Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien taloustilanne

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Namupassi, 02.02.2010 klo 09.49.

 1. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Ei valitettavasti ole vanha, vaan ihan joulunalla tullut. Häiriöpäivämäärä on 23.12.2013.


  Voi hitto sentään. Ei näytä nyt kyllä hyvältä JokiPon kohdalla. Eikä ollut eka kerta, mutta toivottavasti tuo nyt jotenkin lutviintuu.
   
 2. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Joo, ei hyvältä näytä. Siellä on pitkin syksyä taas ollut kaiken ja moista. 633 euronkin laskut menneet lokakuulla perintään. Asiakkuuspäällikkö otti ja lähti, toinen versio syystä on se, että muihin hommiin. Ja toinen taas palkkasaatavat.

  Tosin tuollaisella markkinointi/myyntituloksella jouti ukko jo lähteäkin.
   
 3. Todella harmillinen tieto vaikka Pena on tunnettu juuri siitä ettei ymmärrä raha-asioiden hoidosta enempää kuin sika puulusikasta. Olkoonkin lätkäjätkä henkeen ja vereen mutta Jokipoikien kokoista toimintaa pitäisi lähtökohtaisesti hoitaa sellainen taho, joka osaa laskea edes alkeellisesti yhteen- ja vähennylaskut ja lisäksi erottaa edes sen, mikä on tulo ja mikä on meno.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Onko mitään käryä, mikä tuo viimesin maksamaton on? Melkein 50000e on helkkarinmoinen summa. Toivottavasti pelit eivät ole uhattuna.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  On kyllä kova summa mestisjengille maksettavaksi. Ruohomaa ja Blomqvist lihoiksi tammikuussa?
   
 6. Diasectral Jäsen

  Lainaus:
  Ruohomaa onkin lainapelaaja JYPistä. Tarkemmin en tiedä mitä kuluja tuosta Jokipojille on aiheutunut, mutta jos ei Jokipojissa jatkaisi niin pelaisiko sitten Akatemiassa loppukauden.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Yle.fi-sivuilla taustaa tuohon isoon perittävään summaan.

  Mummot valitti noista tauluista kun häikäisee. Siinäpä se lyhkäisyydessään. Tuntuu kaikki yritykset menevän perseelleen. Näillä näytöillä en olisi itsekään maksanut Sairaselle palkkaa, joten tuossa lähdössä Jokipojat selviytyi voittajana. Tätä kaveria en halunnut jokipoikiin alkujaankaan, koska taustat muistaakseni ei ihan puhtoiset ollut...Ihan liian kauan sai häärätä mukana.

  Positiivista Joonas Kolkan kertomassa oli, että talous on suhteellisen vakaa kaikesta huolimatta. Nyt vaan myyntiin oikea ammattilainen.
   
 8. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Vakaatahan se on jos perintään putkahtaa kokoajan kamaa.

  Vakavasti ottaen, kertoohan se jotain jos laskujen maksu menee perintään saakka että toimistolla ei ole porukkaa huolehtimassa laskujen maksusta taikka kirstussa ei ole rahaa :(

  Jos sieltä vielä putkahtelee lisää niin kuin Kolkka ennakoi niin ei se nyt ulkopuolisen silmään kovin hyvältä näytä.
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No se nyt on varmaan ihan se ja sama miltä se tässä vaiheessa jonkun ulkopuolisen silmään näyttää. Huonolta se on joka tapauksessa näyttänyt jo vaikka kuinka kauan ja jokainen asiaa vähänkään seurannut ainakin Joensuussa tietää sen. Pääasia nyt on se, että saisivat jotenkin tilanteen vakautettua.

  Jokipojilla on käsittämätön käänteinen midaksen kosketus, kun tästäkin tuottoprojektista päästiin lopulta Kauppalehden urheilusivuille. Se asia, mikä ei lakkaa ihmetyttämästä on, että noissakin tauluissa on ollut mainoksia, samoin kuin esim. mestaruuskaudella mentiin ihan päätyyn asti ja väkeä oli vaikka kuinka. Siltikin kummallakin on tehty täräkät tappiot. Miten vitussa? Sitä en tajua.
   
 10. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Käsittääkseni tämä on aivan normaalia velkaisilla urheiluseuroilla. Toiminta voi silti olla vakaalla pohjilla, kunhan on maksusuunnitelmat kunnossa ja niistä pidetään kiinni edes jotenkuten. Urheiluseurat saavat osakseen paljon enemmän sympatiaa, kuin esimerkiksi rakennusfirmat.
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vakaa talous tarkoittaa HokiJokilla sitä, että maksuhäiriöt ovat säännöllisesti esiintyviä eikä mitään yksittäistapauksia? Toivottavasti Hokilla taulut ovat tuottaneet vähemmän, -50k€ on liian kova tuotto yhdelle kaudelle.

  Löysässä hirressä roikkuminen siis Joensuussa jatkuu edelleen määräämättömän ajan. Pakko nostaa sikäläisille yrityksille hattua kärsivällisyydestä ettei kukaan ole vielä hakenut seuraa konkurssiin. Sinänsä ikävä tilanne tietysti yrityksellekin, aika paljon negatiivista karmaa saisi hankittua sillä että hakisi paikallisen urheiluseuran konkkaan. Siinä lienee syy miksi vuodesta toiseen homma jatkuu samanlaisena.
   
 12. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Voisi olettaa että näin homma toimisikin alkuperäisen velkojan kanssa. Se että saatava on siirtynyt Lindorffin hoitoon indikoi varmastikin sitä että velkoja että nyt tarviaa jotain tehdä että rahat tulee sitten joskus. Se vain että prosessissa se alkuperäinen maksumäärä kasvaa kun ei tuo perintäkään nyt ihan ilmaista ole.

  Mutta joo, toivoisi että Joensuussa nyt tilanne saataisiin hallintaan.
   
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Älkää nyt helvetissä Mummoja syyttäkö kun jotkut ääliöt eivät ole osanneet valita taulujen paikkoja siten että ne eivät häiritse vakituisten asukkaiden rauhaa tai rakentaa niitä HÄIKÄISYSUOJIA! Ei pitäisi noiden asioiden saattaminen kuntoon olla kovin paha rasti. Suoraan voi sanoa että: Vittu mitä tunareita nuo tauluhommien hoitajat!
   
 14. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
 15. apulais-GM Jäsen

  Oli tosiaan yllätys kun luin tuosta 12 000 euron voitosta. Kun Mestis on muutenkin vähän kuihtunut. Näköjään ihan kohtalaisesti kävi kuitenkin yleisöä viime kaudella, tai ainakin omasta mielestäni kohtalaisesti. Joten siitä kai hyvä tuloskin osaltaan johtuu.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tänään Karjalaisessa Jokipoikien pj. Immonen sanoo, että jos jätetään yritysten ostamat kausarit laskuista pois, niin Jokipojat myi kaudella 2017-2018 kolmisen sataa kausaria. Yritysmyynti kasvoi, mutta samalla yleisömäärä ja lipputulot putosivat, minkä vuoksi kaudesta on tullut pieni määrä pers`nettoa. Yleisöä siis pitäisi saada lisää, eli kausareita ja lippuja myytyä yritysten ohella enemmän myös tavallisille sukankuluttajille. Jokipojilla lipputulojen osuus budjetista on noin 25 prosenttia, kun esimerkiksi koripallon Katajalla se on noin 10 prosenttia.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Millasia lukelmia tuo yritysmyynti oikein sitten on vetänyt kausikorttimyynissä?LLähinnä pohdin vain ääneen jos olisi lähtenyt muiden tavoin pistää kausikorttihaastetta ja myyty +2000 korttia pilkkahintaan.