Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 320 052
  • 8 803

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Urheilutoimintaa ei Suomessa saa koskaan kannattavaksi.
Aika harvassa joo, ja siksi oheistoiminta on tärkeässä roolissa ja edellä mainittu Lukko on vetänyt tuon todella hyvin jo kauan. Kärpät myös suomen johtavia tällä saralla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Koskisella vanhat keinot käytössä. Nämä lainaukset vuodelta 2015:






Eli pelataan aikaa epätäydellisillä hakemuksilla ja toivotaan ihmettä ja tietysti vakuutellaan, että eihän tässä mitään ongelmia ole, vaan hyvin etenee, mutta en voi nyt mitään täsmentää. Jos joku ei tiedä niin silloin "ensi viikon lopulla" Koskinen erosi tehtävästään ja keväällä Blues hakeutui konkurssiin.
Eli olisiko ensi viikolla Koskinen eroaa tehtävästä, jossa oikeasti ei edes toimi (kun Mestis paikkaa ei ole myönnetty)

Hyvää viihdettä tämä on ainakin, urheilu tästä kyllä on kaukana.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Blues hakeutui konkurssiin
Nojoo. Tätä kun tässä miettii, niin lopunviimein tämä voisi olla kuitenkin se paras vaihtoehto Jokereillekin. Rehellisesti vaan lappu luukulle ja sitten uusi startti täysin puhtaalta pöydältä, terveellä perustalla ja tuoreilla voimilla. Voisi olla kuitenkin se "nopein" reitti takaisin huipulle.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Muutaman johtopäätöksen voi vetää päivän tiedotteista. Mestiksen puolella on tutustuttu hakemukseen ennen kokousta ja todettu sen olevan riittämätön. Koska hakija on saanut tämän tiedon ennen kokousta, tarkoittaa se että osapuolet ovat olleet yhteydessä ennen kokousta. Ja koska puutteista on voitu ilmoittaa hakijalle epävirallisesti ennen kokousta, tarkoittaa se että hakemus on ollut niin huono että idioottikin on nähnyt että se ei tule sellaisenaan kelpaamaan. Eihän kellään ole toimivaltaa mennä ilmoittamaan etukäteen mitä kokouksen osallistujat tulevat päättämään - jos hakemus on edes vähän sinne päin. Rivien välistä voi kyllä lukea että hakemus ei sisältänyt vaadittavia perusasioita.

Nyt taas ostettiin vähän lisää aika piileskellä ja odottaa että jostain tipahtaisi avaimet käteen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.

No ainakin 3s divarissa voi vetää ihan alta lipan. Jääkiekolla ei ole mitään tekemistä kyntävän seuran kanssa. Häpäisevät vaan itseään.
Koomisinta on että kyseinen seura on aikanaan pelannut Jokereita vastaan karsinnoissa
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jos sitä vetää tämä Hjollen en ole keulakuva Team Jokerit, niin eivät varmaan saa kasaan riittävää hakemusta Suomi-Sarjaankaan. Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.
Ilmeisesti II-divisioonaankin vaaditaan, jonkinlaista hakemusta yms, mutta III- ja IV-divisioonaan riittää vain oma ilmottautuminen.

Kuten ollaan huomattu niin Suomi-Sarjakin tai ainakin vaadittavan tasoisen hakemuksen tekeminen saattaa muodostua liian haasteelliseksi Harkimon johtamalle Team Jokereille. Olisiko aika kääntää katseet sarjoihin joihin voi ilmottautua suoraan? Ilmeisesti tälläisiä on ainakin III ja IV-divisioona.


"Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on linjannut, että tästä kaudesta alkaen III divisioonaan voi kaikkialla Suomessa ilmoittautua mikä joukkue tahansa riippumatta siitä, pelasiko edellisellä kaudella III div, IV div tai onko uusi joukkue. Tällä järjestelyllä taataan se, että jokaisella uudella joukkueella on tasavertainen mahdollisuus edetä sarjoissa eteenpäin riippumatta siitä, miltä alueelta on kotoisin. Täten IV divisioonissa joukkueet pelaavat omaa sarjaansa ja mitään karsintoja sarjatasojen välillä ei keväisin järjestetä (nousta voi pelkällä ilmoittautumisella)."

Uutinen toki ei ole tuorein, joten voi olla että käytäntö on muuttunut.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mahdollisesti tyhmä kysymys, mutta tiedetäänkö, maksaako joku Jarmo Koskiselle palkkaa? Jos maksaa, niin kuka tai mikä taho?
Varmaankin se henkilönostimiin ja putoamissuojaimiin erikoistunut yritys, jonka toimarina Koskinen edelleen kaiketi on. Tuskin Jolle sille mitään maksaa. Tai voihan sekin vaihtoehto olla ettei Koskinen tiedä kuka sen palkan maksaa, kun näyttää tuo Jokereiden toiminta sisältävän itse kunkin osalta epätietoisuutta niin rooleista kuin palkanmaksajistakin.
 

Goldratt

Jäsen
Vai olisiko vasta kolmanneksi tyhmin. Jollen ja Koskisen jälkeen.

Tämä syksyn kestänyt palstamesoaminen huomioiden ajattelisi, että PK ei ”heittäisi ensimmäistä kiveä” tässä kysymyksessä.

Itse aiheeseen liittyen, aika rauhassa Selänne kai kuitenkin oli twiittien kanssa (olisiko voinut jättää tuonkin pois?), huomioiden tilanne, jossa häntä/heitä syksyllä nöyryyttänyt taho on nyt paljastunut hitaimmillekin keisariksi ilman vaatteita.
 

Animal

Jäsen
JK on Hybeko Oy:n toimitusjohtaja. Se on norjalaisen Hybeko AS tytäryhtiö. Ehkä norskeilla on sille varaa maksaa sille jotain.
On myös mielenkiintoista, että Koskinen julkisuudessa kertoo jättävänsä nykyisen työnsä ja siirtyvänsä Jokereiden toimitusjohtajan pallille, kun asiat varmistuu. Kysymys kuuluu, että millainen oikea yritys sallii toimarinsa puhua tuollaisia asioita julkisuudessa? Myös tuon Hybekon talousluvut viime vuosilta ovat varsin mielenkiintoisia ja tietenkään omistajia ei julkisista lähteistä löydy.
 

Goldratt

Jäsen
On myös mielenkiintoista, että Koskinen julkisuudessa kertoo jättävänsä nykyisen työnsä ja siirtyvänsä Jokereiden toimitusjohtajan pallille, kun asiat varmistuu. Kysymys kuuluu, että millainen oikea yritys sallii toimarinsa puhua tuollaisia asioita julkisuudessa? Myös tuon Hybekon talousluvut viime vuosilta ovat varsin mielenkiintoisia ja tietenkään omistajia ei julkisista lähteistä löydy.

Finder.fi avaa lukuja oheisen liitteen mukaan (luvut siis Hybeko Oy). Voi sanoa, että ei ole noiden valossa lähtenyt 2019 jälkeen. Milloinkohan JK hypännyt ruoriin?

Ja täsmälleen samaa mieltä julkisuuden kommenteista hänen toimesta. Olisi aika monessa paikassa erittäin tukala keskustelu tai jopa viimeinen keskustelu hallituksen kanssa noiden julkitulojen jälkeen.
 

Liitteet

  • 31B79852-E728-4C15-A0EE-743E6F4ACCC0.jpeg
    31B79852-E728-4C15-A0EE-743E6F4ACCC0.jpeg
    195,5 KB · kertaa luettu: 166

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ei pitäisi jälkiviisastella mutta syksylläkin tästä kirjoitettiin et ei noilla oikeasti oo mitään. Yhtään mitään ja eilenhän tuo paljastui että ei ole.

Koskakohan ylimielinen Eteläpäädyn nokka voi tänne tulla taas keulimaan et me tiedetään mut ei voida kertoa. Te alhaiset lierot täällä vaan dissaatte mut taustalla kaikki hyvin ja asiat etenee.
 

hege

Jäsen
Varmaan kannattaisi se 3-divarin oma-ilmoittautuminen tehdä nyt heti, niin voisi ainakin vedota siihen että ollaan perinteinen 3-divarin seura jo tammikuusta 2023 ja jos se oma-ilmoittautuminen ei edes onnistu niin vain unohtaa koko juttu tai kokeilla vaikka lähtöä korttelijoukkueena tyyliin Länsi-Sipoon Jokerit tai Red Wings.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kun tässä tuli lisäaikaa, on mielenkiintoista nähdä miten se käytetään. Jos liitosta sanottiin "ei tuolla nimellä", niin omistajuushan olisi teknisesti nopea vaihtaa, ja samalla rahoitustaustakin voisi ratketa. Toki täytyisi olla se ostaja.

Jos taas sanottiin että tuo Jollen kiertävä sirkus ei käy pelipaikkana, on varmaan vähän tehtävissä. Toki voi odotella Ilmalan vapautumista, mutta siihen ei taida Suomessa uskoa kuin 2-3 Jatkiksen nimimerkkiä ja Harkimon perhe.

Katsellaan, the soap continues.
 

VinhoTinto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voin kuvitella sen tilanteen, kun Jolle on selittänyt Naurava Narri -porukalle omaa visiotaan ja pyytänyt heitä mukaan tähän huikeaan hankkeeseen. Tästä saisi kyllä hienon käsikirjoituksen johonkin komediasarjaan.
Tää on epäilemättä ollut hieno spektaakkeli:

J: Mä ostin omilla rahoilla Kurrilta koko paketin, lähettekö messiin niin tuodaan Jokerit takaisin Liigaan!?

NN: Kuulostaa vähän huonolta kun liigaseurojen vetäjät sano meille, että Kurrin liiketoimintaan uusi juttu ei voi perustua ja Harkimot ei ainakaan voi olla mukana. Mutta kerro nyt kuitenkin lisää.

J: Mä en voi kertoa juuri mitään kun on NDA mutta sen voin sanoa et faij… eiku siis mä tunnen sellaisen rikkaan rahottajan joka ostaa Areenan ihan kohta ja sit se laittaa paljon rahaa myös Jokereihin!

NN: Okei…no meidän käsitys on ollut se että aika pitkässä puussa se Areenan kauppa voi vielä olla. Mikäs on sitten plan B jos se ei toteudu?

J: Eiku kyl se toteutuu! Ja mä kuulin et teillä on kaikkia suunnitelmia et käytetään niitä jos jostain syystä ei toteutuis!

NN: Jahas…no onks sulla jotain muuta porukkaa mukana edistämässä hanketta?

J: Totta kai, paljon hyvää porukkaa messissä mut en voi sanoa nimiä koska NDA. Mut mä aattelin et kun lähdette mukaan niin te voitte kuitenkin vetää hankkeen. Kato kun mä en haluu olla mikään keulakuva ja olis sellanen tanssiaiheinen TV-ohjelma alkamassa, joka vie kyl ihan kaiken ajan täs syksyllä.

NN: Kiitos ja moi.
 

Itäpuu

Jäsen
Missäs muuten on mainittu, että Jokereilla on vain viikko tätä jatkoaikaa? Itselleni on sattunut silmään vain pvm 31.3., jolloin lisenssihakemus on viimeistään jätettävä.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Missäs muuten on mainittu, että Jokereilla on vain viikko tätä jatkoaikaa? Itselleni on sattunut silmään vain pvm 31.3., jolloin lisenssihakemus on viimeistään jätettävä.

Ei kai missään, se oli käsittääkseni vain väärinkäsitys.

Seuraava kokous taisi olla helmikuun lopussa? Ainakin näin olin jostain lukevinani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös