Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien fanitoiminta ja -matkat

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Riffsi, 18.07.2007 klo 20.06.

 1. TeeTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, sekä mestis kokonaisuudessaan
  Iloinen yllätys =D
   
 2. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Täytyypä sanoa, että harvinaisen hienoa kiekkokulttuuria tuo julkaisu. Eihän noin kattavaa teosta ole millään liigajengilläkään. Loistavaa toimintaa.
   
 3. Unclesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nostetaampa tämäkin ketju ylös, eli uusi Punamusta kausijulkaisu on nähnyt päivänvalon. Julkaisu on vapaasti ladattavissa osoitteesta www.punamustat.net julkaisu on saanut uuden ulkoasun ja tarinaa riittää muistakin joukkueista kuin Jokipojista. Tähän mennessä julkaisu on saavuttanut jo tuhannen lukijaa, joten tilausta tälle tuntui tänäkin vuonna olevan.
   
 4. Unclesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sen aika on jälleen. Uusi Punamusta kausijulkaisu ilmestyy tiistaina 13.9 kello 12. Noin 100-sivuinen opas on kattava julkaisu, joka on suunnattu joensuulaisen jääkiekon ystävien lisäksi jääkiekkojännäreille kautta maan. Tänä vuonna julkaisun teemaksi on valikoitunut maalivahtipelin salat. Julkaisussa haastatellaan tai siinä kolumnoi kattava joukko jääkiekon asiantuntijoita, joukossa mm. mediapersoona ja varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen, maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen, Jokipoikien hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikainen ja NHL-maalivahti Alexander Salak.
   
 5. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Hienoa, mahtavaa! Odotettu sitä on! Kuten kaudenkin alkua. Elikkäs Punamustien sivuilta pitäis opuksen löytyä huomenissa kello 12 ja reikä reikä, ellei maailma tipu niskaan tai vielä jotain mukavampaa. Asia kai taas kiinnostaa, sillä Punamustien sivuilla on tänään ollut normaalia vilkkaammin liikennettä. Katellaan mitenkä on sitten huomenna, ja jatkossa. Toivottavasti paljon, ja taatusti on!
   
 6. Kiitokset taasen tästä kausijulkaisusta, erittäin paljon mielenkiintoista tekstiä ja muuta nippelitietoa viime kaudesta.

  Suosittelen kaikille kiekosta kiinnostuneille.

  Edit: Linkki poistettu allaolevasta syystä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2011 klo 14.13
 7. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Vaikkakin kausijulkaisun suora linkki on ongittavissa, niin suosittelemme linkittämään aina tänne: Kausijulkaisut

  Ihan vaan yhteistyökumppaneidemme takia, ja juurikin sen takia, että laskurin kautta saamme hieman havaintoja mitenkä paljon julkaisu kiinnostaa.
   
 8. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Hieno paketti on kyllä kasassa, kiitos!

  Luettavaa piisaa kivasti. Vielä kun tuosta saisi painetun version niin a vot.
   
 9. Lainaus:
  Kyllä kelpaisi mullekkin tuo hyllyyn, mutta taitaa olla niin rajallinen määrä ostajia ettei kannata painaa. Tietysti yhteistyökumppaneille ja tuleville sellaisille näitä vois jakaa markkinointi mielessä, onhan tuossa tarinaa mestiksen tulevaisuuden näkymistä sekä menneistä ajoista.
   
 10. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Muistaakseni viime syksyisen julkistuksen jälkeen jossain vaiheessa jollain porukalla painetusta versiosta keskusteltiin. Silloin arvioitiin, että tuskin yli 50 kappaletta menisi kaupaksi, ja hinta voisi olla silloinkin aika korkea. Silti olen sitä mieltä, että jostain voisi tarjousta kysellä, ja jos hinta olisi edes jotenkin siedettävä, niin mikäs jottei.
   
 11. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Onhan tuo varsin valloittava paketti taas, ei siinä mitään. Aika kovaa tykistystä on joissakin teksteistä, kolumneissa. Varsinkin Tamminen linjailee aika kovin vedoin liiton tilaa, hieno teksti kaikkiaan, mun mielestä!

  Painettuna olisi varmasti melko hieno myös, on tuossa sen verran tavaraa, väriä ja tyylikäs leiska.
   
 12. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Kiitoksia taas tekijöille.

  Kunhan täältä 250 kilometrin päästä taas palataan kotikonnuille, niin palataan asiaan myös hallin puolella :) Eli kevätkaudella.
   
 13. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno julkaisu, jolla Jokipojat ansaitsevat mediapuolelta Mestiksen kärkipaikan!

  Tuollaisen soisi olevan Mestisjoukkuiden itsestäänselvyys, mutta hyvä, kun edes siellä teillä homma hoidetaan tyylillä.
   
 14. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
 15. Unclesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Itseäni lämmitti Pirkka Antilan kolumni, jossa hän perusteli ns. Wild Card-kierrosta. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun liitto on antanut perusteluita miksi sarjajärjestelmää muutettiin tälle vuodelle.

  Toki itse en vieläkään ole innostunut tuosta, mutta ihan järkiperusteet tuolle asialle on.
   
 16. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Täsmälleen samat sanat. Tosin ihmettelen vähän sitä, että tuota sääntöuudistusta ei perusteltu noin seikkaperäisesti jo sen yhteydessä.

  No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
   
 17. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu Joensuun ylpeyden fanitoiminnasta ja fanimatkoista tähän ketjuun.
   
 18. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Eipä taaskaan arpaonni suosinut kovinkaan hyvin SPM:n fanimatkailua. Runkosarjassa lauantaimatkoja saadaan tehtyä ehkä vain kolme. Perjantaille ja keskiviikolle osuu loput. Talvisalo ja Kalevankangas tulee taasen tutuksi. Ja ilmeistä on, kuten aiempinakin vuosina, että kaikki noista perjantain ja keskiviikon matkoista eivät onnistu, lähtijöiden vähyyden takia. Mutta tuossapa alustava lista Susirajan Punamustat Ry:n fanimatkoista:

  Pe 20.09. Savonlinna
  La 12.10. Jyväskylä
  Pe 18.10. Mikkeli
  Pe 01.11. Mikkeli
  Pe 22.11. Savonlinna
  Pe 13.12. Jyväskylä
  La 28.12. Heinola
  Pe 10.01. Savonlinna
  La 25.01. Savonlinna
  Pe 07.02. Mikkeli
   
 19. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Susirajan Punamustat, Jokipoikien faniyhdistys, on jo edelliskausinakin tehnyt videohaastatteluja omalle YouTube-kanavelle, johon linkkin tässä: Käyttäjän Punamustat kanava - YouTube

  Myös alkavalla kaudella niitä tehdään aina kun vain voidaan. Pelistä ennakkoja, eli etkoja, sekä pelin jälkeen pelaaja- ja/tai valmentajahaastiksia. Tarjolla tuolla on maukaita vanhoja pätkiä, Tami Tammista haukkumassa tuomarit hävityn pelin jälkeen, ja Tiki Tikkastakin. Yksi uusikin on jo ehditty tehdä Sami Blomqwistin kommentit SaPKo- harkkapelin jälkeen.

  Videoita on ladattu yhteensä reilusti yli 22000 kertaa, joten mielenkiintoa tuntuu olevan näitä kohtaan. siksipä niitä viitsitään tehdäkin. Käykäähän tutustumassa, ja vinkkejä/ideoita ja toiveita saa kertoa tekijöille.
   
 20. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Kyllä kannattaa. Varsinkin näin etäjäsenenä arvostan suuresti edelleen poppoota joka jaksaa painaa talkoohengellä tuolla. Muutenkin Punamustien kautta on tarjolla paljon taas etuja. Fanikausari näyttäisi olevan erittäin edukas tänävuonna. Kotisivuilla lisäinfoa. Nyt vain pitää toivoa, että fanikausarin hommanneet sitten ryhmittyvät tiukasti päätyyn ja saatte taas sinne Mehtimäelle parin hieman hiljaisen kauden jälkeen taas kunnon meteliä aikaan.

  Keep up the good work. Ja kyllä, eiköhän tuota pitäne muutamat kotimatsit käydä paikanpäällä taas kauden aikaan katsomassa.

  edit: Puustisen Heikille tulee tuossa syssyllä se 300 mestismatsia täyteen. Taitaa jonkinasteinen juhlapelikin olla, ainakin lipunhintojen suhteen, tulossa. Siitäpä ukko ihan syvempään haastatteluun joku kerta juhlapelin alla. Alkaa ukko kumminkin olla näitä ns. vanhoja kasvoja, vaikkakin nuori on vielä iältään.