Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 319 579
  • 8 803
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Eihän tuossa enää isoja puutteita ole.

Lisäselvityspyynnöt liittyvät samoihin kohtiin, joita tarkastellaan varsinaisessa Mestiksen lisenssihakemusprosessissa.

– Ne liittyvät talouteen, omistusrakenteeseen ja urheiluun liittyviin asioihin, kuten peli- ja harjoituspaikkaan. Voisi sanoa, että lisenssihakemuksen perusasioihin.
Ja nämä kaikki ratkeavat kun Areenan tilanne ratkeaa? Sitä odotellessa. Riittääköhän tämä elinaika?
 

lLamay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Denny Pratt
Dickie Dunn tiesi kertoa että:
Floridassa odottaa eläkeläisyhdistys uutta joukkuettaan. Ovat niin innoissaan että uusi hallikin on jo rakenteilla. Tällä kertaa jengi on muutakin kuin pelkkä leskirouvan verovähennys...
Ei tätä pelleilyä pidä yrittääkään ymmärtää.

Kyse ei ole siitä että yritettäisiin saada kiekkojoukkue pelaamaan vaan tässä käsikirjoitetaan elokuvaa. Jotain lämärin ja jumalan teatterin välimaastoon.



 

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Ei tätä pelleilyä pidä yrittääkään ymmärtää.

Kyse ei ole siitä että yritettäisiin saada kiekkojoukkue pelaamaan vaan tässä käsikirjoitetaan elokuvaa. Jotain lämärin ja jumalan teatterin välimaastoon.
Lisätäänkö mukaan vielä Wall Streetistä "Greed is good" monologi ja Liekehtivästä Tornista liekit ja rauniot ?
 

Animal

Jäsen
Olen aidosti pahoillani Jokeri -yhteisön puolesta. Joukkueen perustaminen läpinäkyvästi ja avoimin kortein ei oikeasti ole noin monimutkainen asia, huomioiden että Jokereilla on junnuputki vaahtosammuttimista A:han kunnossa ja pk-seutu on täynnä joutilaita pelaajia, jotka lähtisivät liki ilmaiseksi rakentamaan narrien uutta nousua.

Teukka Ulander kasasi Bewen alle aikanaan kiekkoporukan kesässä, hankki jäät, rahoituksen ja nosti sen parissa kaudessa Suomisarjan kärkikahinoihin ilman mitään omaa junnutuotantoa. Ei ole yksinkertaisesti mitään selitystä miksi Jokerit ei pystyisi laittamaan Mestis -organisaatiota kasaan. Vaatii vain yksinkertaisuudessaan tosiasioiden tunnustamisen: työhanskat käteen, kädet paskaan ja ohituskaistoista haaveilun lopettamisen
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Merimiesnaurua kolmannella! Kyllä on Hjördiksen suku saanut hyvän sirkuksen aikaan. Nopeasti tarttuu seuraan ja yhdistykseen itänaapureiden toimintamallit. Borgströmillä on ilmeisesti taskut niin täynnä soft poweria (ja mahdollisesti lisää virtaa) että on valmis laittamaan hautausmaalle yhden suomikiekkoilun legendaarisimmista seuroista.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin itse uskon edelleen siihen että halli akseli on Pirkkola/Metro Areena..
Muuten tämä touhuilu on suorastaan surullista että esim 80- luvun Frank Moberg, Hesperia ja ilotytöt on pientä tämän rinnalla … jos Mobergin touhuilu nyt edes surullista oli.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näiden Nummelan kommenttien mukaan hakemus oli juuri sellainen mitä täällä uumoiltiin, eli epämääräinen ilmoitus vailla mitään konkretiaa. Oikeastaan tämä kuulostaa aivan samalta kuin mitä Liigasta aikoinaan kommentoitiin suunnitelmia. Toisin sanoen syyskuun jälkeen ei tunnu tapahtuneen paljon mitään, vaikka sarjataso ja sitä myötä vaatimukset ovat laskeneet.

Nummela sanoo Yle Urheilulle suoraan, ettei Jokereiden suunnitelma ole vielä riittävän tarkka.

– Ei ollut olemassa sellaista hakemusta, jolla olisi ollut mitään edellytyksiä tulla hyväksytyksi, hän tiivistää.

– Jokerit on kertonut suunnitelmistaan. Suunnitelmien tarkkuustaso ei tällä hetkellä ole sellainen, että olisi edellytyksiä sarjapaikkaa myöntää. Asioiden valmistelu on vielä selvästi kesken, Nummela jatkaa.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No eihän tuo ole pahakaan, vuoden valmisteluiden jälkeen lähetetään hakemus josta puuttuu vain seuraavat asiat:
-Joukkue
-Halli
-Organisaatio
-Rahoittajat
-Pelaajat

Hakemuksessa oli siis vain Joukkueen nimi ja bulvaaniomistaja, jotka molemmat on tahrittu idästä leijailevalla paskanhajulla.

Ammattimaista toimintaa viimeistä piirua myöten.

Mutta onneksi sarjapaikkahakemus on vain viimeistä piirtoa vaille priimaa, ainakin Koskisen mukaan.

Ja tälle Nauraa Narritkin
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Olen epäillyt jo pidemmän aikaa, että plan A meni reisille Hartsun kauppojen mentyä reisille. Tämä viimeistään vahvistaa sen ajatuksen, Hjallis ei ole yrityksistään huolimatta saanut sponsoreita / rahoitusta tämän viritelmän taakse.

Yllättyneet listattuna alla:
-
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Alkaa riittää tämä pelleily. Antakaa Jollen numero niin lähden vetämään tätä asiaa.

Liigakausi 24-25, we are coming!
Kyllä Jokerit pitää saada Liigaan! Lähden sinun projektin lakipuolen tiiminvetäjäksi. Käydään huomenna hakemassa muutamat NDAt niin saadaan tämä prosessi avoimeksi ja rehelliseksi.
 

vensteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei vittu hyvää päivää.. Vois nuo iltapaskat ja muut lehdet kirjoittaa jatkossa artikkelinsa Jokereista viihde -osastolle eikä urheilupuolelle koska tällä perseilyllä ei ole enään mitään tekemistä urheilun kanssa.

Mitä luulette: kuinkahan paljon Sipoossa saunotetaan faniyhdistyksen poikia koska se on varma että TÄSTÄKIN asiasta ollaan ihan hiljaa ja korkeintaan vaan kommentoidaan "meille on luvattu saunaillassa palaverissa että hommat etenee". Siellä on varmaan ihan samppanjaa ja kaviaaria tarjolla mutta missä muodossa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Näiden Nummelan kommenttien mukaan hakemus oli juuri sellainen mitä täällä uumoiltiin, eli epämääräinen ilmoitus vailla mitään konkretiaa. Oikeastaan tämä kuulostaa aivan samalta kuin mitä Liigasta aikoinaan kommentoitiin suunnitelmia.

Voin kuvitella sen tilanteen, kun Jolle on selittänyt Naurava Narri -porukalle omaa visiotaan ja pyytänyt heitä mukaan tähän huikeaan hankkeeseen. Tästä saisi kyllä hienon käsikirjoituksen johonkin komediasarjaan.
 

444

Jäsen
Koskinen itse kertoi medialle hakemuksen jättämisestä ja siinä olevista asioista otsikkotasolla, ja sen jälkeen on perunut hakemuksen juuri ennen h-hetkeä?

Outo olo, kun ei tämä Jokerien tapauksessa varsinaisesti edes yllätä, mutta sanattomaksi vetää silti.
Sekö sama Koskinen, joka astuu vetämään projektia, jos sarjapaikka löytyy Mestiksestä? Eli se sama Koskinen, joka ei vielä vedä projektia, mutta joka vetää projektia? Kaverina Hjollis Harkimo, joka omistaa 100 % osakekannasta, mutta ei ole mitenkään tekemisissä projektin kanssa.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joka on nimenomaan Lukon pyörittämä kuvio kuten varmaan itsekin tiedät. Lukko on ehkä paras esimerkki miten varainhankintaa suomalaisten seurojen yli lajirajojen pitäisikin hankkia, harvoin pelkkä urheilutoiminta elättää seuroja ainakaan tarpeaksi hyvin.

RTK:nhan on perustanut ja omistaa RKT eli rauman kiekkoilun tuki ry, ja koko RTK konserni on perustettu, että raumalla pystyttäisiin pelaamaan ja harrastamaan kiekkoa, nerokas ratkaisu kaikkineen. @Via Dolorosa voi kertoa varmaan kuvion auki täysin, itse laitoin vain nopeasti ja lyhennettynä.
Tiedän kyllä taustan ja kuvion hyvinkin tarkkaan, mutta kuten sanottua varsinainen kiekkotoiminta ei ole sen kummoisemmin kannattavaa kuin missään muuallakaan, vaan toimii tuon erillisen liiketoiminnan varassa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Töölön Vesa takaisin pystyyn. Antaa Jollen puuhastella tuolla omalla hiekkalaatikolla ihan rauhassa.

Eikös se seura ole edelleen toiminnassa? Ainakin nettisivut www.toolonvesa.fi näyttäisi toimivan?

Koska en ole mikään sijoittamisen sekä sponsoroinninkaan asiantuntija, mutta millä tai miten Jokerit saa hankittua uskottavasti tukijoita viime aikaisten käänteiden jälkeen?

Tunnustan, että kun tästä paluuprojektista kuulin, olin varma että heittämällä saa pääkaupunkiseudulta kasattua tukijoita jne. Saadaan iso budjetti kasaan ja sitä kautta kova jengi jne.

Nyt käynyt mielessä, että pitää olla pahasti päässä vikaa, että lyö rahojaan tähän tivoliin.

Voimia Jokeri kannattajille. Teillä on ollut aika rankkaa viime vuodet ja ei tuo tulevaisuus kovin valoisalta näytä

Uskooko tähän projektiin enään muut kun Jolle, Hjallis ja se joku toimari tjsp. Janni ny tietty ku asuu Jollen ja Harrikoiran kanssa Sipoossa
 

Goldratt

Jäsen
Olen epäillyt jo pidemmän aikaa, että plan A meni reisille Hartsun kauppojen mentyä reisille. Tämä viimeistään vahvistaa sen ajatuksen, Hjallis ei ole yrityksistään huolimatta saanut sponsoreita / rahoitusta tämän viritelmän taakse.

Yllättyneet listattuna alla:
Powerplaymaker, Palokan Keisari, Satanelonen?

Pieni modaus ylle. Uskomaton soppa ja takuuviihdettä. Vaikea kuvitella, että paljon enempää pystyisi söhläämään, kuin mihin Team Jokerit on kyennyt ja etenkään, jos verrataan siihen, että heidän ulostulojen määrä on maltillinen viimeiseltä 5-6kk:lta. Voisi ajatella, että takuuvarmaa työtä tältä osin ja jonkinlainen ennätys ryssimisen osalta syntynee, kun avaavat suunsa useammin, ellei jo tälläkin sitä saavuteta. Tsemppiä valtaosalle Jokerifaneista!
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Koskisella vanhat keinot käytössä. Nämä lainaukset vuodelta 2015:

Jääkiekkoliigassa pelaavan Bluesin taustayhtiö Jääkiekko Espoo on jättänyt Espoon käräjäoikeuteen velkasaneeraushakemuksen. Asiasta kertovat Ilta-Sanomat ja Iltalehti.


Velkasaneerauksella Blues suojautuu verohallinnon ja Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon konkurssihakemuksilta.


– Hakemus ei ole vielä aivan täydellinen, joten sitä täydennetään mahdollisesti tällä mutta viimeistään ensi viikolla, Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kertoi Iltalehdelle.


Pidemmän aikavälin rahoitusratkaisuista Blues ei pystynyt vielä kertomaan. Koskinen kuitenkin lupaili, että tietoa voidaan odottaa ensi viikon lopulla.
– Näyttää, että pitkän ajan ratkaisu on löytymässä, Koskinen sanoi täsmentämättä, kenen kanssa rahoituksesta neuvotellaan.

Eli pelataan aikaa epätäydellisillä hakemuksilla ja toivotaan ihmettä ja tietysti vakuutellaan, että eihän tässä mitään ongelmia ole, vaan hyvin etenee, mutta en voi nyt mitään täsmentää.

Jos joku ei tiedä niin silloin "ensi viikon lopulla" Koskinen erosi tehtävästään ja keväällä käräjäoikeus hylkäsi Bluesin velkasaneeraushakemuksen ja Blues meni konkurssiin. Myöhemmin Koskinen on myöntänyt, että tiesi itse Bluesin homman olevan toivoton jo kesällä, mutta kunhan puhui julkisuudessa ja joukkueen pelaajille ja toimihenkilöille paskaa silmät täyteen vielä sen jälkeenkin monta kuukautta.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Millon Suomi-sarjan laput pitää laittaa vetämään? Eiköhän sinne pääsisi vähemmilläkin puitteilla.
Jos sitä vetää tämä Hjollen en ole keulakuva Team Jokerit, niin eivät varmaan saa kasaan riittävää hakemusta Suomi-Sarjaankaan. Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös