mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
Tämä on kyllä totta. Ei muuten paljoa ihmisoikeudet enää kiinnostaneet lehtiä kun Suomi pelasi futista Venäjällä. Näin siinä vain käy. Kuola valuen kiimassa seurataan pelejä.
Siis venäläisessä sarjassa pelaaminen vuodesta toiseen venäläisessä omistuksessa on sama kuin käy turnauksessa Venäjällä pelaamassa pelin kaks?
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”I like to get drunk, I'm a power drinker.” - Mike Ashley
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Niin isoin kysymys ensi kaudelle tulee olemaan se mikä on Kossilan taso. Liittokansleri häviää kuvasta kovissa peleissä, joten kärki osaamista ei O'Neillin jälkeen ole liikaa. Teemu Sompin suurin ongelma tulee olemaan liike (mikäli ryhmään mukaan tulee) ja se ei taasen lupaa hyvää mutta katsellaan, ja on niitä soppareita elokuussa purettu ennenkin.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin isoin kysymys ensi kaudelle tulee olemaan se mikä on Kossilan taso.
Vaihda Kossilan tilalle Marjamäki niin ollaan asian äärellä. Jos joukkueen kiinnostus sitoutua ei parane merkittävästi on melko sama vaikka Kossila painaisi 60pts sesongin - siis aivan kuten ONeill viime kaudella. Marjan pelivihkon onnistuneessa uusiutumisessa ja sen myymisessä joukkueelle lepää Jokerien toivo menestyä.

Kossilan odotan ottavan aikaa tottua sarjaan sen 20-30 peliä samoin kuin Björnisen. Normanin ja Schroederin tulisi suorittaa tuo aika hyvällä tasolla. Kossilan uskon kuitenkin sopeutuvan ja olevan kärkisentteri myös koheloon.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22
Miettikääpä sitä paskamyrskyä jos toi Rodewald olisi tullut Jokereihin TPS:n sijasta...
No ei mitenkään olisi pelillisesti Jokereihin riittänyt, mutta jos Jokerit olisi hankkinut tuollaisen kohuissa pyörineen pelaajan, niin aivan varmasti niin muiden jengien fanit kuin IP-lehdet olisivat huudelleet kuinka ryssänarreille kelpaa kaikki tunteettomat juipit jotka haukkuu pelikavereiden vaimoja.
Jatkoajan Oinonen nyt anto TPS:lle vähän sapiskaa tästä, mutta miettikää jos olisi Jokerit? Ja onhan siellä edelleen Brendan Leipsic vähän kovemman tason pelaajana hankittavissa ja sama paskamyrsky olisi valmis.
 
Mietin tota ens kauden jengiä. Kossila on sentterinä niin high risk high reward pelaaja, kun olla ja voi. Hyvässä tapauksessa meillä on tosi energinen ja käänteen tekevä ykkössentteri, tai sitten Schroederin kanssa kivasti pisteitä tekevä kaveri, joka katoaa kuvasta, kun pelit alkaa ja in John Norman, we trust.

Lindbohm on saletti perusluuta, ei tarvitse epäillä. Holm menee samaan kastiin. Omaa kuitenkin Lindbohmia paremman kiekollisen pelin.

Otto Leskisessä voisi olla kaikki potentiaali lyödä meidät ällikällä ja olla tämän kauden Mikko Lehtonen.

Mä toivon, että Turusesta kuoriutuu maalintekijä. Turunen - Kossila - O’Neill, Haapala - Schroeder - Jensen voisi olla aika ihana TOP-6 hyökkäys.

Mutta, aika näyttää. Toivottavasti nää skulaa. Edelleen ollaan tilanteessa, että 110% varmaa ykkössentterin mitat täyttävää pelaajaa meillä ei ole. Toivottavasti Kossilasta on siihen.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Filppula jatkaa uraansa. Jos ei Änärissä, niin muualla. Kyllä tohon palettiin aina yks Filppula menis vielä
Kyllä. En silti usko etteikö 0,4ppg:llä pelaava, kannun voittanut sentteri saisi lappua änäriin. Sitä mihin on toinen asia ja kiinnostaako Filppulaa millaiset joukkueet on toinen tarina. Olisi kyllä hieno lisä Jokereihin. Mutta menee sarjaan uskon sitten kun näen miehen jokeripaidassa avaamassa kautta KHLssä.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus Ilmala
Eläkeikäinen, luultavasti kova palkka, ei Norjan mestaruutta, ei Pietarin piirimestaruutta pingiksessä. Tää on meidän mies!

Tosin on sentteri, joita meillä on aina liikaa, joten jätän epäilyksen varaa.

(huom. sarkasmi)
 
Hyvä!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings

Filppula jatkaa uraansa. Jos ei Änärissä, niin muualla. Kyllä tohon palettiin aina yks Filppula menis vielä
Kyllähän Valle kelpaisi. Mitä sille Sompille tapahtui? Etsitäänkö Junttilalle eka uusi seura? (Hymiö)

Valle, kuten varmasti Somppikin, toisi pienen kaukalon osaamista. Lisäksi Vallella on erinomaiset johtajan taidot, puolustusvelvoitteet ja urheilijan rutiinit sujuvat erittäin mallikkaasti, eikä oman pojan statuksesta ja pelipaikastakaan ole haittaa. Voittanutkin on urallaan. Tiettyjen pelaajien kohdalla pelkkä ikä ei saa olla este.
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä sille Sompille tapahtui?
Ei mitään kai. Jos on tullakseen, niin vasta syksymmällä. Vähän sama tilanne kuin Hänmänin ja Mäenalasen kanssa ilmeisesti.

Lisäksi Vallella on erinomaiset johtajan taidot, puolustusvelvoitteet ja urheilijan rutiinit sujuvat erittäin mallikkaasti, eikä oman pojan statuksesta ja pelipaikastakaan ole haittaa. Voittanutkin on urallaan. Tiettyjen pelaajien kohdalla pelkkä ikä ei saa olla este.
Juuri näin. Vaikka ikää onkin paljon, niin tähän on iskettävä kiinni, jos vaan mahdollista. Norman laitaan ja keskikaista:
Filppula
Kossila
Schroeder
Bjööninen
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Valtteri toimisi hyvin ensi kauden rosteriin. Toisi jengiin karismaa, työmoraalia, johtajuutta ja nuoremmille esimerkkiä, joka tukisi Marjamäen heikointa osa-aluetta mukavasti.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ei ura änärissä jatku, niin eiköhän Filppulalle paikka löydy Sveitsin idyllisistä maisemista. Ei tarvitse sentään lähteä kiertämään Finskillä pitkin Siperiaa vuoden synkimpänä aikana. :)
 
Katsoin äsken, että KHL-Jokereiden kokoonpano sopimuspelaajien osalta on 4+11+19. Niistä jossainmäärin KHL:ää pelaamaan pystyvien osalta kokoonpano mun silmään on 2+8+14. Loput 2+3+5 ovat Mestis-pelaajia tai A-junnuja.

Ensimmäinen pelaaja, jonka nostaisin edarin rotaatioon hätätilassa hyökkääjien korvaajaksi on -02 syntynyt Niclas Tenhovuori. Hän omaa potentiaalin pelata pitkä ammattilaisura. Taso vaan on vielä avoin. Sitten esim Aleksi Halme on mulle pelkkä turisti, ei vaan riitä. Ja mun arvio on, että ei tule riittämäänkään "edes" tulosketjun Liiga-pelaajaksi, vaikka on vasta -99 syntynyt. Muilla KiVan pelaajilla ja junnuilla sama juttu siis Tenhovuorta lukuunottamatta. Ovat täysin turhia KHL-sopimuksen omaavia pelaajia kyseiselle sarjatasolle.

Pari-kolme loukkaantumista Jokerit siis kestää tällä rosterilla tulevalla kaudella, isomman suman sattuessa alkaa taso pudota.

Gagarin cupia ei todellakaan sattumalta voiteta. Se vaatii ison ja laatupelaajista koostuvan rosterin sekä vahvan auktoriteetin että pelaajien arvostusta nauttivan valmennuksen
 
Kauneinta kaikista? No tietenkin riisto takakarvauksesta

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vaikka lähihistoriassa on aikalailla vaan huonoja esimerkkejä uransa ehtoopuolella olevien pelaajien hankinnoista, ottaisin Filppulan vastaan avosylin. Ja nimenomaan lähinnä tuon työmoraalin takia. Ja tottakai myös monipuolisuuden sekä "oma poika" -statuksen takia.

Täytyy myös muistaa, että Filppulalla on myös hyviä yhteisiä kokemuksia Marjamäen kanssa. Oli esim Suomen paras maalintekijä World Cupissa, jossa Late menestyksekkäästi Suomea johti.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Minulla on positiiviset tunnelmat ensi kaudesta. Tuntuu siltä, että Jokereiden organisaatio on ottanut opiksi aikaisemmista virheistä ja väistänyt markkinoilla vapaina olevat, hinta-laatu-suhteeltaan kyseenalaiset pelaajat.

Uusiin pelaajiin liittyy aina riskejä siitä, miten he sopeutuvat ja sopivat juuri kyseiseen organisaatioon.

Tällä hetkellä minulta löytyy uusista pelaajista eniten luottoa Philip Holmiin ja Hannes Björniseen. Erityisesti Björnisestä olen innoissani. Olen nähnyt häneltä vain yhden SM-liigapelin ja MM-kisapelit, mutta hän on jättänyt niissä erittäin lupaavan kuvan itsestään pelaajana.

Aluksi minua häiritsi se, että Björninen
muistuttaa ulkonäöltään Juha-Matti Aaltosta, mutta muutaman ottelun häneltä nähneenä hän näyttää pelaajana aivan eri kaliiberin kaverilta. Hänen peli-ilmeensä on näyttänyt loistavalta niissä otteluissa, joissa olen häntä päässyt seuraamaan. Häneltä löytyy taistelutahtoa ja loppuun asti pelaamista. Voisivatko Björninen ja Anttila pelata jopa Jokereiden 3. ketjussa tulevalla kaudella?
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Vaikka MM-kisat ovat vain lyhytaikainen turnaus, niin kyllähän MM-kisaesitysten perusteella Anttila ja Björninen ansaitsisivat näyttömahdollisuuden kolmosketjussa.

Useissa kärkitasom KHL-joukkueissa (mm. SKA ja Dynamo Moskova) nelosketjussa pelaavat lähtökohtaisesti nuoret, mahdolliset tulevaisuuden runkopelaajat, jotka eivät suoraan ole valmiit riistämään pelipaikkaa kärkiketjuista. Miksi Jokerit eivät voisi toimia samoin? Löytyyhän Jokereidenkin sopimuspelaajista muutama nuori, vaikka joukkue olikin viime kaudella selvästi KHL-liigan vanhin, ohittaen vielä edellisellä kaudella ykkössijaa pitäneen Kunlun Red Starsin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka MM-kisat ovat vain lyhytaikainen turnaus, niin kyllähän MM-kisaesitysten perusteella Anttila ja Björninen ansaitsisivat näyttömahdollisuuden kolmosketjussa.
Björninen kyllä, mutta mitä ihmettä Anttila on mukana tässä keskustelussa? Sama ois ampua itseään jalkaan. Anttilan paikka on nelosessa/katsomossa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy