Jokereiden peliesitykset kaudella 09-10

  • 405 298
  • 1 047

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Katsotaan nyt onko esim. kahden kiekkoa rakastavan eli Brembergin ja Nylanderin peluuttamisessa samassa ketjussa järkeä.

Ennustan, että tässä cobolin viimeisesttä lauseessa on nimenomaan se avain lukon aukeamiseen.

Itse laittaisin Nylanderin ympärille kaksi luisteluvoimaista pelaajaa, Lahden ja Ritan. Lahti osaa myös jaella kiekkoa tarvittaessa ja tekihän Rita itselleen erikoiset 0+3 taannoin, että luistelu ja ex-maalikonekin osaa syöttää.

Tämä jättäisi kakkosketjuksikin vielä alkukauden tehoyhdistelmän Bremberg-Pirnes-Hentunen. Kolmonen olisi mun Jokereissa Mäki-Saarinen-Battaglia, koska Ossilla on kyky pelata tehokkaasti sentterinä.

Nelonen olisi sitten huikea Lind-Helenius/Juutilainen-Ben-Amor.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
No, ei nyt maalailla sen enempää piruja seinille. Voitto Lukosta ja siinä vaiheessa on taas ihan eri ääni kellossa. Jotain noille ketjuille kuitenkin tarttis vissiin tehä, Nylander ja Hentunen kiikarit ja -3 tänään, noin se ei ainakaan voi jatkua..

Eikä Jortikka anna tuollaisen jatkuakaan. Jo Turussa tilastojen ja raporttien mukaan nylleketju oli myös omille riski. Kuten cobol tuossa vihjasi, niin näpertelyketju on purettava. Itse pidin jo lähtökohtaisesti selvänä, että Nylander tarvitse jonkun katsomaan puolustuksen perään ja ehkä myös ronkkimaan kiekkoja kulmista. Ei noin taitavaa ja iäkästä kiekkoilijaa ole kuitenkaan mitään järkeä ryhtyä "sterilisoimankaan", eli vaatimaan muuttamaan pelitapaansa. Uskon Jortikan ymmärtävän tämän.

Brembergin erottaminen ketjusta olisi sikälikin hyvä, että näin jakaantuisi pelintekotaitoa muihinkin ketjuihin. Nyt on annettu pari peliä aikaa jonkinlaiselle vanhalle tutkaparille (N&B) aikaa löytää toisensa ja se tie alkaa olla pian kuljettu loppuun. Jet lagista huolimatta, sillä aikaa ei ole. Rosteri alkaa olla lisäksi terve, joten kilpailu peliajasta yhdessä pakkovoittojen kanssa aiheuttaa sen, ettei edes supertähtien mokailuja katsota muiden pelaajien taholta läpi sormien.

Eli kieltämättä pieniä kemiallisia vaaranmerkkejä ilmassa, mutta toisaalta kaikki ovat ammattilaisia ja itse luotan vielä täysin jengiin, Jortikkaan, pudotuspelipaikkaan ja mestaruuteen.

Viimeistään paikallisissa on homman jo skulattava. Eikä vähiten siksi, koska silloin vasta itse pääsee livenä toteamaan uusitun rosterin ilmeen. :)
 
Viimeksi muokattu:

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolmonen olisi mun Jokereissa Mäki-Saarinen-Battaglia, koska Ossilla on kyky pelata tehokkaasti sentterinä.
Muuten ihan asiaa, mutta tämän on pakko olla joku vitsi. Teksti oli kirjoitettu niin asiallisesti, että sarkasmin löytäminen vaati pidempää tarkastelua. Kolmonen tosiaan voisi olla noilla jätkillä mutta BB keskellä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
On ollu kyllä kieltämättä ollu vaisua meidän pelaaminen. Vaikka on tollainen joukkue. Siis on sellasta näennäistä hallintaa. Jortikka ei tollasta kauaa katso.
Jortikka laittaa kohta kyllä uuteen uskoon kentät, hyvät kun ne ovatkin, mutta jos nuo ei toimi, niin pakko tehdä jotain. Se on halusta kiinni. Ainakin jatkoajan raportin mukaan SaiPa pelas paremmin. noilla Pikkujoukkueilla on halua voittaa suuria mahtava Jokerit. Raumalla pitää näkyä halukas ja taisteleva Jokerit, muuten aloitetaan pleijarit sääleissä.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Nyt kun ollaan loppusuoralla tätä kautta (päättynee maaliskuun lopulla), voidaan näistä peliesityksistä puhua lähinnä kai "peliesityksinä". Rahtaamalla tänne kaksi jo jäähdyttelevää, motivaatiotonta NHL-miestä pilattiin joukkueen kemia lopullisesti. Näistä kalliista miehistä Pirnes, Koivisto ja Niemi oli ennestään jo tarpeeksi painolastia - emme olisi tarvinneet lisää tätä surffimiehistöä. Samalla saatiin pilattua myös Hentusen ja Freddien hyvin alkanut yhteistyö.

Eikö meillä ja muillakin liigajoukkueilla ole ennestään samanlaisia kokemuksia kesken kauden ostetuista "NHL-tähdistä"? Tarvitseeko luetella nimiä?

Ai niin, "Ei-Mitään-Tekoa-Jokereissa) Makkonen teki eilen tehot 2+1...
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ei jotain tapahdu ja varsin äkkiä, kausi todellakin päättyy maaliskuussa. Eilisen perusteella ei uskalla toivoa tämän viikon kahdesta jäljellä olevasta matsista yhtään mitään, vaikkakin Jortsu jossain uhkas ottaa kovemmat otteet käyttöön. Raumalla ei todellakaan nähty taistelevia Jokereita, ainoat valopilkut oli maalit tehneet Polle ja Lintu. Nylanderista ei viitti edes sanoa mitään, mutta kun Linkankin näyttää vajonneen johonkin helvetin syvälle ja Hentunen siinä samassa...Toki vielä on mahdollista kurssi kääntää, mutta sen on alettava huomenna ja piste.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Pelinavauksessa on kuulemma ollut viime peleissä ongelmia ja yksi lääke tähän olisi Teemu Erosen nostaminen takaisin pelaavan kokoonpanoon. Näkemissäni peleissä Eronen on ollut yksi älykkäimmistä pelin avaajista jokeripakistossa.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Pelinavauksessa on kuulemma ollut viime peleissä ongelmia ja yksi lääke tähän olisi Teemu Erosen nostaminen takaisin pelaavan kokoonpanoon.

Todennäköiseti näin käykin. Luulen, että katsomokomennus kutsuu ainakin Koikkaa (luojan kiitos) ja kenties Brooksiakin.
 

senilix

Jäsen
En tiedä, ovatko Jokeri-kannattajat kiinnittäneet huomiota joukkueen ikärakenteeseen. Eilen katsomossa laskeskelin näitä ja tulos oli, että kokoonpanossa olleista kenttäpelaajista 10 oli jo 30v täyttänyt. Ei ihme, että jalka näytti vähän rauhalliselta ajoittain....

Kun lisäksi reservissä ovat Hauhtonen ja Niemi, niin oudolta tuntuu.

Vertailun vuoksi Lukolla oli 3 kolmekympppistä, lisäksi Morrison poissa.

Ja molempien maalivahdit tietenkin, mutta niitä ei tähän kannata laskea.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pikaisesti hävityn HIFK-pelin jälkeen:

Jokerien osalta näkyy, että tappioita on tullut ja itseluottamus kateissa. Peli ottelun alussa oli juuri niin surkeaa kuin se oli pahimmillaan Aran aikana. Jopa Juuso jännitti ja päästi helppoja taakseen. Oikeastaan jokainen olisi ollut otettavissa - neljäs tosin vain tuurilla.

Iso ongelma nro 1 on tämä:

Nylander tarvitsisi ainakin 15 peliä alleen päästäkseen ison kaukalon vaatimaan kuntoon ja sama koskee oikeastaan vielä enemmän Rullieria, joka pelasi hyvin pari ensimmäistä peliä mutta ei kestä pitkään pelaamattomana SM-liigan vauhdin, ottelumäärän, kentän koon ja puolikuntoisuuden yhdistelmää. Jokerien liike on sekavaa osin siksikin koska kentällisissä on hyvin erilaisen ottelutuntuman ja -kunnon omaavia pelaajia.

Iso ongelma nro 2 on tämä:

Kiekollisista avainpakeista Koivisto on vielä toipilas (tai ikuinen puolirampa, miten vaan ja puolirampa tässä ihan hyvällä sydämellä). Mälkiä on raakile, vaikka silti hyvä. Mutta ei riittävän hyvä vielä. Kauppisella oli se yksi hyvä kausi playoffeissa, mutta muuten on ollut sitten kehnompaa. Suomeksi sanoen Jokereilla ei ole yhtään hyvää viivapelaaja ylivoimassa.

Mutta nautitaan nyt peleistä niin kauan kuin niitä on tarjolla. Eiköhän sieltä tule muutama todella hyvä peli viimeistään silloin kun kaikki toivo on mennyttä :)
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Suomeksi sanoen Jokereilla ei ole yhtään hyvää viivapelaaja ylivoimassa.

Omaan silmään on osunut sama asia. Koikka nyt joskus väläyttelee, mutta se ei riitä. Kauppinen noh joskus onnistaa joskus ei. Mälkiä on ihan hyvä viivassa ja yllättänyt positiivisesti. Mutta Jokerien ehkä yksi parhaista pakeista viivalla on ollut Teemu Eronen. Kaikki kunnia nuorelle kaverille, mutta surullistahan tuo on...
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mutta Jokerien ehkä yksi parhaista pakeista viivalla on ollut Teemu Eronen. Kaikki kunnia nuorelle kaverille, mutta surullistahan tuo on...
Mitäs surullista siinä on, että meillä on oma junnu joka on kaikkia noita edellämainittuja parempi? Itse asiassa Kivistökin menee monen edelle. Surullista on se että nämä koivistot ja niemet pelaa jatkuvasti ja junnut eivät. Se on todella surullista.
 

Ikuri

Jäsen
Ei ole meidän leirissä varaa naureskella Jani Hurmeen hankinnalle, meillä pelaa tai ainakin yrittää pelata Joe Rullier.

Tuo, että Rullier on täysin keskenkuntoinen johtaa tuohon Cobolin mainitsemaan ongelmaan nro 2. Nyt ylivoimalla pelaa viivalla Brooks ja poikkesipa siellä tänään IFK-ottelussa myös Kaltevan Mikko. Näiden kaverusten ei oikeasti kuulu saada ylivoima-aikaa SM-liigassa.

Mielestäni yksi ongelma, josta täällä lähes täysin vaietaan on maalivahtipeli. Juuson kupla on tällä kaudella puhjennut. Kerran IFK...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mielestäni yksi ongelma, josta täällä lähes täysin vaietaan on maalivahtipeli. Juuson kupla on tällä kaudella puhjennut. Kerran IFK...

Maalivahtipelissä olisi parantamisen varaa. Paljonkohan välillä tulevista heikoista otteluista menee Juusolla vaivojen ja tässä tapauksessa aika kroonisten sellaisten piikkiin? Mutta ei Jokerien peli Juusoon ole kaatunut, ei edes tänään. Perusongelmat on ihan muualla kuin maalinsuulla. Se ero toki on, että esim viime kauden runkosarjassa Juuso varasti Jokereille voittoja. Nyt sellaisia ei ole juuri nähty, mutta ei varsinaisia häviöitä nimenomaan Juusosta johtuenkaan. Toki kolme olisi ollut torjuttavissa ja kaksi olisi pitänyt maaleista torjuakin :)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuolla Juuson esittämällä pelillä ei voitettaisi edes Mestiksessä saatikka SM-liigassa. Kiitos Juuson Jokerit otti tänään neljännen tappion putkeen, ihan kuka tahansa muu maalivahti liigasta olisi riittänyt Jokereille tänään voitosta taistelemiseen, suurin osa voittoonkin. Juuso oli tänään sanalla sanoen aivan paska ja jos Jortikka tajuaa mitään peluuttamisesta niin tuollaisen perseilyn jälkeen ei pitäisi olla mitään asiaa maalille muuta kuin silloin kun Jokereiden junnut tarvitsee laukausharjoitteluun maalivahtia. Strömberg maalille niin annetaan joukkueelle edes mahdollisuus pelata voitosta, tuolla maalivahtipelillä ei tule ainuttakaan voittoa eikä pistettä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Joukkueen peli on tällä hetkellä yhdellä sanalla HALUTONTA. Kukaan joukkueesta ei yritä 110 prosenttisesti, niinkun pitäisi. Liikaa miljoona miehiä samassa joukkueessa. Liikkuvia pakkeja ei ole yhtään ainutta, ja sitten kun saadaan vetopaikkoja, ammutaan kohti ekaa vastustajan pelaajaa. Puolustus on tällä hetkellä paperia. Vastustaja pääsee liian herkästi heidän hyökkäyspäähän. Nytten vaan enemmän jääaikaa Mikko Strömberille. Näköjään tää joukkue ei halua mennä pitkälle keväällä.
 

Supernaut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, vaikkei Juuso ollut hyvä tässä pelissä, ei voi kuitenkaan laskea maaleja kokonaan Juuson piikkiin. Maalille tultiin ensimmäisessä erässä kuin taloon, eikä siellä ketään ollut hoitamassa puolustusvelvoitteitaan. Kyllä tämäniltainen rimanalitus oli ihan koko joukkueen paskan suorituksen tulosta.

Harvoin pelejä voitetaan mikäli aletaan pelata vasta/jo kolmannessa erässä.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Jokerit.comin otteluraportissa Jortikka lupaa useammalle tämäniltaiselle pakille lepovuoroa lauantaiksi. Veikkaisin, että ainakin Rullier huilaa ja mahdollisesti Koivisto.
Mielelläni näkisin enemmän nuoria ja nälkäisiä pakkejamme kuin noita vanhoja ja väsyneitä.

Juusolle sattu huono ilta, mutta ennen tätä nykyistä tappioputkea pelasi pitkän jakson huipputasolla. Ei Juusokaan mikään kone ole, ihan hyvin voisi antaa Mikon pelata useammin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Joukkueen peli on tällä hetkellä yhdellä sanalla HALUTONTA. Kukaan joukkueesta ei yritä 110 prosenttisest, niinkun pitäisi. Liikaa miljoona miehiä samassa joukkueessa.
Liikkuvia pakkeja ei ole yhtään ainutta, ja sitten kun saadaan vetopaikkoja, ammutaan kohti ekaa vastustajan pelaajaa. Puolustus on tällä hetkellä paperia

Boldasin kliseen mitä en osta. Jo suht reipas taklauspeli kertoo hyvästä asenteesta. Ja kyllä siellä Hentunen ja itse Nylanderkin yrittivät. Duunariosastohan tsemppaa koko ajan.

Muuten viestisi on asian ytimessä: puolustajilta ei saa riittävästi tukea sen paremmin hyökkääjät kuin maalivahtikaan*. Heidän sekä kiekollinen että kiekoton peli ei vain ollenkaan vastaa nimiä selässä, noin odotusten suhteen. Ei tässä pelkästään Tom Koiviston peli kuse. Naapurissa on ollut aikaisemmin tällä kaudella vähän samaa ongelmaa: Vahva nimilista puolustuksessa, mutta keskinkertaiset esitykset omassa päässä. Olisiko jengeillä pelikirjaongelmia vai mitä, en tiedä. Yrityksen puuttumisen en kuitenkaan pakkien kohdallakaan usko olevan ongelman ydin.

*)Tosin Riksman oli Hifkiä vastaan huono. Käänteli asiaa miten päin vain. Edes jokseenkin tasaisessa matsissa paremman veskaripelin joukkue voittaa -sanoisi Tami. Ja olisi oikeassa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mutta ei Jokerien peli Juusoon ole kaatunut, ei edes tänään.
Eihän Jokereiden pelissä hirveästi moitittavaa ollutkaan, mutta ottelun lopputulos ratkesi kyllä tasan tarkkaan Riksmaniin tai oikeastaan siihen, ettei häntä vaihdettu jo kahden maalin jälkeen pois. Pelillisesti Jokerit vei ottelua mennen tullen, vaikka se ei mikään huippusuoritus Jokereilta ollutkaan.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän Jokereiden pelissä hirveästi moitittavaa ollutkaan, mutta ottelun lopputulos ratkesi kyllä tasan tarkkaan Riksmaniin tai oikeastaan siihen, ettei häntä vaihdettu jo kahden maalin jälkeen pois. Pelillisesti Jokerit vei ottelua mennen tullen, vaikka se ei mikään huippusuoritus Jokereilta ollutkaan.
Toisaalta HIFK:lle riitti jalosmainen puolustaminen. Jos Jokerit olisi tasoittanut vaikka 3-3-tilanteeseen, niin HIFK:ltä olisi varmasti löytynyt enemmän yritystä hyökkäyssuuntaan ja maalille ajoa. Pelistä olisi varmasti tullut vielä parempi, jos Riksman olisi saanut pari noista maaleista kiinni, mutta Jokerit oli kiekollisesti edellä vain siksi, ettei HIFK:n tarvinnut hyökätä. Se puolusti hyvin ja vei peliä 100-0.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän Jokereiden pelissä hirveästi moitittavaa ollutkaan, mutta ottelun lopputulos ratkesi kyllä tasan tarkkaan Riksmaniin tai oikeastaan siihen, ettei häntä vaihdettu jo kahden maalin jälkeen pois.
Valitettavasti näin. Kaikki ensimmäisen erän maalit olisi voinut ottaa. Se ei vain riitä ettei nyt varsinaisesti imuroinut, huippumaalivahdin pitää yltää parempaan.

Nyt ei Juuso antanut Jokereille mahdollisuutta voittaa. Noinkohan olisi aika katsoa ensi kaudeksi uusi ja kunnianhimoisempi veskari?
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt ei Juuso antanut Jokereille mahdollisuutta voittaa. Noinkohan olisi aika katsoa ensi kaudeksi uusi ja kunnianhimoisempi veskari?
Kinkkinen tilanne, sillä uuden hyvän maalivahdin löytäminen on vaikeaa. Juuso on pelannut monesti hyvin ja mahdollistanut voiton, mutta näitä heikompiakin pelejä sattuu välillä. Tuntuu jopa, että ne tulevat tärkeissä paikoissa, kuten paikallispeleissä ja finaaleissa on usein käynyt. Sheddenin kaudella finaaleissa Juuso romahti totaalisesti, kuten tänäänkin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas kovin murheellinen ensimmäinen erä tänään Areenalla. Liian nopeasti ja liian helposti sai HIFKi ensimmäisen maalinsa (toki hieno suoritus nuorelta Granlundilta) ja varsinkin vieraiden toinen maali olisi Riksmanin pitänyt ottaa jos tänään olisi ollut tarkoitus taistella voitosta. Vaikka tappiota ei voi kokonaan Juuson niskaan kaataa niin odottelin jo neljännen maalin jälkeen Hjallista keskiympyrään kertomaan uudesta sponsorisopimuksesta Hooverin kanssa.

Puolustus oli täysi sekamelska tänään. Tyhmiä kiekonmenetyksiä, lepsua peliä ja mikä pahinta avauspelistä ei ollut tietoakaan. T-o-d-e-l-l-a heikko esitys. Jos pakkien avauspeliin ei saada järkeä hyvin pian niin miljoonaMicke ja kumppanit riemastuttavat kohtapuoleen Kouvolassa KooKoon faneja.

Nylander nyt sentään piristyi maalinsa jälkeen ja kolmannessa erässä sitä oikein odotti että mies saa kiekon. Yleensä se on hyvä merkki. Kuitenkin sitä kiekkoa saisi jakaa nopeammin, nyt tuli pari nerokasta lättyä heitettyä, mutta tilanteet olivat jo ohi. Hidashan mies on, mutta parhaimmillaan tänäänkin väläytteli todella maailmanluokan moovseja.

Lisäksi täytyy ihmetellä että miksi helvetissä Bremberg ei halua syöttää kuin vain ja ainoastaan Hentuselle? Täysin päättömiä ja epätoivoisia syöttöjä hyökkäyspäässä kun Linkan tuntuu näkevän vain Hentusen kultapotan kimalluksen.

Battagliaa ei paljon näkynyt. Oliko Jortikka muuten lyönyt miehelle lyijypuntit jalkoihin kiinni että saadaan mies kuntoon? Oli nimittäin sen verran raskaan näköistä miehen luistelu.

Vaikka kolmas erä oli täysin Jokereiden heiniä kiekonhallinnallisesti, niin se johtui enemmän HIFKin jarrupuolustukseen keskittymisestä kuin siitä että homma olisi toiminut paremmin. Todellisia vaaranpaikkoja ei oikeastaan ollut ja kiltisti pyörittiin Eteläpäädyn nurkissa, poissa maalintekosektoreilta. Noronen napsi tarvittavat, vaikka Nylanderin veto hiukan helposti lurahtikin.

Rullier ja Koikka ulos ja uutta pakkia kehiin. En pahottaisi mieltäni jos kolmikon Koikka, Rulla, Niemi pelaisivat junnut + Mälkiä. Ei se ainaakaan huonommin voi mennä.

Ehkäpä sitä pitäisi näätiä vastaan pistää kylmästi Strömberg maaliin, pakit vaihtoon ja äijäraivoa kehiin tämänpäiväisen neppailun sijasta.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Onneksi en ehtinyt eiliseen peliin paikan päälle. Pubin lämmössä tuli seurattua Urholta tuota korpivaellusta.

Jo Saipa-pelistä lähtien on ollut näkyvissä Jokereiden tila. Joukkue on aivan sekaisin ja vailla minkäänlaista pelikuria/-moraalia. Lisäksi peluutuksen perusteet eivät minulle avaudu. Miksi Riksman pelaa pelistä toiseen, vaikka otteet ovat välillä katastrofaalisen surkeita. Koiviston peliaika menee minulta täysin yli ymmärryksen. Karmeita virheitä, olematonta kaksinkamppailua ja suoranaista tilannesokeutta pelistä toiseen, mutta minuutit huippuluokkaa.

Miksi, oi miksi, meille vuodesta toiseen rahdataan näitä AHL/NHL-jyriä? Eikö näitä ole jo nähty tarpeeksi? Kertokaa minulle mitkä ovat Rullierin ja Has-Been Battaglian avut, joilla he AUTTAVAT joukkuetta? Samaan Has-Been sarjaan näyttää kuuluvan myös Nylander - niin surullista kuin se onkin.

Seuraavaksi tulee pataan Kärpiltä ja Bluesilta - ehkä myös Ilvekseltä. Eilisen kaltaisella pelillä ei ole toivoakaan. Lopun muka hallinta oli seuraus HIFKin vetäytymisestä suojaamaan 3:n ja sittemmin 2:n maalin johtoaan. Joukkueella ei ollut tarvetta enää panostaa hyökkäykseen, vaan vetäytyi tiiviimpää puolustukseen, jolloin kiekollinen hallinta siirtyi Narreille.

Koskahan Pirnes alkaa lunastaa edes jollain tasolla huimaa palkkaansa? Hinta/laatu-suhde on hänen kohdallaan huonompi kuin surkea.

Hienoa tässä tilanteessa on se, että hallille ei tarvitse enää tänä keväänä vaivautua. Saamme piiiiiiiitttkän kiekkovapaan kevään. Toivottavasti tulee lämpimät, aurinkoiset kelit ja pitkät lomat. Niin meille faneille kuin miljonääripelaajillekin - tasapuolisesti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös