Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Joensuun harjoitushallihanke

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 11.10.2016 klo 20.36.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Avataan ketju harjoitusjäähallihankkeesta ja seurataan asian etenemistä tulevina vuosina. Tänään paperi-Karjalaisessa oli lisää hankkeesta. Tässä tiivistelmä:

  Onttola-säätiö saa suurehkon Ruotsin-perinnön Urho Heikkisen muistorahastoon. Raha on tarkoitus käyttää Jokipoikien junioritoimintaan, ja tarkempi kohde on siis uusi harjoitushalli. Raha kattanee 10 - 15 % uuden harjoitushallin arvioidusta 2 - 3 miljoonan euron kustannuksista. Varmaa hallin rakentaminen ei vielä suinkaan ole, pallo on nyt kaupungilla ja lopullinen päätös riippuu jatkossa kaupunginhallituksesta ja -valtuustosta. Mutta kaupungin virkamiehet ovat suhtautuneet hankkeeseen varovaisen myönteisesti. Mikäli kaikki päättyy onnellisesti, rakennustyöt alkaisivat vuoden 2018 aikana.

  Onpa ideoinnissa esiintynyt myös NHL-mittainen kaukalo, lukee Karjalaisessa. Jos sellainen tulisi, niin eihän sitä tiedä vaikka Leijonat tai Venäjä tulisi Joensuuhun leireilemään ennen seuraavaa World Cupia :)
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 4. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Tämä on tietysti ehdottoman hyvä asia, että kantakaupunkiin saadaan vihdoin kolmas jää, puuhalistalla se on ollut jo kauan. Mielenkiintoista sitten nähdä tämän hankkeen toteutumisen jälkeen mitä tapahtuu Enon jäähallille, joka on myös kaupungin halleja. Nykyiselläänhän siellä on käynyt joitain junnuja Joensuusta, mutta tällä kaudella ei oikein niitäkään. Pahoin pelkään, että halli jää tämän jälkeen liian pienelle käyttöasteelle eikä siellä enää jäätä tulla tekemään, koneellisesti ainakaan.
   
 5. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Veikkaan, että seuraavan kerran kun Enossa putket räjähtää niin homma jää siihen.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Joensuun uuden harjoitusjäähallin rakentamisen ja kilpajäähallin huoltotilojen peruskorjauksesta on tehty hankesuunnitelma, kertoi Karjalainen 18.11.2017

  Uusi harjoitushalli rakennetaan samaan kompleksiin nykyisten kaukaloiden kanssa, joten Joensuun jäähallissa on jatkossa kolme kaukaloa. Uuden kaukalon koko on 28 x 60 m. Samalla kompleksiin rakennetaan valmentajille omia tiloja, uusia pukukoppeja, vanhoja uusitaan, tehdään lisää kuivaustilaa sekä oheisharjoittelutiloja. Uuden harjoitusjäähallin pitäisi olla valmis kesällä 2019.

  Kaupunginhallitus hyväksyi jo suunnitelman maanantaina 20.11.2017 ja vielä tarvitaan valtuuston siunaus.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 21.59
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Eilen kuulemma tullut valtuuston hyväksyntä. Harjoitushallin rakentaminen sekä kilpahallin remontti alkaa ensi kesänä ja valmista n. vuoden kuluttua (2019).

  Harjoitteluolosuhteet tulee nousemaan tässä kokonaisuudessa paljon. Kokonaisuushan on nyt siis jatkossa kilpahalli+harjoitushalli 1+harjoitushalli 2 yhtenäisenä kompleksina. Kolme kaukaloa + uudet oheisharjoittelutilat.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Juniori-Jokipoikien Facebookissa on julkaistu kuvia tuliuudesta harjoitushalli nro 2:sta ja sen oheistiloista. Kyllä uusi on aina uusi :)