Jokerit mukaan Spengler Cupiin

  • 107 196
  • 748

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Peli muuttui rennosta läpsyttelystä aika tiukasti väännöksi. Mosekselle haettiin lopussa useampikin tontti, mutta ei maalitykille vielä tänään maistunut.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Aina ei parempi joukkue voita. Harmittaa toki vaikka höntsää olikin. Veikkaan, että yleisölle ainakin viihdyttävämpi jengi, mutta tietysti maalit ratkaisee nämä pelit.
Höntsää? Mun silmiin ainakin tän päivänen peli oli sata kertaa viihdyttävämpää kun maanantainen Riika-läpsyttely.

Viimeistä erää ja ekaa paria minuuttia en pelistä nähnyt, mutta näkemäni perusteella oli kyllä ihan meidän peli. Irvingiltä huikeaa tekemistä, meiltä nostasin esiin erityisesti Pöystin. Tupa täynnä joten taitaapi oikeasti kiinnostaa paikallisia tämä turnaus.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Höntsää? Mun silmiin ainakin tän päivänen peli oli sata kertaa viihdyttävämpää kun maanantainen Riika-läpsyttely.

Olen ymmärtänyt, että höntsäilyllä tarkoitetaan pelejä jotka eivät ole se kauden päätavoite. Täten lasken höntsäksi EHT, CHL ja muut hassutteluturnaukset. Voi olla, että muille höntsä tarkoittaa samaa kuin läpsyttely. Kiekkotermit kuntoon!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TSN ihmetteli, miksei veskaria otettu pois, mutta maalin tappio tarkoittaa, että huomenna riittää kahden maalin voitto lohkovoittoon.

Huomenna 4-3- tai suuremmalla yhden maalin voitolla lohkovoittoon
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Olen ymmärtänyt, että höntsäilyllä tarkoitetaan pelejä jotka eivät ole se kauden päätavoite. Täten lasken höntsäksi EHT, CHL ja muut hassutteluturnaukset. Voi olla, että muille höntsä tarkoittaa samaa kuin läpsyttely. Kiekkotermit kuntoon!
Eipä tässä nyt kovin paljoa ole järkeä alkaa termeistä vääntämään. Mun päässä höntsäily tarkottaa löysäilyä tai sitä ettei pelata ihan tosissaan, mikä ei kyllä tän päivän peliä kuvannut yhtään.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Olihan toi ihan viihdyttävä peli ja pelin viihdyttävyyteen varmasti vaikutti se, ettei niin tarvinnut jännitää että voitetaanko vai hävitäänkö. Toki peli vei mukanaan ja lopussa kyllä kuitenkin vitutti kun ei Moses osunu mistään. Tästä on hyvä jatkaa Servettä vastaan. Karlsson maaliin ja sitäkautta voitto kotiin yli yhden maalin erolla. Harju oli muuten hyvä tänään.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan nämä pelit ihan totaalisen turhaa läpsyttelyä. Jokereilla täytyy olla asenne aina 110%, mikäli se meinaa otteluita voittaa ja tässä höntsäturnauksessa ei asia ymmärrettävistä syistä näin ole. Pelaajille varmaan mukavampaa höntsätä Sveitsissä, kuin matkustaa Amurin ja Vladivostokin väliä, mutta ei näitä panoksettomia turpasaunoja katso fanina erkkikään.
 

faro

Jäsen
Mun päässä höntsäily tarkottaa löysäilyä tai sitä ettei pelata ihan tosissaan, mikä ei kyllä tän päivän peliä kuvannut yhtään.
Sanat höntsäily ja löysäily kuvaavat tämän päivän peliä täydellisesti aina viimeisen erän puoliväliin saakka.

Noin muutoinhan peli muistutti tässä ketjussa jonkun mainitsemaa All Stars -ottelua kaikkine löysäilyineen ja pujotteluineen.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Jokainen fanittaa tavallaan, mutta itse tykkäsin katsella Omarkin ja Moseksen kikkailua. Kun ei pelata mistään pakkovoitosta, niin jätkät veivasivat aika vapautuneesti. Jopa Väänänen alkoi keulimaan omassa päässä kun piti päästä alistamaan karvaajaa eikä syöttö tullut kuuloonkaan. Tuomareilla lehmäasut, kamerat kypärässä ja muutenkin koko touhusta tuli mieleen karnevaalit. Tää on juhlan aikaa hei!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onhan nämä pelit ihan totaalisen turhaa läpsyttelyä.

Kun Spenglerissä kerran ollaan, hyvinhän Jokerit pelasi. Ei näitä otteluita kannata tosissaan ottaa ja toivottavasti Moses/Omark ja muut esittävät samanlaisia kikkoja jatkossakin. KHL:n tiiviin runkosarjan aikana Jokerit pelaa nyt 63-65 ottelua joista Spengleriä ei lasketa mukaan KHL-pisteisiin ja tilastoihin. Siinä on pahimmassa tapauksessa lähes 10 prosenttia enemmän pelejä kuin muilla pl. Salavat ja Zagreb. Joten mahdollisimman kevyesti, loukkaantumisia vältellen ja minimäärällä otteluita takaisin Helsinkiin. Näinhän ei kuitenkaan tule tapahtumaan, vaan Erkan tuntien Jokerit vääntää jo huomenna tosissaan Servetten kanssa lohkovoitosta. Tavoitteena on ilman muuta Spenglerin voitto, mutta katsotaan mitä pelaajat aiheesta tuumivat. Pelataanko joukkueena jolloin voitto tulee vai jatketaanko harhautusharjoituksia, syöttelyä ja laukomista (Moses) selän takaa ja jätetään keskusta auki vastustajan vedoille?

Plussaa: Harju. Ihan kelpo esitys ja vedän takaisin väitteeni ettei Harjusta ole kuin lipunmyyjäksi ja pankissa jonottajaksi. Harjun paras peli siinä mielessä, että hän käytti pelaamiseen aivojaan ja käsiään.

Miinusta: äänestän läpsyttelyn puolesta ja kolmella ottelulla ulos. Siirtoraja on ummessa ja vituttaa edelleen kun MM-tason Karalahtea ei korvattu eikä hänen palkastaan säästyneitä euroja käytetty Jokerien hyväksi varsinkaan kun verotus olisi ollut mahdollisen ulkomaalaispakin osalta vain 15 prosenttia.
 
Viimeksi muokattu:

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Geneve--Servette pelin kokoonpano julkaistu. Huilivuorossa tänään Niko Kapanen, Niklas Hagman ja Riku Hahl sekä puolustuksesta Niko Peltola. Itse olisin odottanut, että Severi Sillanpää olisi päässyt tänään pelaamaan.

Näillä siis mennään tänään:
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
61 Tommi Huhtala – 26 Petteri Wirtanen – 50 Juhamatti Aaltonen
76 Jere Sallinen – 90 Johan Harju – 79 Eetu Pöysti
18 Semir Ben-Amor – 14 Tomi Mäki – 28 Jani Rita

55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
4 Ossi Väänänen – 13 Ryan Gunderson
6 Topi Jaakola – 60 Santeri Saari
74 Marco Maurer – 10 Cédric Hächler

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)
 

salama#8

Jäsen
Taitaa tänäänkin tulla selkään. Ei näytä Jokereilla kiinnostavan. Kun kerta ei kiinnosta olisi ihan sama ollut ottaa mukaan A-junnua. Ymmärrän toki että on varmasti vaikea asennoitua merkityksettömään turnaukseen, mutta silti tuo löysäily vituttaa.
 

Caleidos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston Bruins
Joo, voikin katselun varmaa lopettaa tähän, ku peli ei tuu ees viasatin pääkanavilta ja streami lagaa kuin viimestä päivää, eikä nyt toi pelikää kovin vakuuttavan näköseltä näytä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lombardilta kiva viikate Omarkia käsille...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös