Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Johnny Gaudreaun huitominen ottelussa Ruotsi-USA 19.5

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana Petofani, 19.05.2018 klo 17.37.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Gaudreaun olisi pitänyt lentää ehdottomasti suihkuun tuosta teosta. Jos tuollainen osuisi suojaamattomalle alueelle niin se voisi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen. Pelikieltoa tulossa?
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Toivottavasti tuosta tempusta tulee pelikieltoa. Muutenkin Gaudreau oli tässä turnauksessa aivan valtava floppi tehopisteistään huolimatta. Ei pelaaminen kiinnostanut oikein missään pelissä.

  Kahden minuutin jäähy tuosta tempusta oli aivan liian pehmeä tuomio. Varsinkin kun se jäähy maksoi USA:lle pelin lopullisesti. Vaikkei pelikieltoa tulisikaan, niin Blashillin asemassa pistäisin Gaudreaun katsomon puolelle joka tapauksessa. Ei tainnut Johnny Hockeyn ego kestää sitä, että joukkueessa oli isompi stara Kanen ominaisuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2018 klo 19.09
 3. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Järjetön teko. Gaudreau oikein alleviivasi heikon turnauksensa tuolla hyvin vaarallisella ja täysin vastustajaa kunnioittamattomalla teolla. Olen pettynyt, että Flamesin pistekunkku oli tuollainen säälittävä vikisijä tässä turnauksessa. Parhaimmillaan tyylikäs taitopelaaja, huonoimmillaan täydellinen riippakivi joukkueelleen.