Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Joel Armia – Ässien uusi superlupaus

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 10.10.2010 klo 23.33.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Joo, onhan sillä pientä kremppaa kun ei McCaben niitin jälkeen tiennyt että mikä maa ja mikä valuutta. Taklaus sinällään oli P-Amerikkalaisen normiston mukaan puhdas, täkäläisen normiston mukaan puolen vuoden pelikiellon arvoinen. Mutta sitä saa mitä tilaa. Ensimmäinen asia mikä junioreille pitäisi takoa päähän on sen pään pitäminen ylhäällä niin että näkee vastaanottaa taklaukset. Mutta Laineen tyhmyys lienee tässä kohden Joppen onni kun pääsee - ainakin yv:llä - tulosyksikköön.
   
 2. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Niin, puhtaat taklaukset kuuluvat mielestäni jääkiekkoon, mutta kenellekään en silti toivo loukkaantumisia. Eli melkoista tekstiä kirjoitat kun annat ymmärtää Laineen jotenkin "ansainneensa tyhmyydellään" päähän kohdistuneen loukaantumisen. Mistäs tuon tietää, vaikka Buffalon valmentaja olisi käskyttänyt McCaben telomaan Laine pois pelistä tietäen tämän potentiaalin ratkaista pelejä.. Scheifele teki oikein kuitatessaan välittömästi tuon niitin. Näitä loukkaantumisia välillä ikävä kyllä sattuu yhtälailla niin junnuille kuin kokeneemmillekin pelaajille.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Minä luulen että Laine näkee kentän tapahtumat keskimääräistä paremmin. Patea yritettiin ajaa viime keväänä vastapalloon mm. Generousin toimesta liigassa ja muutamaan kertaan MM-kisoissa mutta yrityksiksi jäivät. Hyvä että Armiakin saa nyt ylivoimavastuuta ja pääsee tinttaamaan pointilta, toivotaan että onnistuu.
   
 4. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mitäs tämä Armian yv- rooli siis sisältää? Pelaako hän Laineena vai pelintekijän roolissa? Vai mennäänkös nyt sitten aivan eri kuvioinnilla kuin Laineen ollessa mukana?
  Aiheesta ohi mutta mites kauan Laineelle tulee huilia?
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Scheifele ottaa Paten paikan ja Joppe menee Scheifelen paikalle, näin ymmärsin asian. Mutta tilanteen mukaan toki varioivat toivottavasti, muuten menee liian staattiseksi. Eli ei luultavasti pääse ampumaan pointilta, kirjoitin omiani.
   
 6. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  OK, tänks, toivotaan ettei mene säätämiseksi.
   
 7. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kuten sanoin: Se oli törkeä niitti täkäläisen normiston mukaan. Jopa Winnipegin koutsi Maurice totesi omasta puolestaan että taklaus oli täysin sääntöjen kirjaimen ja hengen mukainen ja Laine ei vain ymmärtänyt pitää päätä ylhäällä vaan fokusoi täysin siihen kiekkoon jolloin McCabe pääsi yllättämään.
  Dropyourgloves -sivustolla taklaus on valtaosin arvioitu täysin rutiininomaiseksi taklaukseksi. 0-8 asteikolla yleisimmin nollaksi. Joskus ennen vanhaan jos esimerkiksi olisi taklannut Gretzkya tuolla tavoin, olisi joutunut vastaamaan teoistaan Dave Semenkolle, mutta nyky-änärissä tähtipelaajatkin ovat vapaata riistaa. Enforcereiden puute näkyy pelaajien keskinäisessä kunnioituksessa. Kuka tahansa voi taklata kenet tahansa seuraavalle viikolle ilman riskiä siitä, että joku tulee ja pieksee pahemman kerran. Lähellä oli ettei mtös Scheifele olisi ottanut kuokkaansa McCabelta. Duumarit tulivat hätiin.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Suurin syyllinen on tuon kaverisyötön antaja, ei keskialueella anneta tuollaisia syöttöjä. Ja tuo taklaus olisi ollut myös Suomessa puhdas.
   
 9. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Armia pelasi toisessa pelissä putkeen jengin kärkiminuutit hyökkääjistä, peräti 21min peliaikaa Jetsin 2-0 voitossa. Pisteille ei päässyt mutta hoiti bravuurinsa taas kunnialla, eli loistavaa alivoimaa ja pimensi ketjunsa kanssa vastustajan ykkösen täysin. Yksi hyvä maalipaikka kun pääsi yksin veivaamaan maalinedessä mutta ei saanut kiekkoa maaliin. Armia on loukkaantumisensa jälkeen noussut Mauricen luottopelaajaksi ja se on todella kova juttu.

  Olen iloinen ettei Maurice lähtenyt rikkomaan tuota Lowryn ketjua, peli toimii niin hyvin kumpaakiin suuntaan että jossain vaiheessa alkaa verkkokin heilumaan toden teolla.
   
 10. Fubar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hesarin kiekkotoimittaja esittelee tietämystään tänään haaveillessaan MM-kisojen unelmaketjuista: "...Buffalon Joel Armia voisi johtaa kolmosta laidoillaan Markus Granlund ja Mikko Rantanen".

  EDIT: Oli se kumminkin Rantasen etunimen oikein kirjoittanut.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017 klo 13.20
 11. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Olin sanomassa, että sentään nimet oikein, mutta...

  Eeppisen huonoa suorittamista.
   
 12. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  No just. Eikös Granlundi oo veljensä lailla umpi sentteri ja Armian luontainen pelipaikka laidassa? kas kun eivät pakistoon Joppea ole tunkemassa.... Kolmosketju kuitenkin kokolailla oikein kaavailtu.
   
 13. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Mikael Granlund ei ole umpisentteri, vaan itse asiassa parempi laiturina kuin sentterinä. Ja laidassa pelannut Minnesotassa tällä kaudella vihdoin ja viimein. Mutta toki Markus Granlund olisi tuossa "unelmaketjussa" luonnollisesti se sentteri, eikä Armia.
   
 14. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Mites Jopen peli sujui rökäletappiossa Montrealia vastaan? Tehotilastot näyttää -3, mutta ei ne hirveästi kerro mitä siellä oikeasti tapahtui.
   
 15. Naimunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, HIFK, Chicago Blackhawks
  Koko joukkue alisuoritti kuin kasa laamoja.. En silti peliä katsonut, koosteista päättelin kuitenkin.
   
 16. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Juu eiköhän ketju olisi kuitenkin muodossa: Rantanen-Granlund-Armia.
  Mikäpä siinä, hyvä ketju olisi Leijonille tuollaisenaan mm-kisoihin.
   
 17. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joppelle runsaat 16min peliaikaa, tehoja ei tullut, plusmiinus meni nollille. Ainakin lopussa pelasi Littlen ja Perreaultin kanssa. Ylivoimaa sai pelata sellaset vähän runsaat 2 minuuttia.
   
 18. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Aamulla katselin pelin läpi ja ihan ok matsi Armialta taas, tekee kyllä duunia ihan hillittömästi mutta parin metrin päässä maalista ei tule onnistumisia, usein puskee sinne kulmasta tai maalintakaa. Syöttöpaikkoja pitäisi myös löytää noissa. Winnipegillä on kyllä murheellisia pelejä ja yksittäisten erien romahduksia viime ajoilta, viime öinenkin peli olisi pitänyt kyllä voittaa mutta 4-1 eteen on hiukan liikaa vaikka loput pari minuuttia ilman molaria tuottikin nopean kavennuksen ja tasoitus oli tuloillaan. Tuossa tilanteessa Joppe joutui tyytymään penkiltä katselijan rooliin.
  Armia aloitti tosiaan tutussa ketjussa Lowryn ja Mathiasin kanssa mutta siirtyi toisessa erässä pelaamaan Littlen ja Perreaultin kakkoseen. Muistaakseni. Lowryn ketju Staffordilla oli siltikin loppuun saakka mielestäni Winnipegin paras koostumus, Lowry on hiton hyvä pelaaja ja kovassa nosteessa.

  Jopen highlight taisi olla toisen erän viimeiset sekunnit, missä pitkän hyökkäysmyllyn jälkeen Arizonan norsukiekko tavoitti kahdesti osuneen Perlinin, Joppe kuitenkin oli se joka polki alas ja esti maalinteon ja kolasi vihulaisen pois maalilta. 4-1 maalin aikana Joppe istui jäähyä mikä tuli ylivoimalla kun joku Arizonan pakki astui Jopen mailan päälle ja kaatui väkisin siihen. Tuomarit veteli kyllä matsin melko lujaa kotiinpäin, Arizona ei saanut jäähyjä oikeastaan mistään.

  Niitä maaleja pitäisi nyt vaan tulla, työmäärä on aivan tajuton minkä Joppe veivaa illasta toiseen.
   
 19. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  No ei käy tosiaan Armiaa syyttäminen Jetsin konttaamisesta viime otteluissa. Edelleen vaan tuskaa se maalinteko ja kiekot tahtoo pyöriä kun olisi se paikka.
   
 20. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Armialle viime yönä Arizona Coyotesia vastaan maali, peliaikaakin runsaat 16min. Pääsi myös ylivoimalle ja tottakai alivoima aikaakin vajaan 2n minuutin edestä.
   
 21. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  Teki muuten maalinkin.
   
 22. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Eikö @Oto Hascak sitä muka kertonut viestissä jota lainasit?
   
 23. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  Käsi ylös täällä ylös virheen merkiksi.
   
 24. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Mites Armia pelannut viime aikoina? Ihan hf:n ja koosteiden perusteella vähän vaisumpi jakso menossa?
   
 25. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika raskaalla jalalla tuntuu olevan liikkeellä, pieniä vääriä ratkaisuja tuntuu tulevan enemmän mitä alkuunsa. Ihan viime peleissä ei ole päässyt samalla tavoin tonteille mitä aikaisemmin. Turhautuminen paistaa hieman, kun onnistumisia ei ole tullut. Varmasti odotukset on olleet kovemmat niin itsellä kuin valmennuksella. Töitä tekee edelleen paljon ja ajoittain pystyy väläyttelemään taitojaan, mutta vaisumpaa tosiaan. Varmaan hieman ottaa koville, kun mm. Copp saa pelistä toiseen onnistumisia ja on käyttänyt hyödykseen parit loukkaantumiset ja itsellä ei osu sitten millään...