Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Johan Motin, HIFK

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Warrington, 26.07.2018 klo 19.01.

 1. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Avataas meidän uudelle ''Grillille'' oma ketjunsa. Johan Motin - Elite Prospects

  Kun luin Lukon osiosta arviointeja ja yritin muistella Motinia Lukko-matseista, niin vähän Grilli tulee mieleen. Taisteleva, uhrautuva, ei tee itsestään numeroa kentällä eikä liiemmin sen ulkopuolella. Tyylikäs ja hyvällä asenteella varustettu ruotsalainen, joka tykkää fyysisemmästä pelistä. Kaikesta päätellen aika pomminvarma 1-2.parin puolustavampi puolustaja. Jos sieltä huhuttu Lindhbom lopulta tulee, niin Motin olisi luultavasti 2.parissa isolla AV-ajalla, ja tuo rooli olisi varmaan optimi. Alla pari Lukko-osiosta poimittua kommenttia:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Fun fact -osastolta vois heittää yhden pelatun NHL-ottelun, ja palkintokaapista löytyy mitalien värisuora. Himmeämmät U18 ja U20 MM-kisoista, ja kirkkain Elitserienin finaaleista keväältä 2009. Välkommen Johan!
   
 2. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Hyvä pakki ehdottomasti, mutta välillä tuli käsittämättömiä nukahduksia oman miehen pitämisessä, joista vastustaja rokotti.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllä mä tulen muistamaan Motinin hemmetin hyvänä peruspakkina. Suht vittumainen vastustajille oman maalin edessä (pelaa kuitenkin pääsääntöisesti sääntöjen puitteissa kovaa), syö kiekkoja, pelaa joukkueelle ja osaa antaa sen hyvän ensimmäisen syötön, eikä luistimillakaan ole mitenkään huono. Alivoimalla hyvä, ellei jopa loistava. Ylivoimalla ei mitään käyttöä, kun laukaus ei "oikein" lähde. Sanoisin että Motin on Liigassa hyvinkin kahden ekan parin varmistavampi osapuoli TOP-4 joukkueissa. Lukko olisi Motinin halunnut pitää, mutta ilmeisesti ei sitten kuitenkaan haluttu tarpeeksi lyödä pätäkkää pöytään. En kuitenkaan usko että HIFK niin älyttömän paljoa on Lukkoa enemmän tarjonnut. Saattaa olla että Motinia alkoi Rauma ja puolityhjä Tuhtitupa vituttamaan :) Ainakin siitä mainitsi että Ruotsissa hallit olivat aina pääsääntöisesti täynnä ja ihmetteli Liigassa yleensä näkyviä tyhjiä tuoleja.
   
 4. FINtastic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja se, kuka pelaa Jokereita vastaan
  Tää jäbä ei oikein säväytä. Onko joku huomannut, että tekisi kentällä juurikaan mitään oikein. Täysin vaikka roolia ja tänäänkin oli suuri osallinen molempiin Takaiskuihin.
   
 5. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Lähettäkää "jussi" takasin Raumalle, kelpais.
   
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool

  Lainaus:
  Ihan hyvin muuten vetänyt, mutta tänään todellinen pohjakosketus. Iso määrä harhasyöttöjä, ja kun ei ole kovin ominaista hänelle, niin olisko oikeasti pelannut kipeenä tai jotain. Ei kai ammattimies voi yhtäkkiä noin vitun kuutamolla olla ilman jotain häiriötekijää?!
   
 7. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Motin ollut useimmin (-8) kentällä, kun omissa kolisee. Jannun piti olla joku oman pään expertti, mutta ottaisin Erosen vierelle mielummin vaikka Varakkaan, kun heillä yhteispeli taisi olla ihan toimivaa keväällä. Johan M kolmospariin harjoittelemaan perusasioita. Ei ansaitse näillä esityksillä “uusi Grilli”- arvonimeä.
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Harkkapelien aikana (ja CHL-matseissa) ei näyttänyt ollenkaan noin epävarmalta. Mitä tässä välissä on tapahtunut, kun itseluottamus on syöty?
   
 9. RedDawn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tätäkin sopparia edelleen ihmettelen, mitä Motinissa nähtiin jotta hankittiin meille? Ollut surkeaakin surkeampi, eikä mitään erityisiä taitoja näytä olevan.
   
 10. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Et varmaan sitten viime kautta seurannut ollenkaan? Olihan tuo ihan helvetin hyvä Lukossa.
   
 11. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Kyllä Motin pelimies on mutta nyt tuntuu olevan vaikeaa, toivottavasti yhteinen sävel löytyy pian. Parhaimmillaan todella hyvä peruspakki, odotellaan nyt vielä ennen totaalista dumaamista.
   
 12. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Millä mittarilla oikein helvetin hyvä, kysyn vaan? Myös siellä oli joukkueen miinusmagneetti eikä tahti parantunut miltään osin playoffseihinkaan. Fyysinen osasi kyllä olla, mutta raumalaiset fanitkin kommentoivat Motinin taipumusta kohtalokkaisiin aivopieruihin puolustuspäässä. 2+12 Niskalan vieressä isolla peliajalla ei vakuuta myöskään hyökkäyssuuntaan.
   
 13. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä täällä liputettiin avoimesti Motinin puolesta. Itsellä löytyy myös silmät päästä ja näin Motinin pelaamista useimmissa Lukko peleissä ja pidin näkemästäni. Se oli täysin eri Motin mikä on nyt nähty ja sen perusteella myös varmasti joukkueeseen hankittu.

  E: Mihin muuten perustat väitteen miinus magneetista? Oli yksi kolmesta pakeista ne jotka pääsivät omassa pelissään plussalle viime kauden Lukossa. Itsellä vähän erilainen käsitys miinus magneetista.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2018 klo 02.38
 14. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Katso jph liigan pelaajatilastoja, kyllä sieltä selkeästi näet lukkolaisten miinuslukemat Kyse ei siis ole plusmiinuksista, vaan pelkistä miinuksista - sehän se kertoo todeliset takaiskut. Motin sai pelata ykkösviisikossa ja kyllä sieltä kentälliselle plussia hyvin tuli.

  Minun havainnoissani viime kaudella tämä jantteri ei juurikaan vakuuttanut. Ei ainakaan “helvetin hyvin”. Syvyyshankinta, jolta toivotaan tasonnostoa.
   
 15. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  @WPK Tutkisin sinuna myös edistyneet tilastot ja huomaat teoriassasi olevan aukkoja. Jo ollaan todettu useammassa ketjussa , että +/- tilasto on aika suppea arvioida pelaajan onnistumista.
   
 16. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Motin on tehnyt niin paljon pahoja mokia että ei tarvitse edes tilastoja tueksi. Kaikki voi katsoa noi pelit niin näkee sen pahojen harhasyöttöjen määrän tältä syksyltä. CHL-peleissä oli sama homma.
   
 17. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tää vasta onkin edistynyttä tilastonikkarointia, että kun (muutenkin lähes käyttökelvoton) plusmiinustilasto näyttää liian hyvältä oman agendan tueksi, katsotaan pelkät miinukset.
   
 18. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Nyt puhuttiin ajasta ennen IFK:ta, ei tästä syksystä. Mikään ei indikoinut tälläistä starttia.
   
 19. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Ok. Itsekin olin innoissani kun kaveri hankittiin. En tiedä mikä vaivaa mutta koko syksy on ollut tosi vaikeeta.
   
 20. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Tietenkään ei pelaaja-rankingeja tule tehdä pelkän plusmiinus-tilaston perusteella, mutta ihanko sattumalta tietyille tyypeille kertyy niitä takaiskuja keskimääräistä enemmän jäällä ollessaan? Eikä sitä ainoaa ko. faktaa todistavaa tilastodataa (miinukset) saa käyttää, “kun on käyttökelvotonta”...

  Kritisoin joskus aiempina kausina myös Teemu Erosta miinusmagneetiksi samoilla perusteilla, mutta silloin kyseinen maestro sentään pystyi vastapainoksi tekemään tehoja hyökkäyspäähän ja ansaitsi sillä asemansa joukkueessa. Hyvä tehoilu ei kuitenkaan tarkoittanut automaattisesti sitä, että Teemu oli sittenkin hyvä puolustustehtävissään. Motinin päätehtävä on olla puolustuksen lukko, mutta ei se siltä näyttänyt viime kaudella toistuvien hasardiensa takia eikä vielä tähän mennessä kuluvallakaan kaudella. On aika ottaa pari steppiä ylöspäin.
   
 21. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  @WPK Jos tutkisit niitä edistyneitä niin huomaisit, että Motinin Corsi oli paras puolustajista. Motinilla oli eniten puolustusalueen aloituksia, peliajassa ka. 22 minuuttia. Ei se vaan sattumalta ollut kentäälä kun takaiskuja sattui.

  Juuri kävin lukemassa tosin aika suppean Motin ketjun Lukko osioista ja kyllä siellä oli suhteellsien suuri vitutuskäyrä kun Motin tänne siirtyi. Olisi kiva tietää kuka Lukko fani on kertonut Motinin olevan hazardi?
   
 22. zepHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HIFK & HK Tiigrid Tallinn
  Fun fact. Oma mielipiteeni sivuaa monen palstaveljen mielipidettä. Lukossa pelatessaan oli valovuoden parempi pakki, kuin siinä jengissä kukaan muu puolustaja. Meillä on lähtenyt käyntiin peli joksenkin siihen suuntaan, että yllätyksekseni sanon Varakkaan pelanneen parempaa peliä.

  Motin ei todellakaan ollut hazardi ja yksi niistä pakeista, joita ainakin omat Rauman tuttavat tituleerasivat tärkeäksi palaseksi sitä, että pannukakuksi jäänyt kausi edes oli sitä mitä se oli. Itse muistan myös katsoneeni IFK-Lukko pelissä paikanpäällä, että ruudusta, että Motin pelasi erittäin hyvin.
   
 23. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Motin muistuttaa Mikko Jokelaa HIFK- aikanaan. Sopparia juhlittiin, alku oli karsea ja sitten lähti rullaamaan. Ei kuitenkaan noussut sille hehkutus-tasolle ikinä mutta hoiti tonttinsa mielestäni ihan ok.

  Puolustavat pakit olleet aika pettymyksiä tähän asti.
   
 24. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ja vitutuskäyrä on vain noussut Lukon tämän kauden alun puolustuspeliä katsellessa, Motin olisi juuri sitä mitä Lukko nytkin kaipaisi. En muista ollenkaan tuollaista hasardiutta. Toki jos Motinin pelistä ottaa varman puolustuspelin ja helpon ekan syötön pois, niin kovin paljon ei sitten jäljelle jää.
   
 25. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  No esim. tämän ketjun toka viesti noin alkuun. Ja viime kaudella otteluketjuissa tuli vastaavia parahduksia muiltakin. Itselläni oli Ruutu-paketin kautta mahdollisuus seurata kaikkia liigapelejä ja tuli seurattua Motinia varsinkin Liigapörssi-viritysteni takia.

  Motin oli ihan VL-liigapelaaja Raumalla, mutta ei todellakaan antamiesi superlatiivien veroinen. ‘Melko hyvä/kohtuuhyvä’ vielä menettelisi, mutta ‘helvetin hyvä’ viittaa ennemminkin johonkin Hakanpäähän ja vastaaviin. Siihenhän alun perin puutuin.