Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 09.10.2018 klo 18.53.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tästä bongauksesta pitää ottaa kyllä itselle krediitit. Taisin olla kuitenkin minä joka tuon ilmoituksen toi julki ensimmäisenä täällä jatkoajan mestis huhuissa...Leinonen twiittasi sitten tuon päivän perässä. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018 klo 22.21
 2. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuli mieleen tuossa pelin alussa kun noita punaisia valoja sisääntulossa näytti olevan, niin miksi niitä joskus kaudella 2012-2013(?) halliin kattoon roijattuja spottivaloja ei voida käyttää nykyisessä tapahtumassa? Siis juuri niitä missä muistaakseni oli Jokipoikien logo ja olikohan jokin muu kuvio, ja ne aina pyörivät erätauoilla siinä jään pinnassa. Ei luulisi olevan niin kalliita käyttää. Liekkö sitten kaukosäädin kadonnut vai mikä on syynä käyttämättömyyteen. Toinen on valkokankaan käyttämätömyys A:n kioskin yllä. Ottaisivat edes pois rumentamasta, jos sitä ei voi käyttää.
   
 3. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Ne valot meni tuota kautta seuranneen konkurssin mukana. Samoin kuin LED-mainokset päädyistä, jotka taisi myös jäädä maksamatta.

  Tuorein konkurssi rajoittaa varmasti paljon vieläkin. Luottoa tai maksuaikoja ei varmaan ihan hirveästi tipu seuralle nimeltä Jokipojat.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Sehän on pelkästään hyvä asia. Ei pidäkään ottaa velkaa.
   
 5. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Sen myötä tuolla hallissa ei mitään kivaa olekaan. Eikä tule.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Niin ei olekaan, eikä tulekaan.

  Hyvää itsenäisyyspäivää.
   
 7. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Turhapa sinne tyhjille katsomoille on blingblingiä ja tingeltangelia velkarahalla hankkiakaan.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Halliremontti on sitten 2021/22/23 suurinpiirtein. Ei ennen sitä kannata ainakaan mitään sellaista Blingblingiä rakentaa, mitä ei voisi myöhemmin hyödyntää.
   
 9. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Toivon mukaan se nyt pysyy aikataulussaan sitten, ettei taas lykkäänny 10 vuodella.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat kertoo Ärjyluolaa koskevista muutoksista. Aikaisemmin tila oli VIP-tila ennen ottelua, mutta nyt kaikki halukkaat pääsevät kuuntelemaan valmentajien ennakkohaastattelut klo 18.00. Jokaisessa kotiottelussa vieraina on Jokipoikien nykyisiä ja entisiä pelaajia kertomassa kuulumisiaan.
   
 11. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Laitan tämän tänne, vaikka kyseessä on pikemminkin SaPKon ottelutapahtuma. Miksi Jokipoikien pitää olla niin laupias, että suostuu pelaamaan lauantaina jo klo 15 Savonlinnassa, kun pelaa edeltävänä iltana klo. 18.30 alkaen kotiottelun K-Vantaata vastaan SaPKon levätessä Savonlinnassa ( ei peliä).. Tiedän, että SaPKon pojilla lienee kiire nesteytykseen, koska heillä on Seurahuoneella bileet..mutta eikö ois ehtinyt, vaikka matsi ois ollut klo. 17... ja oliko siihen pakko suostua ko. syyn tietäen.?
   
 12. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Veikkaisin, että pelaajille hankitaan näin aikaisempi kotiinpaluu. Onhan se mukavampaa olla aikaisemmin kotona, niin kerkeävät pojat viettämään laatuaikaa perheittensä tai ystäviensä kanssa.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Onhan tuo lauantai pedattu Sapkolle, Sapko on varmaan päässyt peukaloimaan otteluohjelmaa. Se ei pelaa edes keskiviikkona, eli harjoittelevat koko viikon hurjasti vaan lauantaita ja Jokipoikien kohtaamista varten. Ja voitto 90-vuotisjuhlaottelussa varmistetaan vielä ottelun alkamisajalla, että Jokipojat olisivat mahdollisimman väsyneitä.

  Mutta noin pidemmässä juoksussa tärkeämpää kuin 3 pistettä on yhteistyö ja hyvät välit naapureihin. Tällä kertaa Jokipojat suostui tähän statistin rooliin, mutta sitten joskus tulevaisuudessa sama kuvio toistetaan Joensuussa toisin päin.
   
 14. Linnankundi Jäsen

  Pieni säätö tuo ottelun ajankohdan aikaistaminen on. SaPKo on joskus parhaimmillaan tullut perjantai-illan vieraspelistä Vaasasta lauantai-illan klo 17 alkavaan peliin Savonlinnaan. Siinä ei juuri kotiedusta voinut puhua, varsinkin kun muistaakseni TUTO tuli Joensuusta Savonlinnaan reilun sadan kilometrin päästä vieraspeliin. Otteluohjelmassa on jokaiselle joukkueelle aina silloin tällöin tuollaisia suunnittelun kukkasia.
  Juhlimaan pitää päästä hyvissä ajoin ja Jokipoikien pienellä joustolla juhlapäivä onnistuu. Lisäksi voi olla Jokipojille etu, että on pelimoodi päällä edellisen illan jäljiltä, kun taas SaPKo on vetänyt lonkkaa viikon verran.
   
 15. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  En tiedä mikä kiekkoguru näillä tiedoillasi luulet olevasi, mutta kyllä fakta vaan on se, että Mestis-tasolla pelaava pelaaja palautuu helposti tästä illasta huomiseen klo 15.00 mennessä. Eihän Joensuusta ole kuin muutama hassu tunti bussimatkaa Savonlinnaan. Se taas on täysin paskaa ja epäammattimaista, jos tuo peliesityksessä näkyy.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Olit oikeassa. Jokipoikien aloitus oli terävä, Jokipojilla oli alussa parempi tuntuma peliin kuin Sapkolla, jolla oli viikon tauko.
   
 17. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  23.2. pukkaa sitten retropeliä taas. Olen niiiiiin paikanpäällä Mehtimäellä silloin. Vanhojen pelaajien karisma oikein huokuu katsomoon saakka - verrattuna nykypäivän aktiiveihin. Sedät jaksaa heilua.
   
 18. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kaivanevatkohan he sitten wanhat aidot pelipaidat 70- ja 80-luvuilta. Olisi kyllä hienoa nähdä sen ajan paitoja pelaajilla päällä. Ja karismaa on totta vie paljon, huomattavasti enemmän kuin nykyajan nuorisotykeillä.
   
 19. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Ajattelin käydä nyt lauantaina paikan päällä pelissä ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen, edellinen kerta oli Espoo Unitedia vastaan pelattu "juhlamatsi". Mieluummin olisin mennyt tuohon tulevaan HIFK-juhla-/muistelomatsiin mutta minkäs teet, tällä kertaa motiivina on oikeastaan ainoastaan "pakko" lähteä tuulettumaan, kun on ensimmäistä kertaa tänä vuonna siihen mahdollisuus eikä seuraavasta ole tietoa. Vaikkei peleissä läheskään entisenlaista tunnelmaa ole, on hallilla satunnaisesti ihan hauska käydä. Tuote itsessään ei ole kiinnostanut vuosiin, mutta sympatiseeraan silti joensuulaista jääkiekkoa logoon katsomatta. Sapko onneksi on sentään vastustajista sieltä sytyttävimmästä päästä. Toivon tiukkaa matsia ja kylmää kaljaa.
   
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Näin se on, että paras tunnelma oli 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa sekä suunnilleen vuosina 2008-2012. Nykyisin väkeä on noin 3 kertaa vähemmän, mutta siitä huolimatta tunnelma on ihan hyvä. Nykyisin uutta hyvää ovat kaikki haastattelut (joskin äänitekniikka on 1980-luvulta) sekä se, että klo 18.00 kaikki pääsevät Ärjyluolaan kuuntelemaan valmentajien ennakkotunnelmat.
   
 21. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ohessa retropelin kokoonpanot.

  Kovimpana nimenä ja legendana pidän Iso-Mustaa, Veli-Pekka Ketolaa. Ihme, että hänet on saatu mukaan. Mehtimäen hallissa hän on pelannut ainakin v .1983 KalPan paidassa. Onko muulloin pelannut? Nyt Vellu vetää HIFK:n paidan ylleen, sinänsä historiallista, koska HIFK:ssa hän ei koskaan urallaan pelannut. Joukossa myös 5 olympiahopeamitalistia Calgarystä 1988. Kari Laitinen, Pekka Tuomisto, Iiro Järvi ja Simo Saarinen. Ja Pena tietysti myös. Kari Laitinen pelasi muuten Jokipojissa myös.

  JoKP:n kattauksessa on hauskinta, että vanha tutkapari Kapasen veljekset pääsevät näyttämään, mitä kikkoja aikanaan opittiin Mutalan kentän ulkojäillä 1960-luvulla.
   

  Liitetyt tiedostot:

 22. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Heilissä pohjustetaan lauantain retroa, Kynä muistelee Latea.
   
 23. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ihan vaan tuli mieleen, että mikähän idea on niillä F ja G katsomoiden alarivien puupenkeillä?
   
 24. mainio Jäsen

  Lainaus:
  Tietääkseni niistä kohdista on otettu kuppipenkkejä varaosiksi ja sijoitettu tarvittaessa ympäri hallia. Silloin tällöin niitä sattuu hajoamaan ja uusia samanlaisia tuskin on enää moneen vuoteen valmistettu, että saisi tilattua uusia. Tilalle sitten rakennettu ne puupenkit.
   
 25. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tulee varmasti ihan hyvin porukkaa. Katsomolohkot D,C,G,F alkaa olla täynnä. Sen sijaan B-katsomo ei näytä olevan katsojien suosiossa, mutta eiköhän sekin ole melko täynnä viimeistään ovimyynnin jälkeen.