Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Joensuun harjoitushallihanke

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 11.10.2016 klo 20.36.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Avataan ketju harjoitusjäähallihankkeesta ja seurataan asian etenemistä tulevina vuosina. Tänään paperi-Karjalaisessa oli lisää hankkeesta. Tässä tiivistelmä:

  Onttola-säätiö saa suurehkon Ruotsin-perinnön Urho Heikkisen muistorahastoon. Raha on tarkoitus käyttää Jokipoikien junioritoimintaan, ja tarkempi kohde on siis uusi harjoitushalli. Raha kattanee 10 - 15 % uuden harjoitushallin arvioidusta 2 - 3 miljoonan euron kustannuksista. Varmaa hallin rakentaminen ei vielä suinkaan ole, pallo on nyt kaupungilla ja lopullinen päätös riippuu jatkossa kaupunginhallituksesta ja -valtuustosta. Mutta kaupungin virkamiehet ovat suhtautuneet hankkeeseen varovaisen myönteisesti. Mikäli kaikki päättyy onnellisesti, rakennustyöt alkaisivat vuoden 2018 aikana.

  Onpa ideoinnissa esiintynyt myös NHL-mittainen kaukalo, lukee Karjalaisessa. Jos sellainen tulisi, niin eihän sitä tiedä vaikka Leijonat tai Venäjä tulisi Joensuuhun leireilemään ennen seuraavaa World Cupia :)
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 4. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Tämä on tietysti ehdottoman hyvä asia, että kantakaupunkiin saadaan vihdoin kolmas jää, puuhalistalla se on ollut jo kauan. Mielenkiintoista sitten nähdä tämän hankkeen toteutumisen jälkeen mitä tapahtuu Enon jäähallille, joka on myös kaupungin halleja. Nykyiselläänhän siellä on käynyt joitain junnuja Joensuusta, mutta tällä kaudella ei oikein niitäkään. Pahoin pelkään, että halli jää tämän jälkeen liian pienelle käyttöasteelle eikä siellä enää jäätä tulla tekemään, koneellisesti ainakaan.
   
 5. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Veikkaan, että seuraavan kerran kun Enossa putket räjähtää niin homma jää siihen.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Joensuun uuden harjoitusjäähallin rakentamisen ja kilpajäähallin huoltotilojen peruskorjauksesta on tehty hankesuunnitelma, kertoi Karjalainen 18.11.2017

  Uusi harjoitushalli rakennetaan samaan kompleksiin nykyisten kaukaloiden kanssa, joten Joensuun jäähallissa on jatkossa kolme kaukaloa. Uuden kaukalon koko on 28 x 60 m. Samalla kompleksiin rakennetaan valmentajille omia tiloja, uusia pukukoppeja, vanhoja uusitaan, tehdään lisää kuivaustilaa sekä oheisharjoittelutiloja. Uuden harjoitusjäähallin pitäisi olla valmis kesällä 2019.

  Kaupunginhallitus hyväksyi jo suunnitelman maanantaina 20.11.2017 ja vielä tarvitaan valtuuston siunaus.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 21.59
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Eilen kuulemma tullut valtuuston hyväksyntä. Harjoitushallin rakentaminen sekä kilpahallin remontti alkaa ensi kesänä ja valmista n. vuoden kuluttua (2019).

  Harjoitteluolosuhteet tulee nousemaan tässä kokonaisuudessa paljon. Kokonaisuushan on nyt siis jatkossa kilpahalli+harjoitushalli 1+harjoitushalli 2 yhtenäisenä kompleksina. Kolme kaukaloa + uudet oheisharjoittelutilat.