Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Joel Armia – Ässien uusi superlupaus

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 10.10.2010 klo 23.33.

 1. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 2. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Armia on liigan alivoimamaalitilaston kolmas neljällä av-maalillaan. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä olisiko voittanut tuon tilaston jos olisi ollut terve koko kauden? Muilla kuitenkin yli 20 peliä enemmän pelattuna. Niin ja voihan Armia nykyvireellään vaikka tehdäkin sen 1-2 alivoimamaalia jäljellä olevissa 4 pelissä. Tilaston kärjessä on Viktor Arvidsson 5 maalilla.

  Armia rikkoi viime yönä myös 10 maalin rajapyykin jonka itse asetin ennen kauden alkua tavoitteeksi, uskon vahvasti että ensi kaudella tämä tuplaantuu jos Armia pelaa ehjän kauden. Kesän aikana saakin vielä jännittää vaihtuuko ensi kauden seura (Vegasiin), mutta kaiken järjen mukaan luulisi Jetsin suojaavan Armian. Onhan hän joukkueen selvästi paras av-pelaaja ja pelaa kuitenkin vasta ensimmäistä kokonaista kauttaan ylhäällä. Ei näitä puussa kasva, kun otetaan vielä huomioon että potentiaalia pisteidentekoon löytyy valtavasti.
   
 3. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Sen verran korjaan, että mielestäni nousi alivoimamaalitilaston toiseksi. Tai siis jakaa tuon sijan kahden muun kanssa.
   
 4. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  Kolmanneksi NHL:n tilastojen mukaan, toki tasamaaleissa kakkosen ja nelosen kanssa, mutta tilastoissa on merkitty sijalle 3. En tiedä mihin tosin tämä sijoittelu perustuu?
   
 5. Aina Pata Jäsen

  Joppelle 100. NHL-peli viime yönä, onnittelut siitä ja syöttöpisteestä myös.
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Eipäs päästä Jets kumpaakaan finskiä MM-kisoihin. Syitä ei ole kerrottu julkisuuteen - olisiko joku loukki päällä?
   
 7. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Onhan se hieman erikoista jos ei Joppe ole lähdössä MM-kisoihin. En usko loukkaantumisiin koska olisihan se näkynyt Jopen pelissä. Jäljelle jää pari vaihtoehtoa mihin itse uskon vahvasti. Todennäköisin on se että Marjamäki ei ole luvannut varmaa paikkaa vaan Armian olisi pitänyt raataa leiritys läpi, eli epävarma pelipaikka ei olisi Joppea kiinnostanut. Toinen mikä tulee mieleen niin herrojen välit eivät ole parhaat mahdolliset, muistan hyvin kuinka Marjamäki arvosteli Joppea nuorten leijonien katastrofiturnauksen (2013 jolloin Suomi kävi karsinnoissa) aikana ollessaan kisojen aikana jonkun median asiantuntijana (maikkarin?). Joppe vastasikin Marjamäen antamaan kritiikkiin jossain haastattelussa ja käski tulemaan itse pelaamaan ja niin pois päin. Tämä on ihan toki omaa spekulointia ja voi olla ettei kumpikaan enää edes muista koko juttua, itelle jäänyt vain mieleen, koska Marjamäki tyyliin syytti yksin Amriaa Suomen huonosta menestyksestä ja haukkui videoklippien kera.

  Voihan Armia tehdä ihan Patrikit ja haluaa vaan tauon jääkiekosta jotta voi treenata kesän täysillä ja keskittyä NHL uraansa, joka Jopella vielä onkin aika ohkaisella nuoralla, vasta yksi täysinäinen kausi ylhäällä takana ja sekin pitää sisällään pitkän loukkaantumisen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 10.23
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Tää nyt olis varteenotettava skenaario. Varsinkin kun jostain pienestä vammasta oli huhua pari viikkoa sitten. Kyllä niitä mm-kisoja saa sitten pelailla tulevaisuudessakin.
   
 9. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Aamulehti uutisoi tänään ainakin Laineen kohdalla, ettei Jets päästä MM_kisoihin, vaan haluaa että nuoret pelaajat saavat kauden päätyttyä levätä ja harjoitella rauhassa tulevaa kautta varten. Lisäksi viitattiin Laineen aivotärähdykseen levon tarpeen suhteen. Koski siis vain Lainetta, mutta helppo uskoa Armian kohdalla samaan. Rivien välistä voi tietysti lukea myös sen, että Jets pelkää loukkaantumisia MM-kisoissa. Valitettavaa, kaksikko olisi ollut mukava nähdä MM-kisoissa.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Ei kait Armian liittymistä kisajoukkueeseen ainakaan vielä ole virallisesti torpattu? Nyt olis Joppella hyvä paikka tulla näyttämään taitojaan, että osaa tehdä tulostakin. Voi olla, että tulevaisuudessa Pate vie tuon Joppen kaipaileman rightin ykkökspyssyn rooliin.

  Vai eikö Joppella kantti riitä tulla testaamaan saako hän isossa kaukalossa tehtyä tulosta? Onhan se tietty ressivapaampaa pelata nolla-nollaa Winnipegissä.
   
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  MM-kisolilla nyt ei ole mitään merkitystä Armian uran kannalta tässä vaiheessa. Kyllä ne pelit Winnipegissä on paljon tärkeämpiä, eikä todellakaan mitään ressivapaita.
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jos tuleva vuosi menee vielä nolla nolla roolissa, niin se onkin sitten Joppelle kolmas vuosi putkeen tuossa pestissä. Voisi kuvitella tai toivoa, että olisi paloa päästä vielä välillä heiluttelemaan verkkojakin. Ja vaikka MM-kisoista ei suoraa hyöytyä Joppelle olekaan, niin jotenkin näkisin niin, että rooli tulosyksikössä tekisi hänen pelilleen hyvää. Pääsisi kunnolla nauttimaan lätkästä.

  Ja onhan se nyt kaikille selvää, että nolla nollan pelaaminen on ihan saakelin helppoa verrattuna siihen, että tarvitsisi tehdä jotain tulosta.
   
 13. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Perhana Joppe, ny messii sieltä! Oisha se hemmeti hieno nähä Joppe isossa kaukalossa. Tiiä vaikka tykästyis ja tulis Poriin pelailemaan....
   
 15. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onkos jossakin ollut minkäänlaista infoo siitä, että pelaako Joppe Skoda Cupissa vai ei? Muistaakseni piti selvitä about heti pääsiäisen jälkeen?
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Valistunut arvaus on että ei pelaa. P-Amerikasta leirijoukkueeseen liittyvät Filppula, Pulju, Aho, Rantanen ja Hännikäinen. Mikko Koivun vastausta ilmeisesti odotellaan. Haula tuskin on kiinnostunut. Lehkosen tilanteesta ei ole mitään käryä, josko Marjamäki on edes killistä kiinnostunut.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Noniin, selvisi sitten sekin, mitä se Joppe oikein vitkasteli tuon MM-kisoihin osallistumisen kanssa. NHL-pelaaja kieltäytyi MM-Leijonista vammaan vedoten – todelliset syyt pelaajakatoon paljon raadollisempia

  "Eräs tunnettu suomalainen jääkiekkoilija kieltäytyi tämän kevään MM-kisoista; hän vetosi ”loukkaantumiseen”. Todellisuus on toinen: hän pystyisi pelaamaan Pariisissa täysipainoista jääkiekkoa, mutta maajoukkueen johdolta tarjolla ollut rooli ei kiinnosta pätkääkään.

  Suomeksi: pelaaja ei halua purra penkillä tuppea ja katsoa, miten huonommat pelaajat saavat esimerkiksi kaiken ylivoima-ajan. Ei vain kiinnosta."


  Eikös se ole päivän selvää, että Holopainen puhuu tuossa Joppesta? En kyllä ihmettele, jos Winnipeg ja AHL vuosien jälkeen shut down rooli MM-kisoissa ei kiinnosta. Kuinka helvetin tyhmä se Late oikein on?

  Löytyisikö jollakin lähteitä, millä voisi varmistaa nämä höpinät?
   
 18. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ainakin aluksi oli käsittääkseni näin eli tarjottiin pientä roolia, joka ei Armiaa kiinnostanut. En oikein jaksa uskoa siihen sattumaan, että miehelle olisi nyt tullut jollain kauppareissulla kauden jälkeen tämä loukkaantuminen.

  No, onneksi esim. Pihlström ja JM Aaltonen ovat ainakin toistaiseksi joukkueessa.
   
 19. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niin, pitäähän sitä nyt JMA, Pyörälä ja Ohtamaa mahduttaa ylivoimalle. Ai niin ja perhana se Kukkonenkin menee maskimieheksi, niin sitäkään paikkaa ei ole Joppelle tarjolla....
   
 20. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Tää on nyt sitä ihan samaa kuin Ahon arvostelussakin. Kyllä Late tietää ketä peluuttaa ja missä roolissa. Aivan turhaa arvostelua.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli kun Armialle tarjotaan samaa roolia MM-kisoihin, jossa hän on pelannut menestyksekkäästi NHL:ssä, hän keksii loukkaantumisen? Mikäli tämä pitää paikkansa, Armia osoittautuu aikamoiseksi diivaksi. En usko ihan heti.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  On sieltä diivat kieltäytynyt ihan muuten vaan. Ihan ymmärrettävää, ettei tulosyksikön taitoniekkaa kiinnosta lähteä vapaaehtoisesti lomallaan pelaamaan nolla nollaa.
   
 23. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Siis laittaisit esim yyveelle mieluummin JMA:n kuin Armian? Muuten en ota juttuun kantaa.
   
 24. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Kas näin ne palstatotuudet syntyvät. Joku kirjoittaa Internetiin jutun, että suomalaiskiekkoilija on kieltäytynyt kisoista ja sitten rivien välistä joku toinen päättelee, että kieltäytyjän on ihan pakko olla Armia. Ja koska yksi on jo näin päätellyt, se ei missään tapauksessa voi olla kukaan muukaan.

  Ja kyllä, jutussa saatetaan hyvinkin puhua Armiasta, mutta en nyt sitä täytenä totuutena lähtisi julistamaan.
   
 25. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on sinun oma päättelysi, joka ei ole ainakaan osaltani totta. Se siitä "palstatotuudesta".