Jokerien mediaketju

  • 2 118 564
  • 8 677

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jotenkin tuosta uudesta sällistä välittyy sellainen teennäinen bling bling -meininki.

Mitä tällä tarkoitan ja pelkään, ottelutapahtumat tulevat olemaan entistäkin enemmän Ana Tude show'ta. Discovalot välkkyy ja jäähän heijastuu ennen peliä pre-game video jossa pelaajat tanssivat Scandinavian Hunksien kanssa. Amanda saa jumputtaa jatkossa entistäkin enemmän bilemusaa ja pomppia DJ-ständinsä luona kannut hölskyen niin kuin hän olisi se tapahtuman pääesiintyjä. Erätauoilla taululla esitetään dokumenttisarjaa, jossa Amanda käy stailaamassa Jokeripelaajia ja runkosarjan viimeisessä kotipelissä näemme miten pelaajien saunaillan bailut Namussa sujuivat uudella lookilla.

En tarkoita, että ottelutapahtuman tulisi olla naapurin kaltainen, jossa samat seitsemän rock-biisiä ovat soineet 70-luvulta lähtien ja hallikuulutukset tulevat ruotsiksi, koska niin vaan on joku sata vuotta tehty. Jotain näiden kahden väliltä olisi toivottua nähdä, kun mielestäni nykyinen oheismeininki peleissä on ikävä kyllä aika kaukana jääkiekkoon sopivasta kokonaisuudesta.
 

Gemondo

Jäsen
Joo’o. Tuli nyt luettua tuo M&M:n juttu meidän uudesta MM:sta.

Itselleni jäi tuon perusteella Mustosesta käsitys että kaveri ei varsinaisesti taida olla jääkiekkomiehiä ja tuskin tiesi Jokereista juuri mitään ennen pestiään.

Tuttujen piirien ulkopuolelta uusien naamojen palkkaaminen on mielestäni lähtökohtaisesti positiivinen juttu, mutta tästä Mustosesta ennustan kävelevää katastrofia joka hävittää viimeisenkin uskottavuuden Jokereista.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Itse näkisin, että jos hänet tosiaan on palkattu tuohon seremoniamestarin toimeen, niin noilla spekseillä hyvä kaappaus. Summer Up on kasvanut vuosien varrella ilmiöksi ja muutaman hengen bailusta kymmenien tuhansien ihmisten halutuksi ja tyylikkääksi kesäfestariksi. Hän ei ole urheilutoimenjohtaja, eikä vastaa pakkien peluutuksesta, vaan siitä urheilullisesta tuloksesta ja ilmeestä on vastuussa eri henkilöt. Mustosen vastuulla on markkinointi ja ottelutapahtuma, jos nyt oikein käsitin ja muutamasta old time hockey-puristista huolimatta matsit ovat myös viihdettä, enkä jaksa uskoa, että siinä vallitsisivat niin erilaiset säännöt kuin muussa ihmisten liikuttamisessa.

Mitä täällä palstalla keskustelua seuraa, niin HIFK kuin Jokeritkin tuntuvat näkyvän ulospäin vain bussi- ja raitiovaunupysäkkien tauluissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
YLE/Urheiluhullut pohtii Jokerien ja seuran sekä hallin omistajien asemaa. Äänessä Jokerien ex-valmentaja Alpo Suhonen ja toimittaja Pekka Holopainen:

Urheilua on aina käytetty politiikan pelinappulana – Jokerit on tästä nykyajan selvin esimerkki Suomessa
Urheiluhullut | Politiikka käyttää urheilua hyväkseen – miksi urheilu ei käytä politiikkaa?

Muutama sitaatti, jos joku ei halua linkkiä avata tai kuunnella lähetystä (jälkimmäinen). Äänessä Holopainen, Suhonen ja Holopainen, tässä järjestyksessä:

Kertshinsalmen silta, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta, niin sen projektin suurimpiin hyötyjiin kuuluu samoja henkilöitä, jotka omistavat tuota areenaa… ei se suoraan sanottuna kauhean hyvältä näytä

Jokereiden perusta, eli talous, on hyvin epäselvä. Hjallis Harkimo väittää, että hän omistaa seuran. Eikö normaaliin kaupankäyntiin kuulu että omistaja vastaa veloista? Hjallis on tässä enemmän bulvaani

Varmasti kaikille tuli lopullisesti selväksi tällä kaudella, että Jokerien urheilullinen rooli on statistin rooli

Sitaatit ohjelmaa mainostavalta YLE:n sivulta. Samaa mieltä Holopaisen kanssa Jokerien statistin roolista. Supistettu budjetti pitää jatkossakin siitä huolen. Samoin Suhosen toteamus Harkimosta venäläisten bulvaanina on oikea.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa oi hyvä pätkä missä puhuttiin Jokereiden olemuksesta. En jaksa kirjoitella tähän, mut alkaa n9:30 ja eteenpäin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näädistä en tiedä, mutta Kurri on kasannu käytettävissä olevilla rahoilla varsin hyviä joukkueita. On se erinomaisen hyvää työtä Oulussa, kun 3 x kalliimalla joukkueella ei olisi palaakaan tarjolla...
 
Viimeksi muokattu:

salama#8

Jäsen
Tällä kaudella noin 15 Kärppien peliä nähneenä voin sanoa, että onhan niillä kova nippu Liigaan. En kuitenkaan purematta nieli Pikkaraisen heittoa. Uskallan väittää, että Jokerit paras seitsemästä sarjan Kärppiä vastaan veisi ja Kärpät todennäköisesti ottelun tai kaksi voittaisi. Muista Liiga-seuroista ei olisi minkäänlaista vastusta Jokereille.
 
Tällä kaudella noin 15 Kärppien peliä nähneenä voin sanoa, että onhan niillä kova nippu Liigaan. En kuitenkaan purematta nieli Pikkaraisen heittoa. Uskallan väittää, että Jokerit paras seitsemästä sarjan Kärppiä vastaan veisi ja Kärpät todennäköisesti ottelun tai kaksi voittaisi. Muista Liiga-seuroista ei olisi minkäänlaista vastusta Jokereille.
Paha sanoa kun en ole nähnyt yhtään Kärppien peliä tällä, viime, sitä edellisellä enkä sitäkään edellisellä kaudella.

Mielenkiintoistahan näitä pelejä olisi pelata, mutta ei pelata, joten jossittelu on varsin turhaa. Sen verran kuitenkin turhaa, että on Kärpillä vahva nippu ja kärkipelaajat olisi meidän kärkipelaajia. Jokereiden tämän kauden maalivahtipelaamisella olisi papereissani teoreettinen sarja melko tasaväkinen. 4-3 Jokereille mutuna heitettynä.

Edit. Ja lisäperusteluna, että eiköhän siellä Oulussa olisi käsimaalit taas sallittuja.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Pikkarainen tyypillinen julli:) Tyhmä kun saapas. Ainakin hyvät naurut sai samalla tavalla kun ennen kauden alkua Kristian "Liiga on parempi kun KHL" Kuuselan kommenteista. Kärpät voisi yksittäisiä voittoja ottaa etenkin jos Zapo heiluisi maalissa, mutta ottelusarjassa ei mitään palaa. Hoitaisi nyt ensin edes Salzburgit niin voisi puhua edes vakavasti...
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kumman provosoituneita reaktioita muutamalla kirjoittajalla täällä asian suhteen - kukaan edes muista tuota Kuuselan syksyistä kommenttia, joillakin näemmä tuokin vielä iholla. Pikkarainen heitti tuon ainostaan tarkoituksena korostaa Kärppien ennakkosuosikin asemaa, ja työntää paineet täysin tänne. Eri keskustelu onkin, mitä HIFK:ssa on tapahtunut, kun päävalmentaja laukoo tuollaisia - ei kovin brändin mukaista.

Kyllähän fakta on se, että ei Kärpillä pitäisi mitään saumaa olla Jokereita vastaan ottelusarjassa. 3m vs 10m pelaajabudjetissa on jo sellainen ero, että kysymyksiä ei pitäisi jäädä. Tuskin mitään rumia lukemia nähtäisiin, mutta kyllä pelikovuuden pitäisi KHL:ssä riittää kääntämään seitsemän ottelun sarja.

Provo/: Noh, vastaava tilanne tosin oli keväällä 2001.../Provo
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä vähän olen liigaa katsonut telkkarista, niin mielestäni suurin ero on pelinopeudessa.

Välillä kun illan teevee uutisissa osuu jotain maalikoosteita silmiin niin aina jaksaa yllättää miten paljon siellä on tilaa liukua selkä suorana ja virittää joku rannari aivan rauhassa yläpeltiin. Tilaa ja aikaa KHL:ssä on aivan älyttömästi vähemmän.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tällä kaudella noin 15 Kärppien peliä nähneenä voin sanoa, että onhan niillä kova nippu Liigaan. En kuitenkaan purematta nieli Pikkaraisen heittoa. Uskallan väittää, että Jokerit paras seitsemästä sarjan Kärppiä vastaan veisi ja Kärpät todennäköisesti ottelun tai kaksi voittaisi. Muista Liiga-seuroista ei olisi minkäänlaista vastusta Jokereille.

Millaisen kauden Jokereihin nyt vertaat? Kauden 2018/2019 alussa Jokerit oli pysäyttämätön ja Kärpät menisi voitoin 4-0 kumoon. Saman kauden lopussa Jokerit oli erittäin heikko ja Kärpät 2018/2019 menisi maalivahti- ja valmentajaedulla heittäen sarjavoittoon. Manner on päivittänyt Marjamäen pelikirjaa. Ja niin on Marjamäkikin. Tosin väärään suuntaan. Kun katsoo Kärppien ja Jokerien pelaamista kauden lopulla, Manner on Windows 3.0 versiopäivityksen jälkeen Windows versiossa 95 ja Majamäki on palannut Windows 3.0 versiosta Dos 6.1 versioon.

Taustoista sen verran, että jos Jokerit & Kärpät olisivat samassa asemassa eli molemmilla palkat normaalisti maksettu ja muutkin asiat toimisivat kuten pitää, Kärpistä ei olisi Jokereille vastusta, jos valmentajat ja maalivahdit olisivat päinvastoin kuin nyt ovat. Kaksi oleellista eroa on - maalivahtipeli ja valmennus - ja niiden vuoksi tämä kuviteltu sarja on hyvin vaikea arvioida.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylläpä puskasta rajusti huudellaan, vaikka ei edes harjoitusotteluita uskalleta pelata Jokereita vastaan:
Onko Kärpät jo varma mestari? HIFK:n valmentajan mukaan edes KHL-Jokereilla ei olisi mahdollisuuksia
Linkki Ilta-Sanomiin.

Pitääkö tämä ottaa kunnioituksena? Tuleekohan Liigalta penaltia kun verrataan johonkin KHL joukkueeseen?

No, kai kärpät voisi paras seitsemästä sarjassa yhden pelin sitten voittaa, ehkä?
Tekisi mieli kirjoittaa että samat mahdollisuudet Jokereilla on Gagarin voittaa kuin Kärpillä voittaa neljä kertaa Jokerit mutta enpä viitsi.
Tai sitten tekisi mieli sanoa että Jokereilla on niin paljon isompi pelaajabudjetti että Kärpillä vain osallistujan rooli tässä kuvitteellisessa sarjassa.

Mutta vakavammin... ihan play-off kamaahan toi heitto tietysti oli... ensin pitäisi naapurin tosin ampua pelikaani taivaalta eikä mennä asioiden edelle.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kai tässä lähinnä pitää olla ylpeä, että KHL-Jokerit on otettu tällaiseksi ultimaattiseksi vastukseksi Liigan runkosarjan (ja nimiluettelon) perusteella todella huimalle nipulle. Kun eihän KHL sarjana yleisen palstatotuuden mukaan ole välttämättä edes Liigan veroinen.

Toki mulla on draamantajua, mutta se, mikä aina jaksaa huvittaa / ihmetyttää, on tarve näihin älyvapaisiin ylilyönteihin: “heittäen sarjavoittoon”, “ei olisi mahdollisuuksia”, “ottelusarjassa ei mitään palaa”. Ihan aikuisten oikeasti eihän se niin mene kumpaankaan suuntaan, milloin täällä kasvetaan isoiksi?

Sparraustahan tämä on, onnistuuko sparraus jää nähtäväksi. Tässä voi ihan hyvin käydä niin, että kaiken tämän hypetyksen ja enakko-odotusten (tai ennakkopuheiden) jälkeen Kärppälauma osoittautuukin yllättävän haavoittuvaiseksi play-offseissa.

Yhtään Liigapelia en ole nähnyt ja yhtään play-off ottelua en tule katsomaan - paitsi, jos joku vie ilmaiseksi peliin ja syöttää ja juottaa. Sikäli Kärppien taso on mulle mysteeri.

Toisenlaisessa maailmassa ja toisenlaisessa asenneilmapiirissä tilanne voisi olla toinen. Mahdollisen kumppaniseuran pelejä saattaisin hyvinkin mennä katsomaan. Nyt voinee vain todeta, että oma perhe kiittää…
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pikkarainen heitti tuon ainostaan tarkoituksena korostaa Kärppien ennakkosuosikin asemaa, ja työntää paineet täysin tänne. Eri keskustelu onkin, mitä HIFK:ssa on tapahtunut, kun päävalmentaja laukoo tuollaisia - ei kovin brändin mukaista.

Juuri näin toimisin aina itsekin jos olisin koutsi: Kehu vastustaja lehdistölle maasta taivaisiin. Älä anna omalle joukkueelle mitään mahdollisuuksia. Ei mitään mikä voisi motivoida vastustajaa yrittämään parastaan.

Omien keskuudessa tietysti realistinen arvio tulevista matseista.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kumman provosoituneita reaktioita muutamalla kirjoittajalla täällä asian suhteen - kukaan edes muista tuota Kuuselan syksyistä kommenttia, joillakin näemmä tuokin vielä iholla

Taisi kuitenkin olla niin että Kuuselan ihon alle oltiin päästy. Harmitti puheet kun joutui maitojunalla palaamaan Liigaan eikä oikein riittänyt kovemassa sarjassa ja . Eikä siinä mitään. Yritti markkinoida Liigaa ja tiedän että on huumorimiehiä kun on samoilta kulmilta kotoisin kuin meikäläinen ja joskus vaihtanut pari sanaakin hänen kanssaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Taisi kuitenkin olla niin että Kuuselan ihon alle oltiin päästy. Harmitti puheet kun joutui maitojunalla palaamaan Liigaan eikä oikein riittänyt kovemassa sarjassa ja . Eikä siinä mitään. Yritti markkinoida Liigaa ja tiedän että on huumorimiehiä kun on samoilta kulmilta kotoisin kuin meikäläinen ja joskus vaihtanut pari sanaakin hänen kanssaan.

Voin kertoa että Kuusela on useaan otteeseen vielä ilmoittanut halunsa pelata Jokereissa ja häntä on agenttinsa toimesta oikein tyrkytetty meille useampana kautena ja joskus useammankin kerran kesken kauden.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Kyllä siinä Lepistölle ja Grantille tulisi hiki pintaan, kun Kärpät lataa Sami Anttilan, Jari Sailion, Michal Kristofin, Otto Karvisen, Miska Humalojan tai Radek Koblizekin kentälle prässäämään. Sitten Joensuu tai Reginin on kyllä aika hankala mennä maalille, kun tarjolla on Mikko Niemelä, Aleksi Mäkelä, Taneli Ronkainen tai Lasse Kukkonen kaltaisia moderneja huippupuolustajia. Kylmää kyytiä tulisi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samoin Räsänen ja Stollery olisi purjeessa kun Jokinen ja Osala pyörittäisi ne Leskisen kanssa nippuun. Turhaa vertailua.
Paljon ja aiheesta saa Jokerit palstatilaa seuran tämän hetken tilasta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä siinä Lepistölle ja Grantille tulisi hiki pintaan, kun Kärpät lataa Sami Anttilan, Jari Sailion, Michal Kristofin, Otto Karvisen, Miska Humalojan tai Radek Koblizekin kentälle prässäämään. Sitten Joensuu tai Reginin on kyllä aika hankala mennä maalille, kun tarjolla on Mikko Niemelä, Aleksi Mäkelä, Taneli Ronkainen tai Lasse Kukkonen kaltaisia moderneja huippupuolustajia. Kylmää kyytiä tulisi.

Niin sitä luulisi, että paljon kovempi nimi Quincey kuin Grant dominoisi Liigaa, mutta ei se taidakaan ihan niin mennä? En ota tuohon heittoon kantaa, mutta Kärpillä on monen monta nimeä jotka menisivät ihan heittämällä Jokerit nippuun. Hakanpää, Jokinen, Heshka, Leskinen, Kupari, Heponiemi, Kivihalme, Osala ja Vehviläinen. Ja varmaan se Manner myös penkin taakse marjukan tilalle.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kärpillä on monen monta nimeä jotka menisivät ihan heittämällä Jokerit nippuun. Hakanpää, Jokinen, Heshka, Leskinen, Kupari, Heponiemi, Kivihalme, Osala ja Vehviläinen. Ja varmaan se Manner myös penkin taakse marjukan tilalle.

Varmasti muutama menisi , mutta en nyt sanoisi että heittämällä. Jokisella, Osalalla ja Heshkalla ovat urat ehtoopuolella ja riittääkö heillä enää virtaa kovempaan sarjaan? Heillä on joka tapauksessa kokemusta kovista paikoista urallaan joten floppivaara olisi pienempi. Muut ovat nuorempia ja lahjakkaita pelureita, mutta se nyt on mahdoton arvioida miten taso riittää vielä KHL:ssä. Joillakin riittää ja joillakin ei. Sen tässä vuosien varrella on oppinut että mikkihiireillä ei tee mitään varsinkaan pudotuspeleissä. Kova nippu Liigaan joka tapauksessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös