Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien taloustilanne

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Namupassi, 02.02.2010 klo 09.49.

 1. Gordillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Jippo on siis joensuulainen jalkapallojoukkue. Viime kaudella yleisökeskiarvo kotiotteluissa oli 413. Mehtimäen lukuihin ja tunnelmaan on jonkin verran matkaa.

  Millaisia ovat muuten Katajan, Riennon ja Josban yleisömäärät? Pärjääkö Jippo edes tässä vertailussa? Urheilullisen menestyksen puolesta Jippo lienee kaupungin pahnanpohjimmainen.

  Jokipon konkurssia en toivo, mutta toivottavasti joukkueen suoritustaso romahtaa seuraavassa kolmessa pelissä. Olisi Sportillakin saumat mennä välieriin.
   
 2. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  Joo jalkapallo ei kyllä todellakaan ole mikään iso juttu Joensuussa. Oikeestaan aika osuvaa, että "Kulman Pallo" -elokuva kuvattiin juuri täällä :D Mut en sitten tiedä: ensi kaudella yleisöä voi keskuskentälle löytyäkin, kun tulevat ihmettelemään uutta katsomoa :) Yritin etsiä noita yleisölukemia, mutta ei kyllä nyt meikäläisen tiedonhakutaidot riittäneet... Täysin hatusta eli ulkomuistista heitän, että 413:lla pärjää ehkä juuri ja juuri lentopallon Riennolle. Sitten jos vertaa samaan aikaan kesällä Superia pelaavaan Jomaan, niin siellä vedetään 2-3 kertasia lukuja vähintään. Muistaakseni.
   
 3. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Kaikkea sitä tätäkin palstaa lukiessa näkee. Tervehdys JIPPON pelaaja täältäkin päin. Veikö kiekkoilija naisesi vai mistä tämä angsti Jokipoikia vastaan? Kakkosdivarifutaajat ovat nollatason urheilijoita, jotka surullisesti omassa päässään kuvittelevat rehellisesti vielä pääsevänsä jonnekin. Ainoa ongelma on, että siinä alasarjassa pelataan jalkapallosta hieman poikkeavaa potkupalloa eikä sekä kiinnosta edes Mestikseen verrattuna juuri ketään.
   
 4. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Lainaus:
  Jos jalkapallossa on Suomessa 22 parhaan seuran joukossa, se ylittää kyllä selkeästi Jokipoikien Mestis-saavutukset (huomioikaa jääkiekon hentoinen arvo urheilulajina, harrastajia maailmassa noin 7 maassa). Kun vielä lisätään tähän se, että Jippo joutuu pelaamaan Joensuun kaupungin ja sen yritysten tietämättömyyden vuoksi huonommissa olosuhteissa ja pienemmällä budjetilla kuin muut Ykkösen seurat, on joensuulaisen jalkapallon näkeminen vuosi toisensa jälkeen Ykkösessä ehdottomasti kaupungin suurin palloilujuttu.

  Ja kun esimerkiksi noista Joensuun Mailan yleisömääristä jankutatte, miettikääpä itse onko tässä joensuulaisessa katsomokulttuurissa mitään järkeä? Joensuulaiset menevät katsomaan vaikka kyykkää, jos menestystä tulee mitaleina. Ei muuten voi selittää sitä, että kaupungissa käydään katsomassa mieluummin muutamien maiden urheiluhassuttelua (jääkiekko, pesäpallo, salibandy) kuin suurimpia palloilulajeja (jalkapallo, lentopallo).
   
 5. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Onhan se kovempi juttu olla toisella tasolla maailman rankingin toiseksi korkeimmaksi rankatussa maassa, kuin maailman rankingin 85. kovimmassa maassa.

  Lainaus:
  Hommatkaa köyhät rahaa ja lopettakaa tuo itkeminen. Kyllähän tuo Katajan tämän vuotinen Euro-seikkailu on kovinta mitä Joensuusta on tullut pitkään aikaan.
   
 6. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Mitä väliä lajin harrastajien määrällä on pelin tason kanssa? Suomalainen potkupallo on FIFA-rankingissa sijalla 85. Näin ollen myös Suomalainen ykkösdivari on valovuosien päässä maailman kärjestä. Sen sijaan jääkiekossa Suomi on viiden parhaan joukossa maailmassa. Ja Mestis Suomen toiseksi korkeimpana sarjatasona on tasollisesti huomattavasti paljon lähempänä lajinsa huippua kuin futiksen ykkönen. Kävin pari vuotta sitten katsomassa Jipon pelin Suomen cupissa. Eipä taso huimannut eikä elämys se ollut. Kovin tosissaan tuntuivat potkivan, vaikka peli muuten muistutti jotain puulaakimatsia. En mene toista kertaa. Paljon mukavampaa katsoa vaikka 10-vuotiaiden nappuloiden peliä. Silti en toivo Jipolle tai millekään muillekaan urheiluseuroille konkkaa, joten menisitkö sinäkin vaikka takaisin sinne futisfoorumille, jos jääkiekko ei nappaa. Jottei ihan offtopiciksi mene, niin Jokipolle paljon tsemppiä ja yleisöä, jotta pelit jatkuu pitkään ja talous saataisiin kuntoon.
   
 7. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  Jos jääkiekko mielestäsi on niin hentoinen laji jalkapalloon verrattuna, niin helvettiäkö sitten roikut täällä jääkiekkopalstalla vinkumassa jalkapallon heikosta arvostuksesta Joensuussa? Kirjoita ennemmin vaikka Karjalaisen yleisönosastoon.
   
 8. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Lainaus:
  Yritän saada teitä punaniskoja ymmärtämään, että maailmalla noin 7 maassa pelatussa lajissa 5 parhaan joukossa oleminen ei ole kova juttu. En tiedä mitään niin säälittävää kuin Jokipoikien pipot päässä huutavat isot miehet.
   
 9. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  Ne isot pipopäiset punaniskamiehet lukevat kyllä paljon todennäköisemmin Karjalaisen yleisönosastoa, kuin tätä palstaa.
   
 10. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Lainaus:
  Karjalaisen urheilupuolen johtohahmoina toimii sellaisia kepinhakkaajamiehiä, ettei sinne kirjoittaminen jääkiekosta taida onnistua.
   
 11. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  Ei kai se urheilutoimitus päätä, mitä yleisönosastossa julkaistaan? No joo, nyt alkaa mennä sen verran ohi ketjun aiheen, että parempi lopettaa.

  Sen sanon kuitenkin vielä, että vaikka se jääkiekkomenestys ei ole kova juttu sinulle, niin se voi olla sitä jollekin muulle. Jokaisella lienee oikeus kannattaa mitä lajia ja seuraa tahansa oman mielensä mukaan.

  Sitäpaitsi en tiedä mitään niin säälittävää, kuin suomalainen jalkapallomenestys.
   
 12. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Lainaus:
  Sitten vielä pitäisi tietää miten näistä eroavat Ässien pipot päässä huutavat isot miehet. Ovatko he vähemmän säälittäviä vai enemmän säälittäviä?
   
 13. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Lainaus:
  Melko lailla samalla viivalla Jokipo-pipomiesten kanssa. Ainoa ero on se, että Porissa sentään pelataan jääkiekossa, vaikka lajina se onkin pieni, pääsarjaa.
   
 14. Huima kaveri tää 69-Sepi. Sekoilee potkupallohommiensa kanssa palstoille joissa keskustellaan ihan jostain muusta kuin puulaakisarjan potkupallosta. Mene hyvä ihminen suomi24-sivuille; siellä on ystäviä jotka ymmärtää ja osaa tulkita sun tunteet oikein. Vai eikö sun ääni kuulu siellä missä pitäisi? Täällä sillä ei ole pitkän kusenkaan arvoa.
   
 15. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Suomalaisen jalkapalloilun saavutukset ovat kyllä maailman mittakaavassa niin kovaa luokkaa että on melkoinen saavutus olla 22 paras. Kerran oli jopa lähellä että Suomi-potkiskelijat pääsivät mukaan EM-kisoihin.

  Asiaan: toivottavasti Jokipoikien taloushuolet helpottavat hyvien pleijareiden myötä.
   
 16. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Lainaus:
  Harmi teidän kendoeinareiden kannalta, että se melkein EM-kisoihin pääseminen on oikeasti vähintään kaksin verroin kovempi saavutus kuin kumpikaan Suomen MM-kiekkomestaruuksista. Sitä te ette tosin tule ymmärtämään.
   
 17. Pekkapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SapKo
  Lainaus:
  Vaikka Sepi provokatiivisesti asiansa ilmaisikin, niin ei kai sitä voi kieltää, että jalkapallo on maailman pelatuin peli ja sitä kautta myös kilpailluin laji myös Suomessa. En siis lähtisi puulaakisarjan potkupalloksi nimittämään edes joensuulaista edustusjalkapalloa. Muutenkaan en näin kokeneempana urheilun ystävänä ymmärrä tätä kahden hienon lajin turhaa vastakkainasettelua.
   
 18. Kyllähän urheilumies kannattaa oman seudun porukoita, lajista riippumatta hamaan tappiin asti eikä todellisuudessa toivo millekkään kilpailevalle urheilulle konkurssia vaikkakin söisi ns. oman lajin sponsorirahoja. Katkeruus ja kateus on vaan kovempaa kuin kiima ja se on universaalia, ei mitenkään poikkeavaa siis meilläkään. Sepillä on vaan nyt niin vaikeaa mutta yritetään me muut urheilumiehet sitten ymmärtää hänen tuska ja vitutus. Life goes on.....
   
 19. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Kendojanari mainittu! Tuota noin, millähän tavalla tuo yllä oleva viesti liittyy Jokipoikien taloustilanteeseen? Lajikulttuurista ja muusta off-topikista voinee vääntää jossain muualla kuin täällä (tämä ei sitten ei itsemoderointia)?
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Antakaan hyvät pojat Sepi9696 Toverin avautua ihan itsekseen ilman kommentteja. Ei hän tiedä mitään Jokipoikien taloustilanteesta eikä varmaan Jokipoikien muistakaan tilanteista.

  Kohta sulavat jäät Mehtimäen kentiltä, mutta sitä ennen Jokipojat kaahaavat vielä monta hyvää ja viihdyttävää ottelua Mehtimäellä ja me PipopääPunaniskat kannamme kahmalokaupalla rahaa Jokipoikien pohjattomaan kirstuun.

  PS: Kummipoikani palasi JIPPO -nimisessä joukkueessa ja hän oli todellinen jalkapallon ystävä. Olemme käyneet Jokipoikien peleissä hänen 4. ikävuodestaan asti ja jo ensimmäisen vuoden jälkeen sääntöjä ei ole tarvinnut hänelle selittää koska hän opetteli ne jo ensimmäisellä kaudella. JIPPO -joukkueessa hän ei pelaa enää kiusaamisen takia. En kusekaan JIPPO -kentälle päin enää.
   
 21. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Osakeanti

  Osakeannin onnistumiseen vaikuttavat monet seikat, yksi sellainen on ajoitus. Joukkue on mielestäni pelannut niin, että sen puolesta osakkeet menisivät varmasti kaupaksi, puhumattakaan juniorityöstä. Onko organisaatiolla osaavia henkilöitä toteuttamaan asia? Onko myyntistrategia ammattimaisesti suunniteltu ja tehty kaikki mahdollinen sen eteen? Hallilla otteluiden aikana ei ole näkynyt seuran pikkutakkimiestä pöydän myyntipuolella valaisemassa asiaa asiakkaille. Flyereita voisi samalla jakaa ja järjestää annista kiinnostuneille info tilaisuuksia esim. Ärjyluolassa ennen ja jälkeen otteluiden. Ylipäätään ammattimaisuutta asian tiimoilta pitäisi tehostaa ja antaa ammattikonsultin tutkia millä ammattitasolla asiassa mennään. Mainostaulu on hyvä idea ja tulon lähde, niitä lisää muuallekin. Minunkin tutuistani moni olisi osakkeen/osakkeita ostaneet, mutta heidän mielestään jo yhteystietojen löytäminen oli vaikeaa. Otteluilmoituksessa Karjalaisessahan voisi aina olla osakeannin nettiosoite ja yhteyshenkilön nimi/nro. Tietysti olennaista on pystyä kertomaan, mitä sijoitetulla rahalla saa ja miten eri osakkkeet poikkeavat toisistaan sijoittajan näkökulmasta. Toivotaan, että muutkin organisaatiossa ylittävät itsensä, joukkue on sen jo tehnyt. Uutta matoa koukkuun ja anti myötätuuleen.
   
 22. Sepi9696 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, West Coast Titans
  Konkurssi tulee, oletteko valmiita?
   
 23. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Toivottavasti ei tule, mutta pahalta näyttää. Huhujen mukaan puolen miljoonan velat oli viime kauden alussa (jokainen muistaa lisenssi hässäkän) ja ihme että saivat pelattua koko kauden läpi. Joensuu on yksi Mestiksen mukavampia paikkoja käydä paikan päällä katsomassa vieraspelejä. Sitä ihmettelen miten Joensuussa on voitu sössiä talouden kanssa noin kun sitä menestystä on tullu viime vuosina hyvin ja hallilla käy porukkaa paljon.
   
 24. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Kupiainen kertoi, että ensi kausi on jo hyvin turvattuna taloudellisesti ja Mestistä pelataan, joten eiköhän nuo sepin kommentit kannata jättää omaan arvoonsa. Kyllähän tämä tietysti aina fanina jännittää, milloin taas napsahtaa tekstiä rotestilistoille. Mutta tämä talouden hallinta/tasapainoittaminen vaatii todella pitkäjänteistä työtä organisaatiolta. Kuten the PENA kertoin, niin 3-5 vuoden päästä alkaisi talous olemaan jokseenkin liigaan kelpaavaksi.
   
 25. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Näin juuri. Ja kyllähän ne rahat jostain ****** revitään jos ei muuten ala olla kassa turvattu, että päästään syyskuun paikkeilla kauden aluille.