Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 322 691
  • 8 803

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on vähän omat fiilikset tasaantunut eilisestä, ja tuntuuhan tämä vieläkin hyvältä.

Nyt pitää vain toivoa että tuo hakemus ja taustat on oikeasti kunnossa, ja Jokerit saa vihdoinkin tehdä paluun kotimaisiin sarjoihin. Ei siitä edellisestäkään divarireissusta jäänyt nuorelle fanille kuin hyviä muistoja, joten katsotaan nyt hieman vanhempana mitä tästä jää käteen. Toivottavasti tätäkin muistellaan vajaan kymmenen vuoden päästä liigan mestareina hyvällä, ja omia junnuja on vielä kokoonpanossa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin sama kuvio oli suunnitelmissa jo elokuussa, että kyllähän se lopulta meni aika putkeen. Aikaa meni ja ihmiset vähän vaihtui, mutta esim Saarni mainittiin tälläkin palstalla jo aikaa sitten.
Edelleen, ei ollut täysin sama kuvio vaan alkuperäisessä suunnitelmassa mukana erittäin oleellisena pelinappulana oli Areena. Kuten hyvin tiedät.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos unohtaisitte ne täällä keksityt paskapuheet Jollen rahastamisesta yms. niin kaikki onkin hyvin loogista. Mutta eihän se ole mamahdollista.
Jokerit on ensin 8v ollut ryssien liekassa ja nyt sinä riennät vielä jauhamaan että Harkimo teki tämän vastikkeetta. Mitä siellä Palokassa laitetaan hanaveteen?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kesän suunnitelmiin verrattuna ainoa muutos on se, että Areenaa ei ole edelleenkään saatu ja sen takia kansainvälinen rahoitus edelleen puuttuu taustalta. Ja tietysti sarjataso, mutta se oli kaikki tuon Areenan ja sen rahoituksen varaan rakennettu.

Luultavasti siitä syystä omistuspohjaa on jouduttu laajentamaan ja siksi mm. Teuvolta on kysytty niin myöhään.

Sitten jos yhdistätte palasia vähän lisää Saarnin kohdalta niin tajuatte kuka oli kiinnitetty Liiga-Jokerien päävalmentajaksi kesällä.

Jos unohtaisitte ne täällä keksityt paskapuheet Jollen rahastamisesta yms. niin kaikki onkin hyvin loogista. Mutta eihän se ole mahdollista.
Oot sä kyl melkoinen tuuliviiri. Näkökulma muuttuu että on aina "oikeassa"
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mukava käänne tuli tähän 24.1.2023 päiväyksellä olevaan tilanteeseen.
Tässäkin Eteläpäädyn viestissä taidetaan viitata ihan toiseen Viimaan, kuin ulkona puhaltaneeseen.

Päivää ja kiitos palautteestasi. Onpas aikamoinen viima käynyt taas sitten edellisen kerran.

Saarnin mukanaolo on ollut selvää siis jo pidempään, kuten Keisarikin toteaa. Onko Jolle löytänyt Saarnin vai Saarni Jollen, niin sitä sopii miettiä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan positiivinen uutinen, että omistajista Hjolle on saatu pois ja tilalle ex-pelaajia, joilta löytyy myös muuta ideologiaa omistajuuteen kuin rahastus. Ei tämä sijoittajaporukka tosin eroa mitenkään oleellisesti NN:sta ja noiden pöytään tuomassa rahamäärässäkään tuskin on eroa. Eli jostain muualta se raha toiminnan käynnistämiseen ja jatkuvaan pyörittämiseen tarvitaan. Toivottavasti tosin pitävät Koskisen talutusnuorassaan, ettei pääsee Jokereissakin tekemään tuhojaan tuttuun tyyliinsä.

Noi maaseudun lähiön pahvikeisarin puheet jo elokuussa tiedetystä kuviosta voi nyt sivuuttaa aivan täysin, kun esimerkiksi Teuvo on tullut viime hetkillä vasta mukaan ja vahvasti epäilen siellä olevan jonkun tai joitain muitakin viime hetken lisäyksiä. Keisari puhuu mitä sylki tuo suuhun ja muuttaa tarinaa vaikka aamuin ja illoin, kun uskoo sillä saavansa itsensä näyttämään jonain sisäpiirin tietäjänä. Ja jos tämä kuvio olisi ollut jo elokuussa valmis nykyisessä muodossaan, niin en näe mitään syytä, miksi muutokset omistajuudessa olisi tehty vasta nyt viime hetkellä pakon edessä, eikä jo hyvissä ajoin syksyllä. Se, että siellä nyt Saarni olisi ollut taustalla häsläämässä alusta asti, ei todellakaan tarkoita, että tämä kuvio olisi ollut jo elokuussa tiedossa.

Isompi asia on toki se, että sarjapaikkaa sen enempää kuin pelipaikkaa joukkueella ei edelleenkään ole. Pelkillä omistajilla niitä ei tulla saamaankaan näin myöhässä. Katsellaan, miten tilanne etenee ja tottakai toivotaan, että tuosta vielä jotain hyvää syntyy. Ehdoton vaatimus tottakai on edelleenkin, että Hjollella sen enempää kuin muillakaan Harkimoilla ei ole yhtään mitään roolia Jokereissa tästä hetkestä eteenpäin.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olisiko tässä voinut käydä yksinkertaisesti niin, että porukka numero 3 on muutoin sama kuin porukka 2, mutta Saarni on Hjolle-kohujen jälkeen näyttänyt Jollelle ovea?

Neuvotteluvalttia olisi, kun Viima/Saarnin yhtiö on merkittävä tukija Junioreille ja täten Borgström&Mäkinen -tuttuja.

Nyt vain odotellaan tietoa pelipaikasta ja ylipäänsä, että onko hakemus nyt vihdoin kelpaava.
 

hege

Jäsen
Nyt näyttää niin hyvältä, että piti oikein kalenterista varmistaa ettei ole aprillipäivä.

Taustajoukot on nyt tällä hetkellä ihan uskottavat aloittamaan projektin eteenpäin viennin ja sellaiset että sinne on mahdollista saada toimistonpuolelle ihmisiä töihin hoitamaan normaaleja "day-to-day" asioita mihin tarvitaan ehkä sitten erilaisia henkilöitä kuin taustaryhmässä on ja toisaalta taustaryhmän osaaminen menee ehkä niissä hukkaan. Itse uskon, että sarjapaikka tulee Mestikseen viimeistään 24-25 kaudelle ja tällä kokoonpanolla ei tule nyt miettiä Suomi-sarjaa lainkaan vaan tähtäimen tulee olla Mestiksessä nyt ja 4-5 vuoden päästä Liigassa.

Pelipaikka asia lienee se hankala, jos halutaan aloittaa jo tulevalla kaudella jo ihan tulojen ja menojen budjetoinnin kannalta. Joukkueen kasaaminen onnistunee varmaan jotenkin jo ensikaudelle mutta toisaalta nyt pitäisi lähteä uskottavasti liikkeelle myös pelillisesti niin olisiko sekin helpompaa vasta 24-25? Toinen asia on se, että nyt luodaan jonkinlainen "uusi identiteetti" ja ehkä nyt ei pitäisi leimautua "ostojoukkueeksi" heti alkuun vaan oikeasti miettiä mitä halutaan tulevaisuudessa ihmisten miettivän kun niille sanotaan "Jokerit ja jääkiekko". Jos itse laitan viimeiset 10 vuotta pois aktiivisesta muistista, niin minulle tulee mieleen se 90-luvun alkupuolen taitokiekko, hyvä valmennus, energiset pelaajat, yleinen positiivisuus mikä jengistä aina välittyi, se ainainen vitutus kun Jokerit voitti HIFK:n (eli oma tausta siitä leiristä) varsinkin kaudelta -97 (yksi peli elävästi jäänyt mieleen kun Jokerit pyöritteli Eavesin HIFK ihan miten halusi ja itse ei voinut kuin nauraa punaisille), piilevä hyvän olon tunne aina kun Jokerit kaatoi TPS:n yms. Nyt on sitten taas mahdollisuus rakentaa tarinaa uudelleen alusta alkaen.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Koskinen @ YLE 22.2.

- Reilu kuukausi sitten alkoi vakavampi mietintä. Viime viikolla on päästy ratkaisevasti eteenpäin tämän uuden ryhmittymän kanssa, Koskinen sanoi.

IL ja Väänänen 22.2.

Taustayhtiöön tulee vielä muitakin omistajia, heistä 429 NHL-ottelua urallaan tahkonnut Väänänen ei vielä pukahda.

– Niistä asioista tiedotetaan erikseen.

Tällä omistajaporukalla ei ole kytköksiä KHL:ään, tai Venäjälle. Kysymyksessä on suomalainen omistajaryhmä. Moni asia lienee taustalla ymmärrettävästi vielä auki, sillä uusi omistajasakki koottiin taustalle muutamassa viikossa.


Mikä uusi ryhmittymä? Elokuusta astihan tällä ollaan menty. T. sisäpiiri

Hieno homma jos Saarni on edes ollut jossain kohtaa kiinnostunut Joelinkin projektista. Tällä kertaa päätyi kuitenkin uuden ryhmittymän kelkkaan, kuten ry:kin.

Ihan käsittämätöntä että vielä löytyy kaksi puolustelijaa Harkimoiden yritykselle säätää taustalla. Team Jokerit oli tuhoon tuomittu jo alkuunsa ja odotetun nolostihan siinä kävi. Itseasiassa tuo meni vielä enemmän perseelleen mitä olisin koskaan voinut kuvitellakaan silloin loppukesästä. Salailu, valehtelu ja totaalinen mykkäkoulu - ei ihme kun omat ja muut kannattajat lähinnä nauroivat touhulle koko puolen vuoden ajan.

Luulisi olevan vain helpompaa nostaa käsi virheen merkiksi ja todeta olleensa väärässä kuten ry:kin vihdoin ymmärsi asian laidan.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Taustajoukot on nyt tällä hetkellä ihan uskottavat aloittamaan projektin eteenpäin viennin ja sellaiset että sinne on mahdollista saada toimistonpuolelle ihmisiä töihin hoitamaan normaaleja "day-to-day" asioita mihin tarvitaan ehkä sitten erilaisia henkilöitä kuin taustaryhmässä on ja toisaalta taustaryhmän osaaminen menee ehkä niissä hukkaan.

Ilahduttavaa myös on, että kaiken järjen mukaan jo nyt mukana olevien nimien vetovoima varmasti vetää puoleensa myös sijoittajia, yhteistyökumppaneita ja sponsoreita. Nyt on näkynyt jo tällä palstalla myös katkeroituneiden ikifanien paluita Jokerien kelkkaan, Twitterissä jo poliitikoita myöten ilakoidaan Jokerien paluulla ja yleinen pöhinä tuntuu olevan tosi positiivinen.

Toki tärkeä muistaa, että paljon on kriittisiä asioita auki ja prosessi pitää huolella viedä loppuun, mutta juuri tämän kaltaista julkisuutta Jokerit tarvitsee, ja tällaista olisi toivonut varmasti kaikki, että olisi matkan varrella ollut enemmänkin.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Loistava homma että tämä saaga nytkähti eteenpäin. Yleinen tahtotila varmasti aika monella suunnalla on saada Jokerit jäälle, nämä mutkat matkassa on varmasti olleet turhauttavia. Ja ongelmia vielä varmasti tulee, mutta nyt toivon mukaan hyvä nippu niitä ratkomassa. Puoli vuotta menee nopeasti, syksyllä toivon mukaan sit Jokerit jäällä!

Oliko se Markus Selin, joka keräsi rahaa siihen Mannerheim-elokuvaan myymällä lippuja etukäteen? No toivottavasti tässä käy paremmin. Mutta ihan positiivisella mielellä olen päivän uutisista.
Selinin kautta saa jo Jokereiden ensimmäisiin kotipeleihin lippuja, ei muutakuin €urot liikkeelle...
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Luulisi olevan vain helpompaa nostaa käsi virheen merkiksi ja todeta olleensa väärässä kuten ry:kin vihdoin ymmärsi asian laidan.

Tämähän se. Täällä on pari nimimerkkiä, joita kohtaan minulla ei todellakaan ole mitään henkilökohtaista, mutta tämä saaga on kyllä vienyt heidän viimeisetkin luottamuksen rippeet kaiken paskanjauhannan, selittelyn ja ylimielisen asenteen vuoksi. Onneksi tämä on vain internetin keskustelupalsta.

Varovaisen innostunut fiilis Jokereiden Uudesta Ajasta. Tahroja on, mutta toivottavasti ne pystytään käsittelemään niin sisäisesti kuin ulospäinkin siihen mennessä kun kiekko seuraavan kerran putoaa jäähän. Ehkä silloin soi The Pretender, tai ehkä jotain muuta.
 

JKyykka

Jäsen
On kyllä aivan mahtava juttu, että homma lähti nyt oikeasti eteenpän!

Täällä Jatkoajassa toki huippufiilistä vähän laskee tämä eräs kaksikko, joka edelleen yrittää väittää, että kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Totuushan on se, että tilanne oli välillä aivan paska ja kaikki on muuttunut matkan varrella, Mutta sellaisiahan jotkut ihmiset ovat - eivät voi ikinä myöntää olleensa väärässä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Aikamoinen valitus, tai noh, varautuneet tunnelmat nyt ainakin tuntuu oleven Mestis-osiossa tästä Jokeri-uutisesta. Melkein voisi ajatella, että ollaan harmissaan siitä, kun Jokerit tulee heidän hiekkalaatikolleen leikkimään. Mestishän voisi saada vaikka lisää näkyvyyttä ja mielenkiintoa tämän myötä, mutta ehkä se ei sitten kelpaa. Helmpompi on puida nyrkkiä ja haukkua saipasportteja suomalaisen kiekon tuhoamisesta. Tai sitten se on se KHL-taival, joskin sekään nyt ei pidä kutiansa enää.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, muutama seikka on muistettava.

1) Ilman Harkimoiden väliintuloa syksyllä, valmistautuisi Jokerit nyt Liigakauteen.

2) Harkimoiden väliintulon takia Jokerit lähtee takamatkalta kasaamaan Mestis-nippua.

3) Harkimoiden ainut tavoite oli rahastaa välistä Jokerit-brändin avulla hallikauppojen toteutuessa.

4) Harkimoiden syyt vetäytyä projektista pois: A) tajusivat, ettei Jokerit pääse oikeasti mihinkään heidän kanssa ja B) hallin saanti ei ole näköpiirissä.

Summasummarum: Harkimot hyvin lähelle tuhosivat Jokerit, mutta onneksi löytyi Jokerisydämistä porukkaa riittävästi. Kaikki hatut pois Teuvolle, Ossille ja Esalle. Harkimoita toivottavasti muistetaan kotipelissä tifolla, jossa roikkuvat hirttoköydessä EP:n edessä. Lähelle pääsivät koko seuran tuhoamisessa.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt näyttää niin hyvältä, että piti oikein kalenterista varmistaa ettei ole aprillipäivä.

Taustajoukot on nyt tällä hetkellä ihan uskottavat aloittamaan projektin eteenpäin viennin ja sellaiset että sinne on mahdollista saada toimistonpuolelle ihmisiä töihin hoitamaan normaaleja "day-to-day" asioita mihin tarvitaan ehkä sitten erilaisia henkilöitä kuin taustaryhmässä on ja toisaalta taustaryhmän osaaminen menee ehkä niissä hukkaan.
Näin yleisenä toteamuksena NHL-pelaajat tuovat sydämellään ja kukkarollaan uskottavuutta eivät muuta. Operatiivisessa toiminnassa tulee olla mieluummin henkilöitä jotka eivät tiedä jääkiekosta mitään mutta tietävät omasta työstään kaiken, mutta tietenkin ymmärrys urheilusta ja erityisesti jääkiekosta luetaan vahvasti eduksi.

Aiemmassa Koskista kritisoivassa viestissäni itse asiassa kehuin häntä, mutta nostin esiin myös kysymyksen siitä minkälaista roolia hän veti esim. Bluesin konkurssissa. Jos rahoitus ja muut asiat ovat on kunnossa, niin en näe miksei hän voisi olla hyvä pomo Jokereissa. Ainakin säännölliset palaverit kannattajien kanssa ovat tosiasia ja ne toteutuivat esim. Bluesissa.
Itse uskon, että sarjapaikka tulee Mestikseen viimeistään 24-25 kaudelle ja tällä kokoonpanolla ei tule nyt miettiä Suomi-sarjaa lainkaan vaan tähtäimen tulee olla Mestiksessä nyt ja 4-5 vuoden päästä Liigassa.
Toisaalta Mestikseen ja ennen kaikkea Liigaan olisi syytä päästä mahdollisimman nopeasti, koska jatkumo 90-luvun muistoista, edellisistä liiga-kausista ja ylipäätään siitä kun Jokerit ovat viimeksi pelanneet alkaa kadota.

Pelipaikka asia lienee se hankala, jos halutaan aloittaa jo tulevalla kaudella jo ihan tulojen ja menojen budjetoinnin kannalta. Joukkueen kasaaminen onnistunee varmaan jotenkin jo ensikaudelle mutta toisaalta nyt pitäisi lähteä uskottavasti liikkeelle myös pelillisesti niin olisiko sekin helpompaa vasta 24-25?
Kasvuyritys voi tehdä turskaa huolella ja Mestistasolla puhutaan korkeintaan sadoita tuhansista euroista vuodessa. Mutta organisaation tulisi kyllä olla kypsä kun siirrytään Liigaan.

Toinen asia on se, että nyt luodaan jonkinlainen "uusi identiteetti" ja ehkä nyt ei pitäisi leimautua "ostojoukkueeksi" heti alkuun vaan oikeasti miettiä mitä halutaan tulevaisuudessa ihmisten miettivän kun niille sanotaan "Jokerit ja jääkiekko". Jos itse laitan viimeiset 10 vuotta pois aktiivisesta muistista, niin minulle tulee mieleen se 90-luvun alkupuolen taitokiekko, hyvä valmennus, energiset pelaajat, yleinen positiivisuus mikä jengistä aina välittyi, se ainainen vitutus kun Jokerit voitti HIFK:n (eli oma tausta siitä leiristä) varsinkin kaudelta -97 (yksi peli elävästi jäänyt mieleen kun Jokerit pyöritteli Eavesin HIFK ihan miten halusi ja itse ei voinut kuin nauraa punaisille), piilevä hyvän olon tunne aina kun Jokerit kaatoi TPS:n yms. Nyt on sitten taas mahdollisuus rakentaa tarinaa uudelleen alusta alkaen.
Heität aika kovaa ja hyvää settiä. Se vanha tarinanjatkumo on vähän niinkuin kadotettu. Jokereista tuli suurseura nimenomaan 90-luvun kulta-ajan ansiosta. Uusi tarina olisi kova juttu. Väestöpohjaa Helsingissä ja pk-seudulla kyllä riittää, jotta katsojia ja näkyvyyttä yhteistyökumppaneille löytyy. Parasta olisi jos se uusi tarina kasvaisi nöyryyden myötä, Jokereissa on aina ärsyttänyt tietty ylimielisyys.

Yllä siis ajatuksia nopean ja hitaamman strategian puolesta, molemmissa on etunsa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: hege
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Olisiko tässä voinut käydä yksinkertaisesti niin, että porukka numero 3 on muutoin sama kuin porukka 2, mutta Saarni on Hjolle-kohujen jälkeen näyttänyt Jollelle ovea?

Neuvotteluvalttia olisi, kun Viima/Saarnin yhtiö on merkittävä tukija Junioreille ja täten Borgström&Mäkinen -tuttuja.

Nyt vain odotellaan tietoa pelipaikasta ja ylipäänsä, että onko hakemus nyt vihdoin kelpaava.
No se on juurikin näin. Ja en tiedä onko Jollelle näytetty ovea vai onko itse todennut, että lähtee. Todennäköisesti tähän on päädytty "yhdessä".

Imagomielessä tietysti kannattaakin tehdä pesäero Team Jokerit oy:hyn ja aloittaa nyt "puhtaalta pöydältä". Tismalleen samat rakenteet siellä on silti taustalla, kuin TJ oy:ssä. Saarni ja Koskinen etunenässä.

Sain myös varmistuksen sille, että Jollen ei ole määrä tulla töihin Jokereihin. Kokonaisuuden ja imagon takia parempi niin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ainoa ongelma kun tätä vetkuteltiin että A:n ja B:n useammalla parhaalla pelaajalla on jouudet seurat ensi kaudeksi sovittu.

Ja Mestikseenkin tulee kiire koota joukkuetta maaliskuussa. Vai tottakai tähänkin nyt Harkimon kumartelijat tulee sanomaan että syksyllä jo tehty ehdollisia sopimuksia.

No vielä ei ole hallia eikä sarjaakaan. Toivotaan että taustavoimat jotka nyt on uskottavat saa asioiden menemään eteenpäin. Ja löytää rahoituksen.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No vielä ei ole hallia eikä sarjaakaan. Toivotaan että taustavoimat jotka nyt on uskottavat saa asioiden menemään eteenpäin. Ja löytää rahoituksen.
Rahoitus on kyllä jo löydetty, eikai Teuvo ja Esa ole tuolla pelitapa asioiden takia, vaan ihan puhtaasti iskemässä paalua pöytään kuten makkaramies jossain ihan toisessa kaupungissa ja seurassa. Viimeisen tiedon perusteella makkaramies on puilla paljailla.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Rahoitus on kyllä jo löydetty, eikai Teuvo ja Esa ole tuolla pelitapa asioiden takia, vaan ihan puhtaasti iskemässä paalua pöytään kuten makkaramies jossain ihan toisessa kaupungissa ja seurassa. Viimeisen tiedon perusteella makkaramies on puilla paljailla.
Kyllähän Teuvon ja Lindellin mukanaololla on ihan imagollinenkin vaikutus. Ovat tunnettuja Suomen eturivin kiekkoilijoita, jotka auttavat omaa kasvattajaseuraansa rakentamaan uutta nousua oman juniorityön varaan. On se myyntipuheena jo todella hyvä, vaikka todellisuudessa operatiivinen vastuu olisikin vähäinen.

Sanomattakin toki on selvää, että mukana on myös rahallinen aspekti ja yhteistyökumppanit varmaan tykkäävät kun pääsevät poikien kanssa lyömään palloa Jokerit Golfissa aina kesäisin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No se on juurikin näin.

Kun se nimenomaan ei ole juuri näin.
Vastahan on kerrottu, että esimerkiksi Teuvo on tullut viime hetkillä mukaan. Älä nyt vaan taas yritä vääntää mustaa valkoiseksi pelastaaksesi kasvojasi ja sisäpiiritietojasi. Vai valehteleeko ne nyt mielestäsi tuostakin ja oikeasti Teuvo ja kaikki muutkin taustahenkilöt ovat olleet mukana loppukesästä alkaen?

Se, että Saarni olisi siellä taustalla säätänyt alusta asti ei tarkoita, että tämä nykyinen ryhmittymä olisi millään muotoa sama kuin elokuussa. Jos kyseessä olisi tismalleen sama ryhmä, olisi ollut puhdasta idiotismia olla julkaisematta taustaporukkaa jo syksyllä, kun takana on pitkän linjan Jokeripelaajia.
 

-Hnö-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
On varmaan todella helppoa tulla tänne kertomaan ”I told you so” ja ”näinhän tän piti mennä”, kun on pitkin talvea puhunut paljon, muttei kertonut yhtään mitään.

Oli miten oli, erittäin positiiviset fiilikset tällä hetkellä ja toivotaan tosiaan, että sarjapaikka aukeaa jo tulevaksi kaudeksi.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän hassua, kun Koskinen sanoi Jollen "pelastaneen seuran". Siis pelasti miltä? Kurriko olisi istunut logon päällä vuosia odotellen tilipäivää? Kyllä se logo olisi NN:lle jossain vaiheessa päätynyt ilman Jollen väliintuloa ja silloin olisi saman tien oltu nykytilanteessa eli Areena-haaveet sivussa ja Harkimot poissa. Ehkäpä vielä Liigaan matkalla.

Jollella on kyllä jokerisydän ja on ok jamppa muutenkin, mutta ei please hehkuteta tyyppiä, joka yli puoli vuotta jääräpäisesti puski Areena-haaveita ilman varasuunnitelmaa ja tiedottamatta mitään sekä aiheuttaen kaiken maailman ongelmia näin tehdessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös