Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien vempparinki 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 20.09.2008 klo 19.48.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  En haluaisi tätä aukaista, mutta pakko on. Saikkulaiset 08-09:

  Ahtonen nivunen

  Ja tänään ilmeisesti on tipahtanut Sellars? Ei hyvä homma ollenkaan.
   
 2. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sellars loukkaantui taklaustilanteessa jossa ei mielestäni mitään rikettä tapahtunut. Jalka meni ilmeisesti. Toivotaan että mahd. nopeasti pääsisi takaisin kuvioihin.

  Jos jotain positiivista tästä pitäisi repiä niin viime kauden paras jokipoika Ville Väänänen pääsi pelaamaan Luken tontilla. Naurettavaa, että Villelle ei ole herunut peliaikaa vaikka viime kaudella ehdottomasti Jokipoikien paras puolustaja.
   
 3. El Lude Jäsen

  Kullakin valmentajalla on näemmä omat kultapoikansa. Toivottavasti V.V. saa nyt enemmän peliaikaa Sellarsin loukkaannuttua. Ennemmin katson 100 kertaa mielummin V.V:n touhuja kentällä kuin Hilpan tai Nepin kämmejä/fleguilua jäällä.

  Toivottavasti syyskauden loukkaantumiskiintiö on tässä ja Sellarsilla pysyy korkki kiinni saikun ajan.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä voin allekirjoittaa myös ylläolevat. Väänäselle lisää peliaikaa- on kumminkin lahjakkain Jokipoika sitten Turusen ja Lehikoisen.

  Pikkarainen ei ollut ihan samaa mieltä Sellarsin loukkaantumiseen johtaneesta tilanteen puhtaudesta, ja toivoi homman olevan otteluvalvojan hanskassa.

  Toivotaan silti, ettei tullut pitkä saikku. Sellars on ollut tärkeä lenkki joukkueelle ja paremmaksi on vaan tulossa. Pimeä syksy ja nyt tämä..täytyy vain toivoa parasta ja pelätä pahinta.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 6. El Lude Jäsen

  Sami -raketti- Mutanen loukkaantui eilen. Ilmeisesti miehellä on kylkivamma. Toivokaamme pikaista paranemista Samille. Siinä on muuten pelaaja, joka painaa AINA 100 lasissa kentällä.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kimmo Nevalainen loukkaantui Turussa. Ottelupöytäkirjaan on liitetty lisäksi raportti Mika Mäkiahonkin loukkaantumisesta.
   
 8. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nevalainen voi olla polvivammaisena sivussa useamman viikon. Toisen epäonni tuo kuitenkin peliaikaa jostain käsittämättömästä syystä ylimääräisenä pakkina olleelle Ville Väänäselle.

  Mäkiahon puujalka ei kuulemma ole kovin paha.
   
 9. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 10. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Mutassami

  Sami on nyt ns. Day-to-day. Omien fiiliksiensä mukaan palaa, mutta ei vielä viikonlopun karkeloihin.
   
 11. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toinen ikiliikkuja Mutanen saatiin takaisin kehiin, niin toiselta meni olkapää, eli Samu Pitkäseltä. Ei ainakaan Jyväskylään matkaa. Mikähänlie vamman vakavuus?

  Akkasella mehtiksen mukaan puujalka, ja muutama ukko kuumeessakin.
   
 12. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Olkapää meni viime matsissa sijoiltaan, toipumisesta en osaa sen kummemmin sanoa, mutta ei liene pitkä huili.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Voi, Voi! Toivottavasti ei meno nyt hyydy, mutta pahoja poistoja on tapahtunut viime aikoina...

  Aku Pekkarinen (kylki)
  Sami Puruskainen (kylki)
  Tapio Ahtonen (Selkä)
  Kimmo Nevalainen (Polvi)

  Toipilaiden paluusta ei tietoa. Tässä kohtaa on pakko myöntää- Onneksi on tuo Kalpa nyt kumppanina!
   
 14. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Kimmo oli jäillä lauantaina ensimmäistä kertaa. Kuulemma vähän on jäykkä polvi vielä, mutta tammikuun lopulle suunniteltu paluu toteutuu. Ehkäpä jopa vähän etuajassa. Kimmon omin sanoin: "On kyllä niin kova porukka, että mahtuukohan mukaan enää..."
   
 15. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Tietääkö kukaan kertoa, miten Kimmon harjoittelu on sujunut? Saadaanko kapteeni jäälle kuun loppuun mennessä, vai maltetaanko odotella tervehtymistä lähemmäs runkosarjan loppua?
   
 16. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Tuskin noin pitkän paussin jälkeen ihan noin vaan mukaan hypätään. Jäällä mies käy jo täyttä häkää, mutta miten tuntuma?
   
 17. jaska47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kimmo Hurtista tuntumaa hakemaan !!

  No nyt Nevalainen pariksi viikoksi Hurttien mukaan hakemaan pelituntumaa, kuten nuorempi Huovanainenkin. Sen jälkeen vähitellen Jokipoikiin 3-4 pariin.
  Näinhan jatkettaisiin konkreettisesti myös Jokp-Hurtat yhteistyötä ja Kimmosta olisi tosi iso apu myös Hurtille 2->3 seuraavassa karsintapelissä, vaikka onkin vielä vähän keskenkuntoinen.
  Hyöty olisi mlemminpuolinen.
   
 18. Namupassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Leijonat, NHL
  Kyllä Kimmo saa tosissaan painaa treeneissä, jotta mahtuu pelaavaan kokoonpanoon. Ilman loukkaantumisia ei Kimmolla ole asiaa kuin 8 pakiksi, tämä on minun mielipide.. Hurtista vaan peliaikaa hakemaan ja jos tarvitaan apuja niin kutsutaan takaisin!
   
 19. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Kimmohan on kai pelikunnossa vasta tammikuun lopussa, ainakin alustavien tietojen mukaan. Siitä jos lähtee Hurtista hakemaan tuntumaa, saa pelata siellä koko loppukauden sitten.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sellarsilla on ollut tyrä ja se on nyt leikattu, kertoo Jokipojat. Saikkua pukkaa n. 3vko, joten spekulaatiot siirrosta voinee unohtaa. Nevalainen on sen sijaan tulossa mukaan peleihin piakkoin.

  Me tarvitaan pakki.
   
 21. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Onneksi Sellars kuitenkin ilmeisesti tervehtyy pudotuspeleihin mennessä. Tällä hetkellä tosiaan on ainoastaan viisi tervettä pakkia. Nevalainen mahdollisesti pelaa jo ensi viikolla ja Hurtissa lainalla oleva Huohvanainen tietysti on myös mahdollista nostaa taas Jokipoikien mukaan. Kyllähän tuohon kaikesta huolimatta yhden pakin vielä ottais jos jostain vaan semmosen sais.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ilmeisestikin Sellarsia on vaivannut siis nivustyrä, mikä voi olla aika viheliäinen vamma. Nistasia operoitiin kai viime kaudella aika tarkalleen samoihin aikoihin, tai ehkä vähän aiemminkin. Palasi kyllä kehiin sen kolme viikkoa myöhemmin, mutta ei missään nimessä pystynyt pelaamaan enää läheskään täysipainoisesti koko keväänä.
   
 23. Warre Jäsen

  Ahtosen rytmihäiriöt tai Savolaisen Jussin keuhkoputken tulehdus eivät enää ole sen suurempia uutisia, mutta Mehtimäkeläisen otteluennakossa (Sport-Jokipojat) saatiin uutta tietoa Luke Sellarssin tyräleikkauksen jälkeisestä toipumisesta.

  Luke ei ole edes vielä käynyt luistelemassa operaation jälkeen, ja näyttää pahasti siltä, että miestä ei nähdä pelaavan enää tällä kaudella. Runkosarjan osalta se juna on jo mennyt, mutta jos ja kun Jokipojat selvittävät tiensä finaaliin, niin siellä mies vasta pelannee.
   
 24. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Kyllähän se kolme viikkoa Sellarsin toipumiseen oli aika pahasti alakanttiin arvioitu. Mitään ei kannata sen varaan laskea, että mies vielä tällä kaudella tositoimissa nähtäisiin. Valitettavasti mies taitaa olla viimeisen pelinsä Jokipo-nutussa pelannut. Tuskinpa enää ensi kaudella täällä jatkaa. Mielellään tietysti olisin väärässä.