainoa, mutta - harvinainen. Tämä liittyy minun mielestä Jokipoikiin siten, että Mehtimäen ympäristö saa varmasti nuoren lahjakkaan jääkiekkoilijan viihtymän Joensuussa, koska siellä voi harrastaa mitä vaan ja siellä pyörii muidenkin lajien urheilijoita ja liikunnallisia ihmisiä. Toivottavasti puskaradio laulaa ja saatais muualta Suomesta nuoria lahjakkuuksia ottamaan steppejä Joensuussa ja pelaamaan vaikka kausi tai pari Jokipojissa.
   
  Hanson tykkää tästä.
 22. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Yliopistokin tuo meille mahdollisuuksia. Näitä pitäisi osata vain kunnolla hyödyntää. Vielä enemmän kaikessa rekrytoinnissa näyttää kaikki ne mahdollisuudet, mitä Joensuussa on (Urheiluakatemia, Mehtimäen urheilukeskittymä, yliopisto jne). Nyt tuntuu, että mennään mentaliteetilla "kaipa se tieto siitä leviää" ja "kyllä ne itse selvittää". Nyt kunnon mainoskampanjat pystyyn yli lajirajojen ja nuoria lahjakkuuksia tänne kirittämään toisiaan!
   
 23. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Urheiluakatemia voisi olla se, joka mainostaisi yleisesti Joensuun tarjoamia mahdollisuuksia urheilijoille. Koulujakin on monenlaisia ja monentasoisia. Ja siihen päälle huipputason harjoittelumahdollisuudet monessa lajissa. Pöytä on katettu, jatko riippuu siitä, miten siinä ruokaillaan, eli että akatemia ja seurat viitsivät markkinoida näitä mahdollisuuksia. Mieluiten sekin kaikkien kanssa ja kaupungin kanssa yhteistyössä eikä siten, että jokainen erikseen ja yksinään markkinoi.

  Edit. Ja vielä: kaikki tarpeellinen on Joensuussa olemassa, ei se vaatisi kuin tuotteistamista, eli tietojen ja palvelujen kokoamista selkesti ja ytimekkäästi yhteen paikkaan ja yhden sateenvarjon alle.