DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Edellinen ketju tuli epähuomiossa väärälle palstalle. Tännehän tämä kuuluu.
Noniin. ensimmäinen vieraskiertue ja ensimmäinen kotiputki ja tätäkautta neljäsosa kaudesta takana, joten voisi olla aika antaa pieni välitodistus suorituksista pelaajille.
Kyseessä on allekirjoittaneen näkemys, arviot perustuvat ennakko-odotuksiin jotka ennen kautta miestä kohtaan olivat ja annan ne asteikolla 1-5 jossa 1 = Täysin alta odotusten, 3= Odotusten mukaisesti ja 5= Roimasti yli odotusten.

Olli Palola: 1
Mies hankittiin maaliruiskuksi, ja tähänmennessä plakkarissa Yksi (1) maali huolimatta suuresta vastuusta niin YV:llä kuin tasaviisikoin. Suurin pettymys uusista hankinnoista. Mies on tosin pelannut pirteästi ja yritystä ei puutu, mutta odotukset olivat paljon korkeammalla mitä ollaan nähty.
Peter Regin: 2
Viimekaudella joukkueen tuki ja turva joka otti narripakan reppariin ottelusta toiseen. Pisteet eivät päätä huimaa, tästä johtuen alhainen arvosana, mutta puolustuspäässä ja aloituksissa edelleen kova luu ja varmasti Kapteenin roolissa mies paikallaan joten ei ihan pohjamutiin putoa.
Niklas Jensen: 3
Täytti odotukset vieraskiertueella, kotona hiukan notkahtanut mutta todennäköisesti notkahdus johtuu Reginin turhautumisesta eikä miehen omien pelimerkkien loppumisesta. Jos vain löytää jyvänsä pian, niin numero alkaa nousta kohisten.
Eeli Tolvanen: 6 (kyllä, KUUSI)
Jos joku olisi elokuussa kertonut minulle että 14 pelin jälkeen 18v poika olisi Jokerien kovin pistemies joukkueen ollessa 10 ottelun voittoputkessa, olisin ystävällisesti kehoittanut häntä käymää tarkistuttamassa pääkoppansa. Aivan KÄSITTÄMÄTÖN pelaaja.
Brian O'Neill: 5
Ennen kauden alkua yksi jos toinenkin nimimerkki huusi epätoivosesti kakkossentterin perään, draamaillen joukkueen olevan paskasti koottu koska Nelli on kakkosen keskellä jossa mies menee täysin hukkaan. Mutta nyt Nelli on kaikkea muuta kuin virallisesti joukkueen ykkössentteri. Uskomaton vääntäjä jolla tietokone raksuttaa eikä tilannetta jätetä koskaan kesken. Todennäköisesti suuri osa Tolvasen loistoon.
Jesse Joensuu: 4
Melkeen tekisi mieli laittaa kakkonen koska odotuksissa oli Joensuun keräävän juurikin niitä kiintiökakkosia pelistä toiseen, eli on jäähyttömyydellään pelannu alle odotusten. Mutta vakavastiottaen Jesse on ollut todella pirteä, pysynyt pois boksista ja viimepeleissä löytänyt kemiat Pojan ja Nellin kanssa. Tätä Jesseä on ilo katsella.
Tommi Huhtala: 3
Hotsi on Hotsi. Vääntää, riepoo, raataa ja tekee niitä rumia mutta ah-niin-tärkeitä maaleja. Jossei kukaan muu tee niin Hotsi tekee. Ei tässä kai muuta voi miehestä sanoa.
John Norman: 5
Liittyi joukkueeseen hyvin myöhäisessä vaiheessa ja oli SKA-pelissä vielä aivan kuutamolla mutta sen jälkeen on näyttänyt olevansa pelimies isolla P:llä. Nopea, älykäs ja kädellinen sentteri joka mielestäni ansaitsisi isompaa roolia. Todella positiivinen hankinta.
Pekka Jormakka: 4
Viimekaudella oli kovimmassa vedossa Reginin ja Nellin kanssa, joten ainakin henk.koht odotukset tälle kaudelle olivat korkeat. Pudotus hierarkiassa kolmoseen ja penkitykset syövät arvosanaa ja samalla Spartak-pelin tyyppiset Hattutemput näyttävät miehen potentiaalin. Tästä on hyvä jatkaa jos pysyy ehjänä.
Marko Anttila: 6 (kyllä, KUUSI)
Joukkueen salainen ase. Pehmeäkätinen Pelimies jumissa Stay-At-Home pakin kropassa. neljän metrin maila ja onetimer aloituksesta. Mitä Lempäälän Mosesksesta voi vielä sanoa jotain mitä ei ole jo sanottu? Kulttipelaaja jo nyt.
Mika Niemi: 6 (Kyllä. KUUSI)
Mika Niemi. Viimekauden suurin floppi joka oli Hishonin ja Salmisen kanssa eräänkin käyttäjän päivittäisessä itkuvirressä joukkueen rakennuksen paskuudesta. Mutta helvetti, sieltähän löytyi pelimies. The Nelonen on ollut aivan JÄÄTÄVÄ koko alkukauden, ja Mikä Niemen tasonnosto on todella suuri syy siihen. Lippu Etelä-koreaan jo leimattu?
Antti Pihlström: 5
Ei saa kutosta kuten muut The Nelosesta koska toisinkuin Anttilalla ja Niemellä, Pillulla on näyttöjä Kohelosta kovaltakin tasolta, hänen tapauksessaan tarvittiin vain oikeat miehen vierelle niin johan alkoi peli kulkea. Mies jonka jalat käyvät kuin sillä kuuluisalla sinisellä bussilla jossa nyt ei ollut ollenkaan jalkoja mutta se moottori oli hirveä. Tärkeä osa The Nelosta ja koko joukkuetta
Henri Ikonen: 4
Ei ole pelannut paljoa, mutta on esiintynyt pirteästi kun on päässyt pelaamaan ja varsinkin Norman/Hotsi-parivaljakon kanssa näyttänyt ettei KHL ole ollenkaan väärä sarja. Arvosanassa näkyy juurikin ennakko-odotukset jotka olivat luokkaa "ööö miksi me tällänen hommattiin???"
Masi Marjamäki: 3
Masilta odotettiin juurikin sitä mitä ollaan saatu. Koohotusta, typeriä paitsioita ja typeriä jäähyjä. Ei sentään täysin tyhjä arpa mutta melekein.
Tomi Mäki: 3
Ikijokeri. Jokapaikan Mäksä. Odotuksia ei paljoa ollut ja mies on täyttänyt paikkansa rotaatiomiehenä mukiinmenevästi.
Petteri Wirtanen: 2
Voi johtua The Nelosen loistosta ja/tai miehen loukkaantumisista mutta miestä ei ole kentällä juuri näkynyt. Odotukset kuitenkin olivat sensuuntaisia että mies olisi Nelosen vakiosentteri joka kairaa tärkeitä aloituksia ja jarruttelee vastapuolen peliä. Pettymys thus far.

Sami Lepistö: 3
Odotukset olivat korkealla mutta Leppä on ne täyttänyt. Loistavaa puolustamista, viivapelote ja yksi jokerinipun tärkeimmistä korteista NelliPojan ja The Nelosen ohella.
Mike Lundin: 2 (pisteiden osalta) 4 (puolustushommien osalta)
Vaikka mies on pelannut vähintäänkin hyvin, on pisteiden puute silti pieni miinusmerkki. Mies tosin pelaa eri roolissa kuin aikanaan Barysissa mutta silti, stay-at-home rooli oli yllätys odotuksiin nähden.
Matt Gilroy: 3
"Sitä saa mitä tilaa.." sanoo vanha suomalainen laulu ja Gilroyn kohalla tämä pitää paikkansa täydellisesti. Loistavaa työskentelyä viivalla hyökkäypäässä ja pientä haparointia omassa päässä. Eli juuri sitä mitä odotettiinkin.
Tommi Kivistö: 5
En muista tiedä mutta Kivistön kohdalla odotukset eivät olleet kummoiset. Lepistöön verrattuna pidin Kivistöä lähinnä juhlakauden vuoksi kotiutettuna omana kasvattina, en niinkään tärkeänä puolustuspään palasena. Mutta Kivistön varmuus ja virheettömyys on mahdollistanut Gilroy hyökkäävän pelityylin ja Kivistö on atm mielestäni joukkueen paras puolustava pelaaja.
Jesper B. Jensen: 3
Odotuksissa oli kehitystä viimekautiseen ja sitä onkin tapahtunut. Kiekollisena vaarallinen vastustajalle ja kiekottomana takuuvarma.
Oliver Lauridsen: 3
Sama kuin Jensenille yllä. Tosin kiekoton peli vaatii vielä hiomista mutta siinäkin ollaan ihan odotusten raameissa. Tuo tärkeää kovuutta puolustuspäähän.
Rasmus Rissanen: 2
Odotin Rissaselta jonkinlaista steppiä parempaan mutta sitä ei ole tapahtunut. Mies tuntuu edelleen olevan aivan hukassa puolustuspäässä ja hyökätessä viskoo päätykiekkoja, lämää plekseihin tai heittää hätäisiä passeja.
Juho Rautanen: 1
Jos Tolvanen on ylittänyt kaikki odotukset, on Rautanen taas alittanu ne. Luulisi miehen vähitellen saavan kiinni pelin juonesta mutta nyt näyttää valitettavasti siltä ettei eväät Koheloon riitä vaikka kuinka yrittäisi. KiVassa on kiva Rautasen olla.

Ryan Zapolski: 5
PMK 1,32. Päästänyt vain kerran enemmän kuin 2 kiekkoa taaksensa. Lähti kauteen kakkosvahtina Rämön ollessa ykkönen paperilla. Rämön ollessa klesa Zapo on astunut ykkösen rooliin vakuuttavasti. Viimekaudella kärsi epätasaisuudesta ja hörppäilystä, nyt niitä on selvästi vähemmän ja luo omalla varmuudellaan puolustajille turvallisuudentunnetta.
Karri Rämö: 1
Odotuksena oli suvereeni ykkösvahdin rooli ja korkea pelitaso. Mutta kun ei paikat kestä ni ei kestä. High Risk High Reward-hankinta josta näyttää pahasti jäävän käteen pelkkä mustapekka.
Juho Ratilainen: 4
Kai se nyt on odotusten ylittämistä että istuu edes penkillä?

Siinä meikäläisen arviot. Keskustelkaa, laittakaa omia arvioita, olkaa samaa tai erimieltä, sana on vapaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Laitetaan nyt vielä tännekin oma lyhyt mielipide.

Allekirjoitan aika paljon. Lepistölle ja Gilroylle antaisin itse nelosen. Ovat kuitenkin olleet loistavan puolustuksen avainpilareita. Kivistölle nelonen tason puolesta, mutta odotuksen takia ehkä sitten tuo viitonen.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Onko jossain pelissä tällä kaudella Jokereiden verkkoon isketty kiekko neljä kertaa? Zapon on muuten hyvä pelata ton puolustuksen takana. Niin ja Don Tirriltä ihan hyvä välitodistus. Aika paljon olen itsekin samoilla linjoilla Tirrin kanssa.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika lailla samoja ajatuksia täälläkin kuin mitä @DonTirri avausviestissä kirjoitti. Yksi kohta kuitenkin osui erityisesti silmiini:

Petteri Wirtanen: 2
Voi johtua The Nelosen loistosta ja/tai miehen loukkaantumisista mutta miestä ei ole kentällä juuri näkynyt. Odotukset kuitenkin olivat sensuuntaisia että mies olisi Nelosen vakiosentteri joka kairaa tärkeitä aloituksia ja jarruttelee vastapuolen peliä. Pettymys thus far.
Wirtanen on pelannut tällä kaudella loukkaantumisten takia ainoastaan yhden pelin, ja tarkkaan ottaen ei edes kokonaista sellaista, koska joutui sivuun tuon pelin toisessa erässä (pelaten yhteensä vain 3:56). Olisi siis jokseenkin ihmeellistä, jos miestä olisi kovasti kentällä näkynyt :)

Lisäksi @Zoidberg :n kanssa samaa mieltä siitä, että Gilroylle voisi antaa nelosen. Sen sijaan Lepistön 4 en allekirjoita. Oliko Leppä viime kaudellakin noin hidas luistelija? Muistelin, että olisi ollut nopeampi. Nyt on muutaman kerran Lepällä ollut vaikeuksia pysyä vastustajien vauhdissa mukana, mutta on korvannut nopeuden puutteen loistavalla pelinlukutaidolla.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
@Pazix näppäilyvirhe päässyt tekstiin. Piti toki kirjoittaa "Enemmän kuin 2" eikä "enemmän kuin 3".
@Matza187 Jaa eli siellä on pelkkiä loukkeja Wirtasella? Luulin miehen jo tervehtyneen mutta jumahtaneen rotaatioon. Onhan se silti ali odotusten!
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Yx7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit 5+ !
Ei voi olla kuin tyytyväinen, jos joku olisi ennen kauden alkua puhunut KYMMENEN ottelun voittoputkesta.. hahaa
Puolustus toimii, hyökkäys toimii, maalinteko toimii..
Pirun hienosti menee !
Kymmenen pelin voittoputken jälkeen ei huvita miettiä kehityskohteita, ainahan niitä riittää.
Kokonaisuus ratkaisee joukkuelajissa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Nyt kun runkosarja on lähes pelattu niin aika arvioida pelaajat. Pelaajan perässä kouluarvosana.

Maalivahdit

Ryan Zapolski : 9

Alkukaudesta joutui todella kovaan paikkaan kun yksin kantoi vastuuta kun Rämö saikutti pitkään. Alkukaudella jengi puolusti Zapon edessä erinomaisesti, mutta kyllä siellä esim. voittoputken aikana ryösti monta peliä. Viime kaudesta ottanut steppejä eteenpäin ja yhdeksän nollapeliä kertovat omaa kieltä tasostaan. Tasainen suorittaja ollut koko kauden ilman notkahduksia.

Karri Rämö : 8+

Alkukausi meni piloille loukkaantumisen takia ja sen jälkeen saanut tasaisesti pelejä alle. Hyvää suorittamista on ollut hänelläkin. Kokemusta on kovista paikoista enemmän kuin Zapolla ja en näkisi mahdottomana että Karri olisi jopa ykkönen playoffeissa. Joka tapauksessa molemmat maalivahdit ovat olleet erinomaisia eikä heihin tämä kausi tule kaatumaan.

Puolustajat

Sami Lepistö: 9+

Ollut juuri niin hyvä kuin odotettiin. Kokonaisvaltainen peli on ihailtavaa seurattavaa. Joukkueen tärkein puolustaja jonka loukkaantumista ei kestetä. Viime aikoina joutunut kantamaan vastuuta loukkaantumisista johtuen niin paljon että virheet ovat lisääntyneet ja liike on ollut kankeaa, mutta eiköhän kun tosipelit ala niin Sami on oma itsensä.

Juho Rautanen: 7+

Iloinen yllätys ainakin minulle. Nostanut tasoaan selvästi viime kaudesta ja pärjää ihan mukiinmenevästi eikä todellakaan ole pakiston heikoin lenkki. Saapa nähdä jatkaako meillä vai siirtyykö esim. Liigaan isomman peliajan perässä.

Rasmus Rissanen: 6

Kiekollinen pelaaminen vaatimatonta ja aina saa pelätä jäähyjä kun Rasmus on jäällä kun tarra iskee vastustajaan. Välillä hyviä taklauksia ja maalinedustapeliä, mutta pelaavaan kuusikkoon ei mitään asiaa.

Tommi Kivistö : 9+

Varmasti tasaisin suorittaja ollut pakistossa koko kauden. Kaveri hoitaa oman roolinsa niin helvetin hyvin ottelusta toiseen. Perusasiat hoituvat jämäkästi ja virheet ovat vähissä. Plus-miinus tilasto kertoo omaa kieltä suoritustasosta ja ansaittu paikka Koreaan.

Matt Gilroy: 8+

Muodostanut tasapainoisen pakkiparin Kivistön kanssa jossa roolit ovat selvillä. Minulle pieni yllätys että on noinkin hyvä puolustamaan. Kaveri on aina tunnettu hyökkäyspään avuista. Laukoo hanakasti ja tehoja saisi olla pikkuisen enemmän. Olisi tärkeä jatkaja.

Oliver Lauridsen: 8

Parantanut huomattavasti viime kaudesta. Liike parempaa ja sijoittuu hyvin. Joukkueen fyysinen pelote ja poliisi. Kiekollinen peli vaatimatonta, mutta pystyy antamaan helpon ensimmäisen syötön. Olisi keväällä todella tärkeä palanen.

Jesper Jensen: 7

Välillä tulee hyviä pelejä ja tukee hyökkäyksiä erinomaisesti. Sitten taas seuraavassa pelissä omat miehet hukkuvat ja omissa kolisee. Tasaisuus puuttuu otteista. Joku jossain totesi hyvin että suorittaa silloin hyvin kun kilpailu on kova.

Mike Lundin : 8

Oli tärkeä palanen pakistoa ennen loukkaantumistaan. Ei montaa virhettä tehnyt ja muodosti Lepistön kanssa erinomaisen parin. Tehoja ei tullut, mutta ei se hänen tehtävänsä Jokereissa ollutkaan. Valitettavasti ollut niin pitkään pois etten usko paluuseen ainakaa enää tällä kaudella.

Niclas Andersen: 7

Ei montaa peliä ehtinyt pelata joten vaikea arvoida. Perusasiat onnistuivat ja toivotaan että palaa pian kehiin.

Petteri Wirtanen: 7+

Aivan oikein arvioida kaveri puolustajana. Pelannut todella hyvin pakin tontilla ja pystyy kiekolliseen peliin. Jos loukkaantumistilanne ei parane niin jatkaa pakin tontilla. Enemmän hyödyksi kuin hyökkääjänä ja pystyy ottamaan aloituksia jos joku vaihdetaan pois :)

Hyökkääjät

Jesse Joensuu : 7

Liike ei meinaa riittää ja turhanpäiväiset jäähyt ovat arkipäivää. Tehojakin pitäisi olla enemmän. Voimahyökkääjä elää tunteella ja pystyy sekoittamaan vastustajan pelin, mutta välillä vain läikkyy yli. Keväällä kuitenkin tärkeä mies kun maalinedustalla painitaan.

Marko Anttila : 8+

Kuka olisi uskonut tälläisiin otteisiin? Mörkö-Marko ollut kultaakin kalliimpi tällä kaudella. Alkukauden otteet vetivät välillä jopa sanattomaksi. Pystyy suojaamaan kiekkoa erinomaisesti ja alivoimalla todella hyvä pitkän mailansa ansiosta. Viime aikoina ollut todella väsyneen näköistä pelaamista.

Tomi Mäki : 6

Hieno mies ja ikoni, mutta ei vain riitä enää tällä tasolla. Se on kylmä fakta jonka kanssa on elettävä. Välillä saa pelejä alle, mutta ei tuo oikein mitään.

Brian O'Neill : 9

Alkukauden MVP. Ennen loukkaantumistaan johti joukkoja ja oli kyllä niin helvetin hyvä. Teki lähes mitä tahtoi. Loukkaantumisen jälkeen ollut yössä. Toivottavasti se alkukauden taso sieltä vielä tulee.

Pekka Jormakka: 7

Välillä väläyttelee ja onnistuu myös maalinteossa. Sitten tulee liikaa pelejä jossa vajoaa näkymättömiin ja helpot syötötkin karkailevat. Tasaisuus puuttuu. Normanin ja Palolan kanssa peli on sujunut joten toivoa on paremmasta.

John Norman: 9+

Tällä hetkellä joukkueen paras sentteri. Aivan loistava hankinta Kurrilta. Liike on loistava ja myös pelikäsitys on korkea. Pelaa paljon erikoistilanteita. Jatkuvasti korkea suoritustaso eikä heikkoja pelejä tule edes mieleen.

Henri Ikonen: 8+

Mitään en odottanut enkä kaverista juuri mitään tiennyt. Ennakkoluulottamasti ottanut paikkansa joukkueesta. Välillä jopa ykkösketjussa. Erinomainen liike ja taistelumoraali vievät pitkälle. Joukkueen suurimpia yllättäjiä.

Tommi Huhtala: 7+

Maaleja ei tällä kaudella ole syntynyt niin paljon mitä edellisillä kausilla. Loukaantumisia ollut taas kerran. Taistelija joka antaa aina kaikkensa ja keväällä voi olla tärkeä mies. Tuurasi myös pakin paikalla, muttei niin hyvin mitä Wirtanen.

Nicklas Jensen : 9+

Joukkueen paras maalintekijä. Erinomainen laukaus ja röyhkeys ajaa maalille. Taistelee ottelusta toiseen hyvällä asenteella ja voittaa jatkuvasti kulmaväännöt. Härkä.

Steve Moses: 8

Fanien lemmikki palasi Jokereihin parin heikon kauden jälkeen. Tehnyt ihan hyvin jo maaleja ja alkaa pikkuhiljaa päästä joukkueeseen sisään. Haastaa totutusti liikkellään ja laukaisuhka on hyvä kevättä ajatellen. Fyysisessä pelissä jää jalkoihin joten jalkaa liikkeelle.

Eeli Tolvanen : 9

Alkukausi oli sensaatio. Pitkästä aikaa Jokereissa nuori supertähti. Rikkonut ennätyksiä pitkin kautta. Laukaus ja peliäly huippu-luokkaa. Pystyy myös fyysiseen peliin. Aivan valtava määrä pelejä takana ja väsymys on ruvennut näkymään otteissa. Maaleja ei ole syntynyt pitkään aikaan ja se näkyy ylimääräisenä puristuksena maalipaikoissa.

Mika Niemi: 8

Liike parani kesän aikana ja johti erinomaisesti nelosketjua. Peliälyä kaverilla riittää. Anttilan tavoin on näyttänyt väsyneeltä viime ajat.

Olli Palola : 7+

Hankittiin joukkueeseen maalintekijäksi. Maaleja ei ole syntynyt lähelläkään niin paljon mitä odotettiin. Alkukaudesta sanoin että on ihme jos saa jatkaa ensi kaudella. Se ihme voi hyvinkin tapahtua. Parantanut jatkuvasti ja yrityksestä se ei ole ollut missään vaiheessa kiinni. Normanin ja Jormakan kanssa on mennyt hyvin.

Antti Pihlström: 9

Aivan helvetin iso takaisku Jokereille oli Antin loukkaantuminen. Muodosti Anttilan kanssa loistavan alivoima-parin. Painaa kaukalossa hommia niin kuin sähköjänis ja olen sitä mieltä on alaketjujen tärkein lenkki. Toivoa on että olisi playoffeissa kunnossa.

Peter Regin: 7

Joukkueen kapteeni on ollut suurin pettymys avainpelaajista. Alkukauden heikot otteet menivät läpi sormien kun joukkue suoritti hyvin. Liike oli todella vaisua ja kiekolliset ratkaisut todella heikkoja. Nellin loukkaantumisen jälkeen nosti tasoaan väliaikaisesti, mutta ei ole kyllä tällä kaudella onnistunut. Jokerit tarvitsee kapteeniltaan enemmän.

Masi Marjamäki : 6

Vaihtoi jo seuraa eikä tule ikävä. Joukkueen turhin pelaaja. Typerät jäähyt ja paitsiot seurasivat ottelusta toiseen. Taistelua riitti aina kun pääsi pelaamaan, mutta kun ei vain riitä niin ei riitä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Jonnen peli on ollut laskussa U20 kisojen jälkeen ja pari viimeistä luokatonta. Niin heikkoa, että ei ole MArjamäki tainnut seurata Eelin otteita, sillä minusta ei kuulu noilla esityksillä olympiakoneeseen. Alkukauden Jonne toki kuuluisi.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jonnen peli on ollut laskussa U20 kisojen jälkeen ja pari viimeistä luokatonta. Niin heikkoa, että ei ole MArjamäki tainnut seurata Eelin otteita, sillä minusta ei kuulu noilla esityksillä olympiakoneeseen. Alkukauden Jonne toki kuuluisi.
Näin on. Toivotaan että tulee levänneenä takas eli filassa seurattu pelejä niin voi olla keväällä vielä jotain käyttöä.

Taivas varjele mitkä paineet pojalle olisi kertynyt jos kausi olisi lähenyt näillä esityksillä liikkeelle niin olisi parin pelin jälkeen jo tuomittu Peter Flopsbergiksi.
 

Draken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Rangers
Näin on. Toivotaan että tulee levänneenä takas eli filassa seurattu pelejä niin voi olla keväällä vielä jotain käyttöä.

Taivas varjele mitkä paineet pojalle olisi kertynyt jos kausi olisi lähenyt näillä esityksillä liikkeelle niin olisi parin pelin jälkeen jo tuomittu Peter Flopsbergiksi.
Ainakin runkosarjan viimeiset pelit joutaisi huilata katsomon puolella, riippumatta mihin asti Leijonat olympialaisissa etenee. Tuoreemmalla jalalla ja ajatuksella sitten pleijareihin. Sama koskee myös Anttilaa, joka on ollut aika raskaalla jalalla viimeisissä peleissä.

Alkukausi meni tosiaan melkoisessa lennossa, flopatessa pelipaikka kyllä olisi löytynyt K-Vantaassa ja sieltä hyppäys pelaavaan rosteriin olisi ollut kovan työn takana joten hyvä näin. Esimerkkinä Klingberg, joka maitojunalla lähti takaisin Ruotsiin ja nyt miltei dominoi rapakon takana. Ei olisi kyllä Jokereista lähtiessä hevin uskonut, toki välillä väläytteli täälläkin. Mutta vähän erilainen tapaus kylläkin kyseessä, silloin ensimmäinen kausi ulkomailla jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy