Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat

  • 431 418
  • 2 379

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa aikamoista turhuutta koko juttu. Ei yhtään mitään sanottavaa tai annettavaa, vaikka paljon tekstiä olikin. Vaatii sekin toki kykyä kirjoittaa noinkin paljon sanomatta yhtään mitään.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Suoraan sanottuna ihan paskaa. Hautojärvenkin kommentit oli jostain muista medioista poimittu ja kuvat oli otettu aidan raosta.

Ja hauskinta tosiaan oli että juttu on tehty syksyllä. Ennakkohype oli kovaa ja täysi floppi tuli. Taattua Jatkoaikaa siis.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mä en sanoisi, että juttu oli alkuunkaan täyttä paskaa. Hienosti taitettu sympaattinen juttu rauhallisesta pikkukaupungista, joka ei varmasti suurelle yleisölle ole lainkaan tuttu. Kontrasti kaupungin suurimman työnanantajan tuen osalta paikallisseuran ja kaukaisen KHL-jätin välillä on tavallaan ihan mielenkiintoinen seikka, mutta sen olisi kuulunut olla muutaman kappaleen anekdootti, eikä tuollainen kantava teema. On tylsää, että Jokerit kaivettiin muuten ihan sympaattisen jutun markkinointikärjeksi, kun kaikki nuo asiat on tässäkin verkkomediassa käyty läpi vuosittain useita kertoja jo valmiiksi.

Varsinkaan tuon ennakkohypen arvoista sisältöä jutussa ei ollut ollenkaan. Se on sääli, sillä minä lukisin kyllä hyvin mielelläni reportaaseja divariseuroista ja pienempien kaupunkien kiekkoyhteisöistä, mutta tästä jäi tuon somekäytöksen vuoksi vähän nyt karvas maku.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Varsinkaan tuon ennakkohypen arvoista sisältöä jutussa ei ollut ollenkaan.

Missä tätä mainittua ennakkohypeä on siis ollut? Itse kuulin asiasta vasta täältä aamulla, kun tässä ketjussa oli ekat kommentit. Varmaan siis jossain sosiaalisen median välineessä missä ei itse tule pyörittyä. :)
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko hieman kommentoida, kun Harjavalta paikkakuntana on itselleni kovinkin läheinen.

Itse juttu oli ihan hyvä kuvaus elämästä ja suhtautumisesta jääkiekkoon Harjavallassa. Itseäni kuitenkin harmitti tämä ennakkohypetys, jota Jatkoajan sometileillä nähtiin. Ennakkohypen perusteella tuli sellainen kuva, että Harjavalta kaupunkina on jotenkin sotkeutunut Jokereiden rahoituskuvioihin, mitä minun oli tietenkin hyvin vaikea uskoa. No tästähän ei ollut ollenkaan kyse, mutta kyllä tuo aika kummallista viestintää on puhua tyyliin "Harjavallalla on salaisuus: Helsingin Jokerit", kun oikeasti kaupunki ja siellä asuvat ja syntyneet ihmiset eivät liity oikeastaan mitenkään Norilsk Nickelin ja Jokereiden väliseen kuvioon.

Näin syntyperäisenä harjavaltalaisena en voi kuin ihmetellä ajatusta siitä, että Harjavalta olisi joku Jokereiden paikkakunta. Harjavallassa aivan valtaosa ihmisistä kannattaa Ässiä ja pieni osa Lukkoa. Yksittäisiä Jokereiden kannattajia toki ilmestyi 90-luvun Jokeribuumin myötä. Gloryhunttausta tuo kuitenkin pitkälti oli eikä mitään muuta. Aiemmin Jokereita lähinnä vieroksuttiin ja nyky-Jokerit tuskin herättää oikein minkäänlaisia tunteita suuntaan tai toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Arenan ravintolapuoli ja kioskit on pantu uusiksi.



26.6.2020 klo 06:00
Aina uusi Arena - Suomen suurin tapahtuma-areena Hartwall Arena käy läpi historiansa suurimman uudistuksen.
 
Viimeksi muokattu:

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Arenan ravintolapuoli ja kioskit on pantu uusiksi..
Ja tässä STT:n tiedote asiasta. Linkki vie sttinfo.fi:hin

Uutuutena Arenalle tulee ainakin sushiravintola ja Delien tarjonta vaihtelee tapahtuman riippuen eli eri safkaa kiekkokansalle kuin musa diggareille.

“Seuraavana päivänä, kun saman perheen isä ystävineen tulee Jokereiden peliin, samat tiskit ovat rouhean katuruokahenkisiä ja listalla onkin Jokereiden Porilainen ja Hot Wingsejä.” Tästä sai hyvät naurut :'D
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uutinen Nornickelistä:
Venäjän ympäristövirasto vaatii Nornickeliltä kahden miljardin euron korvauksia Siperian dieselvuodosta

Toivottavasti joutuvat maksamaan jok'ikisen euron ja tulevaisuudessa hoitavat homman ammattimaisesti. Jos sakot johtavat siihen että sponssihana tulevaisuudessa ehtyy niin ei voi mitään. Pallo ensin vaikka lätkäfoorumilla ollaankin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kun ikirouta sulaa ja sen takia perustukset pettää, niin miotä amattimainen toiminta tarkoittaa?

Itse ainakin ymmärrän ammattimaisella toiminnalla sitä, että varaudutaan ilmastonmuutoksen takia ennalta. Kuten Suomessa kovempiin tuuliin, meriveden nousuun jne. Kaavoitus ja rakentaminen on jo vuosia sitten muutettu vastaamaan uusia ilmasto-oloja. Venäjällä tapa on toinen, ja se pitäisi siellä muuttaa.

Jos KHL-kausi 2020-2021 ylipäätään pelataan, Norilskin saamat kahden miljardin korvaukset tuskin muuttavat Harjavallan ja Jokerien suhdetta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse ainakin ymmärrän ammattimaisella toiminnalla sitä, että varaudutaan ilmastonmuutoksen takia ennalta.
Ammattimaisessa toiminnassa pyritään varautumaan kaikkeen. Kai noikin säiliöitä on jotenkin tarkastaneet. Mut perustusten tarkistaminen ei varmaan ollut tarkistuslistalla ennen tätä.

Tuosta korvausvaatimuksesta ole hiukan yllättynyt, koska kyseessä on sisäpiiriläinen. Tai valtiontaloudessa olla niin ammottava aukko, että hätä ei lue lakia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ammattimaisessa toiminnassa pyritään varautumaan kaikkeen. Kai noikin säiliöitä on jotenkin tarkastaneet. Mut perustusten tarkistaminen ei varmaan ollut tarkistuslistalla ennen tätä.

Eikä aina ole listalla perustusten tekeminenkään, mistä syystä Omsk pelasi evakossa. Mitään en ihmettele sen jälkeen kun Putin jokunen kuukausi (viime joulukuu tai tammikuu) sitten - ennen Norilskin vuotoa siis - totesi telkkaripuheessaan, että ilmasto on lämmennyt ja viilennyt aina historiassa, ei tässä ihminen voi ehkä syyllinen olla tms. Kun "faktat" on tuota tasoa, yllätyksiltä ei voi todellakaan välttyä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Uutinen Nornickelistä:
Venäjän ympäristövirasto vaatii Nornickeliltä kahden miljardin euron korvauksia Siperian dieselvuodosta


Sama yhtiö taas kyseessä, kuinkahan kauan saavat jatkaa tuota mellastustaan?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Niin kauan kuin suojelu-/voitelurahat maksetaan Putinin lähipiirille, tietysti.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Liiga-jengeille voi tulla ihan hyviä pelureita ens kaudeks lainalle Jokereista. Tuskin läheskään kaikki ulkomaille lähtee.

Eiköhän Vantaalla ole tilaa? Kaikkien aikojen divarinippu olisi aika kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös