Jokerit - Kärpät ke 30.11.2005

  • 21 862
  • 156
Suosikkijoukkue
I-HK, Motor City Mechanics
Tälle ei taida vielä olla ketjua?

Kevään todennäköisin loppuottelupari kohtaa Arenan kuumassa illassa.

Jokereilla menee nyt todella kovaa. Voitto superjoukkue Jypistä oli uskomaton. Samaan aikaan Kärpät virkamiesotteli voiton vaatimattomasta Kalpasta.

Veikkaukseni on että voittoputkessa oleva Jokerit voittaa 8-0.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
MemphiksenBaarimikko kirjoitti:
Veikkaukseni on että voittoputkessa oleva Jokerit voittaa 8-0.


Lopputulosveikkauksesi on looginen....Kun edellisen kerran Kärpät ja Jokerit olivat vastakkain, kotijoukkue (en enää muista kumpi pelasi kotona) taisi voittaa 8-0.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Huomenta vaan tännekin.

Illan ottelu on ehken odotettukin nyt, kun Jokerit on pikku hiljaa pääsemässä tasolleen. Tosin, tälle kehitykselle voi Kärpät laittaa hieman kapuloita illalla rattaisiin. Mielenkiintoa lisännee se, ettei Kärppien peli valmiilta vaikuta. Illasta toiseen tuntuu löytyvän 1-3 ketjua jotka vaeltavat varjojen mailla, eilisenkin ottelun ratkaisi yhdessä erässä Sahlstedtin kentän erinomainen peli, muiden tyytyessä neppailuun ja enimpien mustelmien välttämiseen. Jokereilla taasen on koko paketin kanssa ollut ongelmia löytää se punainen lanka, mutta pelkällä pikaisella aiempien otteluiden vilkaisulla voi olettaa nyt jo valon pilkahtelevan tunnelin päässä. Wade jätti "vehkeet levälleen", mutta suhteellisen nopeasti Lindström näitä paloja oikeille paikoille on laittanut.

Jatkoaika ennakoi tähän tapaan illan ottelua, jossa ilmaiseksi kerrotaan Jokereille mihin tänään paneutua. Joukkueiden kotisivustot tarjoavat oman ennakkonsa, Kärpät tuossa omansa, ja Jokerit omansa kunhan kerkeävät. Sanomalehti Kaleva tuolla omassa KiekkoKaleva puolellansa myöskin ennakoi illan peliä.

Tulosveikkauksista viis. Toivotaan nyt kuitenkin luonnollisesti Kärppien voittoa, sillä ainahan sitä pitää hyvän voittoa pahasta toivoa, tässä maailmassa.

EDIT: Ennakkoja, ennakkoja...
 
Viimeksi muokattu:

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tänäänkin joku peli? Tässä kun odotellaan jo tulevia Kerho-matseja. Pääsee Rinkelinmäelle maanantaina kattoon liigan viihdyttävintä kiekkoa. No kun kerran joku peli näkyy olevan, niin toinenhan vois vaikka voittaa ja toinen hävitä. Tuokin vaan siksi, kun tasapelejä ei tässä sarjassa enää tunneta.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Voisiko tuon mainion ennakon saada på svenska, jotta Currekin voisi lukea neuvot joilla kaataa Kärpät tänään.
Jokereilla on kahdeksan pistettä viivaan ja jotta päästäisiin edes hajuetäisyydelle siitä, niin pisteet kotona olisi nyt ja jatkossakin otettava. Jos joukkue tänään taas romahtaa, niin pari viimeistä tappiotonta ottelua ja niiden antama itseluottamus ovat helposti menneen talven lumia. Pahaa pelkään, että tänään Jokereiden kaikki kaikissa tulee olemaan Rämö, varsinkin jos jäähyily jatkuu.

Hyvönen, Santala, Filppula ja tietysti Latvala voisivat tehdä pikamaalit ekaan erään ja sitten vain puolustetaan loppupeli. Keinolla millä hyvänsä pisteet kotiin.
 

peikko#13

Jäsen
Jokereiden orastava nousu saa tänään kovan kolauksen, luulen ma. Jokerit sytyttää aina Kärpät ja vielä kun Kärpät lopettti eilen pelaamisen ensimmäisen erän jälkeen niin luulisi potkun riittävän. Tänään pitänee lähtä oikein paikan päälle seuraamaan Aaltosen otteita sekä Virmasen takatukkaa.
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
No niin, nyt on ensimmäinen todellinen näytön paikka. Kärpillä näyttää menevän kovaa ja Jokerit on ainakin löytänyt veskarin. Kärpät lienee silti suosikki tässä pelissä, kiitos Areenan hehtaarijään.

Jokereiden tärkeimmätosaalueet taitavat tänään olla veskaripeli ja pysyminen poissa jäähyboksista. Silti lähtisin yrittämään kovilla taklauksilla pehmentämään pakkasukkoja. Kovaa häirintää Bäckströmin eteen ja rebareita sisään.

Jokereiden tärkeimmät pelaajat taitavat olla Hyvönen ja Rämö.
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Kärppien tiivis viisikkopeli takaa sen, että Jokerit ei tasakentällisin maaleja tee. Kärppien ase tulee olemaan tämän illan pelissä vastustajan maalivahti. Rämö on pelannut jo liian monta peliä putkeen hyvin, joten vuorossa on hörppypäivä. Siitä huolimatta lukemat eivät paisu kovin suuriksi, koska Kärpät ei riehu ikinä vieraskaukalossa. Joten Jokereille 0,1 ja Kärpille 2,3. Etelän vetelät, seuratkaa Kärppien pelaajaa #50. Saattaa nakata jälleen yhen repun.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Jaa, saa nähä käveleekö kärpät puolivaloilla jokereidenkin yli.
Perkele.

Kärpät pelaa aina vastustajan tasolla (ensimmäinen erä oulussa eilen nyt oli joku saatanallinen poikkeus) ja toivottavasti jokerit on tänään helvetin kovassa iskussa, sehän tarkottaisi että myös meidän ylimieliset porot yrittäisivät edes pelata.

#50 <- tota jätkää kannattaa seurata kärppäleirissä.
Äijä on kuin uusi Jalonen, jotain todella harvinaista.
Yksi taitavammisita pelaajista koko sm-liigassa, pystyy ratkaisemaan pelejä tulevaisuudessa NHL-jengeille.
Nyt se on vielä vähän poikanen mutta kyllä se maalin jos toisenkin heittää jos paikka tulee.

Toivotaan vierasvoittoa tottakai maalin erolla.

Go finalistit go go.
 

#84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Mestiksessä Hermes
Luulen että on mielenkiintoinen peli tulossa. Veikkaan aika tiukkaa ottelua. Jokerit on kontannut viime aikoina taas urakalla, kun Curre vaihdettiin penkin taakse niin hyvä ettei alkanut mennä vielä huonommin kuin Waden aikana. Nyt kuitenkin on hyviä pelejä alla.. Esimerkiksi tosiaan tuo JYP-voitto. Kuitenkin, viime aikoina Kärpät on pelannut paremmin vieraissa kuin kotona. Ja pystyvät voittamaan myös Hartwall-areenalla. Syytä silti veikata, että voitto on tänään kovan työn takana. Kun joukkue haki Pojan Hartwall-areenalta keväällä niin voi olla, että tänään ei ratkaisevan finaalin kaltaisia 2-0 lukemia kovin helpolla saavuteta. Veikkaan 1-2.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Täällä on ennakoitu sen verran ansiokkaasti ottelua, että jätän sepustukset muille. Tyydyn vain toteamaan, että onko Jan Latvala pelannut parissa edellisessä pelissä liian hyvin, kun on Kärppiin heivattu? Näin, ainakin Jatkoajan ennakon mukaan.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Ikijokeri kirjoitti:
Täällä on ennakoitu sen verran ansiokkaasti ottelua, että jätän sepustukset muille. Tyydyn vain toteamaan, että onko Jan Latvala pelannut parissa edellisessä pelissä liian hyvin, kun on Kärppiin heivattu? Näin, ainakin Jatkoajan ennakon mukaan.

Se on vain virhe sivustolla.
off-topicia mut että nyt selviää toikin ;)
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ujcik#11 kirjoitti:
#50 <- tota jätkää kannattaa seurata kärppäleirissä.
Äijä on kuin uusi Jalonen, jotain todella harvinaista.
Yksi taitavammisita pelaajista koko sm-liigassa, pystyy ratkaisemaan pelejä tulevaisuudessa NHL-jengeille.

Joo jätkä on liekeissä todellakin! Maaleja tulee melkein kuin liukuhihnalta.. Ja se liike ja harhautukset! Heitti viime pelissäkin äijää kahville oikeen urakalla.

Pelistä. Illan ottelunhan pitäisi olla tällainen ns. klassikko-ottelu. Ja siitä voi sellainen myös tulla. Tosin Jokerien sysimusta alkukausi saataa tuoda varjonsa vielä tähänkin peliin, ja Kärpäthän on tosiaan viime aikoina tyytynyt pelaamaan ns. "vastustajan tasolla".

No toisaalta Jokerit sytyttää aina ja lujaa, joten luulisi potkua riittävän ainakin vierailla.. Varsinkin kun Kärpät tosiaan lopetti eilen pelaamisen siihen ensimmäisen erän 4-0:aan. Toivotaan että hyvä ja viihdyttävä peli tulossa. Mega vaan auki puoli seiskalta ja kuulolle..
 

JPL

Jäsen
Kärpät jatkaa samalla kokoonpanolla, kuin eilen. Muutoksia ei tule.

Tuomarina toimii Favorin, joka antaa kolmanneksi vähiten jäähyjä koko liigassa, joten tuskin Jokereiden peli siihen pahasti kaatuu. Ainoastaan Salminen ja Levonen antavat vähemmän jäähyjä, kuin Favorin. Ilmeisesti Favorin on saanut tuomita "helppoja" otteluita (hymiö).

Mielenkiintoinen ottelu joka tapauksessa. Paljon on kiinni siitä, kuinka joukkueet ovat toipuneet eilisen matseista. En tiedä, millä Jokerit eilen Jyskylästä pois menivät, mutta pitkä peli ja sen jälkeinen mahdollinen bussimatka saattaa näkyä tänään. Jos ovat Charterilla menneet, niin hieman helpompaa on. Kärpillä eilen näkyi jo toisessa erässä, että kroppa siirtyi säästöliekille, odottamaan tämän päivän peliä, eikä kaikkia paukkuja varmastikkaan tarvinnut käyttää. Toisaalta pehmeä vaihde saattaa jäädä hieman päälle, kun välissä ehditään vetämään vain yksi palauttava treeni.

Summa summarum... Jokereiden mahdollisuus on ottelun alussa. Jos Kärpät ei ole hereillä, Jokerit saattavat saada maalin tai kaksi värkättyä ja silloin Kärpille saattaa olla tiedossa vaikea iltapuhde. Epäilen, että mitä pidemmälle ottelu etenee tasaisena, sitä paremmat mahdollisuudet Kärpillä ottelun voittoon on.
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Ei hemmetti. Dunkkuun tulee pahemman kerran tänään. Ei sille vaan voi mitään kun Oulun Kärpäset on vastassa. Curre tekee kardinaali virheen, sekottaa kentät ja maalivahdiksi Passmore. Ei näin Curre.
Toisaalta tässä olisi Jokereille loistava päänahka.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse olen onneksi lentokoneessa pelin aikana, mutta ei millään voi käsittää esim. Kalevan matsiennakkoa. Kuinka helvetin huonosti Jokerien pitää pelata, ja ennen kaikkea kuinka pitkään, ennen kuin uskotaan se, että jengi on totaalisen sekaisin.

Kaiken järjen mukaan Kärpät kävelee Jokerien yli. Tämän sanominen itkettää, mutta näin se perkele on.

Minä en toivo matsilta mitään muuta kuin sen, että meidän lihaosastolla nuppi kestää. Tuska on niin kova, että totaaliset hölmöilytkään eivät ole poissuljettuja. Nämä haluaisin kuitenkin välttää, pelataan kiekkoa ja kärsitään tämä kausi. Perkele.

Ihan vähän mä toivon sitäkin, että Jokerit ottaa äijäasenteen päälle ja ihan vittuillakseen tekee illasta liigaykköselle vaikean.
 

Maxell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Red Wings,HJK, Brad Norton fan club
Jos ihan rehellisiä ollaan niin kuset on jo nyt valmiiksi housuissa. Ei voi mitään! Niin ylivoimainen Kärpät on kuitenkin ennakkoon ajateltuna verratuina Jokereihin. Nimilista kyllä on Jokereillakin kova, mutta ei ne nimet ole jäällä mitään ihmeitä tehneet, no paitsi Hyvönen.

Jos päästetään tänään alle 4 maalia, niin tyytyväinen pitää olla. Rämöstä on paljon taas kiinni, mutta kuten alussa todettiin kaveri on pelannut pari matsia jo niin hyvin, että väkisin tulee kohta myös se hörppy-ottelu. Toivottavasti ei tänään käy niin.

Kurinalaisuudesta on turha edes jauhaa, sillä Jokereilta sitä ei löydy kun taas vastaavasti Kärpät ei paljon "tyhmiä" jäähyjä ota. Vituttaa jo etukäteen, kun Santala vittuile itselleen taas sen pari-kolme 2 minuuttista ja ehkä kympit vielä päälle. TOMMI YRITÄ SAATANA PITÄÄ SE PÄÄ KYLMÄNÄ!

Jos vertaillaan ihan hyökkäystä, niin siinä missä Kärpiltä löytyy väh. se kolme ketjua, jotka voivat ratkaista matseja niin Jokereilta löytyy tällä hetkellä ehkä hieman yli kentällisen verran samoja kavereita. Siinä on iso ero joukkueiden välillä.

Puoltus on ainoa osa-alue, jolla toivottavasti pystymme pistämään kunnolla kampoihin nimi vahvaa Kärppä-puolustusta. Lepistö, Martikainen, Kankaanperä, Norton ja Latvala sekä Kantee muodostaa ihan siedettävän kuusikon, mutta tänään ei saa kiekkoa leipoa liikaa kuten esim. Lepistö on tällä kaudella tehnyt, vaan kiekkoa raa'asti vain rännin kautta pois aina kun on paha paikka omassa päässä. Tänään ei tyylipisteitä tarvita. Summaskiekko kunniaan!

Jos yhtään viitsitte, niin älkää kärppäläiset pistäkö samoja lukuja talululle kuin viimeksi Oulusa. Antakaa meidän Jessen tehdä se yks meille.

tulosveto vihje: Jokerit 1,2 - Kärpät 4,5,6
Ei tää voi olla niin vaikeeta :)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
bozik kirjoitti:
Kuinka helvetin huonosti Jokerien pitää pelata, ja ennen kaikkea kuinka pitkään, ennen kuin uskotaan se, että jengi on totaalisen sekaisin.

Kaiken järjen mukaan Kärpät kävelee Jokerien yli. Tämän sanominen itkettää, mutta näin se perkele on.

Mistä Bozik tämä negatiivisuus? Noin oli asianlaita vielä n. viikko sitten. Parissa viime pelissä näyttäisi homma hiljalleen menevän oikeaan suuntaan. JYP-pelin raporttien mukaan 2 erää oli suht järkevää peliä Jokereilta. 3.erässä vastustaja sai maalin erän alkuun ja se sekoitti pelin, kuten hyvin usein käy. "Totaalisen sekaisin" on aika vahvasti sanottu, sillä jos noin olisi, olisimme hävinneet JYP:lle varmasti.
Kärppiä vastaan pitää pystyä 60min hyvään peliin ja jäähyt on jätettävä pois. Maalivahtiin tuskin kaadutaan, ellei Curre heitä Passmorea luukulle. Luotetaan siihen, että Kärpät saa tänään todella tiukan vastuksen. En näe Jokerien voittoakaan poissuljettuna vaihtoehtona.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ikijokeri kirjoitti:
Luotetaan siihen, että Kärpät saa tänään todella tiukan vastuksen. En näe Jokerien voittoakaan poissuljettuna vaihtoehtona.

Jokerit

29 Steve Passmore, Maalivahti AK

63 Mikko Rämö, Maalivahti


1. kenttä

40 Sami Lepistö, Vasen puolustaja AK

25 Kari Martikainen, Oikea puolustaja AK

9 Tony Virta, Vasen laitahyökkääjä AK

22 Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK

13 Hannes Hyvönen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

21 Kevin Kantee, Vasen puolustaja

12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja

23 Petri Varis, Vasen laitahyökkääjä

18 Ilari Filppula, Keskushyökkääjä

16 Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

3 Brad Norton, Vasen puolustaja

26 Jan Latvala, Oikea puolustaja

94 Teemu Kuusisto, Vasen laitahyökkääjä

14 Jesse Niinimäki, Keskushyökkääjä

10 Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

30 Esa Kivistö, Vasen puolustaja

7 Mikko Kalteva, Oikea puolustaja

4 Samuli Jalkanen, Vasen laitahyökkääjä

38 Arto Kuki, Keskushyökkääjä

15 Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä


Luotto laski ainakin puolella täälläkin, kun näin kokoonpanot... Passmorelle halutaan siis antaa mahdollisuus. Taas saa pelätä joka kerta, kun vastustaja hyökkää.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Jaahas. Maalissa siis Passmore. Vähän haiskahtaa siltä, että miestä on peluutettava, koska ei ole halpa(?). Jos Passmore ei onnistu tänään täydellisesti niin on turha haaveilla kolmesta pisteestä. Jos Rämö olisi jatkanut maalilla niin pulssi olisi huomattavasti tasaisempi. Onkohan Passmorella jo oikean kokoiset varusteet vai annetaanko tässäkin asiassa vielä tasoitusta muille?


edit. Onko Valtonen loukkaantunut vai kympit täynnä?
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Tomek Valtonen

Missäs Tomek on? Kympit täynnä, kurinpalautus vai vielä jalkapatikassa Jyväskylästä Ilmalaan?
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
grace kirjoitti:
Jaahas. Maalissa siis Passmore. Vähän haiskahtaa siltä, että miestä on peluutettava, koska ei ole halpa(?).

Elämä kallis.

En halua lähteä negatiiviselle linjalle kun peliä ei ole vielä pelattukaan, mutta pidän tänään pakkien sekoilua mahdollisena Passmoren takia. Mies on hazardi maalilla ja linjaton torjuja, pakkien vaikea pysyä aatoksissa mukana.

Ihmetyttää miksei Rämö jatka kahden loistopelin ja voiton jälkeen. Voittoputki pakko katkaista ja aloittaa alusta?
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tämä kyllä ihme sekoilua, ettei Rämöä pidetä maalilla kolmen hyvän ja varsinkin kahden erinomaisen ottelun jälkeen! Vai onko kyse siitä, että Passmore saa nyt viimeisen mahdollisuuden ja jos peli ei kulje niin kaveri lentää kuin leppäkeihäs? Toivottavasti joku nyt siellä on huomannut, että Passmore pelaa pienillä varusteilla.

Valtosen poissaolo tulee pahaan aikaan. Niinimäen kenttä oli juuri saanut pelinsä kuntoon, ja laidoilla hääräsi toisilleen viime kaudesta tutut ketjukaverit Jantunen ja Valtonen. Nyt siellä pelaa Kuusisto.

Ei hyvältä näytä. Luotan siihen, että joukkue taistelee, mutta tyhmiä jäähyjä tulee taas ja Passmore pelaa jälleen aavistuksen epävarmasti. Veikataan 2-4 Kärpille.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
jester kirjoitti:
En halua lähteä negatiiviselle linjalle kun peliä ei ole vielä pelattukaan, mutta pidän tänään pakkien sekoilua mahdollisena Passmoren takia.

Pakkien mahdollinen sekoilu + Passmoren torjuntatylli = pelko persuuksissa ainakin tällä hetkellä.

Rämön jatkaminen maalilla olisi antanut mielestäni paremmat eväät Kärppien kaatamiseen, mutta ilmeisesti Curre ja Virmanen tietävät jotain mitä me jatkoaikalaiset emme puolestaan tiedä. Olisiko Rämöllä jokin pieni vamma tai jotain vastaavaa? Muuten en ymmärrä kassarin valintaa illan peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös