Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Johan Motin, HIFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Warrington, 26.07.2018 klo 19.01.

 1. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Avataas meidän uudelle ''Grillille'' oma ketjunsa. Johan Motin - Elite Prospects

  Kun luin Lukon osiosta arviointeja ja yritin muistella Motinia Lukko-matseista, niin vähän Grilli tulee mieleen. Taisteleva, uhrautuva, ei tee itsestään numeroa kentällä eikä liiemmin sen ulkopuolella. Tyylikäs ja hyvällä asenteella varustettu ruotsalainen, joka tykkää fyysisemmästä pelistä. Kaikesta päätellen aika pomminvarma 1-2.parin puolustavampi puolustaja. Jos sieltä huhuttu Lindhbom lopulta tulee, niin Motin olisi luultavasti 2.parissa isolla AV-ajalla, ja tuo rooli olisi varmaan optimi. Alla pari Lukko-osiosta poimittua kommenttia:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Fun fact -osastolta vois heittää yhden pelatun NHL-ottelun, ja palkintokaapista löytyy mitalien värisuora. Himmeämmät U18 ja U20 MM-kisoista, ja kirkkain Elitserienin finaaleista keväältä 2009. Välkommen Johan!
   
 2. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Hyvä pakki ehdottomasti, mutta välillä tuli käsittämättömiä nukahduksia oman miehen pitämisessä, joista vastustaja rokotti.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllä mä tulen muistamaan Motinin hemmetin hyvänä peruspakkina. Suht vittumainen vastustajille oman maalin edessä (pelaa kuitenkin pääsääntöisesti sääntöjen puitteissa kovaa), syö kiekkoja, pelaa joukkueelle ja osaa antaa sen hyvän ensimmäisen syötön, eikä luistimillakaan ole mitenkään huono. Alivoimalla hyvä, ellei jopa loistava. Ylivoimalla ei mitään käyttöä, kun laukaus ei "oikein" lähde. Sanoisin että Motin on Liigassa hyvinkin kahden ekan parin varmistavampi osapuoli TOP-4 joukkueissa. Lukko olisi Motinin halunnut pitää, mutta ilmeisesti ei sitten kuitenkaan haluttu tarpeeksi lyödä pätäkkää pöytään. En kuitenkaan usko että HIFK niin älyttömän paljoa on Lukkoa enemmän tarjonnut. Saattaa olla että Motinia alkoi Rauma ja puolityhjä Tuhtitupa vituttamaan :) Ainakin siitä mainitsi että Ruotsissa hallit olivat aina pääsääntöisesti täynnä ja ihmetteli Liigassa yleensä näkyviä tyhjiä tuoleja.