Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Salmisen nimi nostettu, mutta katsotaas vähän muita kavereita tuolta:

Pakeista nousee mielestäni esille ainakin kaksi nimeä:

Joni Jurmo - Ottanut hyviä kehitysaskeleita siirryttäessä B:stä ja A:han. Pari kautta sitten, Lindellin, Rantakarin, Juolevin ja kumppanien jälkeen, oli ongelmana kiekollisten pakkien puute. Nyt tällä osastolla tilanne näyttää paremmalta. Jurmo pystyy olemaan kentän näkyvin pakki. Luistelee todella hyvin, eikä todellakaan ole mikään mikkihiiri kokonsa puolesta.

Mico Luoto - KHL-soppari taskussa operoiva nuorukainen on hyvä painaa myös mieleen. Pitäisi nousta tällä kaudella jegin johtavaksi pakiksi.

Hyökkääjissäkin tilanne näyttää tässä vaiheessa hyvältä, joskaan laakereillaan ei voi levätä:

Juuso Fagerström - Sen tasoituksen minkä antaa koossa, ottaa takaisin kiekollisissa taidoissa. Mielenkiintoinen seurattava.

Samuel Helenius - Ex-Jokerikapteeni Sami Heleniusksen, joka erottuu kentältä jo pelkän kokonsa puolesta. Kiekollisesti vanhempaa painosta parempi, luistelu hyvää kokoon nähden. 16-vuotiaalla rungossa mittaa 190 senttiä, joskin näyttää muuten vielä fyysisesti raakileelta. Kasvupyrähdyksen jälkeen onkin tosi tärkeää keskittyä lihastreeniin ja kesivartaloon. Eiköhän isänsä osaa ohjeistaa.

Rasmus Lahnaviik - Tällä nuorella myös KHL-soppari taskussa. Tarkkoja speksejä en näe, mutta ihan kuin olisi kasvanut jonkin verran kesän aikana. Näyttää mielestäni pidemmältä, kuin EP antaa ymmärtää. Vahvuutena pelisilmä ja sitä kautta tuleva pelinopeus.

Pavol Regenda - Jos Andersenit tai Cachot eivät ole tuoneet tarvittavaa lisää A-junnuihin, niin Regenda vaikuttaisi olevan täysin toista maata. A-junnuihin kaveri on fyysisesti hirviö. 192cm/95kg, kertoo pelaajaprosyyri, joka on muutoin painettu suomalaiselle paperille. Vahva, nopea, iso ja taitava, kovalla vedolla. Vaikuttaa muutenkin ns. hyvältä jätkältä ja tsemppaa muita hienosti koko ajan. Jos pelaa koko kauden A:ssa, niin tehnee aika tuhoisaa jälkeä. Näen tämän kaverin tulevaisuuden isommissa liigoissa.

Samu Salminen - Kieltämättä veljeskolmikon lupavin kaveri; potentiaalia on vaikka mihin! Kentällä kuitenkin vielä aika ailahtelevaa tyyppiä. Jos haluaa nousta seuraavalle tasolle, niin työmäärää ja luistelua lisättävä. Kaveria kannattaa seurata isolla suurennuslasilla.

Tiedä sitten yhtyykö @Ykkössentteri vaatimattomiin näkemyksiini. A:ssa on kuitenkin tulossa todella mielenkiintoinen kausi. Samoin varmasti muissakin junnuikäluokissa.
 
VÄLIKAUSI!

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Mukavan tasaisesti näyttää tehoja löytyvän vaikka powerplaymakerin mainitsemat herrat hyvin esillä ovatkin. Toivottavasti joukosta löytyy myös tulevia Jokerit kasvoja, etteivät kaikki karkaa liigaan tai muualle.
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...
A-junnuilla hyvä startti sarjaan ja ratkaisijoita löytynyt leveältä rintamalta. Kolmen pelin jälkeen 15 maalia tehtynä ja jo 17 äijää päässyt tehopisteille eli jengi ei ole ollut muutaman pelaajan varassa tehojen suhteen. Peli on raikkaan näköistä ja sekä eilen että tänään joukkue tuli vieraissa takaa rinnalle ja ohi. Nyt nöyrästi ja laadukkaasti kovaa työtä päivä kerrallaan eteenpäin niin tulee hieno kausi.

B-, C- ja C2-junnut voittivat myös tänään. Jes! Nyt voi hetken nauttia illasta, mutta kohta menen jo nöyränä saunaankin ja maanantaina taas hallille :D
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..
Edari ja A siis voittoihin tänään kuin myös B Kärpistä ja C Saipa/Ketterästä. Yhteensä junnujoukkueilla SM-sarjoissaan kauden alkuun 12 voittoa 13:sta pelistä eli Suomen kärki juuri tällä hetkellä! Ei olla junnutoimintaa ajettu alas.. mutta nöyränä taas huomenna hallille ja työnteko jatkuu
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Edari ja A siis voittoihin tänään kuin myös B Kärpistä ja C Saipa/Ketterästä. Yhteensä junnujoukkueilla SM-sarjoissaan kauden alkuun 12 voittoa 13:sta pelistä eli Suomen kärki juuri tällä hetkellä! Ei olla junnutoimintaa ajettu alas.. mutta nöyränä taas huomenna hallille ja työnteko jatkuu
Voisiko tästä päätellä, että vetovoima junnujen keskuudessa on palannut?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
A-junioreiden alasajo jatkuu nyt uuden huipputason luisteluvalmentajan avulla: Panostukset juniorityöhön jatkuvat: Kraatz luisteluvalmentajaksi

Seurajohdon puheet ja toiminta viittaavat siihen, että Jokerien junioritoiminta halutaan nyt viedä seuraavalle tasolle. Kurri jos joku ymmärtää seuran junioritoiminnan merkityksen.

Toki tulokset puhuvat puolestaan myös voittojen puolesta. Ongelmana Jokereissa oli ehkä aikaisempina vuosina nuo pari ikäluokkaa, joissa terävin kärki oli kyllä hyvä Nymanien ja Moilasten muodossa, mutta loppupää oli vähän liian tasaista massaa. Nyt kun katsoo tilannetta, niin vastaavaa ongelmaa ei ole. A-junnuistakin löytyy mielenkiintoisia pelaajia nelosketjua myöten. Tehotkin ovat jakautuneet melko tasaisesti, vaikka viisi pelaajaa onkin vähintään piste per peli tahdissa.
 
VÄLIKAUSI!
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ongelmana Jokereissa oli ehkä aikaisempina vuosina nuo pari ikäluokkaa, joissa terävin kärki oli kyllä hyvä Nymanien ja Moilasten muodossa, mutta loppupää oli vähän liian tasaista massaa. Nyt kun katsoo tilannetta, niin vastaavaa ongelmaa ei ole. A-junnuistakin löytyy mielenkiintoisia pelaajia nelosketjua myöten. Tehotkin ovat jakautuneet melko tasaisesti, vaikka viisi pelaajaa onkin vähintään piste per peli tahdissa.
Ongelmana Jokereissa oli aikaisempina vuosina se, että potentiaaliset A:n ikäiset halusivat seurasta ulos ja muualta ei tullut A:n ikäisiä Jokereihin. Kurrin myötä tätä on muutettu siten, että nyt edustuksessa junnut saavat näytönpaikkoja ja onnistuminen antaa sitten enemmän peliaikaa jopa ylhäällä. Yhtenäkään aiempana kautena näin ei ole menetelty, vaan edustus on pelannut aivan liikaa ilman junnujen mahdollisuuksia saada tärkeitä kehitysaskelia urallaan.

Erään kaverini lapsia pelaa Jokereissa. Viimeeksi eilen keskusteltiin ja hän oli vielä tiukasti sitä mieltä, että nyt ollaan Jokereissa, koska Jokerit oli edullisen vaihtoehto heille. Mutta A:ssa viimeistään seura vaihtuu. Kysyin onko seurannut edustuksen uutta peluuttamista ja totesi, että on, mutta ei luota sen jatkuvan.

AIka tiukassa on siis näkemykset. Parhaiten niitä muuttaa antamalla lisää reursseja nuorten valmennukseen ja näin nyt on ainakin luistelun osalta kaiketi tehtykin. Hyvin järkevää toimintaa ja vielä kun saisi paremmat valmentajat junnupuolelle, Jokerit tekisi palveluksen suomalaisen jääkiekon kehittämiselle. Tällöin Jokereissa voisi olla jokaisella kaudella huippupelaajia junnuista niin Suomesta kuin ulkomailta. Itse en ohittaisi Kurrina Venäjääkään, josta ilmeisen kova junnumaalivahti pelaa nyt Ässissä.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
”4 - vuotis strategia loppuu”, sanoo Vuorinen, mikähän se oli ?

Miksi Lambert valitsi, Ruususen ja Sandvikin tavoin HIFK.n ?

Miksi Lankinen, Taponen, Huhtamaa, Mäkiniemi, Vuotilainen, Halonen ovat siirtyneet Jokeri veskari osastolta pois tässä vuosien varrella.

Positiivisena on Maxim Strbakin tulo C -nuoriin syystä että HIFKn C-junnujen tilanne oli aivan sekaisin...

Toki nostan hattua A.lle todella hyvien pelien johdosta, hienoa että lupaavista B junnuista on tullut hyvä runko A.han ja ennenkaikkea että Kallion Bensku on näyttänyt kuinka sitkeydellä voidaan palata takaisin vaikka välillä pelit loppuivatkin Jokeri junnuissa.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".
Mielenkiinnolla odotan tulevia treenejä tällä viikolla. Joukkue ja jää puoliksi, toinen ryhmä tekee luistelutreeniä Kraatzin johdolla ja toinen kiekolla normijuttuja, puolisen tuntia per ryhmä. Hyvä fiilis tästä, koska peli nopeutuu koko ajan edelleenkin ja koskaan et voi olla liian hyvä luistimilla
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ongelmana Jokereissa oli aikaisempina vuosina se, että potentiaaliset A:n ikäiset halusivat seurasta ulos ja muualta ei tullut A:n ikäisiä Jokereihin.
Tämä ei pidä paikkansa - kyseessä on vahva palstatotuus!

Tällaista liikettä toki ennakoitiin kun Jokerit lähti KHL:ään, mutta kun katsotaan B-ikäisiä, Jokerit B:n kärkipelaajia, jotka eivät siirtyneet A-junnuihin, ei määrä ole ollut mitenkään poikkeuksellinen. Osa pelaajista toki nostettiin A-junnihin jo B-ikäisenä, mutta ohessa listaa kausittain B:n kärkipelaajista, jotka eivät syystä tai toisesta pelanneet A-ikäisinä Jokereissa (iso osa toki pelasi silti A:ssa, mutta jo B-ikäisinä) :

2012 - 2013 Jokerit B

Juho Jokiharju (Siirtyi sarjaporrasta alemmas A:n Mestikseen)
Alex Lintuniemi (Pelasi A:ssa, mutta siirtyi OHL:ään)

2013 - 2014 Jokerit B

Petrus Palmu (Kävi jo A:ssa, mutta siirtyi OHL:ään A-junnuikäisenä)
Miro Keskitalo (Pelasi A:ssa silti)

2014 - 2015 Jokerit B

Henri Jokiharju (siityi Tapparan junnuihin)
Otto Somppi (Pelasi A:ssa, siirtyi myöhemmin OHL)
Olli Juolevi (Pelasi täyden kauden A:ssa, siityi OHL)

2015 - 2016 Jokerit B

Jesse Ylönen (Siirtyi Bluesiin)
Eero Teräväinen (Siirtyi USLH)
Linus Nyman (Siirtyi OHL pelattuaan täyden kauden A:ssa)
Sami Moilanen (Siirtyi WHL pelattuaan täyden kauden A:ssa)

2016 - 2017 Jokerit B

Samuel Salonen (Siityi USHL)
Roope Laavainen (Pelasi täyden kauden A:ssa, siirtyi HPK)

2017 - 2018

Hannes Hyytiäinen (Karhu-Kissat)
Jonne Brygger (Suomi-Sarja)
Eelis Uuttu (A/B Mestis)

2018 - 2019

Leo Ring (Siirtyi Lukkoon)
Niko Kautiainen (Siirtyi SaiPaan)
Joel Määttä (pelasi A:ssa kauden, siirtyi USHL)


Kun katostaan miten Jokerien B:n kärkipelaajat siirtyvät eri seuroihin tai muuten, niin suurin liike on seuran sisällä A-junnuihin. Iso osa kärkipelaajista on kuitenkin siis pelannut Jokereissa ihan siellä A-junnuissakin, joten on turha väittää, etteivät A:ssa haluaisi pelata. Eniten Jokereita verotti P-Amerikka, kun sinne siirtyi useampi pelaaja kausilla 2014-2015 ja 2015-2016. Muihin liigajengeihin ei ole mitään massiivista muuttoaaltoa ollut. Ainuttakaan KHL-tason pelaajaa ei muuten tuolla listalla ole. Muutama NHL-tason ukko, jotka eivät varmaan KHL:ssä olisi muutenkaan pelanneet ja loput sitten Liigan ja eläköitymisen välimaastossa.

No, siitä varmaan ollaan kuintekin samaa mieltä, että homma näyttää joka tapauksessa nyt paremmalta. Toivottavasti tämän työn hedelmistä saadaan nauttia lähivuosina myös edustusjoukkueessa. Näkisin, että nykyisessä A-junnujen porukassa on pelaajia, joilla on potentiaalia nousta rotaatiopelaajaksi ja sitä kautta vakiorooliinkin KHL:ssä. Toivotaan parasta!
 
VÄLIKAUSI!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Hyvää tietoa @powerplaymaker yllä. Onko sulla C:stä -> B:hen vastaavaa dataa - vai onko todella niin, että kyse on ns. palstatotuudesta? Sen verran osaltani, että laittamani junnufaijan lausunto on tuore.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvää tietoa @powerplaymaker yllä. Onko sulla C:stä -> B:hen vastaavaa dataa - vai onko todella niin, että kyse on ns. palstatotuudesta? Sen verran osaltani, että laittamani junnufaijan lausunto on tuore.
Voin jossain vaiheessa kaivella C->B statseja. Pitäydyn kuitenkin aikaisemmassa väittämässäni; muutaman vuoden menestymättömyys ja "vaikeudet" johtuivat siitä, että Jokereilla oli muutamia vuosia sitten pari peräkkäistä vähän heikompaa ikäluokkaa C-junnuissa.

Kun koko ikäluokkaa ei voi, eikä kannata vaihtaa kerralla, niin nuo pelaajathan sitten ripotellen siirtyivät B:hen ja A:han. Hyviä poikia toki, mutta taso ei noilla parilla ikäluokalla, muutamaa kärkipelaajaa lukuunottamatta, riittänyt haastamaan muita kärkijengejä ihan täysipainoisesti. Tästä on sitten vedetty erilaisia johtopäätöksiä täällä palstalla, jotka on lähteneet elämään aivan täysin omaa elämäänsä.
 
VÄLIKAUSI!
Junnujen uusi luistelukoutsi Victor Kraatz vaikuttaa ammattimieheltä. Vaativa ja tiukka, mutta huumoriakin löytyy. Puhuu selkeää ja hyvää englantia, joten en usko kielen tuottavan ongelmaa poikien kanssa.

Sivusilmällä ehdin jäällä seuraamaan, että kaikki harjoitteet tehtiin kiekon kanssa, mikä oli ihan helvetin hyvä juttu. Suomalaiset luisteluvalmentajat eivät juurikaan kiekkoja käytä. Kraatzin johdolla on taas hyvä mahdollisuus olla ketteryydessä ja vauhtikäännöksissä luistimilla muutama sekunnin murto-osa vastustajaa nopeampi ja sitä kautta saada hieman lisää aikaa ja tilaa tehdä seuraava ratkaisu. Hyvät fiilarit tästä!
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sivusilmällä ehdin jäällä seuraamaan, että kaikki harjoitteet tehtiin kiekon kanssa, mikä oli ihan helvetin hyvä juttu. Suomalaiset luisteluvalmentajat eivät juurikaan kiekkoja käytä.
Ihan mielenkiinnosta, mistä syistä koet kiekon olevan oleellinen ja tärkeä osa luisteluvalmennusta, jos luistelussa keskitytään tekniikan kehittymiseen? Minkälaista lisäarvoa kiekko tuo luistelutekniikan harjoitteluun?

En nyt sinänsä lähde tuohon sanomaan totuutena kumpi on oikeampi tapa tehdä asioita, vaan enemmänkin oon sitä mieltä, että kummallekin on paikkansa ja aikansa. Jos kaikki luistelutekniikkaharjoitukset tehdään kiekon kanssa, niin täältä ei-luistelu-valmentajan näkökulmasta tuossa on selkeänä riskinä keskittymisen fokusoituminen vääriin asioihin. Jos tekniikka on pielessä ja siihen tarvii korjausta, niin en ole ihan vakuuttunut siitä, onko se kiekko siinä mukana auttamassa tekniikan kehitykseen keskittymistä, kun fokus liikkeen aikana on 40% kiekonhallinnassa ja 60% tekniikassa.

Esimerkkinä Barkov on kohtuullisen avoimesti kehunut taitoluisteluvalmennusta, jota on muutamana kesänä ottanut ja siinä ei kiekkoa ole ainakaan pääosin kuljetettu mukana. Mä kallistun tässä asiassa enemmän Barkovin linjoille. Kyllä se kiekko sinne liikkeeseen mukaan saadaan kohtuullisen vaivattomasti, kunhan ensin luistelutekniikka ja asennot on kunnolla hiottu kuntoon. Toisaalta taas se mikä toimii toiselle harjoittelussa, voi olla toiselle täyttä myrkkyä.
 
@McMulligan enpä ehdi sinulle tässä enempää vastata kuin että paino on sanalla lajinomaisuus. Kaikki tietoinen harjoittelu kehittää luistelua, ja taitoluisteluvalmentajan harjoitteet kehittävät luistelua. Tästä ollaan kiekkopiireissä ja luisteluharjoitteissa siirrytty yhä enemmän jääkiekon luistelua muistuttavan luisteluasennon harjoitteluun, kuten pika- ja alamäkiluistelijavalmentajien harjoitteisiin.

Kiekko ja etenkin maila kädessä harjoitteissa tuo tietenkin lisää pelinomaisuutta itse harjoitteluun, ja sillä on valtava merkitys juniorin luisteluharkoituksen hyötyyn kun se vasta perusteita opetteleva lapsi/nuori ei osaa siirtää harjoitteessa opittua taitoa itse lajitaitoon. Vrt. Case jo ammattilainen Barkov.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Kun miettii tätä nykyaikaa ja niitä mahdollisuuksia oppia luistelemaan niin vääjäämättä nousee itselle mieleen miten mm Reijo Ruotsalainen,Bobby Orr tai Paul Coffey oppivat luistelemaan niin sulavasti.
Teroitus tyylit, varusteet, jne ovat kuitenkin muuttuneet matkan varrella paljon niin miten nykyään ei enempää näitä luisteluvirtuooseja ole vai meneekö nyky Oliver Lauridsen lujempaa jäällä kuin Reksa aikoinaan?? Tarkoitan juuri liukua a’la Miro Heiskanen.

Hienoa että nuoriin satsataan ja hienoa ettei A nyt rämmi :)
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

F#21

Jäsen
Kun miettii tätä nykyaikaa ja niitä mahdollisuuksia oppia luistelemaan niin vääjäämättä nousee itselle mieleen miten mm Reijo Ruotsalainen,Bobby Orr tai Paul Coffey oppivat luistelemaan niin sulavasti.
Teroitus tyylit, varusteet, jne ovat kuitenkin muuttuneet matkan varrella paljon niin miten nykyään ei enempää näitä luisteluvirtuooseja ole vai meneekö nyky Oliver Lauridsen lujempaa jäällä kuin Reksa aikoinaan?? Tarkoitan juuri liukua a’la Miro Heiskanen
Mä väittäisin, että ennemminkin se taso Orrin, Coffeyn tai Ruotsalaisen alapuolella on kehittynyt ja lätkänpelaajat nykypäivänä ovat oikeita urheilijoita. Siksi nämä huippuluistelijat eivät erotu niin selkeästi enää.

Hyvää keskustelua luistelun osalta! Tullut itsekin valmennettua nuoria (9-15 vuotiaita) luistelemaan ja opin ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa.
 
Ihan mielenkiinnosta, mistä syistä koet kiekon olevan oleellinen ja tärkeä osa luisteluvalmennusta, jos luistelussa keskitytään tekniikan kehittymiseen? Minkälaista lisäarvoa kiekko tuo luistelutekniikan harjoitteluun?
Pelinomaisuudeen takia kiekko ja maila käytännössä aina mukana. Ja sitten kun jotain käännöstä tai muuta ketteryysharjoitetta on hinkattu riittävästi, että se menee teknisesti oikein esim. peliasennon ja polvikulmien puolesta, niin laitetaan kaveri antamaan siihen vielä pelinomainen paine.

Sporttipapalta aiheeseen äsken hyvä kirjoitus
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@McMulligan enpä ehdi sinulle tässä enempää vastata kuin että paino on sanalla lajinomaisuus. Kaikki tietoinen harjoittelu kehittää luistelua, ja taitoluisteluvalmentajan harjoitteet kehittävät luistelua. Tästä ollaan kiekkopiireissä ja luisteluharjoitteissa siirrytty yhä enemmän jääkiekon luistelua muistuttavan luisteluasennon harjoitteluun, kuten pika- ja alamäkiluistelijavalmentajien harjoitteisiin.

Kiekko ja etenkin maila kädessä harjoitteissa tuo tietenkin lisää pelinomaisuutta itse harjoitteluun, ja sillä on valtava merkitys juniorin luisteluharkoituksen hyötyyn kun se vasta perusteita opetteleva lapsi/nuori ei osaa siirtää harjoitteessa opittua taitoa itse lajitaitoon. Vrt. Case jo ammattilainen Barkov.
Hyvä viesti ja samaa mieltä tuosta pääosin. Huomio lähinnä kiinnittyi tuohon @Ykkössentteri :n kommenttiin, että kaikki luisteluharjoittelu tehdään mailan ja kiekon kanssa, jota kyllä itse vierastan aika vahvasti. Jos kaikki tehdään kiekon kanssa, jää tekniikasta ihan varmasti hiomatta joitain kulmia pois, kun huomiota pitää kokoajan jakaa useampaan asiaan. Se ei poista sitä, etteikö valtaosa harjoitteista pitäisi tehdä varsinkin mailan kanssa, mutta myös kiekon. Jos nyt nopeasti vertaiskuvallisesti vertaa vaikkapa futikseen, niin ei se kärkipelaajakaan opi nopeaksi juoksijaksi kentällä vain harjoittelemalla juoksua ainoastaan pallon kanssa, vaan kyllä siinä ihan kuiviakin juoksuharjoituksia saa tehdä aika kasan, että juoksutekniikka jalostuu. Harjoittelussa on se musta ja valkoinen ja siinä välissä aika paljon värejä. Jos käyttää vain mustaa tai valkoista, jää aika paljon värejä hyödyntämättä harjoittelussa.
 
Tarkennan vielä McMulliganille, että toki harjoitteissa on myös sellaisia tilanteita jossa kiekko ei ole koko aikaa itsellä lavassa vaan esim. lähdet liikkeelle kiekon kanssa ja syötät sen kaverille, jonka jälkeen terävä käännös tai suoraluistelu täysillä ja sitten saat kiekon takaisin. Tällaisiakin junnut näyttivät Kraatzin kanssa tekevän, mikä oli sekin mielestäni hyvä juttu
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Tuohon McMulliganin maila kommenttiin olen samaa mieltä. Muistan hyvin kuinka esim 80 luvulla EJK aloitti toiminnan luistelukoululla jossa välillä oli toki maila mukana mutta pääsääntöisesti mentiin alkuun ilman mailaa.
Monipuolisuus rules!
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".
(1)
  • Tykkää
Reactions: F#21
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy