Jokerit – suomalaisessa jääkiekkosarjassa kaudella x?

  • 853 528
  • 6 502

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joka on nimenomaan Lukon pyörittämä kuvio kuten varmaan itsekin tiedät. Lukko on ehkä paras esimerkki miten varainhankintaa suomalaisten seurojen yli lajirajojen pitäisikin hankkia, harvoin pelkkä urheilutoiminta elättää seuroja ainakaan tarpeaksi hyvin.

RTK:nhan on perustanut ja omistaa RKT eli rauman kiekkoilun tuki ry, ja koko RTK konserni on perustettu, että raumalla pystyttäisiin pelaamaan ja harrastamaan kiekkoa, nerokas ratkaisu kaikkineen. @Via Dolorosa voi kertoa varmaan kuvion auki täysin, itse laitoin vain nopeasti ja lyhennettynä.
Tiedän kyllä taustan ja kuvion hyvinkin tarkkaan, mutta kuten sanottua varsinainen kiekkotoiminta ei ole sen kummoisemmin kannattavaa kuin missään muuallakaan, vaan toimii tuon erillisen liiketoiminnan varassa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tiedän kyllä taustan ja kuvion hyvinkin tarkkaan, mutta kuten sanottua varsinainen kiekkotoiminta ei ole sen kummoisemmin kannattavaa kuin missään muuallakaan, vaan toimii tuon erillisen liiketoiminnan varassa.
Urheilutoimintaa ei Suomessa saa koskaan kannattavaksi.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Töölön Vesa takaisin pystyyn. Antaa Jollen puuhastella tuolla omalla hiekkalaatikolla ihan rauhassa.

Eikös se seura ole edelleen toiminnassa? Ainakin nettisivut www.toolonvesa.fi näyttäisi toimivan?

Koska en ole mikään sijoittamisen sekä sponsoroinninkaan asiantuntija, mutta millä tai miten Jokerit saa hankittua uskottavasti tukijoita viime aikaisten käänteiden jälkeen?

Tunnustan, että kun tästä paluuprojektista kuulin, olin varma että heittämällä saa pääkaupunkiseudulta kasattua tukijoita jne. Saadaan iso budjetti kasaan ja sitä kautta kova jengi jne.

Nyt käynyt mielessä, että pitää olla pahasti päässä vikaa, että lyö rahojaan tähän tivoliin.

Voimia Jokeri kannattajille. Teillä on ollut aika rankkaa viime vuodet ja ei tuo tulevaisuus kovin valoisalta näytä

Uskooko tähän projektiin enään muut kun Jolle, Hjallis ja se joku toimari tjsp. Janni ny tietty ku asuu Jollen ja Harrikoiran kanssa Sipoossa
 

Goldratt

Jäsen
Olen epäillyt jo pidemmän aikaa, että plan A meni reisille Hartsun kauppojen mentyä reisille. Tämä viimeistään vahvistaa sen ajatuksen, Hjallis ei ole yrityksistään huolimatta saanut sponsoreita / rahoitusta tämän viritelmän taakse.

Yllättyneet listattuna alla:
Powerplaymaker, Palokan Keisari, Satanelonen?

Pieni modaus ylle. Uskomaton soppa ja takuuviihdettä. Vaikea kuvitella, että paljon enempää pystyisi söhläämään, kuin mihin Team Jokerit on kyennyt ja etenkään, jos verrataan siihen, että heidän ulostulojen määrä on maltillinen viimeiseltä 5-6kk:lta. Voisi ajatella, että takuuvarmaa työtä tältä osin ja jonkinlainen ennätys ryssimisen osalta syntynee, kun avaavat suunsa useammin, ellei jo tälläkin sitä saavuteta. Tsemppiä valtaosalle Jokerifaneista!
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Koskisella vanhat keinot käytössä. Nämä lainaukset vuodelta 2015:

Jääkiekkoliigassa pelaavan Bluesin taustayhtiö Jääkiekko Espoo on jättänyt Espoon käräjäoikeuteen velkasaneeraushakemuksen. Asiasta kertovat Ilta-Sanomat ja Iltalehti.


Velkasaneerauksella Blues suojautuu verohallinnon ja Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon konkurssihakemuksilta.


– Hakemus ei ole vielä aivan täydellinen, joten sitä täydennetään mahdollisesti tällä mutta viimeistään ensi viikolla, Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kertoi Iltalehdelle.


Pidemmän aikavälin rahoitusratkaisuista Blues ei pystynyt vielä kertomaan. Koskinen kuitenkin lupaili, että tietoa voidaan odottaa ensi viikon lopulla.
– Näyttää, että pitkän ajan ratkaisu on löytymässä, Koskinen sanoi täsmentämättä, kenen kanssa rahoituksesta neuvotellaan.

Eli pelataan aikaa epätäydellisillä hakemuksilla ja toivotaan ihmettä ja tietysti vakuutellaan, että eihän tässä mitään ongelmia ole, vaan hyvin etenee, mutta en voi nyt mitään täsmentää.

Jos joku ei tiedä niin silloin "ensi viikon lopulla" Koskinen erosi tehtävästään ja keväällä käräjäoikeus hylkäsi Bluesin velkasaneeraushakemuksen ja Blues meni konkurssiin. Myöhemmin Koskinen on myöntänyt, että tiesi itse Bluesin homman olevan toivoton jo kesällä, mutta kunhan puhui julkisuudessa ja joukkueen pelaajille ja toimihenkilöille paskaa silmät täyteen vielä sen jälkeenkin monta kuukautta.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Millon Suomi-sarjan laput pitää laittaa vetämään? Eiköhän sinne pääsisi vähemmilläkin puitteilla.
Jos sitä vetää tämä Hjollen en ole keulakuva Team Jokerit, niin eivät varmaan saa kasaan riittävää hakemusta Suomi-Sarjaankaan. Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Urheilutoimintaa ei Suomessa saa koskaan kannattavaksi.
Aika harvassa joo, ja siksi oheistoiminta on tärkeässä roolissa ja edellä mainittu Lukko on vetänyt tuon todella hyvin jo kauan. Kärpät myös suomen johtavia tällä saralla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Koskisella vanhat keinot käytössä. Nämä lainaukset vuodelta 2015:


Eli pelataan aikaa epätäydellisillä hakemuksilla ja toivotaan ihmettä ja tietysti vakuutellaan, että eihän tässä mitään ongelmia ole, vaan hyvin etenee, mutta en voi nyt mitään täsmentää. Jos joku ei tiedä niin silloin "ensi viikon lopulla" Koskinen erosi tehtävästään ja keväällä Blues hakeutui konkurssiin.
Eli olisiko ensi viikolla Koskinen eroaa tehtävästä, jossa oikeasti ei edes toimi (kun Mestis paikkaa ei ole myönnetty)

Hyvää viihdettä tämä on ainakin, urheilu tästä kyllä on kaukana.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Blues hakeutui konkurssiin
Nojoo. Tätä kun tässä miettii, niin lopunviimein tämä voisi olla kuitenkin se paras vaihtoehto Jokereillekin. Rehellisesti vaan lappu luukulle ja sitten uusi startti täysin puhtaalta pöydältä, terveellä perustalla ja tuoreilla voimilla. Voisi olla kuitenkin se "nopein" reitti takaisin huipulle.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Muutaman johtopäätöksen voi vetää päivän tiedotteista. Mestiksen puolella on tutustuttu hakemukseen ennen kokousta ja todettu sen olevan riittämätön. Koska hakija on saanut tämän tiedon ennen kokousta, tarkoittaa se että osapuolet ovat olleet yhteydessä ennen kokousta. Ja koska puutteista on voitu ilmoittaa hakijalle epävirallisesti ennen kokousta, tarkoittaa se että hakemus on ollut niin huono että idioottikin on nähnyt että se ei tule sellaisenaan kelpaamaan. Eihän kellään ole toimivaltaa mennä ilmoittamaan etukäteen mitä kokouksen osallistujat tulevat päättämään - jos hakemus on edes vähän sinne päin. Rivien välistä voi kyllä lukea että hakemus ei sisältänyt vaadittavia perusasioita.

Nyt taas ostettiin vähän lisää aika piileskellä ja odottaa että jostain tipahtaisi avaimet käteen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.

No ainakin 3s divarissa voi vetää ihan alta lipan. Jääkiekolla ei ole mitään tekemistä kyntävän seuran kanssa. Häpäisevät vaan itseään.
Koomisinta on että kyseinen seura on aikanaan pelannut Jokereita vastaan karsinnoissa
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jos sitä vetää tämä Hjollen en ole keulakuva Team Jokerit, niin eivät varmaan saa kasaan riittävää hakemusta Suomi-Sarjaankaan. Miten tuo II-dirre? riittääkö sinne pelkkä ilmottautuminen, se voisii natsata.
Ilmeisesti II-divisioonaankin vaaditaan, jonkinlaista hakemusta yms, mutta III- ja IV-divisioonaan riittää vain oma ilmottautuminen.

Kuten ollaan huomattu niin Suomi-Sarjakin tai ainakin vaadittavan tasoisen hakemuksen tekeminen saattaa muodostua liian haasteelliseksi Harkimon johtamalle Team Jokereille. Olisiko aika kääntää katseet sarjoihin joihin voi ilmottautua suoraan? Ilmeisesti tälläisiä on ainakin III ja IV-divisioona.


"Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on linjannut, että tästä kaudesta alkaen III divisioonaan voi kaikkialla Suomessa ilmoittautua mikä joukkue tahansa riippumatta siitä, pelasiko edellisellä kaudella III div, IV div tai onko uusi joukkue. Tällä järjestelyllä taataan se, että jokaisella uudella joukkueella on tasavertainen mahdollisuus edetä sarjoissa eteenpäin riippumatta siitä, miltä alueelta on kotoisin. Täten IV divisioonissa joukkueet pelaavat omaa sarjaansa ja mitään karsintoja sarjatasojen välillä ei keväisin järjestetä (nousta voi pelkällä ilmoittautumisella)."

Uutinen toki ei ole tuorein, joten voi olla että käytäntö on muuttunut.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mahdollisesti tyhmä kysymys, mutta tiedetäänkö, maksaako joku Jarmo Koskiselle palkkaa? Jos maksaa, niin kuka tai mikä taho?
Varmaankin se henkilönostimiin ja putoamissuojaimiin erikoistunut yritys, jonka toimarina Koskinen edelleen kaiketi on. Tuskin Jolle sille mitään maksaa. Tai voihan sekin vaihtoehto olla ettei Koskinen tiedä kuka sen palkan maksaa, kun näyttää tuo Jokereiden toiminta sisältävän itse kunkin osalta epätietoisuutta niin rooleista kuin palkanmaksajistakin.
 

Goldratt

Jäsen
Vai olisiko vasta kolmanneksi tyhmin. Jollen ja Koskisen jälkeen.

Tämä syksyn kestänyt palstamesoaminen huomioiden ajattelisi, että PK ei ”heittäisi ensimmäistä kiveä” tässä kysymyksessä.

Itse aiheeseen liittyen, aika rauhassa Selänne kai kuitenkin oli twiittien kanssa (olisiko voinut jättää tuonkin pois?), huomioiden tilanne, jossa häntä/heitä syksyllä nöyryyttänyt taho on nyt paljastunut hitaimmillekin keisariksi ilman vaatteita.
 

Animal

Jäsen
JK on Hybeko Oy:n toimitusjohtaja. Se on norjalaisen Hybeko AS tytäryhtiö. Ehkä norskeilla on sille varaa maksaa sille jotain.
On myös mielenkiintoista, että Koskinen julkisuudessa kertoo jättävänsä nykyisen työnsä ja siirtyvänsä Jokereiden toimitusjohtajan pallille, kun asiat varmistuu. Kysymys kuuluu, että millainen oikea yritys sallii toimarinsa puhua tuollaisia asioita julkisuudessa? Myös tuon Hybekon talousluvut viime vuosilta ovat varsin mielenkiintoisia ja tietenkään omistajia ei julkisista lähteistä löydy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös