Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 09.10.2018 klo 18.53.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tästä bongauksesta pitää ottaa kyllä itselle krediitit. Taisin olla kuitenkin minä joka tuon ilmoituksen toi julki ensimmäisenä täällä jatkoajan mestis huhuissa...Leinonen twiittasi sitten tuon päivän perässä. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018 klo 22.21
 2. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuli mieleen tuossa pelin alussa kun noita punaisia valoja sisääntulossa näytti olevan, niin miksi niitä joskus kaudella 2012-2013(?) halliin kattoon roijattuja spottivaloja ei voida käyttää nykyisessä tapahtumassa? Siis juuri niitä missä muistaakseni oli Jokipoikien logo ja olikohan jokin muu kuvio, ja ne aina pyörivät erätauoilla siinä jään pinnassa. Ei luulisi olevan niin kalliita käyttää. Liekkö sitten kaukosäädin kadonnut vai mikä on syynä käyttämättömyyteen. Toinen on valkokankaan käyttämätömyys A:n kioskin yllä. Ottaisivat edes pois rumentamasta, jos sitä ei voi käyttää.
   
 3. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Ne valot meni tuota kautta seuranneen konkurssin mukana. Samoin kuin LED-mainokset päädyistä, jotka taisi myös jäädä maksamatta.

  Tuorein konkurssi rajoittaa varmasti paljon vieläkin. Luottoa tai maksuaikoja ei varmaan ihan hirveästi tipu seuralle nimeltä Jokipojat.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Sehän on pelkästään hyvä asia. Ei pidäkään ottaa velkaa.
   
 5. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Sen myötä tuolla hallissa ei mitään kivaa olekaan. Eikä tule.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Niin ei olekaan, eikä tulekaan.

  Hyvää itsenäisyyspäivää.
   
 7. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Turhapa sinne tyhjille katsomoille on blingblingiä ja tingeltangelia velkarahalla hankkiakaan.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Halliremontti on sitten 2021/22/23 suurinpiirtein. Ei ennen sitä kannata ainakaan mitään sellaista Blingblingiä rakentaa, mitä ei voisi myöhemmin hyödyntää.
   
 9. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Toivon mukaan se nyt pysyy aikataulussaan sitten, ettei taas lykkäänny 10 vuodella.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat kertoo Ärjyluolaa koskevista muutoksista. Aikaisemmin tila oli VIP-tila ennen ottelua, mutta nyt kaikki halukkaat pääsevät kuuntelemaan valmentajien ennakkohaastattelut klo 18.00. Jokaisessa kotiottelussa vieraina on Jokipoikien nykyisiä ja entisiä pelaajia kertomassa kuulumisiaan.