Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat – paikallaan lentoa vai kehitystä eteenpäin?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 04.12.2016 klo 19.52.

 1. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Puheenjohtaja Immonen voisi avata sanaisen arkkunsa ja kertoa mihin Hifkin farmijoukkue Jokipojat tähtää tulevaisuudessa ?
  Jokipoikien juniorit huhujen mukaan miettivät A-juniorijoukkueen tarpeellisuutta jatkossa juniorien alla, kun pelaajapolku edustusjoukkueeseen on olemattoman kapea ja kuoppainen!
  En kyllä ole ennen nähnyt tällaista näköalattomuutta ja yhteistyökumppanien sekä fanien kyykyttämistä... Kannattaisiko ottaa hieman mallia ja oppia kotikaupungin organisaatioilta Kataja-Joma akselilta tiedottamisessa ja yhteistyökumppanuuksien hoidossa?
  Varsinaiset Puuhapetet pyörittää karuselliaan vuodesta toiseen hyväksi todetulla linjalla Kiekkokaupunki nimeltä Joensuussa... Harakatkin nauraa tuolle touhulle täällä naapurikaupungeissa .
  Veikkaan, että ensi kaudella joukkueessa enää korkeintaa kolme oman kaupungin kasvattia ???
   
 2. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Siinäpä @Maalintekijä kiteytti mainiosti Joki- ”tämä ei todellakaan ole farmisopimus” -poikien tilanteen.

  Mielenkintoinen huhu junnupuolelta, mutta täysin loogista, kun omien poikien junnupolku ei kulje enää edustukseen! Surkee juttu.

  Ps. Ketjun nimestä voi tämän ”kehitystä eteenpäin”- tekstin poistaa!
   
 3. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Vertailu Kataja-Joma-akselille tai edes JIPPOon ei ole mitenkään mielekästä, ensin mainitut operoivat uskottavasti korkeimmalla sarjatasolla eivätkä missään tuhoon tuomitussa puuhastelu-puulaakissa. Jälkimmäinenkin touhuaa nyt taas muutaman vuoden rämpimisen jälkeen puitteet huomioon ottaen kohtalaisen uskottavalla tavalla, ilman farmipelleilyjä.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lukekaan @Evertonin analyysi ketjusta "Liiga sulkeutuu taas – mihin menet Mestis?"

  Viestin numero #5603. Hyvää settiä koko teksti.

  Ei voi muuta todeta, kuin pois-pois-pois Mestiksestä pitää päästä. Jääkiekkoliiton ja Liigan yhteisin toimin Mestiksessä pelaavat joukkueet ovat tuomittu ikuiseen hyväksi käytetyn asemaan.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Suomen tavotelluin poikamies on rekrytoitu erätaukohaastattelijaksi. Jahka sana leviää naisten keskuudessa, niin saadaan katsojamäärät nousuun.
   
 6. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Puheenjohtaja Immosen kommentit melkoisen vaatimattomia Karjalaisessa.
  Onko Mestisjohtajien suut laitettu suppuun Liigan ja Jääkiekkoliiton toimesta ?
  Mestiksen kiinnostavuus laski entisestään tämän sopimuksen julkaisun ansiosta.
  Miksi sopimuksen yksityiskohtia ei voitu enemmän avata, jos siellä olisi vaikka jotain positiivista kerrottavaa?
  Tällä menolla katsojat vähenevät entisestään Mestishallieista ja yhteistyökumppanit siirtävät euronsa toisiin lajeihin.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  On laitettu suut suppuun, se on selvää. Mutta Jokipoikien kannalta ei tarvitsisi vaieta, Jokipojat tähtää sinne Hiltusen mainitsemaan malliin, jossa kahdessa ylimmässä sarjassa on yhteensä noin 20 joukkuetta. Sen sijaan Ketterä, Peliitat, Leki, Keupa - heillä ei ole asiaa sen sateenvarjon alle. Siksi ollaan hiljaa, etteivät näiden joukkueiden fanit katoa kokonaan katsomoista.