Jokerit - HIFK Pe 4.3.2005

  • 27 502
  • 151

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuri heräiltyäni päättelin mennä katsomaan illan kokoonpanoja. No, joukkueen tärkein kenttäpelaaja Metropolit puuttuu ja Quinn Hancock stunttaa. Se siitä. Me ollaan hävitty tää peli...

Vittu kun vituttaa. Toivottavasti pystytään kunnon vastus antamaan, niin sekin antaisi jo uskoa, että pystytään haastamaan HIFK sitten taas tulevaisuudessa. Pitkävetoon merkki 2 on kerroin 2,70 ja merkki 1 1,90. Kukakohan nämäkin on jakanut?

Tärkein juttu kuitenkin on, että saadaan Metropolit pian takaisin ennen playoffseja.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Noniin peli on jo alkanut, mutta pistetään tänne nyt vielä jotain ennakkotunnelmia. Kummallinen tappiomieliala kaikilla Jokerifaneilla. Se että kaksi aika merkittävää pelaajaa puuttuu kokoonpanosta ei merkitse sitä että tästä automaattisesti pitäisi selkäsauna käydä hakemassa ja olla tyytyväisiä siihen jos hävitään vain yhdellä maalilla. Bullshit !! Jos pudotuspeleissä aiotaan pärjätä niinkuin tavoite on niin muidenkin kuin Metron on saatava jotain aikaiseksi. Turha elätellä toiveita kullasta jos kaikki pelillinen vastuu kasataan Metropolitin harteille.

Tänään voitto kotiin ja naurut naapurille.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
No niin, Pakan maagisen pehmeät kädet veivät meidät 1-0 taukojohtoon, eli toisen erän alkuun voidaan odottaa tilanteen kääntymistä päinvastaiseksi. Me ollaan häv...
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taasko SM-Liigan nettisivut sohlaavat? Väittävät nimittäin Jokereiden johtavan ensimmäisen erän jälkeen 1-0! Ja maalintekijäksi ehdotetaan vielä PakkasPetriä. On se kumma kun niitä sivuja ei saada kuntoon millään. Vai onko ne kunnossa? En usko. Parasta lukea huomisen hesarista että paljonko peli oikeasti päättyi. Ja kyllähän 1-0 johdonkin voi komeasti puppeloida, kuten eilen Raumalla Jokerit oivallisesti havainnollisti. Vielä mitään ei ole ratkennut. Mutta oletan että tällä tuloksella mahtaisi mennä kunnon kasa pitkävetolappusia roskiin.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Viestin lähetti Rebel
Heh, hauskoja juttuja Jokeri-faneilta irtoaa tänään. Tappion varmistelua, voittaessa ollaan "yllättyneitä". Noh, kukin taplaa tyylillään. Näitä pitäisi kopioida johonkin, saisi hyvät naurut myöhemminkin.

Tiukka peli tulossa, narrit vienee silti 3-1.
Joo aika hauskoja kieltämättä. Ite ootan tasasta vääntöä jonka jokerit voi viedä siinä missä hifkikin.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Finisher
Ja kyllähän 1-0 johdonkin voi komeasti puppeloida, kuten eilen Raumalla Jokerit oivallisesti havainnollisti.

Ainakin oikealla reitillä ollaan jo kun tasoitus tuli YLLÄTTÄEN toisen erän alussa.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Nyt on tuo Finisher:n mainitsema virhe korjattu, kun HIFK nousi tasoihin. Itse seuraan ottelua täältä tietokoneen ääreltä, koska elin siinä uskossa, että lippuja ei saa enää. Saan syyttää vain omaa hyväuskoisuutta, kun niitä sitten olikin jäljellä. Itse seuraan huvittuneena tätä Jokeri-fanien itsesääliä. Koko Jokeri-porukka olevan itsemurhan partaalla. Hyvä näin.
 

bull

Jäsen
Toimiipa YV hyvin, 1- ja 2 ketju pyörittäneet hienosti maalin! Ja suht erän loppuun vielä, niin on henkisesti paha paikka. Oliko muuten Lydmanin eka maali tällä kaudella?

Nyt tosin heti perään meidän pikku-gooni otti ryntäysjäähyn, toivottavasti ei tule nopeaa kuittia...
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Hifk tehnyt molemmat maalit ylivoimalla. Jos tässä tilanteessa(1-2) mennään tauolle, arvatkaa puhutaanko molemmissa kopeissa jäähyjen merkityksestä? Jännittävä ja tasainen kolmas erä on kuitenkin tulossa. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat käytännössä tasan. Toisessa tulee Jokereille enemmän torjuntoja. Tietääkö muuten kukaan mistä voisi pelin aikana/erätauoilla nähdä laukaisumääriä?
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Alkaa pikku hiljaa se vakiotulos 1-3 näyttää taas todennäköiseltä...

Edit: no 1-2 päättyi.
 
Viimeksi muokattu:

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
No niin, nyt on sitten kauden viimeinen HIFK - Jokerit runkosarjapeli ohi. HIFK vie tämän ottelun 2 -1 ja nousee 101:hen pisteeseen. Maalitekijöinä Pärssinen ja Lydman, jotka kummatkin maalasivat ylivoimalla. Tämä HIFK:n viides voitto peräkkäin kun taas Jokerit jatkaa konttaamista.

Voitto oli tärkeä HIFK:lle, joka nyt näyttää jahtaavan HPK:n kolmatta sijaa. HIFK on enää neljän pisteen päässä kyseisestä sijoituksesta. HPK:lla on kaksi ottelua jäljellä, jotka ovat Kärppiä (k) ja Jokereita (V) vastaan. Tunnetusti HPK ei voita Jokereita areenalla, joten Kärpät pitää voittaa. HIFK varmisti myös tänään varmasti neljännen sijan. Ei ole enää mitään tilaa minkälaisille teorioille.
 

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Odotettu juttu

Hyviä puolia etsittäessä on valtaisa voittoni Veikkaukselta. Ei tässä muuta. Molemmat naapurin maalit YVllä, joten ehkä alivoimaa voisi parantaa. No ei tässä vielä mitään.

Onnittelut, tosin 5-3 jakaantui voitot
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Master Chief
Edit: no 1-2 päättyi.
Sekin valitettavasti riittää. Eipähän tarvitse pelätä ifk:n kohtaamista välierissä, ellei ne nouse HPK:n ohitse. Tästä tuskin tulee ongelmia, eikös HPK pelaa vielä Jokereita vastaan. Siitä saa melkein ilmaiset 3 pojoo joilla ifk pysyy kiltisti takana. Harmillista vain, että kotitaika saattaa vihdoin murtua kerhoa vastaan. Parempi tosin nyt kuin poffeissa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Odotettu juttu

Viestin lähetti Jokeri
Molemmat naapurin maalit YVllä
JHag, olisiko se sittenkin niin, että niitä jäähyjä ihan oikeasti kandee välttää ;=)

Vaan ei muuta kuin onnitelut naapuriin. Mua kyllä vituttaa, minä ihan rehellisesti uskoin siihen, että Hifk ei areenalla hillu. Oma vetoni matsista oli vain, että maaleja tehdään enemmän kuin 5,5 ja uskoin tasuriin joten se siitä. Onnitteluni kuitenkin vedoissa voittaneille.

Varsinaisen vitutuksen olen ehtinyt jo purkamaan vitutusketjussa. Tästä on jatkettava, hyvä tai ei.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomen maajoukkue, altavastaajat
Viestin lähetti Finisher
Tästä tuskin tulee ongelmia, eikös HPK pelaa vielä Jokereita vastaan. Siitä saa melkein ilmaiset 3 pojoo joilla ifk pysyy kiltisti takana. Harmillista vain, että kotitaika saattaa vihdoin murtua kerhoa vastaan. Parempi tosin nyt kuin poffeissa.

Tosin tämähän johtaa siihen että hupsista vaan, tiputaan jo kolmansiksi kerhon taakse kun vikassa pelissä hävitään vielä tyylikkäästi saipalle. Mutta siltikään ei välierissä tarvitsisi ifk:ta kohdata (kunhan kaksi kärkijengiä hoitaa hommansa).

Illan pelistä sen verran, että maalinteko tuntuu olevan edelleen kamalan vaikeaa. Vikassa erässä ihan kelpo vetolukemiakin jo ja kai jonkinlaista painostustakin. Mutta maaleja perinteinen yksi. Ei helvetti, ei tästä tunnu tulevan nyt yhtään mitään. Paikallaolleet voisivat nyt sitten joko tilittää miten paskasti pelattiin tai kertoa suureksi yllätyksekseni että peli oli huomattavasti parantunut ja toivoa paremmasta edelleen riittää.

toivotaan toivotaan...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Voitto kotiin!
Oliko tämä nyt vasta kolmas voitto jaffalassa kautta aikain? No, jokatapauksessa oikein mukavalta tuntuu. Helposti ei voitto irronnut, vaan niukkaakin niukemmin, mitä torjuntoihin ja maaleihin tulee. Tuttuihin nimiin sai kuitenkin taas luottaa: Pärä, O.J, Zeta, Lyde, Harks ja Kille. Kaikille pointsi. Kiitos IFK! Tiistaina taas jatketaan...

Kommentteja ottelusta kotiutuneilta odottaen...
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, tulihan se voitto Jokereista vieraissakin. Jotain pelistä:

- Thomasilta komea venytys ekassa erässä Jokisen puolittaiseen läpiajoon.
- Lydman on loistava, varmaa pelaamista ja bonuksena maali.
- Harkins kaarteli pelin ulkopuolella. Istuin erään entisen HIFK-pampun vieressä ja hänen mukaansa omassa päädyssä Harkins on liukuva katastrofi, jonka ei pitäisi enää pelata minuuttiakaan.
- Vihkolla ei taaskaan kiekko pysynyt vauhdissa mukana. Tosin yhden nätin passin antoi maalin eteen.
- Jokerit sai ajoittain pyöritystä aikaan HIFK-päädyssä, mutta lähinnä kulmissa, jonne HIFK ohjasi Jokereiden hyökkääjät.
- HIFK ei kyllä edelleenkään viihdy Jokereiden lentokentällä, vähän vaikean näköistä oli välillä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jeps, matsista on palailtu.

Sitä pelättyä romahdusta ei sitten tullut. Itse asiassa Jokerien ei tarvitse lainkaan pukeutua säkkiin, esitys oli ihan mukiinmenevä siihen nähden, että Metro puuttui ja häviöitä on tullut viime aikoina kohtalaisen paljon. Tämä peli osoitti myös, että IFK on lyötävissä. Metro messiin, ripaus suoraviivaisuutta ja röyhkeyttä lisää hyökkäyksiin, niin avot!

Muutamia huomioita pelistä:

- Fyysisyys. Kerrankin, siis kerrankin Jokerit voitti fyysisyydessä! Missä olivat IFK:n taklaukset?! Yhtään kunnon mälliä en muista nähneeni, ei ole se IFK johon olen tottunut. Jokerit haki mukavan hanakasti niittejä varsinkin laidan lähettyvillä. Muutamia meni ohi, mutta kyllä pari osumaakin tuli!

- HIFK:n puolustus on helvetin kova! Tänään Jokerit luisteli hyvin, mutta siellä maalin edessä ei ollut yksinkertaisesti tilaa temmeltää...

- Tunnelma. IFK-fanit taas kovin hiljaisia. Maalien ja parin viime minuutin aikana toki innostuivat kannustamaan, kun homma oli hoidossa. Jokerifanit keskittyivät tällä kertaa omiensa kannattamiseen. Pari kertaa toki jotkut ughittelivat, mutta kokonaisuutena ihan hyvä esitys. Kovin kilpakannustus oli HIFK:n 2. maalin jälkeen.

- HIFK ampui pelissä varmaan 20 pitkää. Se on sitä ns. viisasta vieraskiekkoa, mutta hiton puuduttavaa se on kieltämättä.


Erikoistilanteet ratkaisivat pelin IFK:lle. Jokerit ei osannut tehdä ylivoimillaan maalia, IFK taas osasi. HIFK:n yv oli hemmetin vaarallista. Taitoa on vaikka muille jakaa.
Jokerit oli tänään aktiivisempi joukkue, mutta vahvan maalivahtinsa, erikoistilannepelaamisensa ja ennen kaikkea puolustuksensa ansiosta HIFK vei pinnat.

Playoffeja ajatellen kaikki on vielä auki kuitenkin.

Onnittelut naapuriin voitosta. Jos ei mitään ihmeellistä notkahdusta IFK:lle satu, on se todennäköinen mestari keväällä.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä jätkät, upea ja harvinainen voitto saatiin. Hjalliksen hallin ottelut ovat usein olleet todella vaikeita HIFK:lle. Nyt alkaisi näyttää siltä, että joukkue menee tänä keväänä vielä pitkälle. Mukavaa, että nämä ns. suuret miehet alkavat herätä.

Jotenkin tuntuu, että nämä joukkueet kohtaavat vielä...muistissa on myös, kuinka puhtaasti edellisellä kerralla tuli turpaan. Mutta nyt ei ole enää Dave kehissä, hellurei!

Heja grabbar!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ikijokeri

- Fyysisyys. Kerrankin, siis kerrankin Jokerit voitti fyysisyydessä! Missä olivat IFK:n taklaukset?! Yhtään kunnon mälliä en muista nähneeni, ei ole se IFK johon olen tottunut. Jokerit haki mukavan hanakasti niittejä varsinkin laidan lähettyvillä. Muutamia meni ohi, mutta kyllä pari osumaakin tuli!

Osittain totta. HIFK ei ollut tänään erityisen fyysinen, mutta ei Jokeritkaan mitään hirmupommeja jaellut. Sanoisin, että tasan meni taklausten suhteen. Maalinedustalla HIFK oli vahvempi.
Ei Jokerit Metron puuttumiseen kaatunut. Niin tai näin, niin veikkaan Jokereiden menevän pitkälle tänä keväänä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Gellner
Sanoisin, että tasan meni taklausten suhteen.
Lähdenpä ostamaan maalia ja vetelen fransmanni vuokraisäntäni seinään jumalattoman ison ristin. Ai näin - tasan vai, ja vielä Hifk ampunut pitkiä eikä pelannut hurlurmheita, toinen iso risti maalauksessa !!

Vaan ei tuo lämmitä, pistettäkään ei taklauksilla tullut ja voitte käydä vaikka Killeltä kyselemässä, niin hyvin maistuu ukolle voitto Jokereista, vaikka ilman taklauksia. Mä olen edelleen pettynyt, areenan pitää olla Hifk:lle vittumainen paikka, en yhtään tykkää ajatuksesta, että joka toisen pelin vie Hifk.

Edit. Q tuon jo kerkesikin kirjata.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti Ikijokeri
- Fyysisyys. Kerrankin, siis kerrankin Jokerit voitti fyysisyydessä! Missä olivat IFK:n taklaukset?! Yhtään kunnon mälliä en muista nähneeni, ei ole se IFK johon olen tottunut. Jokerit haki mukavan hanakasti niittejä varsinkin laidan lähettyvillä. Muutamia meni ohi, mutta kyllä pari osumaakin tuli!

Jokerit 0 points, HIFK 3 points.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs sitä kiertelemään, IFK neppaili ja pelasi muutenkin huonosti. Ottelua lähdettiin voittamaan ilman riskiä. Se voitettiin, mutta tapa millä voitettiin ei kyllä kelpaa ainakaan minulle. Tasoero toki oli selvä ja raisummillakin otteilla olisi Jokerit kyllä kaatunut, vaikka hyvin pelasikin.

IFK oli varovainen ja enemmänkin katseli kuinka Jokerit pelaa eikä lähtenyt pelaamaan omaa peliään. Ei kelpaa, ei, ei silloinkaan, vaikka voitto vaikealla limuareenalla tulikin. Toivottavasti ei toistu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokerit pelasi niin hyvin kuin pystyi, mutta ei voinut paremmalleen mitään. Asteikolla 1-5 Jokerit pelasi tasolla 4.75 käytettävissä olevalla rosterilla. Eli todella hyvin. Asteikolla 1-5 HIFK pelasi noin tasolla 3.50. Jos olisi tarvetta ollut, HIFK olisi pystynyt helposti nostamaan tasoaan. Jokerit jopa taklasi kohtuullisesti. HIFK haki voittoa, joten mihinkään ei oikeastaan vastattu ja taklaukset unohdettiin tarkoituksella. Ainoastaan Zetalta meinasi pinna mennä, mutta Päällikkö palautti ohi luistellessaan Zetan ruotuun. Ruutu pelasi jälleen loistavasti ja otti mukisematta vastaan Järventien tarjoilut tippumalla selälleen jäähän. Toivottavasti kukaan ei kuvittele, että Mara voitti.

Missä HIFK oli parempi? Maalin edessä. Ylivoimalla kaksi ukkoa maskiin ja kiekko maalille ja kaksi maalia Thomasin taakse. Jokereiden ylivoima pyöri nurkissa ja laukaukset olivat yksittäissuorituksia ilman kuviota.

Onnittelut voitosta naapuriin. Taidatte mennä pitkälle tänä keväänä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Q
Jokerit 0 points, HIFK 3 points.

Niinpä, ja sehän tässä oleellisinta onkin. En tietääkseni ainakaan tietoisesti lähtenyt selittelemään tappiota tuon avulla. Fyysisyys on vain yksi osa peliä, eikä se yleensä peliä ratkaise.

Laitetaan vielä jotain pelaajista: HIFK:sta jäi positiivisella tavalla mieleen Lydman, Jokinen ja Zidlicky. Lydman oli kentän paras pelaaja, selvästi. Omassa päässä ei yhtään virhettä, hyökkäyspäässä yksi millintarkka veto ylivoimalla. Jokinen oli alati vaarallinen. Totesin pelin aikana, että jos joku HIFK:lle mestaruuden keväällä ratkaisee, se on OJ.
Zidlicky näytti jälleen kikkarepertuaariaan, omassa päässä myös kohtalaisen vakuuttava.

Jokereista Pakaslahti pelasi ehkäpä kauden parhaan pelinsä. Paka uskalsi pyrkiä ratkaisuihin hyökkäyspäässä ja kaivoi hyvin aloituksia. Thomas otti pari todella pahaa kiinni, erityisesti Jokisen puolittaisen läpiajon 1.erässä. Varis-Filppula-Lind pelasi jälleen kohtalaisesti, sen sijaan Hancockin ketju ei saanut juuri mitään aikaiseksi. 3.erässä hiukan petrasivat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös