Jokerien mediaketju

  • 2 118 480
  • 8 677

Kaljuenkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miehitetty
Aijaijai. Alkaa Kohosella olemaan keittiössä hella liian kuumalla ja päässä ruuvi kireällä.

Näin tuntuu, vaikka äkkiseltään tuntuisi tuon olevan Suomen letkeimpiä toimarin paikkoja. Mitään taloudellista vastuuta ei vaikuta olevan ja liksa on kaikesta päätellen kohdillaan.

Voihan se tietty olla, että lähtö häämöttää ja headhuntterit ei liikaa häiritse.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Näin urheilujohtamisen ja -markkinoinnin näkökulmasta melkoinen katastrofihaastattelu Kohoselta. Suoraan Trumpin pelikirjasta - toki istuu varmasti niiden maailmankuvaan, jotka nuo lausunnut allekirjoittavat, mutta eipä tuolla uusia katsojia tai yhteistyökumppaneita saada. Seuraavaksi Fox & Friends -hengessä Viasatille hehkuttamaan Jokereiden yleisömääriä ja naureskelemaan HIFK:lle?

Todella outo ulostulo Kohoselta. Totta, kuin suoraan Trumpin pelikirjasta. Tosin kun eilisiäkin medioita katselin, Jokerien loistava alkukausi tuotiin esille. Tässäkään mielessä Kohosella ei olisi ollut aihetta itkuraivariinsa. Mutta luulen paineiden tulevan Moskovasta. Kohosen vaikerrus kertoo siitä, että Moskova vaatii toimia Putinin leimaamisesta narriksi, tai Kohonen saa kenkää. Niinpä Kohonen haukkuu median.

Sinänsä mielenkiintoinen huomio on se, että Kohonen ei missään vaiheessa kiellä uutisoinnin omistusteemojen paikkaansapitävyyttä. Ainoastaan sitä, että niistä uutisoidaan.

Jatkoajan nimimerkkejä ei faktojen kieltäminen haittaa, mutta vaikea on faktoja kieltää toimitusjohtajana.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuskin satunnaiskatsojia Harkimon naama riepoo sen enempää kuin edellisillä KHL-kausilla. Katsojapulaan vaikuttanee eniten joukkue ja valmentaja, jotka kummatkin ovat paperilla melko kaukana seksikkäästä.

Näin voi hyvin olla. Oma käsitys on silti, että Jokerit on leimattu Harkimoon tiukasti, ja kun Harkimo sai tarpeekseen ilman, että edes uutta omistajaa on löydetty, seuran koetaan olevan tuuliajolla tai aiempaa enemmän venäläinen.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Tekipä Kohonen itsestään pellen tai ei, niin on hän silti jossain määrin oikeassa. Eilenkin nauratti kun en edes löytänyt Iltalehdestä Jokerit - Traktor ottelun lopputulosta (kyseessä oli kuitenkin Jokereiden KHL-historian suurin voitto), mutta yleisökadosta oltiin keretty tehty jo artikkeli.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Eilenkin nauratti kun en edes löytänyt Iltalehdestä Jokerit - Traktor ottelun lopputulosta (kyseessä oli kuitenkin Jokereiden KHL-historian suurin voitto), mutta yleisökadosta oltiin keretty tehty jo artikkeli.
IS sivuutti kuulemma voiton Minskissä kokonaan. Ei mitään mainintaa. On näitä ennenkin IS:ssä sattunut, mutta täysin sattumalta uutispimento koskee vain voitettuja otteluita. Tarvittaessa (huonon pelin sattuessa) raporttia laaditaan jo kesken matsin. Eiköhän siellä vielä ole viime kauden pisteetkin taulukossa, tai sitä edellisen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Katsotaas... Kaikki lainaukset Kohosen haastattelusta, julkaistu Iltalehdessä.

Juuri kun kausi oli alkamassa, Jokereista julkaistiin 14 artikkelia, joissa ei ollut mitään myönteistä. Ei uudesta valmentajasta, ei alkushow’sta -ei mitään positiivista, pelkästään negatiivista
Kauden alla faneiltakaan ei tullut kovin paljon kehuja valmentajasta. Nyt toki Marjamäki on tehnyt tuloksellisesti kovaa jälkeä ja Jokerien peliä on hauska katsoa, mutta ennen kauden alkua positiivinen uutisointi valmennuksesta olisi todennäköisesti tulkittu fanien näkökulmasta provoiluksi tai vastaavaksi. Alkushow'sta en kahden hallilla nähdyn peliln perusteella itsekään antaisi liian paljon posia: ihan joo teknisesti kivan näköinen, mutta tuntuu olevan väärässä tilaisuudessa ja jopa pitkästyttää.

Jos tämä olisi makkaraa, jota pitäisi marketeissa myydä, ja me olisimme olleet Hesarin Kuukausiliitteen kannessa, että tätä makkaraa tekee Putinin kätyrit, niin makkara jäisi hyllyyn.

Tuossa kohdin tuskin kauhean suurta virhettä on, jos sanotaan Putinin kätyrien rahoittavan touhut. Jokainen voi vetää esille Jokerien taloudelliset tulokset, omistajien linkit Venäjän hallintoon ja laskea helpon laskutoimituksen. Jokerit pyörii Putinin lähipiiriin kuuluvien sanktioitujen tahojen rahoilla, vaikka nyt tuloja muistakin lähteistä tulisi. Niitä muita lähteitä on vain ollut ~10 milliä/vuosi liian vähän puolivuosikymmentä.

Me todettiin, että on turha taistella tämän paskamyrskyn läpi ja jakaa ilmaisia lippuja

Niin. Eiköhän osaltaan yleisömäärä ole siis myös Jokerien tietoisen valinnan tulosta? Kovin suurta gurua ei tarvita sitä kertomaan, että lippujen hinnoittelulla on vaikutusta yleisömääriin. Tuossa kohdin olisi voinut vain todeta, että tietoisena ratkaisuna päätyivät tähän ja se varmasti syö osansa. Turha sitä on selitellä.

HIFK sanoo, että he ovat myyneet 4 000 kausikorttia, ja sitten ne pelaa Banska Bystricaa vastaan, ja siellä on 1 500 katsojaa. Miksei siitä kirjoiteta

Varmaan siksi ei kirjoiteta, että kyseessä on paskapuhetta. Lisäksi jos vuosien saatossa ei ole saanut lukea CHL:n lipunmyynnistä negatiivisia uutisia, niin me kyllä sitten seurataan eri medioita. Täysin turha heitto Kohoselta, joka ei edes ollut asiasisällön osalta kohdillaan. Ja vaikka väite pitäisikin paikkansa, niin mitä sitten? HIFK:n fanit tuskin ovat ostaneet kausareita siinä hengessä, että melko yleisesti harjoitusturnaukseksi miellettävä matsi vetäisi kaikkia paikalle: tilanne ei siis ole vertailukelpoinen Jokerien runkosarjaotteluihin nähden.

Rehellisenä ohikysymyksenä, pääsikö edes naapurin kausarilla noihin matseihin, vai olisiko tarjolla ollut vain alennusta lipusta?

Ei NHL:ssä kirjoiteta yleisömääristä tai että kuka saa rahat mistäkin.Teitä ei kiinnosta mikään muu kuin katsojamäärät tai rahoittajat tai että onko pelaajien palkat maksettu

Aivan varmasti kirjoitettaisiin, jos rahat tulisivat vastaavilta tahoilta ja rahan alkuperän takia palkat olisivat rästissä. Mikään suuri uutinen ei ole se, että seura saa rahoitusta esimerkiksi yhteistyösopimusten muodossa ns. puhtailta tahoilta. Mikään uutinen ei ole se, että palkat maksetaan ajallaan. Se on uutinen, kun rahoitusta tulee hämäriltä tahoilta. Se on uutinen, kun rahojen alkuperän takia käydään avaamassa tilejä Sveitsiin kotimaisten vaihtoehtojen kieltäytyessä yhteistyöstä tai tehdessään sen liian vaikeaksi/hitaaksi. Se on uutinen, kun pakotteiden takia rahaliikenne sakkaa niin pahasti, että pelaajat jäävät ilman palkkojaan.

Lisäksi kirjoitetaan sitä paljon muutakin. Mutta kuten CHL:n lipunmyyntijutuista voi päätellä, ehkä me seurataan Kohosen kanssa eri medioita. Kaiken kukkuraksi sanoisin vielä, että pelin ulkopuolella Jokerit on antanut hyvin vähän aihettakaan positiiviseen kirjoitteluun nyt viimeisten kuukausien aikana.

Summa summarum, Kohoselta luokaton suoritus. Tuota ei voi verrata pelaajan yksittäiseen kiekonmenetykseen ja siitä koituvaan ratkaisumaaliin. Tuo on kokonaisuudessaan sellaisen tason esitys, että ihan pahaa tekee. Tuon olisi voinut vetää läpi mitään kaunistelematta ja faktoissa pysyen ilman, että sitä olisi voinut tulkita omaan pesään kusemiseksi. Turhuuksien etsimisen sijaan olisi voitu myös etsiä positiivisia asioita. Yritetääs vähän...

"Kyllä, kauden alku ei ollut helppo lipunmyynnin osalta. Myöhästyimme markkinoinnissa ja helteinen kesä söi varmasti kiinnostusta kiekkoon. Lisäksi teimme tietoisen valinnan kohottaa lippujen hintoja, mikä varmasti myös näkyy pienoisena laskuna. Uskomme kuitenkin pelillisten otteiden vaikuttavan pitkässä juoksussa positiivisesti, yleisöhän rakastaa näitä 8-0 voittoja.

Yleisömäärään emme luonnollisestikaan ole tyytyväisiä. Tahdomme toki mahdollisimman paljon väkeä paikalle, mutta vielä itseäni toistaen, emme hinnalla millä hyvänsä. Aiomme tehdä paljon töitä sen eteen, että yleisö löytää tiensä Ilmalaan, nauttii näkemästään ja palaa uudestaan. Emme luonnollisestikaan lähde vertaamaan tilannettamme muihin joukkueisiin, olemmehan melkoisen poikkeavassa tilanteessa muihin joukkueisiin nähden. Pelaamme maan isoimmassa hallissa, lippumme ovat sarjan korkeimmat ja olemme Venäjän ulkopuolisista joukkueista laadukkain niin olosuhteiden kuin menestymismahdollisuuksienkin osalta. Nämä kaikki yhdessä tuovat meille mahdollisuuksia ja haasteita lipunmyyntiin, ja me aiomme kääntää mahdollisuudet eduksemme.

Viime vuonna Eeli Tolvanen myi paljon lippuja. Tällä kaudella meillä ei ole Eeliä, mutta sen kanssa on vain elettävä, onhan kyseessä täysin poikkeuksellinen yksilö. Uskomme kuitenkin, että joukkueessa on silti kiinnostavia yksilöitäkin. Oma kasvattimme Sami Lepistö on esimerkiksi yksi sarjan näyttävimmistä pakeista ja aloittanut kautensa huikeasti, Marko Anttila on noussut jo maaleillaan, työnteollaan ja jopa hanskojen tiputtamisella fanien suosioon. Joka vuosi kiinnostavia pelaajia lähtee ja uusia nousee tilalle, enkä usko tämän vuoden olevan poikkeus.

Omistus- ja rahoituskuvioista ei tällä haavaa ole minulla mitään kommentoitavaa. Tulemme asian kanssa julki heti, kun jotain julkaistavaa on tarjolla. Kuten tekin olette kirjoittaneet, tilanteemme on ollut ajoittain haastava. Haastava, muttei ylitsepääsemätön. Joukkue on hyvin hitsautunut yhteen ja antaa kaikkensa kentällä, mikä kielii myös pelaajien uskosta yhteiseen asiaamme näistä ajoittain kohdatuista haasteista huolimatta. Ja teemme päivittäin paljon töitä sen eteen, että pystymme parantamaan toimintaamme jatkuvasti.

Mitä Putiniin tulee, me olemme täällä pelaamassa jääkiekkoa, emme tekemässä politiikkaa. Ymmärrämme jääkiekon ja ylipäätään urheilun aspektin myös osana politiikkaa, mutta oma lähtökohtamme on pärjätä kaukaloissa, ei vaaliuurnilla. Me pelaamme logollemme maamme pääkaupungissa edustaen samalla Suomea, emme puoluekirjalle tai politiikalle ylipäätään.

Kiitos haastattelusta, ja toivottavasti pystymme myös tarjoamaan teille eilisen huikean voiton kaltaisia muitakin iloisia asioita kirjoitettavaksi.

Mutta ehkä se sitten on niin vaikeaa pitää pää kylmänä median edessä. Sen median, joka etsii kirjoituksen aiheita mistä tahansa saakaan. Median tehtävä on uutisoida uutisoimisen arvoisista asioista, Jokerien tehtävä on pärjätä kaukalossa. Eilen Jokerit pärjäsi kaukalossa, tänään media uutisoi Jokerien toimitusjohtajan luokattoman haastattelun sadosta, heikosta yleisömäärästä ja Jokerien voitosta. Mä en näe tässä mitään outoa, eriskummallista tai vastaavaa. Jos tuomarille annetaan mahdollisuus viheltää, ajoittain pilli soi. Jos medialle annetaan paikka negatiiviseen sävyyn kirjoitetusta jutusta, niitä myös kirjoitetaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
IS sivuutti kuulemma voiton Minskissä kokonaan. Ei mitään mainintaa. On näitä ennenkin IS:ssä sattunut, mutta täysin sattumalta uutispimento koskee vain voitettuja otteluita. Tarvittaessa (huonon pelin sattuessa) raporttia laaditaan jo kesken matsin. Eiköhän siellä vielä ole viime kauden pisteetkin taulukossa, tai sitä edellisen.

Kumpikin väite on väärä, suoranainen valhe. IL kertoi eilen videoiden kera Jokerien pelistä + lopputuloksen heti jutun alta. IS puolestaan teki kuvajutun Jokerien voitosta Minskistä. Alkaa olemaan jo epätoivoista kyhäilyä ja uhriutumista, kuinka media vainoaa yms.

Sinuakin hävettää Jokerien tilanne, joten purat pahaa oloasi keksimällä jotain olkiukkoja mediasta.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Alkaa olemaan jo epätoivoista kyhäilyä ja uhriutumista, kuinka media vainoaa yms.
Etkö siis näe mitään erikoista siinä, että esimerkiksi noin harvinaisen ottelutuloksen jälkeen Iltalehden "Juuri nyt" osiossa on artikkeli/kolumni Jokereiden yleisömäärästä eikä harvinaisesta murskavoitosta?

Ylipäänsä se ettei yleisöä ole paikalla ei tarkoita etteikö yleisöä kiinnostaisi. Minua ainakin kiinnostaa seurata Eeli Tolvasen peleja NHL:ssä, vaikka en ole katsomassa niitä Nashvillessä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Etkö siis näe mitään erikoista siinä, että esimerkiksi noin harvinaisen ottelutuloksen jälkeen Iltalehden "Juuri nyt" osiossa on artikkeli/kolumni Jokereiden yleisömäärästä eikä harvinaisesta murskavoitosta?

Näen. Mutta ketä yllättää se, että media vittuilee, kun Harkimokin on hylännyt Jokerit ja ostajaa ei vaan löydy? Kyllä ne paikkansa käyttävät. En ylläty, vaikka samanlaista uutisointia tulisi yleisömääristä, kun mm. HIFK ja Jokerit pelasivat (eri ottelusarjoissa) playoffeissa SM-liigaa. Virmanen kävi kuumana, mutta osasi hoitaa julkisuuden silti. Kohonen ei osaa.

Se uutisoidaan, mikä myy ja Jokereista negauutinen myy paremmin kuin posiuutinen. Kuten oikeastaan kaikesta muustakin, jos olet iltapäivämediaa seurannut. Kohonen on aivan loistava haastateltava: hän on niin nega kaikkeen, että laittaa Jokerit sananmukaisesti wc-pönttöön. On ollut mahtavat naurut toimituksessa tai oikeastaan toimistossa, sillä klikkejä tulee ja rahaa niiden seurauksena.
 

Nick Neim

Jäsen
Etkö siis näe mitään erikoista siinä, että esimerkiksi noin harvinaisen ottelutuloksen jälkeen Iltalehden "Juuri nyt" osiossa on artikkeli/kolumni Jokereiden yleisömäärästä eikä harvinaisesta murskavoitosta?
Olenko ymmärtänyt väärin, mutta eikö nämä "Juuri nyt" -osion jutut perustu klikkauksien määrään, ts. mitä on luettu ja klikattu eniten?

Eli se vähän viittaisi siihen, että ihmiset mieluummin lukivat huonoista yleisömääristä, kuin ottelun lopputuloksista. Ja se ei ole sinänsä itse paskamedian vika.

Jos olen ymmärtänyt tuon systeemin aivan väärin, niin pahoittelen etukäteen.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saas nähä uutisoidaanko yhtä laajasti TPS - Kärpät ottelun yleisömäärää kun Jokereiden ottelun. Turussa 4500 katsojaa Liigan huippukamppailussa. En yllättyisi vaikka ei näkys mitään uutisissa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kumpikin väite on väärä, suoranainen valhe. IL kertoi eilen videoiden kera Jokerien pelistä + lopputuloksen heti jutun alta. IS puolestaan teki kuvajutun Jokerien voitosta Minskistä. Alkaa olemaan jo epätoivoista kyhäilyä ja uhriutumista, kuinka media vainoaa yms.

Ainakaan IS ei uutisoinut yhtään mitään Jokereiden voitosta Vitjazia vastaan. Mun mielestä se on aika erikoista joskin ei yllättävää. Ehkä Action Bronson sekoitti väärän pelin tossa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ylipäänsä se ettei yleisöä ole paikalla ei tarkoita etteikö yleisöä kiinnostaisi. Minua ainakin kiinnostaa seurata Eeli Tolvasen peleja NHL:ssä, vaikka en ole katsomassa niitä Nashvillessä.

Jos viittaat tällä siihen, että muualla Suomessa asuvat Jokerifanit seuraavat otteita vaikkeivät paikalle pääsekään niin fair enough. Mutta missä ovat helsinkiläiset Jokerifanit? Eivät näemmä hallilla, sillä ainakin takavuosina seuran kannatus on ollut nykyistä suurempaa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Olenko ymmärtänyt väärin, mutta eikö nämä "Juuri nyt" -osion jutut perustu klikkauksien määrään, ts. mitä on luettu ja klikattu eniten?

Eli se vähän viittaisi siihen, että ihmiset mieluummin lukivat huonoista yleisömääristä, kuin ottelun lopputuloksista. Ja se ei ole sinänsä itse paskamedian vika.

Jos olen ymmärtänyt tuon systeemin aivan väärin, niin pahoittelen etukäteen.
Tähän en osaa ottaa kantaa. Voit hyvinkin olla oikeassa.

Se on mielestäni epäpätevää mediaa, jos ei haluta uutisoida isommin noin harvinaisen ison voiton lopputulosta suuremmin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Jos viittaat tällä siihen, että muualla Suomessa asuvat Jokerifanit seuraavat otteita vaikkeivät paikalle pääsekään niin fair enough. Mutta missä ovat helsinkiläiset Jokerifanit? Eivät näemmä hallilla, sillä ainakin takavuosina seuran kannatus on ollut nykyistä suurempaa.
Sitä tarkoitinkin.

Mutta tarkoitin myös sitä, että välttämättä helsinkiläisiä faneja ei kiinnosta mennä itse hallille katsomaan, mutta kiinnostaa sitten katsoa telkkarista. Eli siis jos ei joku helsinkiläinen jokerifani jaksa lähteä hallille, niin se ei tarkoita etteikö Jokerit kiinnostaisi helsinkiläistä jokerifania.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kumpikin väite on väärä, suoranainen valhe. IL kertoi eilen videoiden kera Jokerien pelistä + lopputuloksen heti jutun alta. IS puolestaan teki kuvajutun Jokerien voitosta Minskistä. Alkaa olemaan jo epätoivoista kyhäilyä ja uhriutumista, kuinka media vainoaa yms.

Sinuakin hävettää Jokerien tilanne, joten purat pahaa oloasi keksimällä jotain olkiukkoja mediasta.
Siis kumpikin? Sinähän tartuit tässä nyt vain yhteen vääräksi väittämääsi juttuun. Laitatko linkin kuvareportaasiin, kiitos. Mitä ne muut väärät väitteet oli?
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Siis kumpikin? Sinähän tartuit tässä nyt vain yhteen vääräksi väittämääsi juttuun. Laitatko linkin kuvareportaasiin, kiitos. Mitä ne muut väärät väitteet oli?

Kumpikin väite oli väärä. Lainaamasi ja esittämäsi. Lue ne ihan itse. Mitä tulee IS:n Minsk- Jokerit juttuun, josta väitit ettei sellaista ole, tässä:

Jokerit jatkaa voittoputkessa, nyt kaatui Dinamo Minsk – katso kooste

Tuossa vielä IL:n samasta ottelusta, ettei mun tarvitse googlata sitä seuraavaksi sulle:

Teemu Pulkkisen porukka oppipojan asemassa - Jokerit jatkaa jyräämistä
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kumpikin väite oli väärä. Lainaamasi ja esittämäsi. Lue ne ihan itse. Mitä tulee IL:n Minsk- Jokerit juttuun, josta väitit ettei sellaista ole, tässä:

Teemu Pulkkisen porukka oppipojan asemassa - Jokerit jatkaa jyräämistä
Mitä minä olen Iltalehdestä väittänyt? Aika epätoivoinen täytyy olla, että valehtelet nämä minun sanoikseni. Ilmeisesti IS sai vielä yömyöhään jonkun pikku jutun STT:ltä laitannuta, mutta puhuin ohi suuni. Kyse oli Vitjaz pelistä jota ei IS:n uutisoinnin perusteella pelattu lainkaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitä minä olen Iltalehdestä väittänyt? Aika epätoivoinen täytyy olla, että valehtelet nämä minun sanoikseni. Ilmeisesti IS sai vielä yömyöhään jonkun pikku jutun STT:ltä laitannuta, mutta puhuin ohi suuni. Kyse oli Vitjaz pelistä jota ei IS:n uutisoinnin perusteella pelattu lainkaan.

Tämän siitä saa, kun googlaa sulle jutun, jota ei sinun mukaasi ole :)
IL piti toki olla IS, joten olihan epätoivoista.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Tämän siitä saa, kun googlaa sulle jutun, jota ei sinun mukaasi ole :)
IL piti toki olla IS, joten olihan epätoivoista.
Ai nyt se olikin kirjoitusvirhe. Aivan varmasti oli, mutta miten sinä sitten kommentoit tuota Vitjaz pelin ohittamista IS:n toimesta? Että kävi taas sellainen sattuma, että voitollinen peli jäi uutisoimatta. Tappioiden suhteen tällaisia lapsuksia ei ole tapahtunut ja siitä toki lakinnosto IS:n urheilutoimittelijoille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ai nyt se olikin kirjoitusvirhe. Aivan varmasti oli, mutta miten sinä sitten kommentoit tuota Vitjaz pelin ohittamista IS:n toimesta? Että kävi taas sellainen sattuma, että voitollinen peli jäi uutisoimatta. Tappioiden suhteen tällaisia lapsuksia ei ole tapahtunut ja siitä toki lakinnosto IS:n urheilutoimittelijoille.

Ihan mielenkiinnosta: miksi minun pitäisi kommentoida jotain IS:n ottelun ohittamista ylipäätään? Totesin jo, että ainakin Helsingin Sanomat teki siitä ison jutun, jossa kehui Jokerien alkukautta.

Jokerit on saanut paljon myönteistä palstatilaa, mutta ettehän te lue näköjään lainkaan jääkiekkojuttuja, kun täällä on useampi Kohosen lailla itkemässä kohtelua.

Enpä muuta tästä aiheesta. Edes tagilla.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saas nähä uutisoidaanko yhtä laajasti TPS - Kärpät ottelun yleisömäärää kun Jokereiden ottelun. Turussa 4500 katsojaa Liigan huippukamppailussa. En yllättyisi vaikka ei näkys mitään uutisissa.
Niinkun arvelinkin, ei ainakaan vielä mitään. Jokereiden yleisömääristä kirjoiteltiin jo kesken pelin. Ja joku vielä väittää ettei Jokerit saa mitään erityiskohtelua mediassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös