Jokipoikien yleisömäärät

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapahtumama-aihioita riittää kyllä, jos osaa kalenteria katsoa... on Halloweenia, pikkujoulukautta, itsenäisyyspäivää yms.
Näitä tapahtumia voisi järjestää yhdessä juniorien kanssa, jolloin saisi ainakin juniorit ja heidän vanhemmat katsomoon.
Toimistolla ja hallituksessa ei vaan ole kykyä ja halua järjestää ns. mitään uutta !
Sama kuvio on ollut päällä 30 v ja vielä seuraavatkin, jos ei omistajat ja toimijat vaihdu...
Joo ja vaikka nyt ihan ulkopuolisena olenkin ketjuun kirjoittanut niin kaikki noista ei vaadi edes työpanosta juurikaan vaan kyse on mielikuvista ja tarinan kertomisesta. Joku halloween ei vaadi monen tuhannen euron panostusta (välttämättä) vaan kyse miten saada idea erikoisemmasta ottelusta myytyä ihmisille. Tärkeintä välittää mielikuvaa että otteluun kannattaa tulla muunkin kun jääkiekon lisäksi vaikka lopulta ei olisikaan sen isompi/erikoisempi tapahtuma kun normaalisti.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo ja siis edellisellä viestillä tarkoitin esimerkiksi liigan puolelta perjantain JYP-TPS matsia, tässä kuvaus vaikka JYPin Halloween JYP-TPS matsista tämän viestin alla, todennäköisesti käyty vain pieni palveri mitä ottelussa voisi olla ja lähdetty toteuttaa muutaman yhteistyökumppanin kanssa helpolla kaavalla tapahtumaa. Ei vaadi sen ihmeelisempää mutta joku saattaa jopa tulla matsiin kun annetaan mielikuva erikoisemmasta ottelusta. Tietenkin taas takana on liigan resurssit ja muuta , mutta ei mielestäni ihan mahdotonta toteuttaa jotain vastaavia matseja mestiksen puolella pienelläkin taustajoilla. Linkki alkuperäiseen tapahtumasivuun

"Perjantai tuo mukanaan tuimat turkulaiset karmeaan Halloween-hurrikaaniin.
Pöyristyttävän pelottavassa lätkämatsissa yleisön toivotaan pukeutuvan illan teeman mukaisesti. Parhaimmat asut palkitaan. JYP ja Go On palkitsevat hurjimman aikuisen ja Elosen palkinnosta nauttii kauheimmin pukeutunut lapsi tai nuori.
Edellisvuosien tapaan myös henkilökunnan kesken käydään kisaa viheliäisimmän asun esittäjästä.

Kioskeilla tarjolla mm. juuri pätkittyjä sorminakkimukeja ja haamujen huokailemia Halloween-munkkeja.
Baarin puolella hattuun hyppäävä huimausjuoma erityisen hirvittävään hintaan.
Kaikesta tapahtuvasta ei edes voi kertoa…tule paikalle, jos uskallat! "
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lauantaina 795, Sunnuntaina 597. Lauantaina ilmeisesti veikkauskortilla 2 lippua 1 yhden hinnalla ja sunnuntain matsiin puoleen hintaan lauantain lipulla. Äkkiseltään tuo tämän hetken 758 keskiarvo on aika huolestuttava ja samalla myös vasta sarjan 6 korkein keskiarvo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös