Tila
Viestiketju on suljettu.

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Gaudreaun olisi pitänyt lentää ehdottomasti suihkuun tuosta teosta. Jos tuollainen osuisi suojaamattomalle alueelle niin se voisi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen. Pelikieltoa tulossa?
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Toivottavasti tuosta tempusta tulee pelikieltoa. Muutenkin Gaudreau oli tässä turnauksessa aivan valtava floppi tehopisteistään huolimatta. Ei pelaaminen kiinnostanut oikein missään pelissä.

Kahden minuutin jäähy tuosta tempusta oli aivan liian pehmeä tuomio. Varsinkin kun se jäähy maksoi USA:lle pelin lopullisesti. Vaikkei pelikieltoa tulisikaan, niin Blashillin asemassa pistäisin Gaudreaun katsomon puolelle joka tapauksessa. Ei tainnut Johnny Hockeyn ego kestää sitä, että joukkueessa oli isompi stara Kanen ominaisuudessa.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Järjetön teko. Gaudreau oikein alleviivasi heikon turnauksensa tuolla hyvin vaarallisella ja täysin vastustajaa kunnioittamattomalla teolla. Olen pettynyt, että Flamesin pistekunkku oli tuollainen säälittävä vikisijä tässä turnauksessa. Parhaimmillaan tyylikäs taitopelaaja, huonoimmillaan täydellinen riippakivi joukkueelleen.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.