JoKP 2020–2021

  • 239 838
  • 1 204

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Paikan päällä olleena vahvistan edellisten kommentoijien havainnot. Hieno peli, hieno tunnelma. Uudet valot todella kirkkaat mutta eivät häikäise. Jotenkin näkee koko kentän paremmin kuin ennen. Mediakuutio tuo uuden lisän. Siellä mm. näytettiin pari pätkää wanhoilta ajoilta, kun JoKP teki maaleja. Oli uusi maalilaulu, tuntui aluksi hieman pliisulta, mutta 4. maalin kohdalla aloin jo hyväksyä sen. En tunnistanut biisiä. Yleisömääräksi ilmoitettiin ”maksaneet katsojat”. Oikeasti siellä oli paljon enemmän jengiä kuin ilmoitettu määrä. Tunnelma oli oikeasti hyvä.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Poissa olivat tänään mm. Esa Lehikoinen, Oula Uski ja Mika Koivisto, Samuel Salonen, ja Rudi Maarni. Tämä huomioiden esitys oli tosi hyvä. Toki Väyrynen oli mukana tänään paikkaamassa poissaoloja.
 

Icemen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hieno peli ja nautin joka hetkestä kun pääsi katsomaan livenä hokia. Vaikka pelaajia puuttuikin niin näköjään tasoa riittää. Kiekko-poikien nelonenkin pelasi hienon pelin ja silmään pisti pieni mutta vikkelä Sorsa. Väyrynen tuo kyllä alivoima peliin lisää voimaa. Yleisöä oli kyllä minunkin mielestäni enemmän mitä oli ilmoitettu.
 

Eastoni

Jäsen
Se mikä oli aikaisempiin vuosiin erilaista, niin yleisö sai valita paikkansa, jolloin ihmisiä näytti olevan enemmän. Mutta sitten siellä oli esim. vuosikaudet täynnä ollut yläputki (seisomapaikat pitkällä sivulla) ihan tyhjänä, joka normaalisti on täynnä = lue halvimmat paikat. Mutta siis tämä(kin) on tervetullut muutos, liekö pysyvä vai korona-ajan takia...
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Hienoa huomata, että joukkue pystyy hyvään suoritukseen, vaikka todella monta tärkeää pelaajaa puuttui. Tuttuja oli katsomassa peliä ja kaikki sanoivat, että yleisöä oli enemmän kuin mitä ilmoitettiin.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
JoKP ottaa paljon jäähyjä, koska peli on niin aktiivista ja vimma on kova. Silti kahdesta ekasta pelistä selvät voitot. Uskon, että jäähyjen määrä jatkossa vähenee kun kausi etenee ja kokemus kasvaa.
 

Yuntuneva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Pojat, Kunlun Redstars ja Töölön Vesa
Espoossa on kiertänyt huhua, että Maarni olisi ollut kesästä lähtien loukkaantuneena eikä ole varmaa tietoa milloin hän olisi pelikunnossa.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
On kyllä kiva nähdä vuosien jälkeen taas vanhat pelikaverit junnuajoilta yhdessä samassa aikuisten joukkueessa ja varsinkin juuri Kiekko-Pojissa. Väyrynen, Kupiainen ja Koponen pelasivat vuosia samoissa Juniori Jokipoikien joukkueissa. Toki Väyrynen pelasi välillä myös itseään vanhempien kanssa. Ja olihan Räsänenkin välillä samaan aikaan peleissä. Eilisessä matsissa oli kaukalossa myös samoista Jokipoikien junnujoukkueista tuttu Peliittojen Pennanen.

Mitä tuohon Maarniin tulee, niin on kuulemma ollut jo pitkään toipilaana? Veskarit ovat antaneet itsestään ihan vakuuttavan kuvan, enkä tarkoita vain nyt pelattuja pelejä. Kotkaniemi ei puolestaan vakuuttanut missään kohtaa. Pelaako hän muuten missään?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kotkaniemi ei puolestaan vakuuttanut missään kohtaa. Pelaako hän muuten missään?

SaPKossa oli täydennysmiehenä treeneissä ja ekoissa treenimatseissa, mutta eipä ole sopimusta irronnut vielä minnekään.

Luulisi, että isä ottaa jossain vaiheessa Karhu HT:n maalille, jos ei nyt pestiä tule tarjolle vaikka FPS:sta.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kyllähän noita toipilaita on tällä hetkellä paljon. Saa sitten nähdä onko paljon sellaisia, jotka ovat vielä pidemmän pätkän sivussa? Hyökkäyspäästä varsinkin on paljon ukkoja pois, siitä kertoo jo sekin, että Kupiainen laitettiin ketjuun. Toki hyvin hän suoriutukin ja varmasti myös jatkossakin, jos on tarvetta. Väyrynen on onneksi mukana, mutta vain "toistaiseksi" ja hän saattaa lähteä muualle ihan milloin vain. Toivotaan, että toipilailla ei ole pahoja vammoja ja pääsevät piakkoin tositoimiin.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Voisikohan Petrus Palmulle tehdä jonkun sopparin tähän saumaan? Vai joko lähtenyt muuanne.
Ei varmaankaan ole ihan yksinkertainen asia tehdä lainasopimusta, kun Palmulla on vielä vuosi jäljellä Vancouverin sopimusta. Eiköhän hän etsi paikkaa liigasta tai muulta euroopasta? Olisihan se kyllä kiva nähdä Palmu Kiekko-Pojissa. Jos pelaajia on pitkään toipilaana, niin onhan tuolla vielä paljon pelaajia vapailla markkinoilla.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Miten alkaa tuntua, että Kiekko-Poikien scouttaus on tälle kaudelle laiskistunut ja seurannassa on ollut ainoastaan Peliittojen viime kauden miehistö. Kyseessä kuitenkin jo viides viime kaudella Heinolassa nähty pelaaja. No ei vaineskaan. Potentiaalinen haku, mistä kertoo jo Heinon kantamat varakapteenin natsat männä kaudelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös